Jūdi (žīdi)- melīguma un naida “etaloni”

LRTT-!Uldis Freimanis televīzijas tiešraidē teica, ka ebrejus vajag nošaut un pakārt,” pavēstījis ADL nacionālais direktors Abrahams H.Foksmans. “Viņa aicinājums uz asinspirti ir publiski jānosoda, un Latvijas vadībai jāizmanto visi pieejamie tiesiskie līdzekļi, lai sauktu viņu pie atbildības. Tai jāpauž skaidra vēsts, ka Latvija neizrāda toleranci pret etniskā naida kurināšanu,” Foksmana klāstīto citē ADL

 “Mēs šeit dzīvojam, un tie ebreji rada kņadu un mērkaķojas apkārt,” Freimaņa televīzijā minēto citē organizācija. “Un tieši tad viņus visus tiešā trāpījumā vajadzētu nošaut,” teicis Freimanis.Viņi visi ir klauni, tie ebreji,” viņš vēl sacījis.”              http://www.delfi.lv/news/national/politics/latvijas-galeji-labejais-aktivists-freimanis-izpelnas-igaunijas-antifasistu-un-asv-ebreju-tiesibu-aizstavju-kritiku.d?id=37607409

===================================

Latviešu tautas patriots Uldis Freimanis !ADL (Anti-Defamation League) direktors Abrahams H.Foksmans varētu paklusēt par Freimaņa teikto, bet žīdiem jau muti “šodien” neviens nedrīkst aizbāzt, jo ir taču “dieva” izredzētās tautas pārstāvis. To, ka Freimaņa izteicieni bija veltīti tiem žīdu neliešiem, kuri kliedza uz vecajiem leģionāriem savas rupjības, Abrahams H.Foksmans nez kāpēc aizmirsa pieminēt ? 

Foto: ULDIS FREIMANIS

Nu jā, tas jau piederas pie “dieva” izredzēto nacionālajām īpatnībām, tāpat kā slepkavot, zagt un dzīvot uz citu tautu “kakla” ! Vai nebūtu Dievam tīkamāk, ja beidzot Abrahams H.Foksmans sāktu izskatīt žīdu asins darbus pret latviešu un palestīniešu tautām ? Pietiktu darbs kādiem simts gadiem ! Bet nelaime tikai tā, ka šim Klaunam Abrahamam H.Foksmanim par to neviens nemaksātu. Bez naudas taču žīds vairs nav žīds !!!

Cik ilgi vēl šie žīdu klaidoņi terorizēs latviešus ?

Atbilde tālu nav jāmeklē.

Uzbrukumi latviešiem tiek veikti, lai sēptu žīdu pastrādātos noziegumus pret citām tautām !!!

Cik gan daudzi meklē izdaudzināto ANTIKRISTU, bet viņš taču nekur nav jāmeklē !? 

Lūk, šeit viņš ir: jūdaisms, komunisms, cionisms= ANTIKRISTS !

Jautājums it kā nevietā. Bet vai jūs ziniet, kad Sarmīte Ēlerte iestājās komunistiskajā partijā ? Tad, kad citi 80-to gadu beigās svieda savas partijas biedru kartes ugunskurā, S. Ēlerte slēdza “līgumu” ar augstāko Ļaunumu, iestājoties šajā asinssuņu partijā !!!  

Sarmīte Ēlerte ir šodienas Latvijas nelaime un latviešu tautas bende. Antikrista pārstāve LR Saeimā !!! VIENOTĪBA ir Antikristadarbarīks“.

Jaunā S. Ēlertes izstrādātā integrācijas programma to pierāda. Šī “programma” ir latviešu tautas KAPS !!! Šīs nav nekādas “ezotēriskas pārdomas“, bet gan dzīves realitāte. Tāpēc jau arī notiek šie uzbrukumi nacionāli un Taisnīgi domājošiem, lai novērstu uzmanību no tādām ēlertēm !!!

Paldies Freimaņa kungam par drosmi šo noziedznieku pārsvara priekšā !!!

LRTT  26.03. 11 

 

You may also like...

32 komentāru

  1. Edgars Dambītis H-86 saka:

    šiem cionistu-antifašistiem nerūp nogalinātie ēbreji.Viņu mērķīs apspiest un pavērdzināt pasaules tautas,izlaupīt visu vērtīgo,novest pilnīgā cionistu pakļautībā.Iznīcināt visu nacionālo,sajaukt tautas vienā putrā,radīt ieprogrāmētu cilvēku baru, paklausīgu padevīgi kalpojošu cionismam.Arī Latvijā pilnā mērā notiek šīs programas īstenošana,sagrauta rūpniecība,lauksaimniecība,naudas vērtības pazemināsana dalot ar 200,dažadas banku krīzes bez vainīgajiem,idiotiskā sertifikātu sistēma kura pavēra plašas tautas aplaupīšanas iespējas.Bez visa pieminētā tiek izmantota arī divu agresoru komūnistu un fašistu veiktie darbi,kuru finansēšanu un kūdīšanu veica starptautiskās cionistu organizācijas,kas savus ilgtermiņa plānus turpina realizēt pašreiz visā pasaulē un arī Latvijā.Par iemeslu šie nelieši uzskata 16.martu,kad latviešu tauta atceras savus karavīrus,kuri zem svešiem karogiem gāja cīņā pret krievžīdu okupantiem slepkavām.Mēs latvieši tiekam saukti par fašistiem tikai tāpēc lai vēl saņmtu lielu naudu un materiālas vērtibas.No tā var secināt ka cionistu salaupītais viņiem ir par maz.To var secināt no Ulda Freimaņa intervijas,apjautājās par materiālo stāvokli un piedraud tiesaties par goda,cieņas un naida kurināšanu,saprotams ka sodam jābūt naudas izteiksmē.Kaut vairāk būtu tādi cilvēki kas saprot īsto īstenību.Iespējams ka cionistiem izdosies tiesāties ar Uldi Freimani tikai tāpēc ka mūsū valdošie ir centīgi cionistu pakalpiņi.Nacionalistiski domājošs, savas Latvijas patriots būs ar Uldi Freimani cīņā pret cionismu.

  2. Ernis Purnis saka:

    Latvijā salīdušo krievžīdu nekaunība ir sasniegusi galējo robežu, ar savu pretīgo uzbāzību un liekulību, bezizmēra alkatību tie izraisa arvien lielāku riebumu un pat naidu latviešu, krievu un citu tautību cilvēkos Latvijā!
    Intervijā ar mamikinu un marksa-engelsa Latvijā iesprukušo tā radu engelu U.Freimanis skaidri norādīja, ka jāsoda šie “antifašistu” klauni, kas nekaunas traucēt latviešu leģionāriem, to radiem un atbalstītājiem nolikt ziedus saviem kritušajiem biedriem un nolikt tur, kur savā dzimtenē, to uzskata par vajadzīgu. Un nevis šie mērkaķi strīpainajās lupatās man-latvietim norādīs, kur un kā to darīt, es taču neeju 9. maijā sarkanajiem norādīt kur iet un nebļauju “okupanti-kauns”-teica U.Freimanis. Un viņam ir pilnīga taisnība.
    Bet to, ka vajag visus ebrejus sodīt, ka viņi no Gomeļas utt. sabraukuši bankas te aptīrīt, varbūt tomēr vajadzēja piesardzīgāk izteikties, pateikt to pašu, tikai tādā veidā, ka cionistu juristi un viņu uzpirktie pakalpiņi lai nevarētu piesieties un uztaisīt paraugprāvu pret latviešu “fašistiem”!

  3. zonnenbergs saka:

    IEMETA SKUDRU PUZNI NUJU.VISPAR SITUACIJA LOTI SAPIGA.

  4. annamarija saka:

    Man bija žēl Ulda. Kā viņš mocījās ar to okupantu valodu… Kāpēc?

  5. Talmuds saka:

    Uldi Freimani sagaidīs Herberta Cukura liktenis jau daudz sprēgās, sapakosim 2 kastēs sagrieztu pa ķermeņa daļām, es cionas gudro pakalpiņš palīdzēšu

  6. zonnenbergs saka:

    KADU PLANETU LAI ATROD SITIEM TALMUDIEM,SKAIDRS KA TADIEM
    UZ ZEMES VIETAS NAV.

  7. AG saka:

    Mjā, Ulža izteicieni ir rupji sagrozīti, viņš tos neattieicnāja uz visu žīdu tautu!

  8. informācija saka:

    Pasaulē labas gribas cilvēki jau sen apvienojas pret Antikristu.

    Tālāk var izmantot Google tulkotāju.

    http://www.realzionistnews.com/?p=24

  9. Sergejs saka:

    Zini svešo sprāgoņa, kas jūtas anonīms, tavs smirdējums 100% attieksies uz tevi gnīda…

    Talmuds smird:
    2011. gada 27. marts 12.58

    Uldi Freimani sagaidīs Herberta Cukura liktenis jau daudz sprēgās, sapakosim 2 kastēs sagrieztu pa ķermeņa daļām, es cionas gudro pakalpiņš palīdzēšu

  10. Sergejs saka:

    Vai šitas būtu tas Talmuds?

    Atpazini? Madars Dubenskis (madijs, Talmuds) lieto portālu draugiem.lv. Ienāc un satiec arī citus pazīstamus un sen neredzētus cilvēkus. :)

  11. Kronis saka:

    Taa pasaule jau tapat ir sagrabta.
    Es tik brinos Edgar,kaa vel shis websaits nav aizklapets.
    Cepurites laikam nemak Latviski lasit.
    Deretu vinju palaist vairakos formatos, lai parejas meles ari saprot.
    Citadi mes te plucamies ,kaa zvirbulji pa shkjuniti.
    Bet galvenais Edzinj ,lai maitas pratjiti nesaplesh.
    Ir jau reizem smiekligi, bet ko padarisi,ka esam tik cik mes esam.
    Turas vechi, ir jau vel shur tur pulvers mucas.

  12. white joker saka:

    ..zin kroni, a toč, ka vajag pieslēgt šamai tēmai i poļus, i leišus, igauņus viņu valodās un pavisam pa ķeksi būtu krievu opozīciju no pašas krievijas,hi,hi

  13. Miervaldis saka:

    white joker – neslaucīsim svešu sētu!Freimanim tik vien varu palabot, kad žīdi patreiz nav Latvju ienaidnieks!Viena no tagadējām Latvju problēmam ir čigāni!Tas, kad mūsu varturi šo problēmu pieļauj, nebūt nenozīmē, kad mums tā nav jārisina!Tomēr atrodas arī pa kādam blandoņam žīdam, kurš nesaprot, kad ir svešā zemē, un mēģina parazitēt Latvietim uz kakla!Nebaidīsimies no šiem blandoņām!Viņu ir pārāk maz (patreiz), bet zināmu ļaunumu viņi nodara….Par laimi viņiem ir tagad jāiztiek ar savu viltību vien, un es ceru kad tas tā būs arī turpmāk!Kad viņi ar zemīgu viltīgumu ko prasa no mūsu valdības, un Latviešiem, tad mums tik vien viņiem jāuzspļauj, vai jāpasūta!Par čigāniem varu teikt – viņu līmenis mūsu varturiem nav pa rokai, bet vai viņiem aptrūksies drosmes, nolaižoties līdz viņu līmenim, maz ticams, taču ir iespējams!

  14. Miervaldis saka:

    Erni Purni – Freimanim IR visas tiesības iet un izjaukt 9.maija bašņjošanu pārdaugavā!Dabīgi kad okupantu trešās paaudzes (un vēl visu citu paaudžu) lopi un sivēni dzerstas un vemstās tik vien pārdaugavā, jo tā ir tāda kriminogēna vide, jo OKUPANTS arī ir noziedzenieks, tikai viņi vēl nejūtas pietiekami droši, jo viņu pakalpiņu vēl ir maz!Un es domātu kad viņu arī tupmāk būs maz, ja neuztaisīs jaunu satversmi, kas dotu iespēju ar vēl lielāku jaudu un atdevi tādiem Pabriķiem, šleseriem, laizīt kurpes krievu un čigānu okupantiem!Bet vispirms viņiem jāiznīcina Latvju tauta, ne pilnībā, taču jāatstāj šādi tādi tirliņi, kuri nav saimnieka goda cienīgi – lūk es jums parādiju, kādi ir mūsu varturu neliešu plāni!Ja tas piepildīsies, tad gan krievi paliks vel bezkaunīgāki, nekā bija agrāk, ārdīties mūsu valstī sāks, un tad tā Latvieša mohikāņa stunda var arī pienākt!Tas, tā!Ja es tanī raidijumā būtu, tad es pateiktu, kad tiem krieviem, kuri ir tie okupanti, vispār nebūtu nekādas tiesības, ne ķērkt uz mūsu tautas varoņiem – leģionāriem, ne bašņot pie dzelzsbetona pārdaugavā!Es teiktu, kad šitās jauno okupantu nezāles pie pārdaugavas, vispār būtu jāizdzenā, un jo ātrāk, jo labāk!Kā izravē nezāles? – kā to parasti dara!Viņi ir slāvu nezāles, un viņu vislielākais sugastēvs, ir dzelzsbetona gabals pārdaugavā!Galu galā, jebkurš saimnieks liegtu savā zemē svinēt dienu, kura mums tik daudz asiņu atnesusi, visi lopiņi beigti, visas mājas drupās, kaut kur sunītis rej!Freimanis kļūdās, jo tā dēļ, ko mums atnesa krievi, šie klimstošie puskustoņi nav pielīdzināma parastai minoritātei, to Freimanim būtu takā jāzin!Nu un tagad par žīdiem!Nezinu vai man murgi naktī rādīsies, bet es pateikšu – pie mums demokrātiju jau sen spēlē!Ja raidijums saucas “bez cenzūras”, tad tādam tam arī jābūt!Bet zinot mūsu valdības melīgo, un iztapīgo dabu, droši zinu, kāds liktenis sagaida Freimani, mūsu valdībai pielaizoties amērikas žīdiem!Uz šo raidijumu cenzūra neattiecas, tas tiesa,taču ja šādi blandoņas žīdi ceļ kādus iebildumus, tad viņi būtu vienkārši jāpasūta, jo žīdu zīmogs vēl nav izdilis, un ja šādas muļķīgas pretenzijas izsaka žīds, tad uzreiz skaidrs, kādā nolūkā viņš to saka, un tādēļ jāpasūta!Lai krievi, un pašmāju pakalpiņi necer, kad varēs izsprukt sveikā, kaut vai tā iemesla dēļ, kad mūsu varturi pēc čekistu paražām, izjauca 1.jūlija gājienu!Vai Latvjiem vairs nav tiesības uz savu vēsturisko stāvokli un tiesībām?!Nu ja, kad ir!Un vēsturiski pareizi, kad reiz visi nelieši dabūs savus sodus, bet Latvju tauta uzgavilēs!Es uzskatu, kad patreiz – mūsdienās žīdus šaut būtu noziegums, un tas ir slikti, ko Freimanis pauda, taču raidijums saucas “bez cenzūras”, un blandoņas žīdi, kuri pret šo raidijumu ceļ kādus iebildumus, būtu jāpasūta, kā jau es augšā minēju!

  15. Talmuds saka:

    Miervaldis ir antisemīts, tev cietumā vieta nelieti

  16. black_joker saka:

    Miervaldim vienīgā īstenā tauta ir latvieši- citas viņš neatzīst kā sugas- smagi noliek gam krievus, gan židus, gan čigānus. Tātad ļoti krass nacionālists ar smagu rasisma piesitienu. Būs bērnībā krieveļi (vai žīdeļi, čigānēni, leitēni, ukrainīši, baltkrieviņi, negritosi, bantu, pigmejiņi, u.c..) pie skolas bulciņu no rokām izrāvuši un smagu psiholoģisko traumu radījuši. Man tev padoms – aizbrauc uz Vāciju, piej uz ielas turkiem (melnajiem, jugiem, dajebkādiem citiem nevāciem) un viņus tā riktīgi izlamā- tā, kā tu te lamā visas citas tautas. Tikai neaizmirsti drošs paliek nedrošs uzrakstīt testamentu pirms tam. Tad tu zināsi un uz savas ādas izbaudīsi, ko nozīmē rasisms un kā uz to reaģē valsts institūcijas un kā reaģē apvainotie.

  17. annamarija saka:

    Es nevaru saprast, ko tas Miervaldis tā ēdas uz čigāniņiem? Mūsējie ir mieramikas, ieklīdeņi gan ir krimināli…

  18. Gvido saka:

    jūdaisms, komunisms, cionisms= ANTIKRISTS !
    ——————-
    bet nacisms?

  19. zonnenbergs saka:

    Tas pats-Ieliktam hitleram vajadzeja ar varu,tas neizdevas.
    Tagad to pasu ar demokratiju.
    KUNGI TI PASI TAD UN TAGAD.

  20. Talmuds saka:

    Jā, un man goda vieta pie Krievijas desas luņķa!Tas būs sātīgs, tas būs labs, jo par to es savus bērnus, māti, tēvzemi un valodu esmu nodevis, sapratāt, jūs trakie naciki?!

  21. Marsietis saka:

    Atrasta un sodīta sirmgalves apspļaudītāja. Tāds melīgs virsraksts ir Apollo u tā domā tauta par to visu:

    1000% taisnība 30.03.2011 00:26 Ziņot!

    KAUNS TIESAI 30.03.2011 00:16 Ziņot!

    KĀRTĒJĀ VARTURU UN TIESU VARAS NELIETĪBA-SĀKOT JAU AR TO, KA MELĪGI VISUR TIEK PASNIEGTS, KA SODS 50LS IR PAR SPĻAUŠANU, BET GALVENAIS – FIZISKS UZBRUKUMS VECAM CILVĒKAM APZINĀTI TIEK NOKLUSĒTS, TĀ IZRAISOT PRIEKŠTATU PAR BARGU NAUDAS SODU PAR TIKAI NIEKA SPĻĀVIENU, KURU SARKANFAŠISTU [cenzēts]S SAMAKSĀS [cenzēts] SALAŠŅAS VIETĀ!

    Būs jārīkojas taut 30.03.2011 00:22 Ziņot!

    Kas atliek tautai? Ja tāds izsmiekls soda vietā tiek piespriests par uzbrukumu večiņai, kas aiztāvēja visu latviešu leģionāru godu, pat visas tautas godu. Jo tas bija nepieciešams pret nekaunīgo okupantu nacistu bariņa uzbrukumiem un apsaukāšanu, vērstu pret sirmajiem latviešu karavīriem un viņu atbalstītājiem, pašu mājās, pašu aiztāvētajā dzimtenē, tad atliek pašiem sodīt tādus uzbrucējus.

    kika » klin 30.03.2011 00:16 Ziņot!

    tiesaaaam smiekligi…50 ls…:D….vajadzeeeja to krievu mozgu mums visiem tgad taaa apslaudiiit….ka zinas kaaa splaut vecam tantukam…es saprastu ja kaadam jaunietim uzsplauj ,nu ne jau tantukam!!! tagad kad es vinju satiksu to mozgu uz ielas…riktiigi apslaudiiisu…iesaku to dariit visiem kas vinju satiek………………………………!!!

  22. Marsietis saka:

    A ko te pārdzīvot, tā būdīgā un niknā tante pati uzbruka tai jaunajai maloļetkai, ko ta tai atlika, kā aiztāvēties no tāda briesmīgu naciku pūļa, viņa no bailēm spļāva un viss, liela muiža.

  23. Miervaldis saka:

    Marsieti – ha, ha, ha, ha!Kaut ko vēl bezjēdzīgāku izdomāt nevarēji?Krievu čūskulēni ir mazāk bīstami par čiganu čūskulēniem – čigāniem inde ir mutē, bet krieviem zobos!Tā lūk!

  24. Miervaldis saka:

    Marsieti – doma, kad tie “antifašisti” bija no mēness nokrituši, pie brīvības pieminekļa?Ja tā, tad esi sajaucis savējos ar svešiem, mnas draugs!

  25. Skorceni saka:

    Sveiki,veči!mēs jau redzam tikai aizberga maliņu no tā visaMūsu valsti jau no pša sākuma putina laukā žīdu slepenās organizācijas.lielāku slepkavu par žīdu komunistu,cionistu pasaulē neatradīs.cik tautas nav ar viltu un meliem nav apzaguši,cik cilvēku viņi ir slepkavojuši.hitlers par velti viņus nešāva.par to vajadzētu padomāt.mūsu valdība ir bez mugurkaula,tai vajadzēja visus žīdus banku zagļus aptīrīt un uz izraēlu prom lai šeit nav jābaro,vaigāzes kamerā un miers.žēl , ka valdība ir uzpirkta un appista:(((

  26. Skorceni saka:

    Goodman,Liinderman kā arī Vīķi un vēl saskaņas žīdus vajag tiesāt par genocīdu pret tautu…!:(

  27. GottMitUns saka:

    Brīnums, ka mūsdienās drīkst teikt “žīds”, tagad tie liekēži sasēduši augstos posteņos. Visu cieņu Freimaņa kungam par neatlaidīgo cīņu pret postboļševikiem un žīdiem.

  28. vikings saka:

    Daudzi musu lidzpilsoni patiesiba neapzin patieso zidu butibu. ta ir launuma sakne. Pat vagners teica ,ka zidi ir satana sutni.

  29. Os saka:

    Pilnigi visi žīdi ir velna sutni zemes virsu,tas ir absoluts launums,velnišķīga suga,kas nav Cilveki,ir tikai,ar Cilveka veidolu,bez dveseles,ar garu tumso=launo. Žida ikviena dievs ir velns,neatkarigi no ta,kada baznica ar konfesciju tas pieder,savas domas jut,ka Cilveki tam ir naidnieki,bet apveltits,ar ipasam viltibas domam,no sava saimnieka velna,kas ir žida dievs

  30. valdo saka:

    ….visu saprotu,bet,kaa zziids ar cigaanu var buut tandeemaa un apcakareet valsti,runa par baltijas banku,jo matu uts ar kaunuma uti,it kaa nesadziivojot,bet,liekas,ka galvas uts vienalga (p)freimani nospieda…

  31. ss saka:

    Vai nav murgs krievi, žīdi un visi pārējie svešie —-Manā zemē par daudz atļaujas , cieni karogu, valodu, zemi kurā mīti(dzīvo).

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *