Latvijas Glābšanas komisijas sūdzība ANO

ANO Drošības padomei.
  

LRTT 1Izvērtējot un salīdzinot Lībijas un Latvijas ekonomisko un politisko situāciju ir redzams, ka Latvijā ir nesalīdzināmi sliktāk. Visaptverošāk Latvijas ekonomiku ir izvērtējis ASV ekonomikas profesors M. Hadsons savā darbā: “Latvijas neatkarība ir nozagta.” Šis Pasaulē pazīstamais un atzītais ekonomists šajā pētījumā ir izanalizējis varturu pieļautās kļūdas, salīdzinājis Latvijai un tās Tautai nodarīto ļaunumu ar Otro Pasaules karu !? Viņa ieteikums, lai izvestu valsti no šīs situācijas ir: VEIKT LATVIJAS VARAS AUGŠGALA NOZIEGUMU STARPTAUTISKU IZMEKLĒŠANU UN VAINĪGO SODĪŠANU.

 Līdzīgi kā Islandē.
Latvijas
rūpnīcas, fabrikas, lauksaimniecība ir sagrautas. Ir drausmīgs bezdarbs, tāpēc cilvēki bēg prom no valsts ! Palikušie protestē pret valdības nelikumībām, bet neko būtisku nevar panākt, jo tiesas, masu informācijas līdzekļi un jebkura valsts institūcija aizstāv tikai varturu intereses. Pat internets tiek kontrolēts,  tiek cenzēta informācija. EK Pārstāvniecība un ANO māja Rīgā, Pils 21 nepieņem un neatbild uz iesniegumiem ! EK norādītais telefons uz Briseli nedarbojas !
Vienīgi ebreji ir pateicīgi valdībai par labu dzīvi Latvijā. Šāda informācija ir Latvijas Avīzē.     
  Pamatojoties uz augstāk sniegto informāciju kā arī, lai nenovestu situāciju Latvijā līdz forsmažoram, lai te nebūtu jāieved kara stāvoklis-prasām:
  1. Atbilstoši Dok.nr.409-sasaukt ANO Drošības padomes Ārkārtēju sēdi un izskatīt situāciju Latvijā, par varas leģimitāti un noteikt atbildību par nodarīto valstij un tās iedzīvotājiem.
  

2.Atbilstoši Dok.nr 410-prasām Starptautiskās komisijas uzaicināšanu uz Latviju.
 

Latvijas Glābšanas komisija.

Eduards Lunis, Ķegums, Celtnieku 3a

Ķeguma novads

LV-5020 Latvija

26.03.11

You may also like...

43 komentāru

  1. zonnenbergs saka:

    Atradis kam rakstit.Pasai saknei.

  2. Eduards saka:

    Šis dokuments 24.martā mītiņa laikā ir iesniegts Zatleram un Saeimā,ar prasību -pārsūtīt adresātam.
    Aicinām uz Vislatvijas Sapulci,4.maijā,Rīgā,Daugavmalā,pl.12-os!
    Parādīsim VISAI PASAULEI,KA NEATZĪSTAM ŠO NELIKUMĪGO VARU!
    Latvijas Glābšanas komisija.

  3. annamarija saka:

    Zatlers NEKO nepārsūtīs. Dokuments kaut kā citādi jānogādā adresātam. Ar to, ka tas ir TT, laikam jau arī ir par maz, ko?
    PS. Tas ir tik drausmīgi: mēs lokāmies kā uz āķa uzmaukti un netiekam no tā nost…
    Taču priecē, ka mūsējo kļūst aizvien vairāk. Varbūt īsi pirms gala vēl pagūsim visu par labu vērst…

  4. informācija saka:

    Vai tas ir raksts par kārtējo godmaņa, borovkova, lipmaņa nozagtās Latvijas valsts upuri?

    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/43324/bada-mirst-slavenais-remantadina-izgudrotajs-janis-polis

    Badā mirst remantadīna izgudrotājs Jānis Polis

    24.marts 2011
    12:57

    Cilvēks, kurš ar savu izgudroto medikamentu izglābis simtiem cilvēku dzīvību, tagad mirst bada nāvē, raksta Rīgas krievu laikraksts “Vesti segodņa”. Poli uz slimnīcu ar šausminošo diagnozi aizveda ātrā palīdzība.

    Dzelzceļnieku slimnīcas reanimatoloģe Gaļina Malkijeva “Vesti segodņa”” pastāstīja, ka jau tā slimā pacienta bēdīgās diagnozes iemesls ir bads. Ārste nekomentēja, kādas varētu būt Poļa izredzes atveseļoties. Paši mediķi ir šokēti par zinātnieka stāvokli un nesaprot, kā varēja pieļaut tik traģisku situāciju. Kasjauns.lv jau rakstīja, ka Polis sirgst arī ar kādu nezināmu kaiti, kas ir saindējis visu viņa organismu.

    Polis dzīvo sociālajā mājā Rīgā un, cik noprotams, pēdējo nedēļu laikā par viņa likteni neviens nav interesējies. Ir zināms, ka pirms četrām nedēļām Polis ir vērsies pēc palīdzības pie uzņēmuma “Olainfarm”, kurš joprojām ražo remantadīnu. Zinātniekam it kā esot solījis palīdzēt uzņēmuma īpašnieks Valērijs Maligins, bet, cik var noprast, reālas palīdzības tā arī nav bijis. Savam tēvam šajās dienās nav spējis palīdzēt arī viņa dēls – “Eiropas Hitu Radio” dibinātājs un vadītājs Uģis Polis.
    Pazīstamais latviešu izgudrotājs, remantadīna radītājs Jānis Polis smagā stāvoklī atrodas Dzelzceļnieku slimnīcas Reanimācijas nodaļā. Izgudrotājs slimnīcā nokļuvis, bada pārmocīts.

  5. Talmuds saka:

    par dzīvi es vēl nesūdzos, paldies, kad būs bankrots tad gan jālaižas prom

  6. annamarija saka:

    Vēl viens apliecinājums 4.maija režīma NECILVĒCĪBAI un NOZIEDZĪBAI…

  7. Miervaldis saka:

    Eduard Luni – pie mūsu patreizējās varas labi ir okupantiem, un to jaunajai paaudzei, to es tev varu pačukstēt!Par žīdiem – nu ja tādi ir ieklīduši šeit padomju laikā, un viņi pakļaujas varai, tad ticami būtu, kad bijusie komunisti par viņiem rūpējas!”kara stāvoklis”!Ar ko tad Latviešiem savā zemē būtu jākaro?Ar okupantiem vai?Un ja arī Latvieši kādreiz izies ielās, tad viņi to darīs kā saimnieki, izmēzdami no savas zemes un sētām visus sarkanos slāvu sūdus!Valstij tad būtu jāpalīdz, jāatbalsta šāda mēšanas talka, kā dedzinot čigānus, tā slāvu sūdus mēžot!Vispār jau lielākā daļa krievu tik vien der, kā mēslojumam uz laukiem!Un šie mēslojumi būs tagadējo okupantu asnu vadoņi, kuri būs par mēslojumu, strādājot īpašās koncentrācijas nometnēs, ražojot Latvjiem, un citiem Latvijas patriotiem maizi!Un tas viss norisināsies līdz šo mēslu pēdējai stundiņai….Tas tāds īss ieskats arī būtu….Un varbūt Lunim taisnība kaut kādā mērā ir!Aiz kādas tumšas rokas (kurai tas ir izdevīgi), paši Latvji domādami, vai nedomādami rīkos šīs nekārtības, bet viņi paši neapzināsies, kurš viņus vada!Un kādā nolūkā!Takā redzi, Luni, īsts Latviets savā zemē ne ar vienu nekaros, ja viņam būs vēl kripatiņa pašcieņas!Viņš ņems rungu rokā, un izdzīs no savas zemes visus bašņjas, kuri viņa sētmalē lāpās, jo Latviets sapratīs, kad viņam tas viss ir apnicis!Uz šādiem “kariem”, loģiski mūs pamudinātu mūsu valsts kangari un ienaidnieki, jo Latvietim pašam karot par savu vēsturiski – likumīgo zemi, nav jākaro!

  8. Miervaldis saka:

    Karot par savu zemi Latvietim nevajag – tas man sen skaidrs!šādi “kari”, būtu izdevīgi mūsu nezināmajiem ienaidniekiem, jo šo varturu cūku bezkaunība ir tik milzīga, kad viņi centīsies saglābt savus īpašumus (tas tā var notikt), un izspēlējot nacionālisma kārti VL izskatā!VL jau neies taisīt nekārtības, bet ja viņiem labi samaksās, ko?Tā lūk, Luni!Par šo zemi karot ies tie, kuriem tā nepieder, bet vai to zinās viņu karavīri, par to šaubos!Bet īstie Latvji, ka jau es minēju, pasi izdzīs visus 5.kolonnas dzinumus!

  9. Eduards saka:

    Ko varētu un kā varētu PALĪDZĒT POLIM!?

  10. Sergejs saka:

    Talmuds smird:
    2011. gada 27. marts 12.58

    Uldi Freimani sagaidīs Herberta Cukura liktenis jau daudz sprēgās, sapakosim 2 kastēs sagrieztu pa ķermeņa daļām, es cionas gudro pakalpiņš palīdzēšu

  11. Sigurds Graudiņš saka:

    Draugi ! Mana CILVĒKMĪLESTĪBA pret Latvijas IZZADZĒJIEM – LIBERASTIEM ir tik LIELA , ka 1. aprīļa protesta mītiņā PRET Latvenergo Tarifu PAAUGSTINĀŠANU esmu nolēmis prezentēt Sigurda Graudiņa izgatavoto ELEKRISKĀ KRĒSLA demonstrācijas MODELI…!!!
    Kā PIRMO KLIENTU aicināšu Latvenergo BOSU – Āri Žīguru…IEMĒĢINĀT…!!!
    Ja kas , varu uztaisīt pārvietojamo modeli un aizbraukt pie Saeimas…!

  12. black_joker saka:

    Sigurdam Graudiņam – nu jau gan esi “javno palku peregnul”. Labi, ka tas 1.aprīlī paredzēts- kā joku uztvers visi :):)

  13. white joker saka:

    ..hi, graudiņ neklausi to sarkano trusi joker- pļokeru, a davai uztaisi ar to pelnīto el.krēslu, bet pirmo tur gan citu vajag, jo latv.energo tik izpilda pavēles, jo ir v a l s t s akciju sabiedrība, tas ir valsts noziegums pret saviem pilsoņiem

  14. Sigurds Graudiņš saka:

    Mana UZRUNA Tautai…!

  15. Marsietis saka:

    Es tā izsmējos! Nu riktīgi LUŅI! Jūs tie glābeji? Tad glābiet savus luņiešus, neviens pēc tādiem plānprātiņiem nealkst, jampampiņi.

  16. Marsietis saka:

    Es tā izsmējos! Nu riktīgi gan! Sāciet ar mani, mani viegli atrast, gan pēc IP adreses, gan pēc mana knābja, otra tāda nav Rīgā!Jā un es nesūdzēšos, esmu mazohists, tapēc patīk no mugurpuses just, kaut ar ķieģelīti!

  17. Miervaldis saka:

    Marsieti – ja nēesi pelnijis savu sodu, tad tevi neviens no mūsējiem neaiztiks, kaut gan tu pašlaik pelnies…..

  18. Miervaldis saka:

    Marsieti – kāds nepareizs niks!Tev piemērotāks niks būtu no mēness nokritušais!Esi jau nokavējis Latvijas iztirgošanu, un izsmiešanu!

  19. Marsietis saka:

    Miervaldi tu nejēdz neko no nikiem, vēl mazāk no čigāniem, kuri tev personīgi ir aubē ietaisījuši un vecos pantalonus nozaguši, bet Latvijai gan neko sliktu nav izdarijuši. Tāpēc nejauc savu kabatu ar visas valsts kabatu un netaisi savu privātatriebību par visas valsts atriebību, sajēdzi nacik? Es pats ir no puskrieva, pusžīda ģimenes, tapēc čigānus aiztāvu principa pēc, nevis ka man rados tie ir.

  20. Sigurds Graudiņš saka:

    Es , Sigurds Graudiņš kā privātpersona esmu pieteicis PROTESTA MĪTIŅU pret Latvenergo tarifu palielināšanu.
    Manā skatījumā – TAS IR LATVENERGO SLĒPTĀS PRIVATIZĀCIJAS 3. [trešais ] MĒĢINĀJUMS , KURU APSTIPRINĀJA ARĪ J. STALIDZĀNES k-dze – Arodbiedrības “Enerģija” priekšsēdētāja.
    Mītiņš notiks 1.aprīli plkst. 8.30 – 10.00 pretī Latvenergo mītnei P.Brieža iela 12. Aprunāšos ar jebkuru INTERESENTU.

    Tā kā es esmu par NĀVESSODA ATJAUNOŠANU Latvijā par sevišķi smagiem EKONOMISKIEM NOZIEGUMIEM pret Latvijas tautu , kuriem NAV un NEVAR BŪT NOILGUMA ,un PEDOFĪLIJU…esmu nolēmis prezentēt Latvijā pirmo ELEKTRISKĀ KRĒSLA demonstrācijas MODELI. Un kur gan citur , ja ne pie Latvenergo ēkas…
    PAMATOJOS uz visdemokrātiskākās valsts – ASV pieredzi un KONSEKVENCĒM šajā jautājumā…!

  21. Miervaldis saka:

    Marsieti – man vienalga, kad tu esi no jauktās ģimnenes, jo tā nav Latvieša – žīda jauktā ģimene!Bet kas attiecas uz čigāniem, tad varu tev teikt to, kad tautība un rase ir nozīmīga, un no kurienes tu rāvi to, kad man uz čigāniem ir privātapriebība?Viņi ir mellie parazīti, kuriem vieta ir ellē!No turienes viņi ir izlīduši, un tur mums visiem tos ir jāaizsūta!Kad mani čigāni ir apskādējuši, tas ir tikai piemērs viņu ļaunumam un zemiskumam!

  22. black_joker saka:

    Miervaldi – valdies, tu nemitīgi sludini atklātu rasisu naidu pret čigāniem.

  23. Marsietis saka:

    Nu mācies, ko tev black_joker par lietu brīdina! To jau tev ar teicu, ko pats nu atzini, ka tevi personīgi ir daži čigāni apskādējuši, nevis visa čigān tauta, vai ne? Domā ko runā, netais ziepes visai valstij ar sav kruto naidu!

  24. Miervaldis saka:

    Black joker, marsieti – Es taisni otrādāk – taisu godu mūsu valstij, bet netaisu godu mūsu varasvīriem!Viņi ir iefīrējuši mūsu valsti eiropas savienībā – nu iefīrēja!Tagad pajoliņu atbalsts šai iefīrēšanai nav vajadzīgs, bet šie pajoliņi ir daudz ko sapratuši, un šie bijušie “pajoliņi”, kā piemēram es, rakstu patiesību, par skādi, ko nodara valdības nerūpēšanās par saviem pilsoņiem!Par Latviešiem!nu es ar to gribu teikt, kad man dziļi pie kājas ir tas, ko par čigānu izskaušanu teiks eiropas savienība, jo tas skars tik vien mūsu valdību, un tā nav īstā valsts, īstā vadība, mēs – Latvieši esam īstā valsts, un šis režījums nepieder pie Latvju tautas, un visi, kuri dara ko šā režījuma labā, arī nepieder pie īstās valsts!Kā marsietis ar black joker piemēram!Par tiem šīs mājaslapas lietotājiem, kuri arī mani lamā par fašistu? – nu viņi negrib pieņemt svešas idejas!Katrā nacionālā spēka vajag ielkausīties, nevis šķelt īstos Latviešus!Tā, lūk!

  25. Miervaldis saka:

    Mani, un citus īstos Latvjus sajūsmo tas, kad kāda valsts tos parazītus svēpe ārā ar!

  26. no malas saka:

    Tev neliekas jocīgi, ka tu Miervaldi esi vienīgais provokators pa visu Latviju, kas ar tādu privātnaidu runā par čigāniem? Nu sajūsmā neviens nav par tiem , kas tirgo narkotikas, zog tirgos un transportā, bet tie ir čigānu tautas atkritumi, nevis visa viņu tauta. Vai tad mums nav zagļi un noziedzinieki? Mums, mūsu valstij pietiek nelabvēļi un naidnieki pasaulē, lai tu tos ar šādu neloģisku naidu vēl vairotu! Ja nevari atrast īstos vainīgos, kas tev sliktu darījuši, tad nelādi te visu viņu tautu, jo tas nav ne godīgi, ne cilvēcīgi un noteikti ir pretrunā ar mūsu senču garu, tradīcijām un goda izpratni.

  27. Miervaldis saka:

    No malas – dabīgi kas iet izpratnē pret mūsu goda izpratni, bet ja čigāni nav cilvēki, ko?

  28. Miervaldis saka:

    no malas – varbūt citiem cilvēkiem dreb ļipa internetā atklāti paust naidu pret šiem parazītiem, bet man ne?Nu vismaz internetā pateikt, kad parazīti ir parazīti, man drosmes pietiek!Nezinu kā ar citiem, bet man drosmes pietiek!Nu es varu šo mājaslapu apsūdzēt, kad šeit tiek kurināts naids pret žīdiem, un?Takā jebkurš viedoklis, kurš nav mūsu ienaidnieku, šajā mājaslapā ir pārunājams!Es tev, un pārējiem tribuālistiem iesaku paņemt savas smadzenes rokā, un uztvert katru sev draudzīgu viedokli, ka loģisku variantu!

  29. no malas saka:

    Nu smiekli nāk, ka tu savu aklo naida tejāteri te sauc par mums “draudzīgu viedokli” un par par “loģisku variantu”! Vai tu ceri, ka dēļ tava rasisma atkritīs lasītāju pulks, kas domā par neatkarīgu un latvisku Latviju? Neprasīšu, cik tev maksā, bet saprotu, ka visai ievērojams paliek Tribunāla lasītāju skaits, ja tā tev jāpūlas tos šādi atgrūst.

  30. Miervaldis saka:

    No malas – tici man – ja jau šeit ir daudzi žīdu nīdēji, tad čigānu cik?

  31. Sergejs saka:

    Bet Miervaldis, tu ir viens te ciganu nīdejs, vair citi nav un nezinu ari kur citur tādus. A tu padomā, cik maz tev Latvija nozimē, ka tu sava sīka naids dēļ,gatavs apsmērēt visu Latviju par rasistisku, kā domās dēļ taviem rakstiem, ka tik tev labi paķēzīties te, a par Latvijas prestiž tev napļevaķ?!

  32. Miervaldis saka:

    Sergej – es atkal varu par šo mājaslapu pateikt, kad ta sludina atklātu naidu uz žīdiem, un?Takā lai šitā mājaslapa pieņem manu viedokli, un viņi reiz paši sapratīs, kad ne žīdi ir mūsu tagadējie ienaidnieki, bet gan parazīti čigāni!

  33. Miervaldis saka:

    Sergej – un tu būsi tas, kurš par Latvijas tēlu uztrauksies?!Paskaties uz savu pareizrakstību – tā pilna slāvu barbarismu!Latvija nav nekāda Krievijas tundra!Tev vēl daudz jāmācās, pirms kaut ko saki Latviešu virzienā!Vispārībā sakot – es tev neuzticos!

  34. black_joker saka:

    Nu re, Miervaldi, tāds nu tu esi. Džeks cenšas, daudz iemācījies, bet nav perfekts. Un uzreiz tu viņu pasūti 5 mājas tālāk, jo tev pats vārds “Sergejs” un tas, ka viņš redz ir krievs pēc tautības, uzdzen šermuļus, kā jau sevi cienošam nacionālistam. Un tas pats būs ar “Mikolu”, “Georgiu”. “Azizu”, “Migelu” – nav svarīgi, kā viņu sauks un kas viņš būs pēc tautības- tu viņu ienīdīsi, jo tu ienīsti citas tautības cilvēkus- esi rasists

  35. Sigurds Graudiņš saka:

    Līdzgaitnieks – skat . Dainis Grabovskis
    http://antiglobalisti.lv/

  36. Miervaldis saka:

    black joker – čigani nav cilvēki, to es tev uzreiz varu pateikt!Nu krievi ir cilvēki, un es mīlēšu krievus, ne okupantus!

  37. black_joker saka:

    Miervaldim- nu nav vairs komentāru par tavu rasismu, jo tu pats nesaproti, ko runā savā naidā.

  38. Sigurds Graudiņš saka:

    Tauta ! Ir IDEJA – TOS , kuri ņēma AIZDEVUMU ,NOSŪTAM uz EIROPAS bordeļiem , LAI AR SAVĀM PAKAĻĀM ATSTRĀDĀ…!!!

  39. Miervaldis saka:

    Sigurd graudiņ – vārds vietā!šie mellie rāpuļi to tik vien māk darīt, ne pie godīgas valsts pārvaldes pie varas un teikšanas tikt.

  40. Miervaldis saka:

    Es te gribēju teikt, kad pie brīvas valsts Latvietim karot nevajag, tik vien izmēst visus slāvu draņķus no savas zemes!šodien Latviets ir pie zemes piespiests tik ļoti, kad pat klepot grūti!Ko vēl šī Latviju un Latviešus apkaunojošā kliķe iesāks?Cerams, kad neko, mēs sāksim!Un tad lai baidās tie, kuri iedomājas esam šīs zemes saimnieki, un viņu pakalpiņi saemā!Latviešus noturēt ir bīstami!Un šie rāpuļi būs pasi vainīgi pie tām sāpēm, kuras būs tiem, kuri iedomājas esam, kad Latvieši nav saimniektauta!

  41. Black_ joker saka:

    Jā jā, Miervaldīt pamācies!Taču es labāk rakstu riebeklības par latviešu nacistiem, kad parakstos zem nika “marsietis”, jo pēc marsa aktivitātes jūtos kā tas marsietis!

  42. black_joker saka:

    parodistam – sen nebiji neko rakstījis- nobijos, ka neesi saslimis….

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *