J. Zīverts. Sēnalas un niecības

Pamuļķis pabriks

Uz jautājumu, “Kurš ir muļķis ?” tā nemaz uz reizi , (pēc skaita) nevarēs pateikt. Daudz !

 Ļoti daudz !

Velna ģīmisVisi tie, kuri ar savām balsīm (vēlēšanās) cēla un ceļ augstos valdības” krēslos šādas te niecības, sēnalas, kā biedru Pabriķi.

Tā pati Latvijas Rādio darbiniece Elīne Kolāte nu ir sašutusi par to, ka šim zellim paspruka taisnība, jo Muļķu Zemē (pans Krištopāns) taču dzīvo muļķi, ko pierāda stāvoklis Latvijā.

Foto: Šī niecība, šī sēnala … . Vai tad izskats vien nenosaka no kādas “valstības” viņš ieradies ? Un tādi Latvijā ir “sabraukuši” pa pilnam !!!  Par kādiem līdzekļiem šis velna kalps ir uzcēlis dabas liegumā “miljonu” vērtu “villu” ? ASM šim genocīda īstenotājam pret latviešu tautu ir garantēts.

Pielikumā variet apskatīties vēl kādu foto, kura ārejais izskats pilnībā izsaka iekšējo BŪTĪBU.

Nesaprotu, par ko apvainojušies ļautiņi, kuri, nu taču visus šos gadus mīļi cēluši un stutējuši šo noziedzīgo “valdošo” kliķi sev uz kakla. To var un varēja tikai muļķi ! Un te nu nav par ko dusmoties. Šim b. Pabriķim un visai Jānis Zīvertskliķei jāpateicas šiem muļķiem par to, ka viņi ir tur, kur ir ! Un tā no reizes līdz reizei.

Un tāpēc saka Pabriķis: “Lai dzīvo muļķi, un, lai viņu būtu pēc iespējas vairāk !”

 Foto: Jānis Zīverts no Ventiņiem

19.03.11

 P.S. Ļoti gribētos uzzināt, par ko balsojusi šī pati Elīna Kolāte, ja jau tik satraukta. Interesanti ?

===============================================

Migla sarkanā- nolādētā 1 (2)

Migla sarkanā -nolādētā

Foto: Vai tad šis kangars, kurš Atmodas laikā sauca:” Brīvu Latviju brīvajā Krievijā !!!” nav pieņēmis savas “dziļākās būtības” izkatu ?

Un tādi gara kroppļi Latvijā  ir ļoti daudz !

Pavērojiet… .

Šis latvju tautas padibene bija kansultants VVF latviešu valodas “jautājumā”. Viņš un M. Zālīte bija tie, kuri ieteica VVF degradēt latviešu valodas “stāvokli” Latvijā !!!

http://www.youtube.com/watch?v=vvmXl_ntmXY&feature=player_embedded# 

Migla sarkanā – nolādētā

You may also like...

6 komentāru

  1. Radio, televīzija un preses izdevumi strādā lai muļķu Latvijā būtu pēc iespējas vairāk. Labi darbojas arī algotie demagogi gandrīz visos interneta portālos, jebkuru patiesību tie apgriezīs ar kājām gaisā.Demagoģija ir vislabākais ierocis- varas instruments, lai īstenotu “skaldi un valdi” politiku.Vara rūpējas, lai cilvēciņi ar savām galviņām nedomātu.Kad latvieši sāks domāt ar savām galviņām???!!!!

  2. Talmuds saka:

    saskaņā ar koalīcijas spēku iebrukumu Lībijā, kas ir kvalificējama kā agresija un Latvija kā valsts to atbalsta un apsver iespēju sūtīt karaspēku uz Lībiju tad nav ko raudāt par 40.gada okupāciju, jo paši esam okupanti un tieši tāpēc lai aizstāvētu krievus un krievu intereses Latvijā, būtu labi ja Krievijas bruņotie spēki veiktu militāru intervenci Latvijā, aizstāvot krievu civilpersonas kurus apspiež latviešu fašisti, jābumbo stratēģiski svarīgas pilsētas kā Rīga, Ventspils, ja karš tad karš, eta nashe Latvija un es kā okupantu pakalpiņš sagaidīšu ar ziediem atbrīvotājus

  3. white joker saka:

    ..hi,hi,talmud, tu malacs, pareizi čauksti un nemaz nemelo, par to tevi gan nevajag atejā iemest, kā lembi, šlesi un šķēli, bet godīgi un ar cienju pie sienas pielikt

  4. white joker saka:

    ..a vot andersons gan visu pa ģelu pateicis, kā kulaks uz aces, visi 100 proči,hi,hi

  5. Garāmgājējs saka:

    Gan jau Pabriķis trāpīs, nekur jau viņš nepamuks. Un nebūs jau kur mukt.

  6. Anonīms saka:

    vēcūkšņu cepšanās saits?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *