A. Balts. Paldies mūsu leģionāriem

 

LRTT pasts 

imagesGribu apsveikt mūsu sirmos, bet lieliskos varoņus – leģionārus, kuri 16.marta gājienā varēja just patiesu gandarījumu, pat triumfu, redzot tik lielu skaitu viņu atbalstītāju! Īpaši patīkami bija redzēt ļoti lielo mūsu jauniešu dalību  piemiņas gājienā un morālo uzvaru pār atbaidošajiem komunistu krievžīdu mopšiem, kuru nožēlojamās atkritumu saujiņas rejas tikai izraisīga pamatīgus smieklus leģionāru godināšanas manifestantos.

Nožēlojama skata, uzpirkti un zombēti svešo deģenerāti strīpainos tautas tērpos, gan jau bez vaļenkiem un pufaikām, bet ar truliem kompartijas laiku deržūrplakātiem dzeltenajos zobos. Krievu tautības cilvēku absolūtais trūkums gan bija uzreiz manāms šo PSRS ebreju fosīliju bariņā.

Leģions

 Foto: Tautas vēsture un lepnums- latviešu leģionāri.

  Arī Lestenē piemiņas brīdis tika noturēts daudz kuplākā skaitā kā iepriekšējos gados, un  patīkami bija redzēt Saeimas un Rīgas domes deputātus no PS un VL!/TB, kā arī LA bruņoto spēku virsniekus un studentus ar savām regālijām.

Mūsu veco karavītu runas, stāja, dziedātās dziesmas un viņu stiprais, nesalauztais gars iedvesmoja mūs visus ar paceltu galvu pārvarēt tās šodienas grūtības, kas šķiet nieki, salīdzinot ar leģionāru piedzīvoto karā un krievu Antifašistiskie nacistikomunistu lēģeros. Un arī mūsu šodienas problēmas šiem vīriem taču neiet secen, bet gan dubulto visu jau senāk piedzīvoto.

 

Foto:  “Antifašisti” ? Nē,  žīdu nacistiskie noziedznieki. Šie latviešu un palestīniešu bendes drīz tiks tiesāti par noziegumiem pret cilvēci !

   

Vēlu veselību un vēlreiz veselību mūsu karavīriem, jo možs prāts un stiprs gars tiem ir pārpārēm !

17.03.11

You may also like...

13 komentārs

  1. Eduards saka:

    Jā,šogad šī DIENA bija savādāka,nekā iepriekšējos gados…
    Pirmkākt,jau bija mazāk muļķīgo bļauru,gājiela dalībnieki bija nopietnāki,svinīgāki,neielaidās provokācijās…
    Žēl tikai,ka man tika liegta iespēja norunāt šai Dienai un LEĢIONĀRIEM veltītu dzejoli un uzrunāt visus sanākušos Latviešu Biedrības namā.

  2. Filips Bobinskis saka:

    Prieks par 16. marta pasākumiem.
    Okupantu bļaustīšanās pie Brīvības pieminekļa šogad pārsteidzoši švaka sanāca. Laikam trūkst dukas. Bet izplatīt melus tie joprojām cenšas. Tā piemēram, ievēroju plakātu ar uzrakstu “Waffen SS. Salaspils 56 000 nogalināto”. Tipisks piemērs padomju propagandas murgojumiem. Salaspils nometnē patiesībā gāja bojā 2000 nevis 56 000 cilvēku, kā tas apgalvots padomju literatūrā. Un arī tad vēl jāskaita, cik no tiem tiešām bija upuri, tajā skaitā latviešu patrioti, un cik padomju noziedznieki. Nemaz nerunājot par to, ka ar leģionu tam nav nekāda sakara.
    A. Balts minēja, ka 16. marta pasākumos bija redzami arī daži PS deputāti. Bet cits PS pārstāvis – Kristovskis bija paudis visnotaļ nicinošu attieksmi pret šiem pasākumiem. Acīmredzot partija cenšas izlavierēt starp dažādu uzskatu vēlētājiem.

  3. Aga saka:

    Man gan nepatika redzēt tos pozētājus no VL un PS. Kur šie karjeras politikāņi bija 2005, 2006, 2007-tajos gados? Viņi solidāri norobežojās no gājiena, un Raivis Dzintars pat nosauca tos, kas piedalījās, par provokatoriem.

  4. Filips Bobinskis saka:

    VL attieksme pret šiem vēstures notikumiem mainās atkarībā no tā, kādus politiskos punktus vienā vai otrā gadījumā tie cer iegūt.
    Kad kā pilsonis, kas par VL kā mazāko ļaunumu tomēr nobalsoja, viņu mājaslapas komentāros aizrādiju par viņu divkosību, kas izpaužas sobrīd pilnā balsī aizstāvot leģionārus, bet 2007. gadā aicinot cilvēkus gājienā nedoties, tādejādi nostājoties vienās pozīcijās ar tiem, kas šajā gadā ap Brīvības pieminekli uzcēla žogu, kā arī zākājot tos, kas 2010. gada 1. jūlijā vēlējās pieminēt latviešus, kas pirmie ņēma ieročus rokā, jau nākamajā brīdī tiku nobloķēts. Patiesība kož kaulos.

  5. Miervaldis saka:

    Sveiciens leģionāriem!

  6. Miervaldis saka:

    Dzirdējat ko nesen teica tv šlesers?Ja VL 16.martā ies šajā gājienā, tad “par to būs jāatbild visām valsts amatpersonām, sākot no premjēra, beidzot ar valsts prezidentu”!Kādēļ par šito nav šajā mājaslapā uzlikts raksts?!

  7. Ernis Purnis saka:

    Sveicināti tautieši! Šis 16.marts nebija vairs apspļaudīto mūsu latviešu karavīru-izstumto gājiens, bet jau īsts patiesi godātu triumfatoru pulks ar patiesi milzīgu sveicēju un pavadītāju skaitu, salīdzinot ar citiem gadiem! Masu mēdijos minētie pāris simti bija melīgs paziņojums, jo kad leģionāru gājiena pirmie dalībnieki bija jau pie mūsu Mildas pakājes, tad otrs kolonnas gals vēl bija Līvu laukumā. Domāju, ka dalībnieku skaits bija no kādiem 3,5-4,5 tūkstošiem pilsoņiem sastāvošs vismaz. Bet atbaidošie okupantu-sarkano fašistu iznireļu maksas korītis bija patiesi sīks un viņu ķērcieni izraisīja mūsu gājiena dalībniekos smieklu lēkmes un nenoslēpjamus smīnus. Bet par TV kanālos redzēto gados jauno sieviešu dzimumam līdzīgo urlu, kas atļāvās iesist pa seju latviešu vecai, sirmai tantiņai pa seju un vēl uzspļaut, vajag sodīt ar likumā paredzēto bargāko sodu. Tapēc lūdzu visus, kas atpazina krievvalodīgas deģenerātes personu ziņot DP vai šeit, Delfu, Apollo, Tvnet portālos un paziņot viņas vārdu, adresi vai jebkuru citu noderīgu informāciju! Vienalaga vai dariet to anonīmi, ar niku vai savu vārdu, ka tikai ir informācija par šo meklējamo sodāmo personu.
    Visādi citādi leģionāru gājiens noritēja svinīgi un netraucēti. Malā atspiesto krievebreju pretlatviskie pīkstieni un retie ķengu izsaucieni bija prakstiski gājiena dalībniekus netraucējoši.
    Arī Lestenē viss norisinājās kuplākā pulkā un bez starpgadījumiem. Kaut bija dīvaini, ka nebija neviena skaņas pastiprinātāja vai megafona un Tukuma mērs, kaut uztājoties lielijās, ka visu to organizējot un pastāvīgi rūpējoties par šo piemiņas vietu, tomēr nebija pat sniega kupenas kaut pusmetru no celiņu malām attīrītas un vecajiem vīriem un kritušo pieminētājiem vajadzēja mīcīties dubļainajās sniega čupās. Lai kādas konjunktūras vadīti, tomēr bija ieradušies VL TB spice un arī PS vadības vīri, gan arī visus gadus neiztrūkstoši esošie RD deputātu Staltu ģimenes vīri un daudzi citi krietni pilsoņi -Latvijas patrioti. Saulainās dienas pavasara saulīte tomēr bija ar zobiem un man likās, ka mācītāja runa varēja būt īsāka, veco vīru veselības dēļ. No visām runām visdzīvākā un spilgtākā bija leģionāra Alda.Hartmaņa dabiskā uzruna saviem cīņu biedriem un pelnīti izteiktie pārmetumi valdības pārstāvjiem par smago, nabadzīgo un pat diskriminējošo leģionāru stāvokli pašu valstī. Valstī, kura ar viņu asinīm un dzīvībām ir izpirkta, lai taptu šodienas Latvija, lai šodien dzimtu un dzīvotu tūkstošiem cilvēku, kuru vevvecāki un vecāki izglābās tikai pateicoties ļegionāru varonībai, bet pateicības vietā saņem pazemojumus un nesodītu okupantu ņirgas un mūsu tautiešu gļēvu neiejaukšanos. Tas ir kauns valdībai, partijām, to spicēm un arī kauns mums visiem, kas to visu pieļauj!

  8. Talmuds saka:

    runājot par to incidentu: krievietei sastādīt lietu par huligānismu, bet latviešu večiņai piestādīt 78.pantu par nacionālā naida kurināšanu

    abām būs jāsēž

  9. Baiba saka:

    “Talmuģila” protams ir cinisks lops un viņa mātei un tantēm novēlu to piedzīvot un tad vēl pēcāk dabūt pasēdēt!
    Bet VL arī ir noreaģējusi un ir ievietojusi šādu :

    http://twitter.com/#!/VisuLatvijai/status/48391141485330432

  10. Leģionāru cīņa par brīvu un neatkarīgu Latviju ir jāturpina, tāda ir jēga 16. martam.

  11. Baiba saka:

    Jā, Andersona kungs, jūsu vārdi ir reizē simboliski un patiesi! Jo nolaižot mums gļēvi rokas, visi mūsu tēvu, vectēvu smagie upuri kaujas laukos, krievu koncentrācijas nometnēs un baudot staļina “brīvo” dzīvi okupācijas laikā būtu nodoti un velti! To nekādi mēs nedrīkstam pieļaut, kamēr mūsu acis redz, ausis dzird un sirds pukst, tikmēr viss iespējamais un varbūt arī neiespējamais ir jādara musu bezgala dārgās Tēvzemes labā!

  12. Miervaldis saka:

    Talmud – cik krievu okupantu ir situši Latvjus, tos saukuši par “gansiem”, un t.t!Viņus reti kuru noķer un notiesā!Tu esi šī režijuma propagandas upuris, žēl tevis!

  13. white joker saka:

    ..tur nav citu vārdu-cepuri nost šo vīru priekšā un visi paldies viņiem teiktie, būs vienmēr par maz

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *