J. Bordāns. Esmu “šo to” savācis par L. Grantiņu

M. Slava. Aizdomas par vēlēšanu rezultātu viltošanu

 

Par noziedznieku Cimdaru:

http://tautastribunals.eu/?p=20534

Valdis Gavars

Rīgā parādās pirmie rezultāti par balsotāju uzvedību iecirknī. 4.iecirknī nobalsojuši 502 vēlētāji, bet derīgas tikai 342 aploksnes, 47.iecirknī nobalsojuši 1322 vēlētāji, bet derīgas tikai 969 aploksnes. 11, 14, 20, 21, 28, 29, 33, 40, 47, 55,76, 80, 86. 100, 111, 113, 119, 120, 126, 130, 137, 146, 152. Rīgas iecirkņi kuros problēmas ar balsošanas kastēm, cik noprotams no CVK komentāra. Jo šajā sarakstā ir tie četri Rita Eva Naseniece minētie 4, 47, 111, 137 iecirkņi, kuros vakar vakarā parādījās ļoti liels nederīgo aplokšņu skaits. Vai nav tākā par daudz? Šorīt, plkst. 6:30 24 iecirkņi nevar pateikt, cik derīgo aplokšņu !!! Tas ir no 158 iecirkņien.Vai nav tā kā par daudz ???

http://www.tvnet.lv/apollo/arhivs/797378-cvk_nolemj_neatcelt_velesanu_rezultatus_rigas_38_iecirknos

Viņi, mūsu tautas bendes, ir mums līdzās. Viņi tāpat prot smaidīt un izbrīnīties par noziegumiem, kas pašreiz tiek veikti pret latviešu tautu.

Nevēlos gari moralizēt par noziedzniekiem un noziegumu kā tādu.

Nākošgad vēlēšanas(iespējams, ka pēdējās mūsu tautas garajā pastāvēšanas vēsturē) un vēlējos tajās piedalīties, lai glābtu savu tautu. Pieteicos pie tāda, kurš runā prātam un sirdij pieņemamas lietas, bet  Jānis Bordāns manu priekšlikumu melīgi brutālā veidā noraidīja. Solīja visu to apspriest kopsapulcē, bet to neizdarīja. Izdarīja gan ko citu, pieņēma savā partijā divus kriminālelementus- ārvalstu slepeno dienestu darbiniekus: Jutu Strīķi un Juri Jurašu. Vai šo “lietu” viņš apsprieda kopsapulcē ? Vai viņa partijas ierindas biedri atzina šo soli par saprātīgu ?

Jau kādā rakstā rakstīju, ka noraidot aktīvās Atmodas aizsācēju, viņš apzināti nevēlējās vēlēšanās iegūt vairākumu. Viņu un viņa darba devējus cionistus apmierina ap 30% procentiem iegūto balsu. Tos arī viņš saņems, bet tautu neizglābs.

Pļurinās tālāk un barosies no Saeimassiles”.

Būtu muļķīgi noliegt šo informāciju: http://nra.lv/latvija/185603-generalprokuratura-sakta-parbaude-par-jutas-strikes-identitati.htm

Juris Jurašs ar savu sievu Allu ir primitīvi bandīti, Latvijas valsts izzadzēji- mafiozo struktūru elementi.

Lembergs ir bandīts nr.1, bet būtu muļķīgi neticēt, ko viņš saka par J. Jurašu. Pieņemot savā partijā šos bandītus Jānis Bordāns sevi ir ierindojis bandītu nišā un cerēt, ka tāds iestāsies par Tiesiskumu un latviešu tautu, būtu sevis labprātīga ierindošana idiota statusā.

Helsinki 86 11 PUNKTI(atvērt) latviešu tautas glābšanai, cionistiem un viņu emisāriem Latvijā, būtu nāves spriedums. Ir jādara viss, lai L. Grantiņš ar visiem saviem “punktiem” pazustu no politiskās skatuves. Un tas arī no Jāņa Bordāna puses tiek darīts !

Aizsūtīju Bordānam foto uz kura redzama Anna Patapova(Juta Strīķe) ar savu vīru, kuram uz krekla redzams Feliks Dzeržinsks visā savā godībā.

Šeit mūsu sarakste:




On 3 Feb 2018, at 14:21, Linard Grantins <l.grantins@hotmail.de> wrote:

Par visu, Janka, reiz būs jāstājas tiesas priekšā !

Tu esi kopā ar manas tautas vismelnākajiem slepkavām !

Tu esi NOZIEDZNIEKS !

Tu neizvēlējies sadarbību ar mani, bet sadarbību ar manas tautas slepkavām !

Nekādas tavas pasakas nevar aizstāt to, kas redzams uz foto… .




Janis Bordans

So 04.02, 19:59Sie

Neuztraucies. Es arī šo to esmu piefiksējis par tevi.

Un arī šī vēstule tev tiks atgādināta, kad pienāks laiks :)




Saņēmu šokējošu atbildi, kura nekādi neatbilst manis rakstītajai tēmai par Strīķi un viņas vīru.

Viņš, lūk, arī esot “piefiksējis” par mani ŠO TO !

Sapratāt ? !

Piefiksējis ŠO TO !

Ko varētu nozīmēt šie divi īsie abstraktie vārdi ?

Valsts izzagšanā neesmu piedalījies !!!

Par Patiesības runāšanu, par Latvijas neatkarības pieprasīšanu KGBbisti(DP) man ir lauzuši vairākkārt kaulus un manām asinīm notraipījušies…. .

Varbūt Tu to man reiz “atgādināsi” ?

Tavs teksts nozīmē vienu un tikai vienu, tu gribi man safabricēt sadarbību ar čekistiem !

Un kāda brīnumaina sagadīšanās, jo arī Artus Kaimiņš saka, ka viņam esot kādas dokumentu kopijas, kuras mani pierādīšot kā stukaču. Tikai nesaprotu, ko un kurus es varēju nostučīt, jo Atmodas laikā virs manis neviens neatradās.

Laiks atklāt cilvēkiem patiesību par tevi, stukačs un čekas maisu ”iemītnieks”kurš netika pie sadales katla, tagad vemj bez apstājas. Uzraksti man, epasts ir. Ieskaties man acīs, parādīšu tev dažu dokumentu kopijas, Tu nozēlojamais gļēvuli.”

Dokumentus tā arī neatsūtīja, bet nākošā komentāra raksta, ka esot atsūtījis.
Un tālā paziņo: “pienāks diena, kad interneta ārēs būsi slavens, un slavai Tavai nebūs ne mazākā sakara ar cīņu par valsts neatkarību un labklājību.”

Lasīt visu saraksti šeit: http://188.68.49.144/?p=43314

Es, noziedzniek J. Bordān, esmu savas Sirdsapziņas, savas Tautas un Dieva priekšā tīrs !

Kā ir ar Tevi ?

Tu esi bijis neskaitāmos polit- veidojumos un čiks vienmēr ir sanācis.

Es atkārtoju, Bordān, kur es būšu, tur noziedznieki paši uz karātavām līdīs un Tu būsi viens no viņiem.

Tu esi uz mani pasacījis sātaniskus vārdus, kuri vieš neuzticību un šaubas par mani. Tādas lietas veic tikai Sātana kalpi.

Kāpēc es ieliku informāciju par vēlēšanu viltošanu ?

Tāpēc, ka tas ir vienreizējs pierādījums, ka Jānis Bordāns ir viens no mūsu tautas ienaidniekiem- cionistu iztaponis.

Tas bija brutāls vēlēšanu viltošanu fakts(pierādāms par visiem 1000%), par kuru bija jāsūdzas visām starptautiskām iestādēm !

Žīdi, Ušakovs un Cimdars ar savu bandu, bija jāaizbāž aiz restēm līdz mūža beigām. Tas netika veikts un, tas netiks arī veikts nākošajās vēlēšanās.

Tāds ir cionistu mērķis, kuru īsteno Levita draugs Bordāns !

Atgādinu, tavus noziegumus pret latviešu tautu “strēbs” arī tavi bērni !

13.02.18     L. Grantiņš





Vienkārši pārdomas

Tu taču, nelieti(Bordān), sēdi manis un man līdzīgo izkarotajā Latvijā.

Lai arī kāda un cik “deformēta”(mēs latvieši viņu iztaisnosim un izlīdzināsim), bet tomēr neatkarīga. Kādas pūles tu Atmodas laikā pieliki, lai šī Zeme un šī Tauta tiktu “atplēsta” no asiņainās krievžīdu pārvaldītās impērijas ?

N E K Ā D A S !

Tev pat mats no galvas Viņas(LATVIJAS) dēļ nav izplēsts, nemaz jau nerunāt par nieka zilumu zem acs !

Tu esi draugos un spied roku tiem, pēc kuru pavēles mani bija jānoslepkavo !

-Vai tu mani aizstāvēji, kad pēc žīda Borovkova & Co(KGBistu) pavēles mani Šķirotavas nometne krievi eksekutēja- lauza kaulus  un turpat vai aizrijies savās asinīs…. .

-Vai tu mani aizstāvēji, kad mani Dzimtenes apmeklējumā laikā 2015jā gādā zvēriski, laužot kaulus, arestēja ? 

N Ē !

-Vai nevarētu būt tā, ka tu esi ņēmis dalību pēdējā manā arestā, jo tavs draugs taču ir E. Levits !

-Tava vēlme būt līdzīgam poļu žīdam Dzeržinskim(masu slepkavam) norāda uz tavu dziļāko būtību, kurai ar cilvēcību- humānismu nav nekas kopīgs, un arī nevar būt nekas kopīgs, jo nepiederi cilvēku rasei.

Es pacietīgi gaidu, kad tu man atsūtīsi savu: ŠO TO, lai to publicētu.

Pie reizes paņem arī no A. Kaimiņa neesošo dokumentu kopijas, arī tās publicēšu.

-Iegaumē, ka Latvija ir latviešu zeme un tā arī ir jāizdala latviešiem !

 –Sātan-žīdiem būs par noziegumiem pret latviešu tautu smagi jāatbild visas pasaules priekšā !

Tu, Bordān, esi viens no viņiem !

 

You may also like...

17 komentārs

  1. John saka:

    Bordāns ir židzjuga, pēc purna līdzīgs Laventam. Ar savu žīdisko kazas bārdiņu izspļauts Dzeržinskis.

  2. AGedroics saka:

    Cik tu esi labs, soli Bordānam 30%. Es gan ne vairāk kā 10% ! :)))

  3. Jānis saka:

    Atkal neatkarīgā Latvija. Nepatīk man dikti tas. Tā taču nav patiesība! 100% atkarīga ir Latvija no Krievijas un KF Federàlà drošības dienesta (FSB). Caur meitas uzņèmumu-filiāli LR drošības policija DP,notiek uzraudzība,pārraudzība pār okupēto Latviju.
    Totalitāra ir Latvija. Līdz ar ko visas vēlēšanas ir fufels. Iekšlietas! Ka kaut kas redz notiek Latvijā tiesisks!

  4. čuguns saka:

    Bordāna partijai bija 1,5% iepriekšējās Saeimas vēlēšanās. Prese viņus ignorēja un pat vienīgos nepelaida debatēm. Nesen Bordāns vienojās ar Krievijas specdienestu cilvēkiem Annu Potapovu(zināmu kā Jutu Strīķi), Juri Jurašu, Sandi Riekstiņu un Konstantīnu Zorinu. Pēc tam momentā ir milzīga preses uzmanība un labvēlība!

    Partija pati ir pilna ar aitiņām, lādzīgiem un labiem cilvēkiem, kuri savā naivumā un politiskajā aklumā ir izvirzījuši minētos sev par līderiem, paši paliekot ēnā un truli aizstāvot šos augstāk minētos noziedzniekus.

    Es arī esmu pret oligarhiem. Pret visiem nevis tikai trijiem. Kāpēc Bordāns neiestājas pret Jūliju Krūmiņu, Arkadiju Suharenko, Ivaru Godmani, Aivaru Borovkovu, Juri Savicki? Tāpēc, ka šis ir nācijas glābēju teātris, kurš nekad nerealizēsies, jo noziedznieki netiesās noziedzniekus. Zatlera un Sudrabas scenārijs.

  5. Jānis saka:

    Latviju “neatkatīgu 1918.g.Valsti” KGB=FSB=DP,SAB,VESAD,pieļāva “atjaunot” tik tālu,cik lai neatjaunotu neatkarību nekad! Pieļāva un redzot ka iet pār strīpu “sarkano,bīstamo”,tad likvidēja perestroikas ietvaros “atmodu”,vienkārši ievietojot L.Grantiņu cietumā. Kur viņu vajadzēja nosist krieviem. Bet,par cik krievi kā tauta ir sadisti briesmīgi,viņi spīdzināja ilgstoši sitot,tā paildzinot sev patīkamās enerģijas,barojot savas emocijas un “civēcību” savu… . Kā rezultātā nenogalināja L.Grantiņu laikā un vietā,kad to vajadzēja izdarīt ar cietumnieku rokām. Kā vienmēr KGB=šodienas Latvijas Drošības policija,sava slinkuma,nolaidības pēc,ievilka laiku tanī 1987.g. Kā rezultātā ASV Senāts izteica pretenziju Krievijai,lai atbrīvo L.Grantiņu,jo pretēji krievs debillais nedabūs ko rīt (vistu kājas humanitāras palīdzības veidā no ASV un vēl visādus labumus kā graudus,naudas aizdevumus-kurus krievs nav atdevis,un amerikāņi patiesībā norakstījuši ir šo naudu. Krievžidi kā vienmēr piemānija uzticīgo amerikāņu tautu!).Par cik uz “spēles” tika likta nauda,briesmīgi liela nauda,tad krievs piekrita atbrīvot L.Grantiņu. Kā rezultātā mēs redzam L.Grantiņu mūsū starpā un viņš vēl jo projām cīnās par brīvu Latviju!
    Īsi,bet patiesi…

  6. Kārlis saka:

    Atmiņā nāk kompartijas ideoloģiskā partijas sekretāra Anatolija Gorbunova raksts 1987 gada Cīņā avīzē laikam, “buržuāziskā Latvija esot bijis bandītisks veidojums,neleģitīms…”. Bet jau pēc gada,šis bandīts krievijas,pārkrustījās par lielāku tautas pestītāju un brīvās Latvijas “atjaunotāju”-ka L.Grantiņš pat līdzās nestāv… Visas avīzes,saziņu līdzekļi,tipogrāfijas krievu totalitārās Valsts vien drukāja,runāja…,plakātus līmēja stabos uz ielām un t.t.,.. Un mālē,un mālē esošās krievu okupētās Latvija,tik “varoņus” jaunus… bordānus=gorbunova bandas bērneļus…

  7. Valdis Freimantals saka:

    Nu, ko teikt par Latvijas valsts amatpersonām?

    13. februārī uzrakstīju vienu likumu no sirds dziļumiem!

    Nosauksim to par Freimantāla likumu. (Tas tapis 25 gadu laikā, neveiksmīgi cīnoties pret komunistu un KGBistu varturu bandu Latvijā, cenšoties panākt Rīgas Latviešu Biedrības likumīgo statūtu darbības atjaunošanu šīs biedrības īpašumā, namā “MĀMUĻA”, Rīga, Merķeļa ielā 13.)

    Lūk, pilns likuma teksts!

    “Katra valsts amatpersona ir sodama par noziegumu, kuru tā veikusi pret savu valsti, citām valstīm, saviem pilsoņiem, vai citu valstu pilsoņiem.”

    Atjaunot likumību Latvijā ir ikviena latvieša uzdevums un goda lieta!

    Esmu Helsinku 86 cilvēktiesību aizstāvības grupas ģimeņu tiesību deklarācijas autors.

    Latvijas ģimeņu tiesību deklarācija.

    “Katrai latviešu ģimenei ir svētas un neatņemamas tiesības augt un
    attīstīties NEDISKRIMINĒTI savā dabiskajā kultūrvidē!”

    Dievs Svēti Latviju!

  8. Kārlis saka:

    Valdi,kas notiek ar latviešu ģimenēm-taa ir Aparteīds. Bet Aperteīds ir noziegums pret-CILVĒCI,gen Genocīda noziegums… .
    Starptautiski un juridiski,diskriminācija maz ko nozīmē,nebūtiska. Bet Aparteīds ir pavisam kas cits.
    Apskaties lūdzu definīciju Aparteīda. Un ANO konvenciju Aparteīda izskaušanas…

  9. Kārlis saka:

    Aparteīds Latvijā! Izpaužas darbībās ka latviešī spiesti ir pamest savu dzīvesvietu,mājvietu,īpašumu,teritoriju Latviju (izcelsmes vietu). Krievijai tiek dots iemesls izdarīt Aparteīdu “krāns ir vaļā”. Caur Uzturatļaujām (it kā krievžīdu tāpat pamaz būtu Latvijā). Bizness,izstumti no biznesa telpas latvieši,jo krievs ir nacists briesmīgs.. . Latvieši kas nemāk krievu val., ir ierobežoti Latvijā…gan saziņā,komunikācijā ar tiem pašiem krievijas krieviem… Visas (ap 400) Biedrības Latvijā tiek koordinētas un finansētas ar specdienestiem,piesegtas. Piesegta šo krievu biedrību noziedzīgā darbība tiek ar Drošības policiju un SAB,bet FSB dāsni pamāca,sniedz instrukcijas LR Drošībai Valsts-kā tikt vaļā,padzīt latviešus no Latvijas.
    Fakts,pierādījums Aparteīdam,latviešu došanās emigrācijā un trimdā izdzīti tie “sliktākie”.

  10. Valdis Freimantals saka:

    Atbilde KāRLIM.

    Ditta Rietuma situāciju Latvijā raksturo kā genocīdu pret latviešiem!

    Pamatojot to ar materiāliem savā blogā www Labie.lv. Būdama konceptuāla zinātniece, ekonomikas maģistre – viņa “freelatvia – youtube” nenogurstoši atklāj nezinātājiem 4. maija Latvijas N O Z I E D Z Ī G O politiku pret pamattautu – latviešiem, pret pamatiedzīvotājiem latviešiem!

    Pašlaik viņa dzīvo Zviedrijā un nedrīkst iebraukt Latvijā, jo izdota pavēle viņu arestēt, kolīdz viņa šķērsos Latvijas robežu, lai ieliktu cietumā.

    Es sazvanos ar viņu pa telefonu.

    Genocīds un aparteīds ir pret latviešu ģimenēm versta valsts politika ar nolūku samazināt latviešu skaitu Latvija!

    Kā redzam, šī P R E T L A T V I S K Ā politika dod rezultātus!

    Viens no galvenajiem paņēmieniem ka padarīt dzīvi Latvijā nepanesamu – ir uzlikt dažādus sodus un maksājumus. Tā panākot ģimeņu sagraušanu no iekšpuses!

    Bērni, sieva, mazbērni un radinieki rāda ar pirkstiem uz ģimenes galvu, kurš nevar nomaksāt uzliktos sodus un nodokļus, izturās naidīgi un nicinoši, jo tiem iestāstīts, ka tēvs ir nelietis, kurš grib panākt viņu izmešanu uz ielas no tēva mājām, kurās viņi visi dzīvo! Lūk cik slīpēti ir “likumīgie” tiesu izpildītāju uzdevumi!

    Necilvēcība un latviešu ģimeņu izjaukšanas – I Z Ā R D Ī Š A N A S politika ir 4. maija valsts pamatā!

    Vienīgo latviešu vienojošo centru – atjaunoto Rīgas Latviešu Biedrību KGBistu un komunistu TERORISTI 1993. gada 18. februāra naktī bandītiski, krimināli, prettiesiski likvidēja! (Aizliedzot RLB likumīgos 1938.gada statūtus un radot viltus biedrību ar nosaukumu Rīgas Latviešu Biedrība).

    Bet rezultātā visi tieslietu ministri nav saņēmuši sodu!

    Neviens no viņiem nav pat nopratināts vai arestēts!

    Bordāns pat nav atbildējis us manu rakstisko iesniegumu viņa partijai par Rīgas Latviešu Biedrības brutālo, cinisko iznīcināšanu 1993. gada 18. februara naktī!

    Viņa partijas biedri, droši vien nav pat iepazīstināti ar RLB goda tiesneša iesniegumu partijai! Dokuments vienkārši “pazudis”.

    Latviešiem, kuri pirmie civilizācijas vēsturē radīja kolektīvos analītikas centrus – latviešu biedrības, partiju prakse ir atavisms, varmācīga komunistu uzspiesta varas noturēšanas metode un nekas vairāk!

    Satversme neparedz partijas vispār!

    Vai tieslietu ministri ir akli?

    Vai satversme ir 4. maija politiķu ” K Ā J S L A U Ķ I S”?

  11. zane saka:

    Vai tiesām kādam šeit liekas, ka Grantiņš ir tautas varonis ?!
    Haloo, atveriet acis. Kur ir tie revolucionāri, pilnās ielas, auseklīši un augsti paceltas galvas ?5catā paši sarakstaties un priecājaties :) ?!

  12. Kārlis saka:

    1986 gadā arī nebija pilnas ielas ar “revolucionāriem”. Bet pēc gada un divi,miljoni bija ielās.

  13. Kārlis saka:

    Valdi,Tev jāraksta tas ir Starptautiskajai sabiedrībai. Formējot šo dokumentu kā Genocīda aparteīda noziegumu. Zem aparteīda tas iet “apakšā”.
    Varbūt formēt šādu dokumentu vajag kā H-86 grupas.
    Lai neesi viens galu galā. Citādi vēl mašīna var sabraukt vai piekaut bandīti īsti. To gan viņi =Drošība Valsts LR var izdarīt arī tad un mēģinās darīt pie izdevības,par to esi drošs,bet tomēr tā izskatās ir prātīgāk.

  14. ineta saka:

    Jā, izskatās, ka Bordāms ir publiski izteicis draudus – “izdarīt visu, lai L.Grantiņu novāktu no…”. Izdarīt VISU – kur nu vēl skaidrāk izteikti, nepārprotami draudi. Un tā, lūk, ir Bordāna īstā seja !!!!!!!!!!!!!!!

  15. ineta saka:

    Un tā ir Bordāna īstā seja. “Izdarīt visu, lai novāktu Grantiņu no….”. Te jau ož pēc krimināli sodāmiem draudiem…..

  16. Zu Žannis saka:

    Bet,zane? Ja zane ir kaimiņiene no KPV, tad viņai jāzina, ka visi līdz šim zināmie varoņi, zani pašu ieskaitot, ir vēl dzīvi un viņiem ļauts izrunāties “5-catā“, vai pat, cik sirds vēlas (ar tēlotiem iebildumiem un uzdauzīšanu ar āmuriem pa augstiem galdiem), lai republikā izskatās demokrātiski. Varoņi tikai vienā jomā ir atšķirīgi. Vieni ir varoņi paši par saviem līdzekļiem. Vieni saņem atlīdzību. No nodokļu maksātājiem. Vai pat no nezināmiem maksātājiem. Bet, kā visos diktatūru laikos, do pori do vremeņi. Ansis ir skaidrs pierādījums, ko dara ar tiem, kas “iziet uz ielām“. Pārējos, ej uz ielām vai neej, slaktē 21. gs. “cienīgiem“ paņēmieniem. Daudz nežēlīgākiem par nošaušanu.
    .
    .
    .
    Admins
    “Vieni ir varoņi paši par saviem līdzekļiem. Vieni saņem atlīdzību. No nodokļu maksātājiem.”
    Tieši tā, bet “latvietim parastajam” to grūti ieskaidrot, ka raidlaikus un presi piešķir tikai “savējiem”!

  17. Garāmgājējs saka:

    Kāda neiedomājama līdzība ar veco čekistu Ģeržinski.Ja Bordānam uzspraustu galvā viņa čekista naģeni, tad no orģināla nebūtu atšķirams.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *