Kādas sarkanās mūmijas(R. Aksenoka) antilatviskuma izpausmes

Rita Aksenoka

Dzimusi 1936. g. Strādājusi prokuratūrā dažādos amatos no 1962. gada, 1976. gadā iecelta par LPSR prokuratūras Izmeklēšanas pārvaldes priekšnieka vietnieci. 90. gados Latvijas Ģenerālprokuratūras Sevišķi svarīgu lietu izmeklēšanas pārvaldes priekšniece, vēlāk ģenerālprokurora palīdze. No 1995. līdz 2007. gadam strādājusi Valsts prezidenta kancelejā par Apžēlošanas dienesta vadītāju.





Protams, pietiekoši vecs ieraksts, bet “FEISBUKA” tiek aktīvi reklamēts ! Tas notiek ar vienu mērķi, degradēt latviešu nacionālo apziņu. Padarīt mūs par iedzimtiem(ģenētiskiem) vainīgajiem ! Šodien tas tiek veikts ik uz soļa !




Visas beidzamās kārtis cionisti izspēlē, lai pēc iespējas mazāk nākošajās vēlēšanās būtu jāvilto vēlēšanu iznākums. Viltots ir ticis visu laiku, bet nākošajās vēlēšanās var notikt vēlētāju “masveida uzbrukums” valdošajām žuliku partijām un viltošana var neizdoties.

Tāpēc tiek pat izvilktas pagātnes mūmijas, kuras kā dadži aizķērušies laiktelpā.

Kāpēc šī sarkanā žurka tika reanimēta ?

Tādus posteņus Padomju sistēmā varēja dabūt tikai ar KGB ziņu.

Un pēcAtmodas laikā arī šī “mūmija” arī atradās “posteņos”, kuros bez Maskavas(aiz Maskavas stāv Izraēla- starptautiskais cionisms) ziņas neviens atrasties nevarēja.

Visā šī intervija praktiski ir tukša vāvuļošana, bet šī tukšā vāvuļošana bija vajadzīga, lai pateiktu vienu vienīgu teikumu.

Mums taču no rīta līdz vakaram  4. maija izdzimteņu banda, ar saviem jebrejiskajiem žurnalisteļiem un troļļu armiju internetā, cenšas iestāstīt, ka Latviju izzaguši esot paši bāleliņi(latvieši).

Kam par godu tika izvilkta šī “sarkanā kode” no pagājības atkritumiem ?

Ievērojāt, ka uzvārds nebūt nav latvisks !!!

Izvilka viņu tie, kuriem rokas aptraipītas ar latviešu tautas asinīm. Šī vecā aizvēsturiskā čekas darbiniece ir viena no viņiem, no tiem, kuriem, kā jau pieminēju, rokas līdz padusēm mirkst latviešu asinīs.

Lūk, šīs sātaniskās intervijas atslēgas teikums: Es domāju, ka apšaudi pie Iekšlietu ministrijas, kurās nogalināja nevainīgus cilvēkus, izraisīja mūsu pašu tautieši.”

Vai jūs saprotat, ko šī noziedzniece ir izdarījusi ?

Viņa ir apvainojusi latviešu tautu noziegumā, kuru tā nav veikusi.

Viņa nezina, bet viņā, lūk, tā domājot !!!

Par tādu “skaļu domāšanu” šī čekas draza būtu uz vietas jānošauj, protams, pēc karastāvokļa LIKUMA.

Viņa atnāca, izdirsās visai latviešu tautai uz galvas(savādāk tas nav pasakāms), un pazuda, palika tikai pretīgā krievžīdiskā čekas smirdoņa.

Bet varbūt, ka esmu tomēr pārpratis. Varbūt viņa patiešām runāja par saviem tautiešiem, jo viņa, spriežot pēc uzvārda, nav latviete.

Ja viņa runā par saviem tautiešiem Godmani, Borovkovu, Gorbunovu, Lindermani(šie bija tie šāvēji) un viņiem piekomandēto čekas bandu, tad viss ir pareizi.

Bet nedomāju gan, ka būtu pārpratis, viņa to pasniedz kā latvisku akciju.

Lūk, šī frāze bija tā, kuras dēļ mums bija jālasa viss šis stulbi plātīgais aizvēsturiskās čekas darbinieces murgs.

Saprati, latviet, tikai tu pie visa esi vainīgs un ne savādāk !!!

Virsrakstā taču neliete pasacīji: Es tagad esmu citā dzīvē !

Ja esi citā dzīvē, ko tad lien atpakaļ mūsējā ?





Epilogs

Tāda kā šī noziedzniece Aksenoka, ir pilni Latvijas polit- gaiteņi, kuri pilda CIĀNAS GUDRO izstrādāto programmu: bičkoviči, kalnmeieri, maizīši, kūtri… . Viņa, kā augsti stāvoša prokuratūras darbiniece, ir klusējusi visus šos garos pēcAtmodas gadus. Redzējusi visus šos noziegumus, kad tika izzagta latviešu tautas valsts un tauta padzīta no savas senču zemes, bet informējusi par to nav nevienu iestādi un pie tautas pēc palīdzības arī nav griezusies !

Tātad, viņa un viņai līdzīgie ir šī nozieguma līdzdalībnieki.

Viņi ir tiesājami ar NS(nāvessodu) un viņu ģimenes locekļi, līdz radniecības desmitajai pakāpei, arestējami un iespundējami darba nometnēs, lai atstrādātu savu noziedzīgo radinieku paveiktos noziegumus.

Tas tā arī notiks !

Tas ir tikai laika jautājums !

10.02.18        L. Grantiņš




Rita Aksenoka: Tagad esmu citā dzīvē 

– Jūsu pārvaldes izmeklēšanā bija, piemēram, omoniešu lieta, apšaudes Rīgas centrā. Vai tā izmeklēta līdz galam?

– Nē, noteikti nav. Pēc vienas versijas, apšaudes starp omoniešiem un Iekšlietu ministrijas darbiniekiem, kas bija nostājušies neatkarīgās Latvijas pusē, izprovocēja trešais spēks. Mūsu izmeklēšanā šī lieta bija tikai desmit dienas. Baidoties no jaunām sadursmēm un asinspirts, ar Augstākās Padomes priekšsēdētāja A. Gorbunova un ģenerālprokurora J. Skrastiņa rīkojumu šo lietu nodeva Maskavai. Toreiz pie manis nāca Andra Slapiņa piederīgie, desmitiem citu cilvēku, kuri lūdza neatdot šo lietu. Bet man nebiju tiesību par to lemt. Es domāju, ka apšaudi pie Iekšlietu ministrijas, kurās nogalināja nevainīgus cilvēkus, izraisīja mūsu pašu tautieši.

You may also like...

11 komentārs

  1. Jānis saka:

    Izdomas bagāta “tauteite”.
    Protams pakārt publiski šò elles izdzimumu būtu vērtīgi,kamēr nav nosprāgusi. Bet publiski noperot,pirms likumīgā un tiesiskā soda ASM izpildes…

  2. A. saka:

    Šaja sakarā man būtu vēl kas nedaudz sakāms. Mans vīrs ar draugu barikāžu laikā “uzpasēja” omoniešus pie viņu mītnes. Viņi bija projām no mājām diennaktīm. Kādu vakaru viņš atgriezās, teica, ka palaists atpūsties. Tovakar pa TV sāka rādīt apšaudi no Raiņa bulvāra, notika visi tie traģiskie notikumi. Mans vīrs stipri sadusmojās un izsaucās – godmans nodevējs! (toreiz īsti nesapratu, arī nejautāju viņam ko vairāk). Viņš vēl teica – mums vajadzēja būt tur! Nezinu, varbūt negribēja asinsizlišanu, tāpēc sūtīja cilvēkus mājās.
    Pirms dažiem gadiem R.Aksenoka TV teica, ka barikādēs brīvprātīgie kārtības sargi iespējams darījuši ko nelāgu toreiz. Mans vīrs bija viens no viņiem, viņa bērēs arī runāja vīrs no BKS par barikādēm…
    Šķiet, kādiem gribējās atmazgāt omoniešus.

  3. Valdis Freimantals saka:

    Grūti atrast nekrietnāku “juristi”!

    TIKOS ar Ritu Aksenoku OFICIĀLI RīGAS PILī, KAD IESNIEDZU VVF dokumentus par Rīgas Latviešu Biedrības iznīcināšanu 1993. gada 18. februāra naktī!

    JAUTĀJUMU NERISINĀJA.

    Gudrā juriste likumīgos 1938. gada MĀMUĻAS statūtus neuzskatīja par pamatu RLB darbībai !

    Mans iesniegums tika pārsūtīts uz prokuratūru pie jau citiem neskaitamajiem maniem iesniegumiem.

    Iespējams, VVF adresētais iesniegums līdz prezidentei tā ari nenokļuva!

    Sarunas laikā ar Aksenokas kundzi pārliecinājos, ka viņai latviešu kultūras tradīcijas un Latvijas kultūra N E K O nenozīmē!

    Sapratu, ka viņas izpratnē deportācijas un visu latviešu biedrību likvidēšana 1940. gadā ir bijusi normāla paradība!

    Mana saruna ar viņu Prezidentes pilī bija ilga un pamatīga, diemžēl augstā ranga juriste, Rīgas Latviešu Biedrības, likumīgi atjaunotos 1938. gada statūtus, 1992. gada 18. jūlija pilnsapulcē, IGNORĒJA un neizprata to nozīmi vispār!

    Ļoti skumji, ka prokuratūrā un valsts prezidenta kancelejā strādā cilvēki bez latviskuma sirdī.

    Latvijas juristiem ir jāsaprot, ka latviešu biedrību atjaunošana un visa plašā latviešu biedrību tīkla darbošanās, atbilstoši 1938. gada statūtiem, ir Latvijas valsts pamats! (Vienīgās zāles pret komunistu un cekistu pretlatvisko valsts pārvaldi).

    Visi jautājumi ir risināmi latviešu biedrībās!

    Latviešu biedrības nav tukša ākstību vieta, bet tautas kolektīvās analītikas centri ar savu vēsturi, nozīmi un likumiem!

    Tikai pateicoties Rīgas Latviešu Biedrības darbībai tapa Latvija!
    .
    .
    .
    Admins
    Valdi, kāpēc lai žīdiem būtu latviskums sirdī ? Aksenoka ir visīstākā sātanisma pārstāve- “izredzētā”!

  4. Jānis saka:

    Krievi,krievu armijnieki GRU šāva no Bastejkalna. Tik nav īsti skaidrs,kam viņiem tas bija vajadzīgs…tāpat jau viss risinājās kā “vajag”. Varbūt Kremlis “nobremzējās”-jo plāns bija stratēģisks,neviss taktisks.

  5. vēsture saka:

    Kas būtu valsts apvērsums,pardon,revolūcija bez Auroras zalves!

  6. Valdis Freimantals saka:

    Atbilde Jānim.

    Slapiņš un Zvaigzne būtu palikuši dzīvi, ja Inkēns būtu ziņās palaidis manis nofilmēto materiālu (kuru steigšus ar savu a/m atvedu uz Zaķusalu,pamezdams konferences filmēšanu un riskēdams ar visu, jo biju vienīgais, kurš filmēja šo Maskavas delegācijas preses konferenci) no Jūrmalas Izpilddirekcijas , kur Maskavas pārstāvji skaidri pateica ( IZPĻĀPĀJĀS )jautātājam: “omons uzbruks iekšlietu ministrijai”.

    Savās “Gaismēnās” šo materiālu vēlāk izmantoja režisors – iznīcinātās Rīgas Latviešu Biedrības “Jūrniecības komisijas” vadītājs Arnis Akmeņlauks! Skatieties A. Akmeņlauka Gaismēnas!

    Kad nodevu kaseti E. Inkēnam – varēja paspēt brīdināt pasauli par to, ka notiks šaušana Rīgā.

    Bet man Inkēns teica, ka manas ” Latvijas Kultūras Hronikas ” nofilmētais materiāls nav aktuāls! (Un nākamajā dienā šaušana, patiešām, sākās!)

    p/s

    Zaķusalas liftā braucu kopā ar ievainoto Maskavas žurnālistu, kurš studijā ieradās asiņains pēc UZBRUKUMA viņam Rīgā.

  7. Jānis saka:

    “Auroras zalve” , labi pateikts…

  8. Engelitis. saka:

    Lodes. Vai tautai,kas naktiis vai pa dienam gaaja staavet pie Barikadem, bija TADAS lodes?
    Dievs vienu dienu mani attureja no iesanas uz Vecrigu,taa bija TAA diena. Bet mana kolege,kura
    dzivoja Valnu ielaa teica,ka lodes ,tas ir Savieni tumsaa SPIDEJA. Vareja redzet,ka linijas saudaas
    pari Operas namam!
    Saavieni bija daudz! Visa Iekslietu ministrijas eka fasade bija sashaudiita raiba…

  9. A. saka:

    Kādas nu tautai lodes, visi bija gatavi ar garaspēku iet pret karaspēku.
    Ja viņi šāva ar trasējošām (tumsā redzamām) lodēm, laikam lai iebaidītu. Bet žurnālisti bija drosmīgi…

  10. John saka:

    Trakā cionista Igora Berkuta murgainās atklāsmes par žīdu hazāru impēriju.
    https://youtu.be/ZruFiUiCuKM

  11. Ernests saka:

    Kaimiņš uzkāpis Borovkovam un Allikam.
    __________

    Kaimiņš norādīja, ka Oligarhu parlamentārās izmeklēšanas komisijas darbā kā eksperts piedalās jurists Aivars Borovkovs, kurš 1993.gadā ar Lemberga esot noslēdzis darījumu par akciju pirkumu. Tāpat kā komisijas konsultants ir izvēlēts jurists Aldis Alliks, kurš savulaik esot saņēmis līdzekļus kā Lemberga dēla Anrija advokāts.

    Deputāta nosauktās personas savukārt šos pārmetumus noraida, norādot, ka Kaimiņš ar šādiem izteikumiem cenšas celt savu popularitāti.

    Sudraba norāda, ka Kaimiņš esot pārkāpis Ētikas kodeksu, jo, izsakoties par komisijas konsultantu Aldi Alliku un ekspertiem Aivaru Borovkovu un Āriju Meikališu kontekstā ar politiķi Aivaru Lembergu (Latvijai un Ventspilij), viņš nav ievērojis likuma nosacījumu, ka advokātus nedrīkst identificēt ar viņu klientiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *