Tiesiskums saka: Viņi ir jānosit !

 Vispirms izlasiet beigu daļā Džonu Kristmu un tad šīs PĀRDOMAS


Krievžīdiskie hazāri- Žīdu oligarhi(nolādēta žīdu banda) !

-Visi lielie Latvijas valsts izzadzēji 100%tīgi ir krievžīdi !!!

-Visi šie žīdu bandīti(Sātaniskā LR Saeima) iznīcina vidējo šķiru, pie kuras pieder latvietis.

Saeima ir cionistu bandas instruments pret latviešu tautu !

Šeit arī tiek stāstīts par Izraēlas terora aktiem, nevis arābiem: https://www.youtube.com/watch?v=d29lok6b48w

-Pietiekoši pareizi pasacīts, ka Pentagons nepakļaujas Izraēlai, proti, žīdam Kisindžeram.

-Zināšanai: IGIL ir tas pats MOSSADs(Pirms MOSSADa priekštecis bija IGIL).

-Latvijā visi KGBisti- krievžīdiskie oligarhi un vietējie iztapoņas- nodevēji, kļuvuši ļoti bagāti vai ieņem bagātīgi atmaksātus amatus. Līdz ar to viņu cilvēcīgā apziņa ieiet citā realitātes uztverē.

-“Es, personīgi, esmu liecinieks Latvijas valdības politikai aizsargāt naudas atmazgātājus”, saka Džons Kristmas !

-“Tā aizsākās, kā žurnālisti dēvē “Latvijas Pilnvaru Tīkls”, vai, kā vienkāršie Latvijas iedzīvotāji saka “Krievu Mafija” vai “Ebreju Mafija”, vai “KGB Mafija”.

-LRTT i-vietnē šie sātanisti(“Krievu Mafija” vai “Ebreju Mafija”, vai “KGB Mafija”) tiek dēvēti par krievžīdiem.

-ASV kara veterāni, kuri pēta organizētās noziedzības aizsākumus arī ir nonākuši pie atziņas, ka tā ir hazāru mafija(tātad, žīdu mafija).
-Vēsturnieks Indulis Ronis dokumentāli arī bija nonācis pie tāda slēdziena.

-Latviju, latviet, mūsu Dzimteni, šie sātaniskie krievžīdu izdzimteņi ir pilnībā izlaupījuši.

-Neviens latvietis nav vainojams pie šodienas ārprāta stāvokļa.

-Mums(ne tikai latviešiem vien), ir visdrausmīgākais pretinieks pasaules vēsturē- jūdaisms cionisms, tātad,sātanisms. Notiek homosapiens un homosātanists(cionists- komunists- jūdaists) cīņa.

-Tā ir bezkompromisu cīņa !

-Cīņa uz dzīvību un nāvi !

Es šajā vietnē vairākkārtīgi esmu uzsvēris, ka komunistos- cionistos nemīt cilvēka dvēsele. Par to arī šajā video runā Sergejs Saļs(Sergejs Saļs ir krievu nacionālists- impērists un savā nacionālismā, kas attiecas uz krieviem un viņu kultūru, gvelž ārprāta muļķības, bet viss pārējais, kas neattiecas uz krievu varenību un izredzētību, ir ievērības cienīgs).

-Latvijā visa prese un bankas ir šo necilvēku- sātanistu(homo-sātānikos) rokās.

-Tādiem godmaņiem, borovkoviem, karginiem, krasovickiem, lučanskiem u. v. p. hazārelementiem(homo-sātanisti) nav nekas kopīgs ar cilvēku.

-Mūsu spēks- mūsu ierocis ir Patiesība- Patiesības paušana visai pasaulei.

-Kāpēc man un jel kuram citam vajadzētu piedot komunistiem un čekistiem ?

-Viņi ir jānosit !!!

Mums vecākajai paaudzei(padomju cilvēkiem) ir labi pazīstama baletmāksliniece Maija Pļiseckaja. Arī viņa pasaka: kapēc man šiem izdzimteņiem būtu jāpiedod ?

https://www.youtube.com/watch?v=eg7HT8_CsG4

“Es, personīgi, esmu liecinieks Latvijas valdības politikai aizsargāt naudas atmazgātājus”, saka Džons Kristmas !

Ja mēs skaļi par to runāsim pasaulei, tad tā beidzot sāks rīkoties. Visi tie nac- patrioti, kuri klaigā tikai Latvijas robežās, ir šo krievžīdisko noziedznieku radīti un uzturēti. Neviens no viņiem nav pieteicies parakstīt kārtējo H- 86 ZIŅOJUMU. Vēl jo vairāk, viena daļa no viņiem ir aktīvi cīnījušies pret H- 86, LRTT un personīgi pret L. Grantiņu.

Ja neviens “neklauvēs” pie PASAULES sirdsapziņas, nekas nenotiks.

 -TU taču arī, latviet, atver tikai tad durvis, ja kāds klauvē.

-Tas pats Likums darbojas arī lielajā “pasaules ēkā” !

-Kad es sacīju: viņi ir jānosit, tad viens otrs jau droši vien sniedzās pēc rakstāmā… . Tam, kuram sirdsapziņa ir melnāka par darvu, tas arī to darīs, bet ne jau aiz cilvēcīgām jūtām, bet aiz bailēm no atriebības. Īstenībā jau “atriebjas” viņu pastrādātie ļaunie darbi(tie, protams, materializējas caur cilvēku).

-No atriebēja var pamukt vai paslēpties, bet no saviem darbiem neviens nepamuks.

-Lai arī cik ātri skrietu, no ēnas neaizmuksi.

-Kurš būs tas, kas man aizliegs saviem spīdzinātājiem ielaist lodi “zarnās”, lai viņš nedēļu sprāgdams sprāgst(Es viņus noteikti atradīšu un savu SVĒTO pienākumu izpildīšu manā, manas tautas un Dieva vārdā. Viņi to zina un jūt) ?

-Jā, nosist nevainīgu cilvēku ir PASAULES LIELĀKAIS GRĒKS !

-Nosist noziedznieku ir SVĒTS PIENĀKUMS !

-Vai šodienas mūsu Latvijas izlaupītāji (“Latvijas Pilnvaru Tīkls”- 4. maija kliķe) nav NOZIEDNIEKI ?

-TIESISKUMU šī banda Latvijā ir iznīcinājusi un tāpēc uz TIESISKU sodu viņiem nav ko cerēt.

-Es visu atceros, slepkava Borovkov & Co(neviena mana asins lāse, lauztais kauls un ārprāta sadistiskie pazemojumi netiks atstāti neatmaksāti) !

-Viņi tiks nosisti !


Šos žīdu noziegumus zin 4. maija kliķes drošības ogāni, bet nekas netiek darīts, jo šie „orgāni“ ir šo noziedznieku veidoti un radīti

Atcerēsimies ko sacīja 4. maija kliķes noslepkavotais vēsturnieks Indulis Ronis:

Tribunāla lasītājiem nav sveši tādi specdienesta vīri(deģenerāti) Janka Kažociņš, kurš bija Padomju spiegs britu armijā. Un kā rakstīja vēsturnieks Indulis Ronis: viņa rokas ir līdz padusēm ar asinīm un paveicis ir vairāk kā pats Filbijs. http://188.68.49.144/?p=31477

Ja  Krimināltiesisko  zinātņu  katedras  vieslektors  Jānis  Maizītis un  bijušais  ģenerālprokurors,  pašlaik  Valsts prezidenta  padomnieks  nacionālās  drošības  jautājumos  un  Nacionālās Drošības  padomes  sekretārs  Jānis  Maizītis ir  identiskas  personas,  tad  tā  ir  pilnīga  visas  Latvijas Universitātes  katastrofa. Proti,  Nacionālās  Drošības  padomes  sekretārs  Jānis  Maizītis  ir  veicis  sistemātisku  darbību,  lai  grozītu  valsts  iekārtu,  šajā  nolūkā  noziedzīgi  noslēpjot  no  Valsts  prezidenta  un  Nacionālās  Drošības  padomes  vairākus  būtiskus  iesniegumus  nacionālās  drošības  jautājumos, kā  tas  redzams  arī  no  pielikuma 4.dokumenta. http://188.68.49.144/?p=13433

Gadījumā, ja  Krimināltiesisko  zinātņu  katedras  lektors  Gunārs  Kūtris un  Satversmes  tiesas  priekšsēdētājs Gunārs  Kūtris ir  viena  un  tā  pati  persona,  tad  minētās  katedras  draudzīgais  kolektīvs  nes  tiešu  un  pilnu  juridisko  atbildību  par  Latvijas  Republikas  valsts tiesisko  pamatu  graušanu,  kas  ir  aprakstīta  pievienotā  manuskriptā  krievu  valodā  Traģiskais  ceļš  uz  barikādēm  un  Gorbačovu  ģimene.

Visīstākais Krievijas valstiski organizētās mafijas „jumts” Latvijā. Daudzi varbūt aizmirsuši, tad atgādināšu. Kad pēcAtmodas laikā latviešu Zemessardze gribēja likvidēt mafijas perēkļus Latvijā, tāpat kā igauņi, Maizītis to kategoriski aizliedza. Viņš sacīja: ”Pie tiem mums jāpieiet baltos cimdos !”

Roņa sacītais par Kārli Kangeri(atvērt):  „Man šī raksta kserokopiju no Stokholmas atsūtīja Dr. Kārlis Kangeris, kurš savai spiegošanai Izraēlas specdienesta MOSSAD labā par aizsargorganizāciju tolaik izmantoja Stokholmas universitāti, bet šobrīd izmanto Latvijas Universitātes Latvijas vēstures institūtu un gatavojas nodot MOSSAD rīcībā arī bēdīgi slaveno čekas maisu saturu.


SAB(Satversmes aizsardzības birojs). Redzam, ka šo latviešu tautai svarīgo iestādi apkalpo un vada žīdu aģenti Kažociņš un Maizītis. Tātad, tas dēvejams par: Satversmes iznīcināšanas birojs.

Kūtris un Kangeris no tās pašas bandas… .

Latvijā valsts pārvaldē nav neviens latvietis !

PĀRDOMU  beigas.

12.01.18                L. Grantiņš


Autors Džons Kristmas ir finanšu profesionālis, izglītojies Darmouth Koledžā un CORNELAS Universitātē.

Viņa ziņojumu informācija ir atvērti pieejama http://www.LawlessLatvia.com un Latvijas ERAB youtube kanālā. Viņa ziņojumi ir publicēti lielākajās Itālijas un Jaunzēlandes avīzēs. Par saviem ziņojumiem viņš ir runājis ASV Senātā 2014. gadā un Ārzonas Uzmanības Konferencē 2015. gadā. Tomēr, joprojām tagad, 2016. gadā Latvijas Pilnvaru Tīkla rekets(krievžīdu) turpinās, neredzot tam ne galu, ne malas, jo tūkstošiem atbildīgo birokrātu simtiem valstīs atsakās rīkoties.
Citāts: “Kopš PSRS sabrukšanas 1991. gadā, Latvijā saglabājās aktuāli noslēpumi. Latvijas valdība aizsargā ar Kremli saistītu banku loku, kas apkalpo nerezidentu meitu uzņēmumu noguldītājus. Lai arī šīs bankas ir pieķertas atkārtoti organizējam liela apjoma krāpniecības un korupcijas, Latvija nav ierosinājusi lietu pret nevienu no lielajiem aktieriem, pat tad, kad citu valstu valdības tai iesniedz pabeigtas lietas. Neskatoties uz to, Latvijas valdībai ir veiksmīgi izdevies pārliecināt apzināti aklos birokrātus Amerikas Savienotajās Valstīs, Eiropas Savienībā, Ekonomiskās Sadarbības Organizācijā un Finanšu un Attīstības Uzdevumu Spēkus iekļaut to tiesisko valstu baltajā sarakstā, tādējādi, sniedzot ideālu piesegu oligarhiem, kuru melnā nauda plūst cauri Latvijai.
Es regulāri apmeklēju starptautiskas biznesa konferences. Kad pieminu, ka esmu Latvijas pilsonis, uzņēmēji atbild, ka Latvija ir nodokļu nemaksāšanas un naudas atmazgāšanas centrs. Izskatās, ka visi to zina. Kaut arī Latvijā ir Eiropas Savienībai atbilstoši likumi, tie netiek realizēti. No 17 licenzētām bankām Latvijā, 13 specializējas nerezidentu naudas noguldījumos. Ielikteņi vadītāji ir priecīgi kalpot iepriekš reģistrētu “jumta” vai “meitas” uzņēmumu valdēm, kuras tur bankas kontus. Dažas bankas ir pieķertas piedāvājot platformas, lai netīro naudu varētu sapludināt ar tīro, izmantojot viltus pavadzīmes. Tūkstošiem pārskaitījumu ienāk un iziet, un neviena no summām nesakrīt, lai būtu grūti izsekot. Nav jau tā, ka tas būtu svarīgi, ka korumpētas amatpersonas sadarbojas ar gangsteru baņķieriem, lai noslēptu naudu… Summa, ko nerezidenti nogulda Latvijā, pārsniedz 10 miljardus ASV dolārus, un top baņķieri un pat valdības pārstāvji atzīst, ka šie konti parasti tiek izmantoti tranzītam, nevis ilgtermiņā noguldījumiem. Tādējādi, naudas summa, kas ir izgājusi cauri šiem kontiem, pavisam vienkārši varētu pārsniegt 200 miljardus ASV dolāru kopš 1991. gada.
Šī nav pirmā reize, kad organizētā noziedzība gūst labumu no nebrīvas valsts, lai to izmantotu naudas atmazgāšanai.”
——
” līdz pat mūsdienām. Oligarhi, kuri palīdzēja Kremlim kontrolēt Latviju, savu sākumu ieguva PSRS pēdējos gados. Valērijs Kargins un Viktors Krasovitskis saņēma pirmās licenzēs starpvalstu apmaiņu tirdzniecībai visā PSRS, acumirklī padarot tos par multimiljonāriem. Iedomājieties, kādiem sakariem viņiem bija jābūt Kremlī, lai saņemtu šādas licenzēs. Drīz pēc tam, kad Latvija it kā kļuva neatkarīga 1991. gadā, šie oligarhi nodibināja Parex banku. Parex banka bija saistīta ar Tambovskuju mafiju, kura savukārt ir saistīta ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu.
Kā arī, agrīnajos Latvijas, tā dēvētajos, “neatkarības” un “demokrātijas” gados, KGB vīrs Gregorijs Lučanskis nolicenzēja vairākas bankas Latvijā, darījumiem, kas saistīti ar Gazprom un Krievijas premjerministru Viktoru Černomirdinu. Lučanskis, izņēmuma kārtā, ir vienīgā persona vēsturē, kura dēļ Interpols organizēja viņam veltītu starptautisku tiesībaizsardzības ekspertu tikšanos. Viņa uzņēmums Nordex tika turēts aizdomās par lielu naudas summu pārvietošanu priekš KGB.
Tā aizsākās, kā žurnālisti dēvē “Latvijas Pilnvaru Tīkls”, vai, kā vienkāršie Latvijas iedzīvotāji saka “Krievu Mafija” vai “Ebreju Mafija”, vai “KGB Mafija”.
Kargins, Krasovitskis un Lučankis ir draugi savā starpā un var tikt redzēti kopā publiski tādos pasākumos kā “Jaunais Vilnis”, mūzikas festivāls Latvijā, uz kuru vairāk kā tūkstotis privāto lidmašīnu no Krievijas un Ukrainas saved banku klientus. Mega oligarhs Romāns Abramovičš apmeklēja šo pasākumu, satiekot Latvijas valdības pārstāvjus uz savas super – jahtas.
Iespējams, 1999. gads bija izšķirošais gads, kad tika izdzēsta jebkura iespēja tiesiskumam Latvijā.

KGB jurists Andris Grūtups, pēc tam, kad viņa biroju uzspridzināja, noorganizēja pārrunas starp Karginu un ģenerālprokuroru Jāni Skrastiņu. Kaut arī Grūtupa telefonu noklausījās un viņa sarunas tika publicētas, kaut kādā veidā, neviens no Rietumu inteliģences nepamanīja.
Es, personīgi, esmu liecinieks Latvijas valdības politikai aizsargāt naudas atmazgātājus, jo es esmu trimdas ziņotājs pret Parex Banku. 2002. gadā mana ievilināja strādāt Parex. Darbinieki teica man, ka Parex ir sakopts un vairs nav krimināls. Mans pienākums bija nodot šo pašu informāciju Rietumu bankām, lai dotu iespēju Parex aizņemties arvien pieaugošas summas.””.

 

You may also like...

10 komentārs

  1. Janis saka:

    Protams,ka dzīvus nedz viņus,nedz viņu spermas produktus bērneļus atstāt nedrīkst.
    Pie izdevīga brīža….
    .
    .
    .
    Admins
    Tiešais sods jāsaņem darītājam, bet “spermas produkti”, ja nav piedalījušies tiešos noziegumos, tiks iespundēti darba nometnē, kur līdz mūža galam atstrādās tēva grēkus(tautai nolaupīto), kurus palīdzējis noplītēt.
    To sauc par Tiesiskumu, kad sods tiek piemērots pastrādātajam noziegumam.
    Nākotnes Tiesiskajā Latvijā advokāti neeksistēs, jo sods jāsaņem pēc Likumā paredzētā, nevis advokātam piespēlētās summas, kura tiek dalīta starp tiesnešiem un prokuroriem.
    Šodienas Ķīnā šī sistēma ir sevi vienreizēj pierādījusi.
    https://vimeo.com/249184279

  2. čuguns saka:

    Džona Kristmasa un Linarda Grantiņa balss reiz tiks ne tikai sadzirdēta, bet sekos arī rīcība. Šobrīd visos gaiteņos iesākusies pārgrupēšanās. Tuvāko piecu – septiņu gadu laikā būs lielas izmaiņas, redzēsiet. Taču pats no sevis vezums nekustēsies.

  3. Esso to Jānis saka:

    Atbilde Jānim
    Jā,bet kas to darīs???Tauta??Tauta ir pilna ar pastalām,bailīgi,lišķīgi…nekas nebūs un nekas nenotiks,bet derēja gan

  4. Janis saka:

    Tauta to darīs. Tas jau ir bijis gan 1905,gan 1945-195-piecdesmitajiem.
    Totalitārais Krievijas režīms šodienas Latvijā,ir tautu iebaidījis nežēlīgi.
    Ja nokļūsi cietumā par šādām izdarībām,tad krievžīdi nospīdzinās tevi tur “naciku”.
    Strādāt Latvijā arī nevarēsi-VID būs klāt un likvidēs “tiesiski un likumīgi” biznesu jeb sīkuzņēmumu vai to pašu zemnieku saimniecību.
    DP radīs nepanesamus apstākļus,lai kur tu cilvēks atrastos…
    .
    .
    .
    Admins
    DP ir cionistu darba rīks tāpat kā visas pārējās iestādes, ministrijas un, protams, arī pati Saeima.
    Šajās iestādēs netiek uzņemti cilvēki, bet sātanisti- tā saucamie homo- satanikos.
    Nevar meklēt taisnību pie tā, kurš šo taisnību apkaro… .

  5. Uldis saka:

    Hazāti ir tāda pati tjurku tauta, kā tatāri vai baškīri un tie kuri nav pieņēmuši sātanisko judaismu, noteikti nav žīdi. Ja hazārs piekopj krievu sātanismu, vai sazinoties izmanto krievu valodu, tad ir tāds pat krievu mēsls, kā Rubiks, Ai Jobeness, vai Kravcovs. Šaubos, vai Maizītis un viņa sugas brāļi ir redzējuši dzīvu Mossad aģentu, bet par to sakariem ar pasaulē bīstamāko teroristu, cilvēku un ieroču tirgotāju un kontrabandistu organizāciju, Krievijas FSB, šaubu nav.

    “Valērijs Kargins un Viktors Krasovitskis saņēma pirmās licenzēs starpvalstu apmaiņu tirdzniecībai visā PSRS”
    ———
    Par tādu noniecināšanu varētu nopietni apvainoties organizētais noziedzīgais grupējums, “Pārdaugava”, kas pirmais Latvijā saņēma licenzi bankas darbībai, Lučanska izveidotās čekas firmas “Sofware House Rīga” bijušie īpašnieki un tūkstoši Krievijas čekistu un bandītu uzņēmumu.
    .
    .
    .
    Admins
    Tu, Uldi, esi viens no “viņiem”, jo ar saviem komentāriem jauc prātu pārējiem.
    Piem. šis teikums: “Šaubos, vai Maizītis un viņa sugas brāļi ir redzējuši dzīvu Mossad aģentu,…”.
    Maizītis pats ir dzīvs MOSSAD aģents.

  6. Janis saka:

    Organizētais noziedzīgais grupējums Pārdaugava,taču bija saorganizēts ar Valsts Drošību,ar КГБ nodaļu organizētās noziedzības,saorganizēts līdz 1990 gadam. Kur “augšas” bija skaitliski maz. “Zinošie aģenti”. Prex varoņi bija tādi paši aģenti,tikai citā lietā,banka.
    Žēl ka nenotiek vairs tas balagāns Jūrmalā,kur kopā vienā rindā šogad sēdētu gan Pārdaugavas darboņi,gan prez. R.Vējonis,gan Valsts Latvijas Drošības darbinieki un protams visi bijušie Latvijas prezidenti. Laikam Vairas nebūtu,jo nesaprot krieviski šā. Vairai Jaunais Vilnis par prastu,tā brauc tieši pie saimnieka sava uz Maskavu,Kremli un tur plosto dzerot šampānieti pa 9 maiju…

  7. ķiploks saka:

    Krimnašisti novākuši mūsējo. Rokraksts viennozīmīgs KGB.

    http://jauns.lv/raksts/zinas/266503-gernsija-sadedzis-masina-atrasts-latvietis-mikus-alps-puisis-kurs-bija-karojis-ukraina
    .
    .
    .
    Admins
    Tas ir žīdisms, kuram vajaga asinis.Krievi kā tādi neeksistē. Eksistē hazāri, kuri sevi dēvē par krieviem. Tie ir vēl lielāki šausmoņi par hazāriem, kuri sevi uzskata par ebrejiem… .

  8. Endijs saka:

    Globālā “sistēma” pretstatā normālai ekonomikai ir balstīta uz mākslīgi kontrolētu nabadzību, tas nozīmē, ka godā tiek celts ikviens, kam tieksme uz alkatību, caur kuras augļiem tas apmierina savas dzīvnieciskās iekāres, tā kļūstot par sistēmai derīgu skrūvi, bet neapjēdzot savā aizmiglotajā mantrausībā, ka globālā sistēma tādas “skrūves” izspļaus, tiklīdz tās nebūs vairs vajadzīgas.
    Arī mūsu ienaidnieki un galvenokārt viņu pakalpiņi nesnauž, bet atsijā pelavas no graudiem, tas nozīmē, sadala sev derīgajos un saviem plāniem nederīgajos vai pat bīstamajos un tam tiek izmantota izglītības sistēma. Tieši tāpēc bērnu dārza auklītei un ne tikai, tiek pieprasīta augstākā izglītība, lai iestellētu smadzenes “sistēmai” vajadzīgajā virzienā un pārliecinātos par iegūto rezultātu, bet tie kadri, kuri pēc “apmācīšanas” spēj saglabāt veselo saprātu, vai pat argumentēti nostājas pret “sistēmu”, tiek atmesti malā (nolemti bezdarbam un trūkumam). Ar skolotājiem notiek tas pats, tādēļ iznīcinot mazās lauku skolas un to vietā atbalstot lielos mācību centrus, viņiem ir iespēja nodrošināt kontrolētu jaunās paaudzes degradēšanu. Visās mazajās lauku skolās, sistēmai nebija iespēju nodrošināt mācību spēkus ar atlasītiem, “derīgiem” kadriem, tādēļ uz mākslīgi radītā trūkuma platformas, skolas likumīgi tiek slēgtas kā nerentablas un mācību “kvalitāti” !!! nodrošināt nespējošas. Šis plāns arī sasaucas ar Latvijas lauku izmērdēšanas plānu (tikko piena iepirkuma cenu pazemināšana no “lielo” pārstrādātāju puses un Latvijas lauku nodošanu plantatoru rīcībā, kurus savukārt kontrolē caur banku aizdevumiem) Turpinās masveida cilvēku koncentrēšana pilsētās, tā kuplinot “atkarīgo” pilsētnieku skaitu. Kas atkarīgi no ūdens, kanalizācijas, siltuma padeves, lielveikala u.c. “sistēmas” kontrolētajiem labumiem kā arī varbūtības tikt iznīcinātiem ar minimāliem resursiem (kaut vai saģiptētu ūdeni, pārtiku, medikamentiem, epidēmijām), bet toties grūti realizējams pret lauku viensētās dzīvojošiem un maksimāli pašpietiekamiem zemkopjiem. Par nodevību un alkatību taču neviens līdz šim nav sodīts, bet katru kam tieksme uz alkatību un noziegumiem pret savu tautu, atrodas brīva vieta naudas namu radītājās organizācijās, pat pasaules veselības centru ieskaitot.
    Tādējādi “sistēma” pretendē uz jebkuru dvēseli, kam ir kaut mazākās alkatības pazīmes vai tieksme uz nodevību un tieši tādi tiek atsijāti augstskolās. Visi taču esam liecinieki, ka jo iztapīgāks savas tautas nodevējs, jo labāk atalgotā amatā to ieceļ, stāstot par izglītības nepieciešamību un dumjajiem neizglītotajiem, kas radot tikai problēmas, pat vēlēšanu laikā. Tikai šeit par nožēlu, nav domāta izglītotība klasiskā nozīmē, bet piederība sistēmai.
    Vēlēšanu melos nenotiek cīņa par kalpošanu tautai vai valstij, cīņa notiek par kalpošanu tiem kuri maksā, un tā nav nabadzībā iegrūstā tauta vai izzagtā un parādos iedzītā Latvijas valsts. Mandāts vajadzīgs, lai iegūtu likumīgas tiesības iznīcināt mūs, mūsu valsti un mūsu sapņus, bet aktīvākā sabiedrības daļa kā zināms ir tieši alkatīgākie un uz noziedzību tendētie, tie kuri grēki aizsākās okupācijas laikā un tagad jāglābj āda no taisnas tiesas.

    Ja kāds vēl nav noskatījies, tad šeit tas skatāms koncentrētā veidā, 2h garumā apkopotas raksturīgākās shēmas un galvenie noziegumu veicēji pret planētas iedzīvotājiem, tikai žēl, ka pagaidām nav iztulkots latviešu valodā, jo par noziegumiem pret cilvēci būtu jāzin katram pamatskolas beidzējam.

    https://www.youtube.com/watch?v=qtPM0mlnbtU

    Atšķirībā no citām filmām, šeit dota atbilde kā sistēmai var pretoties katrs no mums. Sistēmu, kurai nauda ir neierobežotā daudzumā, vara pār faktiski visu valstu valdībām un dāsni finansēti dienesti, plānu realizācijai vai tautu iebaidēšanai. Atbilde tam visam aplam vienkārša, sistēmai nepieciešama nepārtraukta izaugsme (to viņi paši nepārtraukti sludina), tādēļ cenšaties būt maksimāli pašpietiekami un pārstājiet “sistēmu” barot, bet tas saistīts ar iziešanu no komforta zonas, tīras sirdsapziņas uzturēšanu ikvienā savā darbībā un nepārtrauktām sadursmēm ar labi atalgotiem genocīda realizētājiem. Protams arī nepārtraukti pašizglītojoties, jo ikdienā jāanalizē un jāatšķir meli no patiesības, kas kļūst arvien rafinētāki un uzbāzīgāki, bet izvērtēt situācijas, mēs katrs spējam tikai savu zināšanu ietvaros. Te vēlreiz jāsaka paldies Linardam Grantiņam, par nesavtīgo ieguldījumu noziedznieku izgaismošanā, kas gadiem slēpušies aiz melu un dezinformācijas jūras.
    Domāju šādos apstākļos nav cerību, ka kāda no pasaules tiesām uzņemtos izskatīt jautājumu par Latvijas dekolonizāciju, tiesiskuma atjaunošanu un genocīda veicēju pret latviešu tautu tvarstīšanu un tiesāšanu. Pārmaiņām jānotiek globālā līmenī, bet tas nenozīmē, ka mums jāaizmirst pagātnes noziegumi un jāsadodas rokās ar masveidā Latviju apsēdušajiem okupantiem vai viņu Roklaižām, kuri ir bijuši tikai kārtējā pagaidu skrūve lielās sistēmas uzturēšanai un tiks bez žēlastības iznīcināti, tiklīdz tie nebūs vairs vajadzīgi sātanisko plānu realizācijai. Latviešu tautas paruna vēsta – “nepateicība ir pasaules alga” un tādu pie jebkura scenārija saņems visi latviešu tautas nodevēji un parazītējošie klaidoņi.

  9. Uldis to Admins saka:

    “krievi kā tādi neeksistē”
    ————–
    Galvenā sātana uzvara mūsdienās ir tas, ka viņam izdevies pārliecināt cilvēkus, ka viņš neeksistē. Turklāt, ja to kā mantru nemitīgi atkārto.
    Briti, karojot pret Vāciju, pazaudēja krievam savu impēriju. Nebūsim mēs arī tik akli!

  10. Jenny saka:

    Endijam. Viņi teiktu – tā ir sazvērestību teorija. Bet reālie fakti to apstiprina…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *