V. Freimantāls. E. Levits ir pamats LV kolektīvās izlaupīšanas shēmai

Vai Bordāns ir mūsu mesija, vai mēra bacilis ?

Bordāns ignorē JKP statūtus, kuros, kā man šķiet, ir jāatbild uz partijai iesniegtiem dokumentiem – iesniegumiem !

Biju JKP sapulcē viņu mītnes telpās un iesniedzu reģistrētu iesniegumu par Rīgas Latviešu Biedrības kriminālo, B R U T Ā L O iznīcināšanu 1993. gada 18. februāra naktī.

Kur skaidri norādīju Tieslietu ministrijas N O Z I E G U M U – nereģistrēt atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības likumīgos 1938. gada statūtus 1993. gadā, kad Tieslietu ministrija sāka reģistrēt sabiedrisko organizāciju statūtus vienotā TM reģistrā.(Uzskatu to par pieradītu K A I T N I E C Ī B A S aktu, kuru personīgi veicis tā laika tieslietu ministrs Egīls Levits un kurš ir pamats Latvijas valsts kolektīvās izlaupīšanas shēmai, ko veica komunistu un čekistu banda pēdējo 24 gadu laikā).

Iznīcinot priekšzīmīgi strādājošo Rīgas Latviešu Biedrību Egīls Levits pavēra ceļu korumpantu (kolaboracionistu) ”topošo miljonāru skrējienam pēc naudas” !

Aizliedzot atjaunotās gas Latviešu Biedrības likumīgos 1938. gada statūtus un pretlikumīgi izdzenot no Māmuļas Latvijas valsts patriotus, Egīls Levits likvidēja sabiedrības kontroli par Latvijas valdību. (Visas trīs Rīgas Latviešu Biedrības zāles tika atņemtas tautai un nodotas komunistu un čekistu asiņainajās, pretlatviskajās rokās – Mamuļa tika nakts laikā pārvērsta par komunistu un čekistu štābu) !

Tieslietu ministra NOZIEDZĪGĀ darbība pret neatkarīgās Latvijas likumiem 1993. gadā ir kliedzošs fakts !

Personīgi nodevu Egīlam Levitam, viņa darba kabinetā tieslietu ministrijā, rokās Rīgas Latviešu Biedrības iesniegumu par Rīgas Latviešu Biedrības pretlikumīgo iznīcināšanu 1993. gada 18. februāra naktī, kuru Egīls Levits, būdams tieslietu ministrs, kaitnieciski ignorēja, aizstāvot KGBistu un komunistu bandītus, kuri 1993. gada 18. februāra naktī iznīcināja visus atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības dokumentu tūkstošus un izlaupīja nacionalās mākslas galerijas, miljonos latu vērto ekspozīciju !(Tas klasificējams kā juridisku dokumentu ignorēšana).

Tas fakts, ka 4. maija valstī neviens ministrs nav tiesāts par kaitniecību – ir totalitārās LPSR pretlatviskās politikas turpinājums !

Ieliekot āzi par dārznieku – rezultātu var paredzēt !

Korumpētie tiesneši Latvijā sēž cietumos, bet ne visi – tie, kuri ir Egīla Levita personīgā aizsardzībā, turpina savu pretlatvisko darbību.

Piemēram: tiesnese Cence, kura apzināti, nepatiesi notiesāja atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības priekšnieku Ilmāru Drulli un atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības apsardzes priekšnieku Vili Kalēju uz KGBistu safabricētas apsūdzības pamata. Apsūdzība vēsta, ka 1993. gada 19. februāra rītā biedrības priekšnieks un biedrības apsardzes priekšnieks esot huļiganiski uzvedušies, mēģinot iekļūt Rīgas Latviešu Biedrības ēkā “MĀMUĻĀ”, kurā iebarikādējušies KGBisti bandīti vairs neielaida nevienu, likumīgi atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības biedru, kuri darbojās biedrībā likumīgo 1938. gada statūtu ietvaros, kopš 1992. gada 18. jūlija kopsapulces, kad latvieši atjaunoja likumīgos 1938. gada, komunistu N O S L E P E N O T O S, Rīgas Latviešu Biedrības statūtus.

Kauns un negods 4. maija valstij un Eiropas Savienībai !

Vai nav pienācis laiks āžus nelikt par dārzniekiem atjaunotajā, neatkarīgajā Latvijā ?

Apkarojot manu demogrāfisko un kultūras programmu “Namejs”, komunistu un čekistu “naudrauši” apvienojušies lišķīgā, vienotā bandā, lai piestūķētu savas kabatas un diskriminētu latviešu ģimenes, grautu tautsaimniecību, padziļinātu Latvijas valsts demogrāfisko katastrofu !


Admins: Jā, Freimantāla kungs,

-Egils Levits: likvidēja sabiedrības kontroli par Latvijas valdību !

-Egils Levits:  ir pamats Latvijas valsts kolektīvās izlaupīšanas shēmai !

-Egils Levits: būdams Tieslietu ministrs, kaitnieciski ignorēja Tiesiskumu, aizstāvot KGBistu un komunistu bandītus !

-Egila Levita: NOZIEDZĪGĀ darbība pret neatkarīgās Latvijas likumiem 1993. gadā ir kliedzošs fakts !

-Egils Levits, lai neitralizētu Atmodas iniciatora L. Grantiņa priekšlikumus, kas attiecas uz Tiesiskuma atkaunošanu mūsu Dzimtenē, uzspieda J. Bordānam savas bandas biedrus: J. Jurašu un J. Strīķi.

-Cionistu banda, ar E. Levitu priekšgalā, turpina savu demaršu pret latviešu tautu !

-Bet nekas jau nav mūžīgs…. .Tas ir tikai laika jautājums un,- mūsu uzdevums ir šo laiku saīsināt līdz minimumam !

-Dievs, esi vienmēr ar mums !

07.01.18

You may also like...

22 komentāru

  1. Uldis saka:

    Levita ietekme ir stipri pārspīlēta, bet kāds taču ir vajadzīga, aiz kura muguras paslēpt Meļņiku, Zaharjinu, Savicki, Rāvi, Korenu, AB.LV un Rietumu banku un Binders īpašniekus, valsts pasūtījumu monopolistus, fašistus un uzturēšanas atļauju tirgotājus un naudas mazgātājus un Vienotības un SC prokremlisko šļuru.

  2. John saka:

    Žīdu gaudulīgie meli Ņujorkas avīzēs 1915 – 1938 par 6 miljonu holokaustu. Video angļu valodā.

    https://youtu.be/BaGz1lLpuOg

  3. John saka:

    Žīdu plāni okupēt un parazitēt Ukrainā.

    https://youtu.be/PrF_LWpp7o8

  4. John saka:

    Martins Luters – Par žīdiem un viņu meliem. Pilns teksts vācu valodā:

    https://archive.org/stream/VonDenJudenUndIhrenLuegen/LutherMartin-VonDenJudenUndIhrenLuegen154318S._djvu.txt

  5. John saka:

    Nožēlojami, bet daudzi apmātīe grib Levitu par Latvijas prezidentu, pēc viņu domām, tas nekas, ka žīds, bet toties izglītots, gudrs.

  6. Janis saka:

    Tur jau tā nelaime,ka okupēta Latvija ir. Nekad krievs nav aizgājis prom no Latvijas un nav atjaunota taču neatkarība. Ir totāla atkarība no Krievijas un krievu okupanti ir pilna Latvija. Krievu ir nospiedoši vairāk,nekā latviešu. Visas vēlēšanas ir totāls fufels. Krivijai vajadzēja ielikt NATO un ES “bumbu”,ienaidnieka “mājā”. Kas arī tika perfekti izdarīts.
    Ja krievs nebūtu iestidzis karā ilgstošā Ukrainā,Donbasā,tad LR latvijieši=krievi okupanti,sen kā būtu uztaisījuši revolūciju -pievienojoties KF. Tāpat kā Krimā.
    Un latvieši patiešām tad karātos laternu stabos. Zemessargos kas bijuši jau noteikti.
    Un sābistu,dēpistu mĀksļīgi radītie kriminālnoziedznieki (ar LR DP uzturētā noziedznieku banda=latvijiešu bandīti), aplaupītu visus latviešus,padzenot tos no Latvijas,līdzīgi kā 1945 vāciešus no Prūsijas. Tāds ir FSB plāns attiecībā uz Latviju.
    Bet vēl jau viss priekšā,šie notikumi,pilnīgi iespējams… .

  7. Esso saka:

    jā..raksti un vieni raksti,diskusijas,bet..kad reiz tiks pielikts punkts šitam visam???KAD???Te neiet runa par to vai es viens to darīšu ,tas jādara visai LATVIJAI!!
    .
    .
    .
    Admins
    Nē,cilvēcei !

  8. Esso saka:

    NKVD gaļasmašīnā 1937. –1938. gadā nokļuva tūkstoši.Visus krievžīdus vajadzētu sadzīt vagonos un prom uz Gulagu!!!

  9. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Esso.

    Nav skaidri zināms, vai Staļins 1937. un 1938. gadā noslepkavoja 16 000 latviešus no 24 000 Krievijā dzīvojošiem, lai Latvijā iesūtītu 1940. gadā tikai un vienīgi pārliecinātus komunistus priekš LPSR – Maskavā sagatavotos kadrus Latvijas okupācijas varas vajadzībām.

    Nav skaidri zināms ari iesūtīto latviešu komunistu un čekistu skaits.

    Es dzīvoju Rīgā Zasulauka ielā 4 ar savu māmiņu un tēvu pēc kara. Un mūs izlika no dzīvokļa, ierādot dzīvokli blakus mājā, Zasulauka iela 6, jo mūsu dzīvokli bija noskatījis no Maskavas atbraukušais biedrs Aboļins, kurš neprata runat latviski nemaz, bet bija nozīmēts par Staļina rajona izpildkomitejas priekšnieku (Staļina rajons bija tagadējā Zemgales priekšpilsēta). ! ( Jau tad man bija skaidrs, ka ar latviskiem uzvārdiem no Krievijas, nenošautie latvieši – komunisti tika nozīmēti Latvijā visādos vadošos amatos un apveltīti ar neierobežotam pilnvarām).

    Pieļauju domu, ka tos 16 000 nošautos latviešus visus nogalināja par to, ka viņi bija apvienojušies latviešu biedrībās Krievijā. (Jo komunistiem latviešu biedrības ir tas pats, kas noziedzniekam roku dzelži un likums)!

    Viņi BEZGALĪGI un paniski baidās no latviešu biedrībām! (No organizētiem latviešiem , kuri paši domā, paši spriež un paši pieņem lēmumus ko darīt).

    Tādēļ ari Latvijā pēc 1940. gada vienkārši nogalināja latviešu biedrību vadītājus un aktīvistus. (bez tiesas).

    Tadēļ komunisti N O S L E P E N O J A Rīgas Latviešu Biedrības statūtus (visu padomju laiku) un pat pirmajam Rīgas Latviešu Biedrības priekšniekam Andrim Kolbergam, pēc tam Laķim un 1. slimnīcas galvenajam ārstam Veldem, un arheologam Graudonim nebija ne jausmas kādi tie bija.

    Iedomājieties – pirmie četri Rīgas Latviešu Biedrības priekšnieki nekad nebija lasījuši un izpratuši RLB statūtus. (Vai tas nav ABSURDS?)

    Kad uzrakstīju iesniegumu trešajam Rīgas Latviešu Biedrības priekšniekam Veldem, lai dod iespēju manai demogrāfiskajai un kultūras programmai “Namejs” darboties Rīgas Latviešu Biedrības telpās kā Latvijas Daudzbērnu Ģimeņu Biedrībai, atbildē rakstiski saņēmu ATTEIKUMU – “nav iespējams”. (Tikai tad, kad 1992. gada 18. jūlija kopsapulcē tika A T J A U N O T I 1938. gada statūti, jaunievēlētais priekšnieks Ilmārs Drullis iedeva man telpas un atbalstīja “Nameja” demogrāfisko un kultūras programmu).

    Lūk, kāda attieksme komunistiem un čekistiem ir pret latviešu biedrībam!

    Mums bija jaizvācās no mūsu dzīvokļa pie Šēniņa kundzes Zasulauka ielas 4

  10. Valdis Freimantāls saka:

    _____________turpinājums no manas atbildes Esso ____________________

    mājā, kur dzīvojam un bijam pierakstīti – uz sliktāku dzīvokli blakus mājā, jo biedrs Aboļins no Maskavas pārdaugavā iedibināja savu komunistu pretlatvisko kārtību.

    Čekisti un komunisti darīja visu, ko gribēja, nerēķinoties ar latviešu ģimenēm.

    Nekādas KOLEKTĪVĀS protestēšanas vairs LPSR nekur nenotika vispār un ne par kādu biedrošanos jautājumu neviens pat neuzdrošinājās ieminēties – jo visas latviešu biedrības LPSR bija A I Z L I E G T A S, tautai bija aizbāzta mute!

    Nekāds kolektīvs spriedums vai protests okupācijas laikā netika pieļauts!

    Viszvērīgākais un necilvēcīgākais režīms cilvēces vēsturē aizliedza latvisko kultūru Latvijā, iznīcinot ABSOLŪTI visas latviešu biedrības un noslepenojot Rīgas Latviešu Biedrības likumīgos statūtus!

    Bez likumīgajiem 1938. gada statūtiem Latvija vairs nav Latvija!

  11. Uldis to John saka:

    Žīds Kolomoiskis izsludināja prēmijas par ukraiņu brāļu – krievu atbrīvotāju galvām un tagad Dņepras (kādreizējās Dņepropetrovskas), atšķirībā no laimīgiem Doņeckiešiem, tāpat, kā Ļvivas, Mukačevas, Ivanofrankivskas un Kijevas iedzīvotāji smok židobanderovcu jūgā. Žīdu pakalpiņs Tramps nolēmis ukraiņu nacistiem piešķirt Jevelin, lai tie varētu krievu brāļus sadedzināt tankos.
    .
    .
    .
    Admins
    Vismaz kaut ko pareizu Tramps arī izdara ! Krievu brāļi !!! Mēs tos “krievu brāļus” emam uz savas ādas izjutuši. Lai viņi deg ne tikai tankos, bet arī Ellē !

  12. lidosta saka:

    Janvāra beigās Rīgas lidostā atvērs informatīvo stendu ārvalstu investoru piesaistei, kas no speciālā valsts simtgadei veltītā budžeta prasīs 437 500 eiro, ziņo LTV raidījums “de facto”.

    Lūdzu ieklausieties vēlreiz: No simtgades budžeta 440 000 (!!!) eiro piešķir VIENAM stendam lidostā.

    Bet daudzbērnu tēvu Valdi Freimentālu liek ārā no dzimtas mājām par “zemo” nekustamo īpašuma parādu. Šogad Rīgā vēl pacēla “zemo” nekustamā īpašuma nodokli, par kuru 10 gados var uzbūvēt jaunu māju. “uzbūvēja” arī: stendu priHvatizētā lidostā par 400 000, samaksājot priHvatizatoru cilvēkiem.

    Vai par tādu Latviju bija trešā atmoda?

  13. Esso saka:

    Atbilde Valdim Freimantālam

    Vēsturiski fakti nemainās, mainās tikai šo vēsturisko faktu apgaismojums un interpretācija. Bet sen ir zināma patiesība, ka fakti ir stūrgalvīga lieta un meliem īsas kājas.Šeit būtu vietā atcerēties dažus vēsturiskus notikumus. 1939. gada 5. oktobri Latvijas un PSRS pārstāvji parakstīja «Savstarpējās palīdzības paktu starp Latviju un Padomju Sociālistisko Republiku Savienību». Neitrālajai un miermīlīgajai Latvijas valstij šāds līgums nebija vajadzīgs, tas tika ultimatīvā kārtā uzspiests, tāpat kā pārējām Baltijas valstīm. Somija, kura atteicās šādu līgumu parakstīt, kļuva par PSRS agresijas upuri, tomēr brīvību un neatkarību nosargāja

  14. Janis saka:

    “Brāļi” krievi ieķīlājuši Rīgas Satiksmi (pārķīlājuši,jo kredīts jau bija paņemts)-sliedes tramvaju,pašus tramvajus protams un pat banka pieņēmusi par ķīlu skrūvgriežņus un citus instrumentus darba.
    Latvijas latviešu tauta atkal nes Krievijas krievžīdisko krievu jūgu… .
    Nav pasaulē sadistiskākas,asinskārākas,agresīvākas tautas par krieviem.

  15. Janis saka:

    Valdi,viltots/falsificēts ar krieviem ir viss,tā ir meļu,dirslaižu un bailīga tauta. Salašņu tauta-krievi.
    LR Satversme/konstitūcija ar krieviem ir pārrakstīta/viltota. “Atjaunotajā” Latvijā šodienas.
    Tas ir tā pat,kā krievs ienāk mājā tavā un pats sevi pieraksta iegrāmato zemesgrāmatā.
    Krievu tauta ir pati bailīgākā tauta uz pasaules. Tikai kad viņu ir ļoti,ļoti daudz,skaitlisks vairākkārt pārsvars pār Cilvēkiem-tad tik viņi,šie Velna bērni uzdrošinās agresīvi palikt,tādi gēni… .
    Skat kā Lietuvā piemēram,kā jēriņi krievi uzvedās,naivulis padomātu ka cilvēki ir viņi un neviss Sātana bērni.

  16. Esso saka:

    Absurds totāls!!bet kas tas ir ,ja Latvija 60 ļimonus tērēs, itkā Valsts svētkiem.Nu zeme atveries!!!Igaunija 9 ļimonus,…psc totāls kas notiek Latvijā..!!!!!Nu tāda apetīte parādijusies ka nu vairs jau nav kur.idioti.60 miljoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vāks!!Tur par tādu kāpostu var sakārtot kādu caurumu medicīnā vai kur citur,kārtējo reizi izšaus gaisā mēslos un lētos pasākumos..kretīni!!!

  17. ES saka:

    Jā, E. Levits ir pamats izlaupīšanas shēmai.

  18. ES saka:

    Tā tas ir!

  19. coment saka:

    Šodien izlasīju kādas latvietes blogu, ka vecie komunisti ir uzcēluši komunismu sev, lai tik viņiem labi. Es ticu, ka Kremļa satelīti kādu dienu būs spiesti kravāt čemodānus un braukt uz Maskavu vai arī lai paliktu būs jāatdod tautai nozagtais. Ar laiku, kad KGB piecdesmit gadu darbs būs noārdīts, ekskomunistiem (un citiem pretvalstiskiem elementiem) par godu, pieņemsim likumu, ka kolarbicionisti un viņu bērni nevar strādāt valsts pārvaldes vai iekšlietu struktūrās, jo tas, ka mūsu valstij jāpastāv vienkārši ir aksioma un šis jautājums nav diskutējams.

  20. Uldis to Admins saka:

    Atkal nav labi? Šoreiz centos cik varēju.

  21. Jenny saka:

    Valdis Freimantāls gan ir tik daudz piedzīvojis, ka par to varētu sarakstīt grāmatu. Visu cieņu gan par kuplo ģimeni, gan par sabiedriskām rūpēm.
    Man ir tā kā “zobs” arī uz mūsu tautiešiem. RLB namā taču arī tagad pulcējas latvieši, kas ir piemirsuši to, kas bijis.
    Var jau vainot visā gan krievus, gan zīdus, gan komunistus, gan cekistus, bet ko tad visi pārējie? Tad jau varbūt Šķēles kungs nav no tiem iepriekš nosauktiem, varbūt varētu paļauties uz viņu? :-\
    Ir labi, ka Grantiņš uzrunā latviešus, gribēdams stiprināt. Bet jebkura tauta nav viendabīga, es domāju, vairākums vispār ir labi cilvēki. Man kaut kā ir iznācis vilties tieši kultūras cilvēkos, arī medijos. Tā vietā lai vienkārši aprunātos , var brukt virsū…

  22. Māris M. saka:

    Valdim.

    Lūk, no kurienes uzradās tādi no Maskavas atbraukuši biedri Aboļini, kuri neprata runāt latviski nemaz:

    Parakstot dokumentus, Šustins sākumā vienmēr parakstījies kā SILNIEKS, turklāt, nepārzinot rakstību ar latīņu burtiem, attaisījis rakstāmgalda atvilktni un rakstījis pēc tur esoša parauga. Smīnēdams viņš noprasījis: “Nu kak, horošaja podpis?”

    Pilna Latvija ar tādiem silniekiem, krūmiņiem un āboliņiem.

    Te vēl daži “latvieši”:

    Jurovskis bija viens no vadošajiem Jekaterinburgas čekistiem. Šajā slepkavībā viņam asistēja G. Ņikuļins. Slepkavu brigādē bija arī P. Jermakovs, Pjotrs Medvedevs, S. Vaganovs un vēl septiņi starptautiski “revolucionāri”, kurus velāk stādīja priekšā kā “latviešus” (parasts maskāšanās paņēmiens). Tie bija: Andreass Vergāzi, Laslo Horvāts, Viktors Grīnfelds, Imre Naģs, Emils Feketē, Anselms Fišers un Izidors Edelšteins. Visi viņi bija no Kamislova pulka specgrupas. Operācijai bija dots nosaukums “Tvjordij znak”

    Citātā runa ir par cara ģimenes slepkavību.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *