Lai kas mainītos, ir jāpauž Patiesība

Tādus komentārus, kuri izsaka LIETU ĪSTENO BŪTĪBU, nevar atstāt pagaldē, bet jāliek uz galda visredzamākajā vietā.

Komentāri kādam idiotiskam P. Krilova rakstam.

https://pietiek.com/raksti/krievijas_propagandas_portals_vdk_maisu_noslepums,_jeb_kapec_latvija_sero_neatkaribas_svetkos

Pilnīgi nesaprotams, kāpēc Lato Lapsa to pārpublicēja ? Vai tad nepietiek ar A. Priedīša žļurgām ?

Gribēju ierakstīt komentāru, bet L. Lapsa ir uzlicis aizliegumu vārdam – KRIEVŽĪDS. Tātad,- krievžīds vietā ir jālieto KRIEVS, bet tas taču neatbilst patiesībai.

Piemērs nav tālu jāmeklē. Kas tad ir tie, kuri Latvija aizstāv krievu valodu ? Vai tie visi nav “jebreji” ? Kāpēc man viņi būtu jādēvē par krieviem ? Vai tādā veidā es “nekurinātu” nacionālo naidu, jo apvainotu krievus tur, kur viņu nav, bet tas nenozīmē, ka es nostājos krievu impēristu pusē ? Es tikai vēlos visu salikt pa plauktiem.

Kāpēc L. Lapsa veic šo divkāršo, trīskāršo(velns sazini cik kāršo) spēli ?

Otrais komentētājs(Nevardarbīga pretošanās) “iespraudis” kādu nekompetentu frāzi: “ASV projektu, ko sauc par ES”.

ES ir Francijas un Vācijas projekts, bet Krieviju iekļaut ES, Izraēlas cionistu projekts, bet viss pārējais šī komentētāja sacītais ir kaila Patiesība !

Nekas pasaulē nemainīsies, kamēr komunisti- čekisti netiks fiziski iznīcināti, jo viņi ir ļaunāki par mēra baciļiem.

24.12.17       LRTT


Edge

Viss ģeniālais ir vienkāršs (ja ir vismaz viens gruntīgs sponsors)!
Dainis Īvāns: “Nesen muzejā[LTF] bija atnācis bijušais ASV konsuls Ļeņingradā (Sanktpēterburgā).Viņš bija bijis LTF dibināšanas laikā Latvijā. Izstaigāja muzeja ekspozīciju, nepasakot, kas viņš ir, un atstāja ierakstu atsauksmju grāmatā: “Tas, kas toreiz likās sapnis, tagad ir neticami piepildījies.” Pasaulē ievērojamākais nevardarbīgās pretošanās pētnieks, neskaitāmu grāmatu autors Džīns Šārps par Latvijas atmodu ir teicis: “Tās bija jūsu cīņas un uzvaras, un nevienam jūs neesat par to pateicību parādā.” Esmu laimīgs cilvēks. Saruna ar Daini Īvānu 60. dzimšanas dienas priekšvakarā (la.lv)

Nevardarbīga pretošanās

pašiznīcināšanās. Sapnis ir tam ASV pilsonim piepildījies. Jo viņam absolūti svešas latviešu tautas intereses.

Viņam kā ASV pilsonim ir saprotama un tuva tautību sajaukšanās, žīdu tirgus un ASV plāni.

Pēc veiksmīgas PSRS sagrāves nākošais solis ar ASV projektu, ko sauc par ES, ir iekļaut Krieviju ES sastāvā, kas nav neiespējami. Krievija ir drauds visai Eiropai un Rietumu civilizācijai. To var tikai nesaprast tādi, kas nav dzīvojuši Latvijā. 40 procentus un , domāju jau, ka vairāk nekā 50, Latvijā sastāda krievu okupanti. Un turpina krievu nacistu ideoloģiju, sākot ar valodas nemācīšanos. Un Putina iedvesmotu pārliecību – krievu nacistisko pārliecību.

Kas tad ir tā šķira, kas pārvalda latviešu tautu un Latviju, un bez aizķeršanās runā krieviski un paši ir duālas dabas? Tie ir bijušie komunisti un čekisti, VDK darbinieki, cilvēki, kuru iekšējā pasaule kā latviešiem ir pabeigti sakropļota. Viņu privilēģija nav tas, ka viņi runā krieviski, bet gan tas, ka viņi runā latviski un pārvalda viņiem pilnīgi svešu zemi -Latviju.

Šie PSRS ideoloģijas sakropļotie cilvēki nes neizmērojamu ļaunumu latviešu tautai. Un turpina šo savu sakropļošanu jaunākajām paaudzēm, sakropļojot to domāšanu.

PSRS totalitārisms, komunistu pārliecība savās privilēģijās, no kurām nav atteikušies, čekistu nodevīgā daba, VDK darboņu latviešu tautas spīdzināšanas un sakropļošanas prieks iepretim tai ideoloģijai, ko sevī nesa latviešu lielsaimnieki un nenopērkamie mākslinieki, kultūras darbinieki.

Ja grib attīrīt Latviju un latviešu sabiedrību, visi krievu okupanti jādeportē, un reizē ar visiem bijušajiem VDK darbiniekiem, čekistiem un komunistiem.

Vai viņi jānošauj.

Kas tad paliktu pāri?

Padomājiet par to, cik mūsu, nesalauzto, palicis?

You may also like...

2 komentāru

  1. Uldis saka:

    Paldies Lato Lapsam, kurš atsedz nolādēto prokremlisko izdzimteņu un čekas pakalpiņu strutainiem augoņiem “izrotātās” miesas! Krievžīds ir nonsens, vieni piekopj sātanisko judaismu, otrie Bizantijas sātanismu. Krievs var būt ikviens, kurš ir pazaudējis savas saknes un seju, kurš ienīst visu dzīvo uz planētas. Piemēru ik uz soļa: žīdu izcelsmes Ždanoka, latviešu izcelsmes Rubiks, mongoļu purns, Vaļerka Kravcovs, vai afronigers, Ai Jobeness.
    Un atkal krievu “nacisti”! Līdz nacistiem tiem miljons gadu vajadzētu evolucionēt, kas negatīvās selekcijas apstākļos, ir neiespējami.

  2. Esso saka:

    njā..redz kā ir,cilvēks raksta ,saka pattiesību,bet viņu nobano visos vārtos..un tā saucās brīvā Latvija!!!Murgi totāli !!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *