Kārtējie MOSSAD(DP) noziegumi- provokācijas

Ainis Sproģis soc- tīklos izplatījis ziņu, ka kāda krievžīdiskas izcelsmes radība- okupantu pēctece Ludmila Šarapova Latvijas Republikā atteicās(Latvijas Pasts Mols filiālē) viņu apkalpot latviešu valodā.

Ja mēs atceramies Latvijas okupāciju un okupantu ārprāta asinsdarbus pret latviešiem, tad nav grūti arī saprast šīs drazas uzvedību.

Civēkcieņas kategorijās ar šiem zvērizdzimumiem ir veltīgi komunicēties. To parāda arī jaunākā vēsture, ka šie zvērlopi, lai arī kur viņi “ierastos”, līst asinis, vairojas bads un zeļ noziedzība: Čečenija, Grūzija, Ukraina, Sīrija… un beidzot jau arī Palestīna !

Šī padibene, Ludmila Šarapova, Latvijā atrodas nelikumīgi.

Čekisti un komunisti, rupji- krimināli pārkāpjot Starptautiskos Likumus, kas attiecās uz okupācijas seku likvidēšanu, atstāja visus šos cilvēces padibenes mūsu Dzimtenē. Tas tika darīts apzinīgi, lai paši netiktu tiesāti par genocīda veikšanu pret latviešu tautu.

Kas tad pēc būtības ir šī hazāru- krievžīdu padibene ?

Pilnīgi nekas, pat sūda muša ir svarīgāka un lietderīgāka !

Ja aiz viņas nestāvētu MOSSAD paspārnē strādājošā DP, tad viņa neiedrošinātos pat iepīkstēties savā krievžīdu “dialektā”. Šie samazgas ir droši tikai tad, kad aiz viņiem stāv varas struktūras.

Tātad, tas ir noziedznieka R. Mežvieta iestādes organizēts un atbalstīts AKTS !

Protams, ka ne jau tikai Mežviets vien, bet visa šī represīvo orgānu izdzimteņu banda: borovkovi, godmaņi, bunkas, kalnmeieri, kozlovski, maizīši, guļāni, bičkoviči… .

Visi tie, uz kuriem gaida karātavas !


Un vēl:

Svētku laikā Saldū pie kādas ēkas piestiprināts dekors ar Ugunskrustu !

Viss jau būtu labi, jo Ugunskrusts taču ir Svētīgs simbols, bet tikai tad, ja tas nav savienots ar kādu politisku blakuselementu. Saldū tas ir redzams ar stilizētu ES karogu.

Tas nozīmē tikai vienu- provokāciju ES līmenī pret Latviju- pret latviešu tautu.

Ja tas notiek Dziesmu svētkos, kad deju kolektīvi veido Ugunskrustu, tas simbolizē mūžību un tās varenību- mieru un saticību, un visu kas no tā izriet.

Saldus gadījumā tas nozīmē svastiku- nacistiskās Vācijas SIMBOLU !

Un ko tad dara Dome ?

Mierina, ka viss ir vislabākajā kārtībā !

Interesanti būtu zināt, vai mierinātājs, vai šī mierinājuma iniciators, nav bijušais komunists- cionistu ideoloģijas sludinātājs ?

Nu nav latvietis tik stulbs !

Uz to norāda arī tas, ka iedzīvotāju vidū tas izraisījis neizpratni !

Tā ir un paliek krievžīdu- komunistu provokācija, ar nolūku: radīt naidu pret latviešiem, parādīt ES valstīm, ka Latvijā mīt nacisti…. .

Tam visam ir daudz dziļāka jēga, nekā parastais latvietis to spēj saprast. Ne jau tāpēc, ka viņš būtu muļķis, bet tāpēc, ka viņš savā labsirdības naivumā pat nevar iedomāties, cik cionisms(komunisms- sātanisms) var būt ļauns.

Provākāciju plānotāji(atvērt)

Piemērs:

H- 86 informē visas ES valstis par 4. maija čekistu kliķes(čekistu bandas) noziegumiem pret latviešu tautu.

Kas notiek- visi, kuriem tiek aizsūtīti H- 86 ziņojumi, atceras redzēto Saldus stilizēto ES karogu ar svastiku, atceras arī žīdu viltus propagandu par 16. martu, SSiešu lāpu gājienu un viņiem visiem rodas “apskaidrība”, ka Latvijas H- 86 ir no tās pašas nacistu bandas !

Lūk, tas arī ir žīdu Borovkova un Godmaņa(visu cionistu) mērķis !

Tā strādā šodienas žīdiskā DP !

Viss tiek veikts, lai latviešus pataisītu par noziedzniekiem un idiotiem,- lai mūs iznīcinātu !

Bet, gan jau, latviet, katrs saņem to, ko pelnījis… .

Galvenais neklusēt un atmaskot šādas provokācijas.

Nākotne pieder PATIESĪBAI !

20.12.17                      LRTT

 

You may also like...

7 komentāru

  1. Uldis to Admins saka:

    Šaubos, vai attēlā parādītie organismi maz zina, kas ir Mossad, taču ar Krievijas FSB emisāriem gan katrs no tiem ir tuvu pazīstams. Par to, ka Trešais reihs, kas vienīgais bija spējīgs stāties pretī ASV cionistu un Staļina cilvēces paverdzināšanas plāniem, izmantoja senseno baltu svētuma simbolu, kāškrustu, mēs varam tikai lepoties.
    .
    .
    .
    Admins
    Reiz jau sacīju, ka tev labāk savus murgus publicēt delfi… .

  2. bet bet saka:

    Saulgriežos gribas novēlēt, kas skan suitu lūgšanā:

    “Ej, Laimīte, tu pa priekšu, Es tavāsi pēdiņāsi, pēdiņāsi – Ja tu labi nostaigāsi, Tad es labi nodzīvošu nodzīvošu, nodzīvošu.“ Gaišu visiem visgarāko nakti un visīsāko dienu!

  3. Uldis to Admins saka:

    Nesaprotu, pret ko ir pretenzijas, par to, ka rakstā minētie mūdži ir Krievijas FSB kalpībā, vai to, ka Vācija izglāba cilvēci ASV cionistu un Staļina sarīkotā imperiālistiskā WWII?
    .
    .
    .
    Admins
    Tava anekdote sākas tur, ka tu vaino krievus tur, kur viņu vispār nav.
    Krievijas FSB !?
    Tad jau var sacīt, ka DP ir Latvijas un latviešu komandēta organizācija.
    Krievijas FSB ir Izraēlas hazāru bandas- cionistu kontrolēts slepkavu sindikāts.
    Tu esi visīstākais cionistu pārstāvis,- lietu sagrozīšanas meistars.
    Šis tavs komentārs ir aptrakuša cionista murgs:”Vispār jau Palestīna ir izraēļu un jūdu zeme, bet t.s. palestīnieši (kremļa jaunievedums), ir tur ievazājušies arābi. Par žīdu sātanisko sektu nav īpaši jāpārdzīvo, jo tā ir sevī noslēgta, bet krievu sātaniskā sekta Latvijā ir ik uz stūra, turklāt arī starp latviešiem sastopami tādi, kas to piekopj. Ja visi aškenazi tiktu repatriēti uz viņu vēsturiskām zemēm, uz Pievolgu, būtu taisnīgi, tikai, kur paliktu krievi, kas tur ērti iekārtojušies.”
    97,5% Izraēlas iedzīvotāju nav semīti, bet gan hazāri(aškenāzi-ķurku, slāvu un somugru jaukteņi-jūdaisma reliģijas piekopēji- sātanisti)- tātad, viņiem nav ne mazākās tiesības uz šo teritoriju.Tu, Uldi, esi viens no viņiem.

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Viņu pārliecība, ka latviešu tauta ir aizmigusi un nepretojās, ļauj arvien nekaunīgāk ņirgt par latviešu kultūru un Latvijas likumiem (valodas likums).

    Un tas tikai tādēļ, ka Rīgas Latviešu Biedrība jau 24 gadus ir komunistu un čekistu 100% kontrolē (aizliedzot likumīgi atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības statūtus).

    Viltojot Rīgas Latviešu Biedrības jēgu, komunisti un čekisti ir panākuši latviešu tautas pilnīgu izolāciju no vienotas, tradicionālas sabiedriskās dzīves.

    Bet ja tautai atņem tās tradicionālo kultūru – tauta ir neaizsargāta!

    Mūsu latviešu tauta ir neaizsargāta.

    Un Helsinki 86 vienmēr pauž savu nosodījumu čekistu un komunistu varturiem, kuri apkaro latviešu kultūru nežēlīgi un viltīgi!

    Drošības policija neaizstāv tautu, pat 1993. gada 18. februāra nakts šokējošais, bandītiskais terora akts – (atjaunotās, likumīgās Rīgas Latviešu Biedrības varmācīgā likvidācija) jau 24 gadus nav “pamanīts”.

    Pateicība Ainim Sproģim par materiālu pasta nodaļā!

    Sabiedrība ir jāinformē!

  5. Rihards saka:

    Komentētājs “bet bet” atsaucās uz suitiem. Ceturtā maija režīms, kurš veic genocīdu pret latviešiem, to dara arī kultūras jomā. Lībieši, jeb līvi ir ienācēji no Sāmsalas. Bet viņu īstā etniskā dzimtene ir Krievijā, pie Oņegas ezera, Petrozavodskas pilsētas apkārtnē, viņi savu tautu dēvē par “līvik”. Bet suiti ir Alsungas muižas barona 17. gadsimtā ievestie poļi ar visām viņu tradīcijām, dziesmām un tautas tērpiem. Lai iznīcinātu latviešu kultūru, prioritāte tiek dota iebraucēju kultūrai – tiek sekmētas suitu, lībiešu tradīcijas, tiek svinēta masļeņica un Ludzā tiek atjaunota vecākā koka sinagoga Austrumeiropā (arhitekts Pēteris Blūms). Vecākā tādēļ, ka, piemēram, poļi koka sinagogas nodedzināja.Kristīgās konfesijas, jūdaisms, islams tiek atbalstītas, bet Dievturība ir puslegālā stāvoklī.

  6. Janis saka:

    Rihards gandriz precizi izteicies.
    Dievturiba-latviesu/baltu,ir pat nelegala stavokli. Nav LR religiju statusa pat!

  7. Uldis to Admins saka:

    “Tad jau var sacīt, ka DP ir Latvijas un latviešu komandēta organizācija.”
    ———-
    DP, kam par pamatu bija Čevera speciāli čekistiem, kuri nebija iekļāvušies organizētās noziedzības bandās, vai kuriem nebija sava biznesa, izveidota struktūrvienība, ir Krievijas FSB stingrā kontrolē un ar Mossad tai nav nekāda sakara un man pie pakaļas, kas dzīvo žīdu zemē. Un vēl, krieviem, kas bija sātana sūtņa, Pētera I, antihumānais projekts, nav tiesību ne uz viena mm2, ko tie aizņem uz mūsu mīļās planētas. Tā izskatās, ka esi viens no tiem, jo viņiem arī žīdi neļauj būs skaistiem, gudriem, veseliem un laimīgiem. Latviešiem un pārējām civilizētām tautām gan nav problēmu pašiem būt juristiem, ārstiem, inženieriem un māksliniekiem.
    .
    .
    .
    Admns
    Atkal tu, Uldi, sāc ar savām muļķībām, ka gribi visu vainu uzvelt krieviem, kuri, protams, nav bez vainas. Krievijas FSB ir nekas cits kā MOSSADa filiāle.To var apstrīdēt tikai idiots vai provokators. Nedomāju, ka tu esi izdiots… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *