Par cionistu izdzimteni A. Borovkovu(tādi ir jānosit)

Stāsts ved uz kādas citas parlamentārās izmeklēšanas komisiju tālajā 1994.gadā, kas cita starpā pētīja VDK dokumentu pārņemšanu. Ziņojumā norādīts, ka Aivars Borovkovs tobrīd kā ministru prezidenta pilnvarota persona veicinājis VDK tehnikas nodošanu Krievijai vai tās nodošanu VDK bijušajiem darbiniekiem nu jau komercstruktūrās, kā arī čekas maisu iznīcināšanu, vēsta “Panorāma”.

http://jauns.lv/raksts/zinas/262561-pec-tik-daudz-gadiem-ir-loti-gruti-runat-detalas-juristam-borovkovam-nakas-taisnoties-par

Tviterī izveidotais konts “Oligarhu sarunas” portālam Kasjauns.lv pirms dažām dienām nosūtīja dokumentu kopijas, kuros ar dzeltenu krāsu pasvītrotas jurista Aivara Borovkova pirms daudziem gadiem veiktās darbības saistībā ar PSRS Valsts drošības dienesta sensitīvo informāciju, proti, viņa dalība šo datu nobēdzināšanā. Šāda informācija izsūtīta arī daudziem citiem Latvijas medijiem, un LTV “Panorāma” uzklausījusi komentāru no paša Borovkova.

Šis sātaniskais hazāržīda izdzimums(A. Borovkovs) ir vainojams pie visa tā, kas patreiz notiek ar mūsu valsti.

Divi žīdi,- I. Godmanis un A. Borovkovs, ir nodarījuši latviešu tautai lielākus zaudējumus, nekā Hitlers ar Staļinu kopā.

Vai tad latviešu izcelsmes KGB ģenerālis Edmunds Johansons savā grāmatā to nepasaka ? Pasaka ! Šie divi žīdi, bez oficiālā LPSR VDK priekšnieka atļaujas un ziņas, Maskavā nokārtoja “Latvijas jautājumu”.

Kas tad bija šis PULKVEDIS no Maskavas, ar kura palīdzību “Deguns” (A. Borovkovs) kārtoja “čekas maisu” problēmu ? Būtu smieklīgi domāt, ka tas bija kāds krievs. Krievijā pie varas grožiem atrodas 100% krievžīdi,  kuri strādā Izraēlas uzdevumā,- tātad, žīd- nacistu uzdevumā.

Vai tad Indulis Ronis nerakstīja, ka “čekas maisi” tiks nodoti Izraēlas MOSSAD ? Ne jau Borovkovs viens darbojās, bet vesela ķēde hazāržīdi bija\ir iesaistīti šajā procesā  un viens no viņiem ir tieši šo “maisu” izpētes šefs- cionists KĀRLIS KANGERIS.

Un, skat kāds brīnums, viss uzpeld vienlaicīgi(cionistu organizācijas darbinieki strādā saskaņoti). Latviešu nīdējs- cionists Arturs Priedītis šajā sakarā un savā manierē pasniedz šo maisu tēmu pie sava drauga Lato Lapsas. Protams, Kangeris tiek noriets, bet to, ka viņš varētu būt MOSSAD darbinieks, tiek pilnīgi no Priedīša noliegts,- nu tā, it kā pats būtu stāvējis klāt… . Pat citātu no LRTT patapinājis: “Bet kāds mērķis ir Kangerim ? Vai ir taisnība vienam nesen traģiski mirušam kompetentam speciālistam? Viņš saka: „[..] Dr. Kārlis Kangeris, kurš savai spiegošanai Izraēlas specdienesta MOSSAD labā par aizsargorganizāciju tolaik izmantoja Stokholmas universitāti, bet šobrīd izmanto Latvijas Universitātes Latvijas vēstures institūtu un gatavojas nodot MOSSAD rīcībā arī bēdīgi slaveno čekas maisu saturu.” Vai tā ir taisnība?

https://pietiek.com/raksti/etniskais_sadisms_un_patogenais_tarps

Visticamāk, tā nav taisnība. Visticamākais, viņš nesadarbojas ne ar vienas valsts specdienestu. Specdienesti sadarbojas ar gudriem cilvēkiem. „MOSSAD” diezin vai ir bijusi interese par latviešu „avotiem”. Ja tomēr tāda interese bija, tad informācija jau sen ir iegūta bez Kangera palīdzības.”  

Un, kas tad tas ir par pulkvedi, kuru piemin jurists K. Rancāns ?

Varbūt Borovkovs varētu to paskaidrot latviešu tautai ?

Video intervijā šis slepkava izdeva tikai vārgus šļupstus, ka, lūk, pēc tik ilga laika “detaļas” esot no galvas izkritušās.

Nekas tev, latviešu tautas slepkava, nav no galvas izkritis !

Kad uz taviem pleciem, izdzimteni, iztaisnos svina steku, tad “čekas maisu” saturu no galvas noskaitīsi un arī visus noslepkavotos latviešus, un tādu ir simtiem uz šī žīdcionista sirdsapziņas.

Par ciešanām, ko šis žīdiskais deģenerāts ir sagādājis man personīgi(es visu atceros, slepkava Borovkov, kā tu mani trīs reizes zvēriski arestēji un neskaitāmas reizes centies noslepkavot), protams, arī manai tautai, es palūgšu Starptautiskā Tribunāla vadībai, lai tā atļauj man izpildīt viņam piespriesto sodu.

Šeit variet lasīt viņa pēdējās nelietības pret mani: http://188.68.49.144/?p=41387

Kā jau pieminēju, ne jau viņš viens visu spētu organizēt.

Aiz viņa stāv starptautiskā cionistu banda.

Nozagtajā un uz Izraēlu aizvestajā dokumentācijā slēpās daudz kas vairāk par čekas sadarboņiem. Tajos bija informācija par visām pēckara provokācijām pret latviešu tautu.

Būtība aprakstīta šeit: http://188.68.49.144/?p=40866

Par to man īsā pārskatā stāstīja I. Ronis. Par visu to viņš solīja uzrakstīt. Par Z. A. Meierovica darbību pret Kārli Ulmani, par to, ka Ulmanis netika pēc aresta nosūtīts uz kādu Āzijas republiku un iecelts par kolhoza priekšsēdētāju, kā baumo pati čeka, bet, ka viņu Piemaskavā 1941. g. nošāva kopā ar latviešu augstāko virsniecību… .

Mūsu sarunas noklausījās…un tāpēc I. Ronis tika noslepkavots.

Latvieša I. Roņa slepkavību veica Riharda Bunkas banda Borovkova vadībā.

Visas šīs noziedzības pret latviešu tautu Briselē piesedz kāds cits cionists- Egils Levits.

Par to arī runāja I. Ronis !

Lūk, tas viss daļēji atradās šajos “maisos” kurus Borovkovs ar Izraēlas pulkvedi nozaga latviešu tautai.

Un starp citu, Ronis par Rancānu izsacījās ļoti slikti, ka viņš arī ir… .

Bet Latvijas MAISI atvērsies un tad grūs ne tikai Latvijas, bet visas pasaules cionistu banda. Tāpēc jau Latvijas maisi tā tiek sargāti… .

FOTO: Šeit mēs redzam cionistu(Borovkova, Godmaņa un PULKVEŽA) darbības sekas. Žīd- komunisti visi miljonāri !!! Visi šie kropļi tiks pakārti starptautiskā arēnā.

Pamazām viņu sistēma sāk ļodzīties… .Uz karātavām tiks aizvesti kopā ar ģimeni ! Jo viņi taču arī ir rijuši latviešu tautas asinis un sviedrus !

06.12.17     L. Grantiņš

You may also like...

3 komentāru

  1. Anna Karkls saka:

    Nedaudz salidzinasim. (atvainojiet, ka rakstu bez garumzimem un mikstinajuma zimem – sveshs dators)
    Panjemsim iepriekshejo rakstu (Santas Ezergailes draudi LVB priekšēdim V. Eihmanim !) un pirmo komentaaru, kuru raksta Valdis Freimantāls un to saliidzinasim ar shi raksta virsrakstu- Par cionistu izdzimteni A. Borovkovu(tādi ir jānosit). Nu taa vienkaarshi formaali salidzinasim. Valdis Freimantāls saka: Par draudu izteikšanu ir paredzēta kriminālatbildība! Man jautaajums: Kas ir paredzeets par nosishanu??? Vai arii ne kriminalatbildiba? Ko teiksi admin un Valdi Freimantāl! Vai tie ari nav draudi??? Citeju taalak – ”Uz karātavām tiks aizvesti kopā ar ģimeni ! Jo viņi taču arī ir rijuši latviešu tautas asinis un sviedrus !”
    VAI TIE NAV DRAUDI, L.GRANTINJ??? Ceru, ka nekluseesiet. Citaadi sanak, ka skabargu citaa aci redzat, bet balkji savaa neredzat.

    .
    .
    Admins
    Muļķe tu neesi, bet provokators gan.
    Kurā vietā tu redzi Grantiņa draudus ? Pati taču arī citēji:kopā ar ģimenēm…jo viņi rijuši tautai nozagto…. Ko nozadzis un noslepkavojis ir Vilors Eihmanis ? Borovkovs ir masu slepkava un laupītājs- miljonārs… .
    .
    Skabarga ? Tu sēdi uz skabargas baļķa lielumā… .

  2. Uldis saka:

    Stāsts patiesībā ved tālāk, uz 1991. gada augustu, kad Borovkovs pēc Godmaņa rīkojuma, izrevidēja čekas dokumentus un daļu no tiem iznīcināja, pasludinādams par mazvērtīgiem, par ko tika pieņemts žīdu – čekistu mafijas locekļa Lučanska par kolhozam Ādaži nolaupītiem līdzekļiem izveidotā firmā Sofware House Rīga un tika pie viena no trim par Godmaņa firmai izgādātā bezprocenta beztermiņa G24 kredīta līdzekļiem nopirktiem Mercedes 600SEC.

  3. John saka:

    Deģenerāte Anna Kārkls metas aizstāvēt žīdu noziedzniekus. Skat G.Klimov videolekcijas youtube.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *