Divas taisnības, kura tuvāk PATIESĪBAI ?

Šodien atkal par morāli: taisnību un Patiesību. Ne Baznīca, ne skola un ne arī kāda cita oficiālā iestāde par šīm lietām nerunā. Vēl ļaunāk, šīs iestādes pieliek neiedomājamas pūles, lai šos jēdzienus degradētu.

Es Tev, LRTT lasītāj, parādīšu divas gandrīz vai vienlaicīgi saņemtas vēstules.

Kāda Santa Ezergaile atbild Latviešu Vēlētāju Biedrības priekšsēdim Viloram Eihmenim, kad tas viņu apsveica LR valsts svētkos ar LRTT vietnē publicēto APSVEIKUMU(atvērt).

Vai redzat, kāds dusmu izvirdums sekoja !?

-Tātad,- viņa(Santa Ezergaile) uzskata, ka esmu garīgi slims, ja rakstu tādas lietas. Viss Padomju žīd- komunistu stilā: ja esi pret valdošajiem, tad esi nepieskaitāms.

-Tātad,- Vilors Eihmanis un kāda cita LRTT lasītāja Inese Medne arī ir “slimnieki” ?!

-Tātad,- tiesnese Sandra Briķe un Astrīda Babāne, kuras tikko devušas savas liecības, arī ir psihiatrijas pacientes ?!

-Tātad,- profesors, vēsturnieks Indulis Ronis, prāvests Andrejs Kavacis, latviešu pēckara dižgars- klasiķis Laimonis Purs (Strazdiņš) kuri uzticējušies LRTT i- vietnei tautastribunals.eu, arī ir gara slimnieki(visi gandrīz vienlaicīgi “miruši”) ?!

-Tātad,- mākslinieks Vilis Vizulis, kurš gribēja sniegt savas liecības par to, kā Latvijas Aizsardzības ministrijas darbinieki izzog aizsardzībai domātos līdzekļus un pēc nedēļas uz ielas “nokrita”(nomira), arī ir gara slimnieks ?!

-Un par Pēteri Lazdu(atvērt) arī viss ir skaidrs, tas pēc Santas Ezergailes uzskatiem ir šizofrēnijas paraugs !

Tikai viena Santa Ezergaile ir “vesela” !

Un ne tikai vesela, bet pat laikam sevi uzskata par psihiatrijas profesori(protams, savā palātā) ?

Raksta nobeigumā varam iepazīties ar vēl vienu saraksti, kura notika vakar Feisbukā.


From: Santa Ezergaile <santa.ezergaile@gmail.com>
Date: 2017-11-19 16:12 GMT+02:00
Subject: Paldies par sveicieniem valsts svētkos
To: vilors.eihmanis@gmail.com

Vilor, izlasīju Tevis sūtīto vēstuli

“Mūsu Latvijai šodien 99 ! Saules mūžu Tev- TĒVZEME !”.

Draudzīgi ieteiktu kaut nedaudz izvēŗtēt savus vārdus un rīcību, ja jau pāŗsūti tik, maigi izsakoties, jocīgus tekstus, aplej ar zaņķi cilvēkus un pat kristīgo baznīcu lamā. Man neviens cilvēks nekad tik jocīgus tekstus nav sūtījis.

Kurš Tevi tā ir traumējis, ka svētkos citiem cilvēkiem sūtīji kārtējās lamas? 

Man jau reiz rādīji profesora Rubīna vēstuli Saeimai par Grantiņa slimību. Ja jau Grantiņu jau vairs neuztver nopietni, tad, kā Tevi ļaudis uztvers? Kādu tēlu radi?

Ja par raksti par Podnieku, ka viņu noslepkavoja, kāpēc tad ar bijušo izmeklētāju Strēli izvairījies tikties, lai izmeklētu lietu un šos vārdus pamatotu? Kāpēc tā vieta, lai ozniekotu laiku aplejot citus ar samazgām nevar paveikt ko cēlu & paliekošu?

Lūdzu Dievu par Tevi!


Inese M(e- pasts dzēsts)

Do 23.11, 12:42 An. L.Grantins@hotmail.de

Labdien !

Mani sauc Inese Medne un es rakstu Jums sakarā ar grūtībām piereģistrēties Latvijas Republikas Tautas Tribunāls vietnē.
Uzgāju šo vietni pilnīgi nejauši un esmu kļuvusi par tās aktīvu lasītāju, patiesībā, lasu to dienām un naktīm, un nepārstāju brīnīties par to ļaunumu kas notiek Latvijā. Manī nav šaubu par informācijas patiesumu un es uzskatu, ka tā ir esenciāli nepieciešama latviešu tautas izglītošanai.
Īsumā par sevi.
Uzskatu sevi par ekonomisko bēgli. No Latvijas aizbraucu 2002. gadā, jo Latgalē par savu algu eksistēt nebiju spējīga, un es negribēju, lai mans dēls būtu nabags, tajā laikā, kad zagļu bērni peldas pārpilnībā. Dzīvoju Anglijā kopā ar dēlu, kurš te pabeidzis akadēmiju un Southampton universitāti. Patiesībā, es izglītojos ne tikai pati, bet cenšos jūsu rakstus izlasīt arī dēlam.
Man patiesi sāp viss sliktais kas jums nodarīts, un es domāju, ka būtu labi, ja pie kontaktiem, LRTT, būtu PayPal iespēja ziedot kādus līdzekļus šīs vietnes tālākai attīstībai.

Godātais Linard Grantiņ, es pilnībā atbalstu jūsu darbību un būtu priecīga, ja vismaz kaut kādā veidā spētu būt noderīga.

Man no tiem garīgajiem kropļiem nav bail, – jo no nāves nebaidīties esmu sevi mācījusi no mazotnes.
Un ja gadījumā jums nav laika man atbildēt, tad kā pēdējo gribu jums pateikt,- Lai Dievs Svētī Jūs un jūsu ģimeni, un mūsu Latviju.
Paldies jums.

Inese Medne.


Šis foto bija šīs diskusijas katalizators:

Rasma Pāvuls-Pāvuliņa Ne kauna,ne goda ! Lai velns viņus visus parauj un attīra mūsu zemi!!!

Linard Grantins Velns viņus nevar paraut un arī neraus, tāpēc, ka tie ir viņa bērni !

Rasma Pāvuls-Pāvuliņa Jā, Linard ! Man ļoti žēl, ka man palūdza Jūs no saviem draugiem izsvītrot, bet es vienkārši nobijos, jo pati tik slima būdama, nespēju koncentrēties….Saprotu, ka esmu izdarījusi kļūdu un labprāt aicinātu Jūs atpakaļ, bet zinu, ka Jūs esat cilvēks ar augstu pašapziņas līmeni, jo saprotat par ko cīnāties…. Nu bet ja tomēr….. Vienmēr būsiet gaidīts mans draugs!

Linard Grantins  Rasma Pāvuls-Pāvuliņa Nav jau ļaunums bez labuma. Vismaz tagad Jūs zināt, kuri ir mūsu tautas nedraugi(tie, kuri Jūs “palūdza”)… .

Rasma Pāvuls-Pāvuliņa No sirds priecājos,ka mēs atkal varam būt draugi un Jūs man piedevāt manu muļķību, bet Šī dāma : Elīza Stabulniece jau sen ir izsvītrota no manu draugu saraksta, jo man ir pavisam citas domas un dzīves uztvere, nekad nevienam neļaušu sevi komandēt, tas no viņas puses bija nekrietni! Esmu vecā kaluma cilvēks un atceros Jūsu Helsinku grupu, kas pulcējās pie Brīvības pieminekļa un zinu, ka Jūs esat cienījams cilvēks! Paldies no sirds par draudzību no jauna ! Tātad esam draugi un līdz pēdējam elpas vilcienam par Latviju-kādai tai būtu jābūt!!! Ar cieņu:-Rasma Pāvuls-Pāvuliņa,24.11.2017.g..Rīga,Lett Latvian


Es, protams, ka nesekoju līdzi, kurš un kad aiziet no mana Feisbuka draugu pulka. Tā ir katra brīvā izvēle.

Runa šoreiz ir par to cilvēku(Elīzu Stabulnieci), kurš kādam citam deva savus “vērtīgos” padomus, ka L. Grantiņš ir nevēlama persona.

-Kas šim cilvēkam spieda to darīt ?

-Kā uzdevumā viņš to darīja ?

-Ar kādām tiesībā viņš uzspieda savu “taisnību” citam ?

-Vai tas neizskatītos absurdi !!!, ja teiksim- es vērstos pie Rasmas Pāvuls- Pāvuliņa ar lūgumu, lai viņa no sava draugu pulka izdzēš Elīzu Stabulnieci ?

Tātad, tam visam ir kāds fons, kāda matrica, kurai arī kalpo šī Elīza Stabulniece un, protams, arī Santa Ezergaile. Šīs MATRICAS nosaukums ir CIONISMS- sātanisms, kas Latvijā izpaužas kā 4. maija kliķe.

Viņi(VIŅAS: Santa Ezergaile un Elīza Stabulniece) ir klasificējami ietekmes aģentu kategorijā, kuri, pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, tiks tiesāti par sadarbību ar cionismu- sātanismu: GENOCĪDS PRET LATVIEŠU TAUTU !

Par soda mēru nav jādiskutē, jo tas ir tikai viens- ASM !

Abas šī biedrenes(par kundzēm viņas nav dēvējamas nekādā gadījumā) tiek ievietotas LRTT noziedznieku kartotēkā.

Iegaumējiet, nelieši, nekur jūs no tautas dusmām neizmuksiet !

25.11.17                L. Grantiņš

 

 

You may also like...

2 komentāru

  1. Garāmgājējs saka:

    Tādi ietekmes aģenti ir arī visās darba vietās, visur kur vien pulcējas cilvēki… .

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Pateicība Inesei Mednei pr latvietes cienīgu stāju un skaidru valodu!

    Pasaules latvieši -apvienosimies!

    Atjaunosim likumību mūsu dārgajā tēvzemē!

    Neļausim sarkanajiem sātanistiem bradāt pa latviešu likteņiem!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *