H- 86 & LRTT. Latviet, šodien Lāčplēša diena!

Latvija,Dievs, Grantiņš, Liepāja,Rīga,LRTTLāčplēsis. V. Eihmanis, L. Grantiņš, Helsinki 86, LRTTLatviet, šodien Lāčplēša diena !!!

Šī ir pēdējā un visasiņainākā kauja latviešu tautas pastāvēšanas vēsturē.

Pret mūsu tautu cīņu vada ļaunums pats- Antikrists !

Cīņā ar viņu jāskatās viņam tieši acīs, jo savādāk pats tiksi nežēlīgi iznīcināts !!!

Šajā dienā atcerēsimies pēdējā laikā čekistu- komunistu- cionistu noslepkavotos latvju patriotus, kuriem bija tiešs sakars ar Helsinki 86 & LRTT: latviešu raženākais pēckara rakstnieks- klasiķis Laimonis Purs(Strazdiņš), vēsturnieks- profesors Indulis Ronis, prāvests Andrejs Kavacis !!! Neaizmirsīsim arī  divreiz slepkavoto un pēc tam tā rezultātā mirušo nesalaužamo helsinkieti Kārli Doropoļski un bez vēsts pazudušo “dzelzs” vīru Heino(Heini) Lāmu, kā arī neskaitāmus simtus mazāk pazīstamo latvju patriotu !

Šo un citu latvju patriotu slepkavībās vistiešāko dalību ir ņēmuši tādi viltus latvieši un  “tautas glābēji” kā- Māra Zālīte, Jānis Peters un citi šo izdzimteņu slavinātāji, nemaz jau nerunājot par bijušajiem kompartijas biedriem- godmaņiem, borovkoviem, bērziņiem, gorbunoviem….., kuri šodien, apzogot valsti un tautu, peldas miljonos.

Nolādēsim šos izdzimteņus un viņu līdzskrējējus, kad vakarā pie miera dodamies un rīta stundā, kad mostamies un dienas rūpēs traucamies.

Limonis Purs par Jāni Peteru: http://tautastribunals.eu/?p=108

Viņi to ir pelnījuši !!!

Laimonis-Purs-Andrejs-Kavacis-Indulis-Ronis-L.-Grantiņš.LRTT1MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅAa. Grantiņš-RubenisLudviksBrūverisb.Rihards-Kozlovskis-N.-MežvietsDP-Saeima-Helsinki-85.-LRTT. - KopieMigla sarkanā nolādētā, pār manu Tēvzemi valda… . Šī Cīānas Elles smirdoņa ir iespiedusies latvju sirdīs, kas tos neatgriezeniski padara par kangariem un nolemj iznīcībai.

Lai nolādēts tas, kurš nodod savu tautu un slavē šos izdzimteņus- peterus, godmaņus, rubeņus… !

You may also like...

7 komentāru

  1. Novēlējums saka:

    Vismaz šodien lūdzu paklusē! Nezaimo aizgājušos. Un ar to nolādēšanu tā prātīgāk, ka nenāk atpakaļ kā bumerangs. Pavisam nopietni! Tu neproti piedot. Tā ir Tava nelaime.
    Mans novēlējums Tev: – Jūs esat dzirdējuši, ka ir sacīts: aci pret aci un zobu pret zobu. Bet Es jums saku: jums nebūs pretim stāvēt ļaunajam; bet, kas tev sit labajā vaigā, tam pagriez arī otru. Un, kas ar tevi grib tiesāties un ņemt tavus svārkus, tam atdod arī apmetni. Un, kas tevi spiež iet vienu jūdzi, ar to paej divas. Dod tam, kas tevi lūdz, un neatsakies, ja kas no tevis grib aizņemties.
    .
    .
    .
    Admins
    Patiešām, šodien nav vietas sarkasmīgām panckām.
    Tu jau vari pagriezt otru aci, ja pirmā jau aizdauzīta.
    Normāli cilvēki gāž pretī tā, ka uzbrucējs uz ilgu laiku aizmirsīs pat savas mātes vārdu… .
    Šajā vietnē netiek cienīta nedz nodevība, nedz gļēvulība.
    Vai aizmirsi ko Viņš darīja ar naudas mijējiem dievnamā ?
    No tev līdzīgajiem nāk visa nodevēju varza, nožēlojamais “ticīgais”.

  2. Māris M. saka:

    Mēs jau reiz piedevām 90-tajos. Vai, skatoties uz šīs piedošanas rezultātu, uz nabadzībā iedzītajiem latviešu tautas pārpalikumiem, vienreiz nepietiks?

    Atceros prāvesta Andreja Kavača vārdus, ka šī pieglaimīgā otra vaiga pagriešana ir klajš kristīgās ticības izkropļojums. Kam izdevīgs šis izkropļojums, nav nekur jāmeklē. Tas redzams ik uz soļa.

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Sveiciens Lāčplēša dienā visiem latviešiem!

    Dievs, svēti Latviju!

    Visiem Tautas tribunāla lasītājiem to labāko!

    Pateicība Linardam un viņa ģimenei par pašaizliedzīgo darbu tautas atdzimšanā.

    Helsinki 86 aizstāv ģimenes pret komunistu un čekistu noziegumiem!

    Ar Puķina ēras beigām sāksies Latvijas atjaunošanās!

    Atjaunosim likumību Latvijā – mūsu mīļajā DZIMTENĒ!

    Dievzemītē.

    Dievs, glāb Latviju!

    Latvieši ir stipra tauta!

  4. kultūras ziņa saka:

    10. novembrī Latvijas Nacionālais balets aicināja uz sezonas pirmo bezmaksas pirmizrādi – baletu “Dons Žuans”.

    Pirmizrādi Latvijas Nacionālajā operā un baletā, kā ierasts, apmeklēja ievērojami Latvijas cilvēki – uzņēmēji, politiķi, kultūras darbinieki, kā ar Latvijas valsts pirmā lēdija Iveta Vējone bez prezidenta un kažoka, kā arī smagos noziegumos apsūdzētais vienmēr košais Ventspils mērs Aivars Lembergs.

  5. Aelita saka:


    Platos, pelēkos svārkos
    mans vectēvs ceļas no kapa.

    “Šīs ir tās naktis,
    kad grūti ir gulēt kapā:
    ik pumpuriņš tumsā,
    kā bērniņš raud balsītē slapā…

    Jūs mūsu pavedienu
    tālāk vērpt raugiet –
    pašā saulē un zvaigznēs
    un debesīs iekšā augiet!”

    (F.Bārda)

    Mans vectēvs karoja brīvības cīņās, pēc bija zemes arājs, radīja 7 bērnus, vēl vecumā salīcis un klibodams skrēja pakaļ mazbērniem, viņus pieskatot, kamēr mammas kolhozu darbos.
    .
    .
    .
    Admins
    Jā, šodienas valdošā godmaņa- gorbunova izdzimteniskā žīdkomunistu banda izlaupa Jūs vectēva radītos augļus.
    Skat tikai, kā nolādētā čekistu kājstarpes drillētāja Āboltiņa izplūst asarās par savu bērniņu izglītību, kaut arī uz kontu ir miljoni… .
    http://www.delfi.lv/video/zinas/delfi-tv-ar-jani-domburu/solvita-aboltina-izplust-asaras-delfi-tv-intervija.d?id=49435219
    Ja man kāds sacīs, ka viņa nav jānosit, tad tādam es iespļautu acīs… .

  6. Aelita saka:

    Jā, atcerēties un pieminēt brīvības cīnītājus. Bet kaut kā negribas piespraust lentīti un vēl V veidā, tā būtu kā solidarizēšanās ar šīs zemes varenajiem, kuri pašreiz ir uzvarējuši (vismaz viņi paši tā domā) un svinēt svētkus, kad pastāv tik liela nevienlīdzība.
    .
    .
    .
    Admins
    “ES nākšu kā zaglis naktī…” Viņš sacīja.
    Viņi visi tiks iznīcināti un pie tam vēl nežēlīgā(viņi lūgsies nāvi, bet tā no viņiem muks) veidā tieši tad, kad viņi vismazāk to gaidīs.
    Tad, kad būs sasnieguši savas varas kulminācijas punktu un domās, ka ir drošībā… .

  7. Sidabrām saka:

    …odus izkāst un kamieļus aprīt Redz’,Lāčplēša diena atnāk un aiziet. Tač,Lāčplēša tautas bērniem jāturpina karot katru dienu. 4.maija režīma Saeima nupat lemj par sešgadīgo bērnu iesaistīšanu obligātajā izglītības sistēmā. Izglītība pati par sevi nebūtu nekas neparasts,bērniem,turklāt jāmācās ir. No cita aspekta skatoties,grib atņemt bērniem bērnību,sākt “smadzeņu skalošanu”,jau no sešiem gadiem. Likumdevēji nevar vien izbeigt savas izdomas slavēt. Un ir,jau arī par ko. Līdz katastrofai nodzītais demogrāfiskais stāvoklis liek izdomāt to,kā nākotnē uzturēt nomenklatūras un birokrātu aparāta valsts pensionārus,ar naudiņu,kas rakstāma vismaz četriem cipariem. Augsti skolotie GUDRIE,lūk izdomāja,ka skolasgaitas ātrāk uzsākušie būs ātrāk iesaistāmi darba tirgū.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *