E. Purnis. Trūkst vārdu, cik tas zemiski…

IMGP0974Trūkst vārdu, cik tas zemiski pret latviešu tautu

E. Purņā komentārs rakstam delfī :  http://www.delfi.lv/news/national/politics/edso-komisars-atkal-aicina-nepilsoniem-laut-velet-pasvaldibas.d?id=36869403

 

Latvijas nelegālajiem nepilsoņiem-civilokupantiem būtu jāpiešķir tiesības piedalīties pašvaldību vēlēšanās, jo tādā veidā šiem nelegāļiem būtu iespēja iesaistīties vietēja līmeņa Latvijas procesos, kopīgajā preses konferencē ar ārlietu ministru Ģirtu Krievžīdu okupantu aizstāvis no EDES

Foto: Kārtējas krievžīdu sūtītais “ērglis”,  ar Dāvida lietuvēna caurvilkto zvaigzni ķešā ir klāt, lai bendētu latviešu tautu un Latvijas valsti. Kāpēc, tad nevarētu šis Van Der Pļurs (Knuts Vollebeks)Latvijas krievu naciķu bandu integrēt savā mītnes zemē, Norveģistanā ? Bet nē, viņi lien un lien kā utes mums uz auguma.

Valdi Kristovski (V) sacīja Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas (EDSO) augstais komisārs nacionālo minoritāšu jautājumos Knuts Vollebeks.
Runājot par nelikumīgi Latvijai uzspiesto naturalizācijas procesu, komisārs norādīja uz nepieciešamību veidot informācijas kampaņu, kurā tiktu okupantiem izskaidrotas pilsonības iegūšanai izvirzītās prasības, jo, tiekoties ar PSRS migrantiem, nelikumīgajiem LV iedzīvotājiem, viņš konstatēja, ka daudzi šie cilvēki nav pilnībā informēti par šo jautājumu un arī neinteresējas par to.
K.Vollebeks pauda neviltoti lopisku prieku par prezidenta Valda Zatlera ierosinājumu grozīt Pilsonības likumu, lai nepilsoņu bērni pilsonību varētu iegūt automātiski bez jebkādiem ierobežojumiem un birokrātiskām grūtībām.

====================================================

TribuālsLRTT piebilde:

EDSO “sūtnis” Knut Vollebæk (latviski,Van Der Pļurs) esot paudis neviltotu prieku par mūsu zoodārza- Latvāņu respubļikas Plānprātības iemiesojums..tieši tādi tiek meklēti, lai iznīcinātu latviešu tautu...preziģenta/deģeneratisimusa Valģisa Zvjatleroviča priekšlikumu- visiem okupantu pēctečiem atļaut veidot Latvāņu valsti uz latviešu tautas etniskās teritorijas. Vēl šis Latvanijas preziģents esot lepni paziņojis, ka par šo “ēzeļaušu” priekšlikumu Krievzemes dižais tautu dēls,VOVA PUĶINS, esot viņam paspiedis roku līdz elkonim (kuru viņš, Zvjatlers, līdz šai baltai dienai vēl no prieka un  gandarījuma neesot mazgājis) un piedevām gāzītei cenu solījis nolaist par 15% lētaku, lai zemļaki varētu sildīties.

Foto: Latvānijas deģeneratisimusa  Valģisa Zvjatļerisa devēseles atspulgs.

PS. Jā,- un kapēc, lai krievi nesmietos par tādu pamuļķi, un līdz ar to arī par visu latviešu tautu… .

Latviešu tautas nodevējam Valdim Zatleram  veltīts komentārs:

Muļķu zemes pavalstnieks
Vai var pastāvēt divkopienu valsts starp PAMATNĀCIJU un PSRS ievesto krievvalodīgo kolonistu masu? Vai var pastāvēt “divkopienu” īpašumtiesības starp mājas īpašnieku un īrnieku??!
Lai būtu divkopienu valsts ir vajadzīgi divi juridiski līdzvērtīgi subjekti – divas līdzvērtīga statusa kopienas. Latvijas gadījumā ir pamatnācija un PSRS iebrukuma rezultātā iepludinātā krievvalodīgo masa, kura tiek dēvēta par kopiena, bet atbilstoši starptautiskajai likumdošanai un Ženēvas Konvencijai, tā ir nelikumīga civilokupantu – kolonizatoru masa, kas ir izvedama no militāro okupantu atbrīvotās valsts. Tāpēc klasiska divkopienu valsts nekādi nesanāk !!!, bet ir acīmredzams, ka prettiesiskais “īrnieks” izvirza noziedzīgi nepamatotas prasības dalīties ar īpašniekam-LV pamatnācijai piederošo īpašumu??!
Klasiska divkopienu valsts ir Kipra, kurā ir turku un grieķu kopienas un turpat blakus atrodas abām kopienām savas nacionālās valstis – Turcija un Grieķija.
Ar ko beidzās Kosovas divkopienu situācija Serbijai ? To derētu atcerēties mūsu valsts varas krēslos sēdošajiem promaskaviskajiem bezmugurkaulniekiem- valdiešiem zvatleriešiem
.

16.02.11   LRTT

You may also like...

22 komentāru

  1. white joker saka:

    -hi,būtu baigi smieklīgi, ja tas viss nebūtu baigi pretīgi un netiktu šīs nelietības īstenotas visā nopietnībā, kopā ar maskavu un briseli mūs iznīcināt cenšoties

  2. Tieši par tēmu saka:

    A.Kalniņš-seniors skaidra lieta, 16.02.2011 22:29
    skaidra lieta, 16.02.2011 20:09
    Ernis Purnis
    ————————————– –
    Piekrītu Jums, bet pāriesim uz realitāti. Kurš un kad tos civilokupantus padzīs? Tā ir pilnīga patiesība, ka viņi te ir nelikumīgi un to mēs zinām ar pirmā tanka ienākšanu Latvijas teritorijā, jo tad tika sagrautas divas lietas – valsts un tauta.
    Valsts teorētiski ir atjaunota, bet tauta joprojām tiek iznīcināta.
    Tātad, viņus neviens bez fieziskas izvešanas prom nedabūs, kas mums atliek? Tikai un vienīgi izstrādāt un ieviest savu un tikai savu ideoloģiju, lai viņus pāraudzinātu par draugiem vai vismaz draudzīgākiem pret mums pašiem un pirmais solis, darīt to kā to dara tie paši igaunīši, proti, Latvijas teritorijā runāt TIKAI UN VIENĪGI LATVIEŠU VALODĀ. Kas notiek Rīgas ielās ar latviešiem, mēs jebkuram cenšamies atbildēt viņu valodā tikai ne savējā.
    ————————————– ————-
    Ņemot vērā jūsu spējas argumentēt un spriest, jūs mani pārsteidziet, jo risinājums ir ļoti vienkāršs un sensens-nauda! Savā programmā A.Balts to sen un daudzkārt bija pamatojis un tieši šīs reālās iespējamības dēļ, visi, pie kā viņš griezās ar priekšlikumiem, izvairijās, izmuka, neatbildēja. Arī Delfos un Apollo bija ievietots.
    Bet viss tik vienkārši, kāda jūsu dīvaini minētā fiziskā izvešana? E.Purnis taču jums rakstija -civilizēti un demokrātiski vaikta dekolonizācija ir process, kuram nevar iebilst ne pašu kangari, ne maskavas, ne Briseles vadība un visi augstie komisāri! dekolonizācija notiek BRĪVPRĀTĪGI, okupantiem rindā stāvot! Un tas nozīmē maksāt izbraucēju ģimenēm par katru ģimenes locekli noteiktu summu, kas šīs krīzes laikā būs salīdzinoši neliela vai pat sīka, pret ieguvumu dzīvot mierā un saskanīgā mūsu latviskā dzimtenē. Un izmaksas diferencētas, jo deklasētāks urlu elements, jo lielāka summa, kas garantēs kriminālistu, žūpu un bomžu pamatmasu no izbraucējiem. Pie tam vienlaikus organizējot trimdas un nesen izbraukušo latviešu repatriāciju, dodot bezprocentu aizdevumus jaunajām ģimenēm, daudzbērnu ģimenēm un ar ļoti atvieglotiem noteikumiem atbrīvotos okupantu dzīvokļus. Pietiktu Latvijas atjaunotnei, ja divos, trīs gados izbrauktu 250-300 000 psrs kolonisti un atgrieztos mūsējie tikpat un to ir jādara prioritāri mūsu valdībai, kuru ir jāpiespiež to veikt, vai tā jānomaina! Un vēl šo to, no galvas visu A.Balta programmu neatceros. Ari bija ļoti saprotami iztirzāts naudas plūsmas avoti un termiņi un ieguves veidi.

  3. AG saka:

    Tāda ir tava mīļā Eiropa, Plāngrantiņ, no kuras mēs nekādā ziņā nedrīkstot izstāties, vai ne?

  4. Grāls saka:

    Shi butu ljoti nopietna tema, par kuru vajadzetu runat un pieverst Latvijas sabiedribas uzmanibu – te ir lidzigs megjinajums, ka sava laika VVF ievilka Latvija van der Stulu un sabeidza Valsts valodas likumu.
    Tachu, lapas iemitnieki laikam speciali dara ta, ka ar savu zakashanos
    padara apspriezhamo jautajumu par farsu. Un lidz ar to – norok temu pamatos.

  5. Talmuds saka:

    To par, to, kā okupantiem neņirgāties par šādu Latviešu tautu, tas taisnība, un jūs jau laikam lieliski raksturojāt krievu attieksmi pret mums….Jautājums tikai, kad krievi sapratīs, kad jāciena ir pamattauta, un vēsturiski viņiem būtu jāizvācas no Latvijas ārā!Saemas pidarasu cūkas, ir pārāk izlaiduši šīs slāvu staļina kļūdas!Tapēc jau viņi izies ielās, jo jutīs – “kaut kas nav labi, un mēs to nedrīkstam pieļaut!”Mana doma, kad es aicinu tiešām – nesēdēt kā dārzeņiem, ja valsts neko ar slāvu kļūdām neizdarīs (varbūt) (!), bet gan sajāš stundās ņemt kokus, akmeņus, un pašiem būt šīs zemes (mūsu), saimniekiem!Nav jau brīnums – aizdzīt krievu no savas sētas, bet smags darbs, ir padzīt viņus no valsts!Cerams kad būsiet pietiekami gudri, ja šinīs stundās valdība pati neko nedarīs!

  6. Talmuds saka:

    Ja jau pie jums strādā arī pa kādam psihologam, tad tik rullējiet vaļā!

  7. Miervaldis saka:

    Divi pēdējie komentāri bija mani, ne talmuda.

  8. black_joker saka:

    pag, pag, Miervaldi….kā to saprast “tavi” ?….

  9. Talmuds saka:

    iepriekšējos komentus rakstīja amns niku zaglis, šīs vietnes īpašnieks cerams to zin, jo mums ir dažādi IP, man nav viedoklis par šo tēmu

  10. Jānis saka:

    Būtu jauki, ja šejienes rakstu autori iemācītos latviešu valodas interpunkciju. AG, piemēram, to pārvalda.

  11. Talmuds saka:

    Talmuds saka:
    2011. gada 17. februāris 14.21

    iepriekšējos komentus rakstīja amns niku zaglis, šīs vietnes īpašnieks cerams to zin, jo mums ir dažādi IP, man nav viedoklis par šo tēmu

    tas nav mans, to atkal niku zaglis te saķēpājis

  12. AMARILLA saka:

    A shitam Graals nevar piekrist, jo kad uzraada faktus un situaaciju, taa nav zaakaashanaas, bet ja arii buutu, kas trauceetu taadiem gudriem graaliem biidiit savu nopietno teemu un novest to liidz galam!?? Bet nee, tik no aizkraasnes un loti anoniimi gaanaas un kritizee te patriotus tos, kas dara ko var un ko yzskata par pareizu!

    Re ko raksta Graals:

    Shi butu ljoti nopietna tema, par kuru vajadzetu runat un pieverst Latvijas sabiedribas uzmanibu – te ir lidzigs megjinajums, ka sava laika VVF ievilka Latvija van der Stulu un sabeidza Valsts valodas likumu.
    Tachu, lapas iemitnieki laikam speciali dara ta, ka ar savu zakashanos
    padara apspriezhamo jautajumu par farsu. Un lidz ar to – norok temu pamatos.

    -vot shitas Talmudam beidzot ir radikaals ieteikums:

    To par, to, kā okupantiem neņirgāties par šādu Latviešu tautu, tas taisnība, un jūs jau laikam lieliski raksturojāt krievu attieksmi pret mums….Jautājums tikai, kad krievi sapratīs, kad jāciena ir pamattauta, un vēsturiski viņiem būtu jāizvācas no Latvijas ārā!Saemas pidarasu cūkas, ir pārāk izlaiduši šīs slāvu staļina kļūdas!Tapēc jau viņi izies ielās, jo jutīs – “kaut kas nav labi, un mēs to nedrīkstam pieļaut!”Mana doma, kad es aicinu tiešām – nesēdēt kā dārzeņiem, ja valsts neko ar slāvu kļūdām neizdarīs (varbūt) (!), bet gan sajāš stundās ņemt kokus, akmeņus, un pašiem būt šīs zemes (mūsu), saimniekiem!Nav jau brīnums – aizdzīt krievu no savas sētas, bet smags darbs, ir padzīt viņus no valsts!Cerams kad būsiet pietiekami gudri, ja šinīs stundās valdība pati neko nedarīs!

  13. AMARILLA saka:

    -luuk sho metodi vajag iedziivinaat darbiibaa un viss notiks kulturaali un nebuus pat kremlim ko spiegt, jo urlas pashi kaudamies rindaa staavees un ar piki kabataa varees mukt citur, ne obligaati uz krieviju, deel kaa vinji taa baidaas no dekolonizaacijas! Urlas savu roginu tikai pa lielu gabalu miil, nedod dievs likt tiem uz savu dzimteni doties- tie trakos un baltu splaus, ka tik uz miiloto krieviju nebuutu jaabrauc!!!

    re, tieshi teksts:

    Un tas nozīmē maksāt izbraucēju ģimenēm par katru ģimenes locekli noteiktu summu, kas šīs krīzes laikā būs salīdzinoši neliela vai pat sīka, pret ieguvumu dzīvot mierā un saskanīgā mūsu latviskā dzimtenē. Un izmaksas diferencētas, jo deklasētāks urlu elements, jo lielāka summa, kas garantēs kriminālistu, žūpu un bomžu pamatmasu no izbraucējiem. Pie tam vienlaikus organizējot trimdas un nesen izbraukušo latviešu repatriāciju, dodot bezprocentu aizdevumus jaunajām ģimenēm, daudzbērnu ģimenēm un ar ļoti atvieglotiem noteikumiem atbrīvotos okupantu dzīvokļus. Pietiktu Latvijas atjaunotnei, ja divos, trīs gados izbrauktu 250-300 000 psrs kolonisti un atgrieztos mūsējie tikpat un to ir jādara prioritāri mūsu valdībai, kuru ir jāpiespiež to veikt, vai tā jānomaina! Un vēl šo to, no galvas visu A.Balta programmu neatceros. Ari bija ļoti saprotami iztirzāts naudas plūsmas avoti un termiņi un ieguves veidi.

  14. Latvietis saka:

    Visi sarosa mēsli brauc uz Latviju un mūsu kangari klanās šo nolādēto izdzimteņu priekšā. Neticamākais, ka tas ir norvēģis, jo Norvēģija nesastāv iluminātu un brīvmūrnirmu midzenī ES. Tas ir tas pats, ka žīdu Iztaēla spēlē Eiropas spēlēs, kaut atrodās Āzijā.

  15. Par kādu urlu vēstuli! saka:

    Rīgas 56.vidusskolas skolotāju, klasesbiedru un draugu atklātā vēstule Vladimira Vaškeviča aizstāvībai

    Un tās patiesais teksts:

    “Sabiedrības” rūpes par Al Kaponi, 19.02.2011 03:59
    Mūs, kādreizējo Čikāgas 56.vidusskolas skolotāju Izabellu Mihailovu un Gaļinu Verbicku, dziļi personiski satrauc šī bezgala labsirdīgā zēna liktenis, jo reiz Al Kapone bija mūsu skolnieks. Viņu mēs pazīstam jau vairākus gadu desmitus, un visu šo laiku mēs esam saglabājuši tuvas un sirsnīgas attiecības, ko arī šoreiz atgādināja mums viņa jaukie draugi treniņbiksēs. Neraugoties uz to, ka godīgais zēns augstu cēlās pa karjeras kāpnēm, viņš vienmēr palika godprātīgs, labsirdīgs, līdzjūtīgs un visu, visu cienīts cilvēks visā Čikāgā.

    Tieši tāpēc mūs, gluži tāpat kā viņa klasesbiedrus un draugus, pārsteidza veids, kā jaukais un mīlīgais Al Kapone tika apcietināts. Tapēc cerot uz jūsu visu labestību un pat saglabāto pozitīvo bērnības infantīlismu, viņa augstāk minētie draugi mums ieteica pieminēt šo, tik ļoti iederīgo līdzību: jo īpaši smagi bija par to uzzināt tāpēc, ka līdzīgā veidā staļinisko represiju laikā tika arestēts Izabellas Mihailovas radinieks.

    Godātais Valsts prezidenta kungs! Ministru prezidenta kungs! Ģenerālprokurora kungs! Advokātu kungi, tiesnešu kungi, policistu kungi! Kāpēc jūs pieļaujat šādu briesmīgu specdienestu patvaļu pret šo nevainīgo un neaisargāto cilvēku, kurš pazemīgi vērsās pie jums pēc palīdzības? Likuma sargu pienākums ir ne tikai raudzīties, lai tam pakļaujas visi citi, bet arī pašiem ievērot likumu savā darbā, aizstāvēt bezgala godīga cilvēka dzīvību, brīvību un cieņu – nevis viņu pazemot un varb. pat piekaut, ar varu lauzties pilī, kuru uzcēlis ar necilvēcīgu darbu, sviedriem vaigā un kurā viņš mitinājās, lai būtu kopā ar saviem bērniem un varētu tos aizsargāt no ļaunās un cietsirdīgās likumu pasaules. Tāda uzvedība, kas piedien it kā citam gadsimtam un citam režīmam un citai kaimiņvalstij, nedara godu ne pašai iestādei, ne arī jums, kas to pieļauj, kaut ar citiem bandītiem gan tā jādara bez cermonijām.

    Mēs, AlKapones audzinātāji un klasesbiedri, pārdzīvojam par viņa trauslo veselību, drošību un pat dzīvību, jo atceramies auto un mājas dedzināšanu 2006.gadā un spridzināšanas mēģinājumu 2007.gadā, draudus izrēķināties, tāpat arī policijas neatklāto viņa meitas Olgas nolaupīšanas mēģinājumu, ko tikai nelieši un ļauni nelabvēļi varēja nosaukt par viņa paša inscenējumiem.

    Tāpēc mūs, cilvēkus, kuri godavīru AlKaponi pazīst ilgus gadus, māc bažas, ka tas, kas patlaban ar viņu notiek, ir godprātīga, un tāpēc traucējoša naiva un godīga cilvēka iebiedēšana. Kā teica viņa draugi treniņbiksēs:mēs ceram, ka veselais saprāts un likumība uzvarēs, ka mēs drīz vien ieraudzīsim mīļoto un visā tautā cienīto Volodju brīvu.

  16. Miervaldis saka:

    Un kas ir šis alKapone?Ko viņš sliktu ir izdarijis?

  17. Vova Aļ Kaponič saka:

    …tovarišķ Miervaļģis, piķ menše nado…

  18. Miervaldis saka:

    vova, un tā tālāk – EJ TU DIRST – NēESMU TEV NEKāDS TOVARIšķš!Tev jau saprotams – viss iet tev caur pudeli, man gan nē, tādēļ lūdzu atstājies no manis!

  19. Psihiatrs no 6 palātas saka:
  20. Talmuds saka:

    Ernis Purnis, 26.01.2011 03:0

    Prezidenta institūcijas mērķis un uzdevums bija un ir aiztāvēt Latvijas tautas intreses un pārstāvēt godam Latviju pasaulē. Šodienas prezidenta vietas izpildītājs zoodārza ieliktenis, nespēj manuprāt neko no tam paredzētā pildīt, tāpēc līdz savu pilnvaru beigām tam būtu jādarbojas uz brīvprātības principiem, bez jebkāda atalgojuma un nekādām kopmpensācijām, dzīvokļiem utt., jo viņam jāpietiek AR LIELO GODU tapt ierakstītam Latvijas vēsturē, KO DOD ŠIS AUGSTAIS AMATS! Un arī tikai tad, ja šajā bezprecendenta nekaunības gadījumā viņš spēs rast gribu apturēt iztapīgos Saeimas darboņus un atteikt nelikumīgo un ļoti neētisko prasību šim ASV ebreju vai žīdu sūtnim. Jo NEVAR vienām personām, tikai etniskas piederības dēļ atdot pēc visiem nokavētajiem termiņiem īpašumus, bet citu tautību cilvēkiem tas tika atteikts, tā paša termiņu nokavējuma dēļ! Pie tam APŠAUBĀMIEM atguvējiem, tīri juridisku iemeslu dēļ. Tas ir ABSURDI no morāles un arī no Latvijas likumdošanas puses!!!

  21. black_joker saka:

    Talmud,tu esi pats traks palicis, ne tikai man jāārstējas, bet tev arī, šitāds liekulis esi, riebjas lasīt:):):)!!!

  22. black_joker saka:

    Parodētājam – atkal man piesējies? :):):)….

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *