Par cionistu “atveres” hemoroīdu Aldi Aliku

Zaļš-tautastribunals.eu4Aldis Alliks,L. Grantiņš, Eihmanis.LRTT,Godmanis, Āboltiņa“Disidents” Konstantīns Pupurs ir no mums aizgājis pašos spēka gados.

Kāpēc ?

Par to noteikti parunāsim tuvākajā laikā, bet šoreiz par kādu, kas cenšas sevi uzdot par latviešu tautas “sirdi un dvēseli”- Aldi Aliku, kuram Konstantīna nāve ir gandrīz vai paša dzīvības jautājums ! Nezinošais varbūt noticēs šī tarakāna, līdz pretīgumam puņķaini raudulīgajā skribelējumā par “sirsniņu”. Kādā sakara tāds Aldis Aliks, kuram nav nekāda sakara ar disidentismu, ielīda šajā “pupuriādē” ? Pavisam vienkārši, krievžīdi rada nākošo nacionāl- elementu ešelonu, kurš visādā veidā bremzēs Tiesiskuma atjaunošanu Latvijā. Tā ir arī cīņa pret H- 86 un tās izstrādātajiem dokumentiem Latvijas atbrīvošanai no ciān- sadistu virskundzības. A. Aliks ir visīstākais DP(MOSSAD) pārstāvis. Izlasiet viņa “raudu” rakstu un spriediet par šīs kreatūtas prāta- morāles līmeni:

Aldis Alliks dalījās ar lietotāja Par un ap Latviju attēlu.

16. septembris plkst. 17:55 ·

Jā, tas ir VIŅŠ… Ilgi, ilgi meklēju… Daudzus gadus…

Paldies Dievam, ka atradu! Nu man ir tāda sajūta, ka esmu atdevis kaut nelielu daļu savas tautas PARĀDA pret Tevi, Konstantins Pupurs, un pret viņu, Tavu Draugu Rolandu…

Tik ļoti sirdssmagi man ir bijis visus līdzšinējos 30 gadus dzīvot ar to drausmīgo, manam prātam joprojām neaptveramo sajūtu – ka tādi Latvieši kā jūs abi, kā Gunārs Astra, Juris Ziemelis, Lidija Lasmane-Doroņina, Jānis Rožkalns un neskaitāmi citi Manai Tautai un Manai Valstij nav bijuši un joprojām nav vajadzīgi…

Nu vismaz man pašam būs daudz, daudz vieglāk nodzīvot, cik nu man atlicis… Tik ļoti negribas aiziet no Šīs Pasaules, kaut pussantīmu kādam te parādā paliekot…

Esmu savā sirsniņā (un – ļoti ceru – daudzu, daudzu, daudzu latviešu sirsniņās!) “pārmetis tiltu” starp manā mūžā skaistākajiem, cerīgākajiem laikiem (1986 – 1991) un šodienu…

Vai būs tā vairāk nekā 25 gadus aizaugošā ceļa turpinātāji??? “Dum spiro spero” ..

Tas lielais VIŅŠ, ir domāts Rolands Silaraups. Kāpēc pēkšņi, kad miris viens “disidents”, Alikam vajadzēja atrast Rolandu Silaraupu ? Politikas “svešiniekam”, tas, protams, neko daudz neizsaka. Īstenība tāda, ka DP(KGBistiem), kuri visi ir Izraēlas pārstāvji, vajadzēja, lai Rolands Silaraups uzraksta “atvadu” vēstuli savam “draugam”. Tas arī rūpīgi tika īstenots un šī vēstule publicēta PIETIEK.com(atvērt). Varu ar 100% pārliecību teikt, ka to nebija rakstījis Rolands Silaraups.

Pirmkārt, Rolandam Silaraupam nepiemita gaudulīgums, kāds jūtams šajā ATVADU VĒSTULĒ.

Otrkārt, viņš nav spējīgs tādā stilā ko uzrakstīt !

Un, ja vēl iznāk lasīt šādas melu rindas, Kad mēs sākām iet, tuvumā bija arī vairāki jauni puiši. Viens no viņiem bija Konstantīns Pupurs. Vienkāršs – un vienlaikus dižens – Mātes Latvijas dēls! Viņa vienīgā vēlēšanās bija – redzēt savu zemi un savu tautu atkal brīvu!” tad mute paliek vaļā no tik jēli glaimojoša Pupura raksturošanas ! Kaut ko tādu saka čekas skribemts Bens Latkovskis un tas arī ir Beņa, nevis Rolanda skribelējums, tā teikt, žīdiski jēli glaimojošs.

-Lūk, kādus vārdus par Pupuru saka Beņa: “K. Pupurs par savu uzdrīkstēšanos samaksāja dārgi.”

-Jautājums tādam Beņam: Cik tad dārgi Kosķa par savu “uzdrīkstēšanos” samaksāja ? Vai šim “varonim” čekisti pat matu izplūca ? Varbūt tu, Beni Latkovski, pretīgais krievžīdu čekistu anālās atveres iemītniek(domāts garīgā izpratnē), gribi izbaudīt to, ko L. Grantiņš ieslodzījumā izcieta ?

Tādi “beņi- aļiki” nav šaujami un karami, bet kā indīgas čūskas vienkārši saminami. Tas arī reiz tiks izdarīts. Samazgām- padibenēm nav vietas starp cilvēkiem.

Rožkalns kādā čekas parazīta Ervīna Jākabsona i- vietnē raksta tādus vārdus, kad iet runa par H- 86: “Rolands ar kolēģiem… !” http://www.laikmetazimes.lv/2012/03/26/janis-rozkalns-brivibas-del-2/

Lūk, Grantiņš, kurš visu dibināja un organizēja, izkritis no Jankas R. apziņas !!! Kurš vēl sacīs, ka šis tārps, kurš savā mūžā nevienu dienu nav strādājis, nav žīds un neseko cionistu norādījumiem ?

No tāda Konstantīna Pupura 1987. g. 14. jūnijā, pat smakas nebija Rīgas tuvumā ! Visi politiskie interesenti zina, ka K. Pupurs bija VDK darbinieks un iesūtīts LRTT, lai to grautu un karogu viņš stiepa pēc VDK norādījuma. Cionisti(krievžīdi- komunisti) cenšas pārrakstīt vēsturi un tāpēc tādas manipulācijas ap Kosķas(Konstantīna Pupura) mirstīgajām atliekām. Vienkārša žīdu loģika, ja R. Silaraups ir Konstantīna draugs, tad L. Grantiņš tāds viņam vairs nav un viss, kas saistīts ar viņu, ir apšaubāms.

Rolands Silaraups.L. Grantiņš.LRTT,Pupure,Aliks.L. Grantiņa(H-86) izstrādātie 11 Latvijas atjaunošanas PUNKTI ir nāves vēstneši visai krievžīdiskajai pasaulei ! Tātad, arī karātavas visiem Latvijas izlaupītājiem un slepkavām ar Borovkovu, Godmani un Bunku priekšgalā.

Tas nedrīkst notikt un tiek darīts viss, lai L. Grantiņu fiziski iznīcinātu, bet ja neizdodas, tad dara visu iespējamo, lai viņa vārds pazustu no vēstures annālēm.

Man ar Silaraupu, kas attiecās uz okupāciju un krievžīdu zvērībām pret latviešu tautu, bija vienādas domas.

Kad pēc Alika norādītās Feisbuka adreses atradu Silaraupu, es viņam uzrakstīju vēstuli. Un kāds brīnums, jau nākošajā dienā es tiku dzēsts ?! Rodas jautājums, vai tas ir īstais Silaraups ?(Ievietoju Silaraupa jaunības un šodienas foto. Es viņu nevaru atpazīt pēc šodienas foto. Ausis nu galīgi nav viņa un sejas vidusdaļas proporcija pret zodu un pieri, arī vairs nav iepriekšējā, bet varbūt, ka maldos, brieduma gēns laikam vainīgs)

Bet par to kādu citu reizi.

Ja kāds domā, ka visa šī Silaraupa un Pupura “epopeja” ir mazsvarīga tēma, tad tāds grandiozi maldās. Šī lieta Latvijā, un ne tikai Latvijā, spēlē pašu galveno lomu. To visu labi izsaka fakts, ka L. Grantiņa un H- 86 vārdi ir bloķēti ANO, ES valstīs, ES centrālē un NATO.

Latvijas Cilvēktiesību aizstāvēšanas grupa HELSINKI -86 nekad !!! nav bijusi cionistu pakļautībā(kā cenšas dažādi troļļi interneta muldēt) un arī nebūs !!!

Cionisms ir mūsu tautas un cilvēces liekākais ienaidnieks. H- 86 uzdevums ir šo mēri pilnīgi izdeldēt- izdedzināt no mūsu pasaules un pasaules tautām atdot brīvību… .

Tas arī tiks izdarīts !

Dievs, Tavs prāts lai notiek kā virs zemes, tā arī Debesīs !

09.10.17        L. Grantiņš

You may also like...

8 komentāru

  1. zināšanai saka:

    Aldis Alliks studējis kopā ar Kristiānu Lībani. Viņi abi ir kā dvīņu brālis un māsa. Abiem karjeras laikā “pareizie” un “nepareizie” “pareizā laikā” un “pareizā vietā” aizgāja pa “pareizo skuju taku”: zvērināts advokāts Andris Grūtups (“nošāvās”), žurnāla “Mans īpašums” izdevējs Jānis Mozulis (“nositās” krītot pa trepēm) un tā tālāk un tā joprojām var uzskaitīt “pareizos apstākļos” mirušos, kas daudz zināja un pēķšņi runājot varēja sagādāt ļoti lielas problēmas. Šobrīd Aldis Alliks strādā vienā birojā kopā ar bijušo Padomju Latvijas Augstākās tiesas priekšsēdētāju Gvido Zemribo. Bet Kristiāna Lībane 2004. gada 6. augustā apprecējās ar uzņēmēju (valsts zagli), bijušo Latvijas Ministru prezidentu un “Tautas partijas” dibinātāju Andri Šķēli. Pēc kāzām viņa nomainīja uzvārdu uz Lībane-Šķēle. Gan Aldis Allikss, gan Kristiāna Lībane Šķēle ir līdzatbildīgi par mafiozo tiesu sistēmas izveidošanu, valsts nozagšanu un daudziem prātam stindzinošiem “neatklātiem” nāves gadījumiem.

  2. Rakstnieks saka:

    NĀVES IELEJA. Tā īsos vārdos varētu nosaukt šo interneta vietni. Ar Dieva vārdu mutē taisnā ceļā uz elli. Dievs jau nu noteikti nesvētīs šīs i-vietnes saimnieka izdomāto Latviju. Bet Dieva prāts gan notiks kā virs zemes, tā arī Debesīs! Tas jau nu tiek precīzi pateikts. Naids un atriebība, lūk kas šeit ir vissvarīgākais. Atriebība par pāri nodarīto. Tad redz, kas mājo šīs ivietnes saimnieka sirdī. Atriebība pats par sevi ir vājš arguments. Iedomāsimies kaut uz mirkli – notiek vis tā kā šeit tiek rakstīts. Vai jums nebūtu baisi dzīvot šādā valstī, kur kuru katru brīdi varētu ierasties bruņoti vīri un aizstiept tevi uz karātavām. Nāve draud ik uz stūra. Iemeslu praktiski var atrast ikvienam (palasiet uzmanīgi šīs vietnes rakstus), arī Tev,Linard. Kurš paliks dzīvot šādā nāves ielejā? Vai Linard esi padomājis par to, kā jūsu iebaidītie cilvēki dzīvos? Ja ar tām pašām čekas metodēm apkarosi savus pretiniekus? Cik cilvēkiem Tu jau esi piespriedis savu ASM? Varbūt pietiks? Jūs H86 esat aizgājuši daudz par tālu. Jūsu vadonim galvā ir tikai viena lieta – atriebties. Personisks naids. Par pārējo viņam nospļauties. Nekādas starptautiskas tiesas nebūs, neceriet. Nekāds brīnums nenotiks. Sapņot par saulaino tāli jau var, bet šīe raksti līdzinās traka suņa murgiem. Varu droši pateikt, šādas Linarda Latvijas man nevajag!
    Linard, Dieva prāts notiks, bet ne tavs prāts. Pastāsti šo visu, par saviem plāniem un sapņiem Dievam. Palasi Bībeli un nelieto visur nevietā Dieva vārdu. Un nomet naidu un atriebību. Tu ej pa nepareizo ceļu.

  3. Mācītājs saka:

    Tu Linard noteikti izlasīji manis rakstīto un tas ir galvenais!

  4. ~ saka:

    Vakar radio Krustpunktā Godmanis (lsm.lv).

  5. Valdis Freimantāls saka:

    KGBisti savējos uzdod par mūsējiem!

    Un tie “mūsējie” saradušies tik daudz, ka no viņiem čum un mudž presē! Tie “mūsējie” paši kopā nekad nenāk, lai apspriestu tautas sasāpējušos jautājumus.

    Galvenais – visi šie “mūsējie” ir tādi nezinīši, ka nezina neko par Linarda Grantiņa aktuālo jautājumu – pret Helsinki 86 vērsto KGBistu trakošanu. Šie pseido lāčplēši visi kā viens apkaro Linardu Grantiņu, nevis korumpētos varturus.

    Vai šis Aldis Alliks ir kaut kur sastopams un sarunai gatavs par Rīgas Latviešu Biedrības iznīcināšanas jautājumu – GALVENO Latvijas jautājumu? Šķiet, ka šī persona izvairās no tikšanās ar patriotiem.

    Šķiet, ka šis Aldis Alliks saņem “kangarnaudu”…

    Jo tie, kuri nesaņem “kangarnaudu”, nekontaktējās ar šī raksta galveno varoni Aldi Alliku.

    Vai kāds no Tautas tribunāla lasītājiem man paskaidros kā Aldi Alliku varam iesaistīt blēžu Latvijas pārvēršanā par godīgu cilvēku valsti?

    Uzrakstīt rakstu ir par maz, ir jāpārtrauc gļēvi klusēt – vajag pieprasīt varai dot iespējas tautai pulcēties savā kolektīvās analītikas centrā “Māmuļā”.

    Tas ir katra latvieša pienākums kopš 1993. gada 18. februāra nakts.

    Un pienākums ir aizliegt komunistu un čekas varas varzai IZSPIEST no tautas nekustamā īpašuma nodokļus, ko latvieši nevar samaksāt!

    Pienākums ir atbalstīt ģimenes ar bērniem – demogrāfiskās katastrofas novēršanai!

    Pienākums ir tiesāt kaitniekus augstajos amata krēslos!

    Pienākums ir aizstāvēt latviešus pret viltīgajiem čekas un komunistu šeftmaņiem!

    Pienākums ir organizēt Nirnbergu 2.

  6. coment saka:

    Apātija vai aktīva rīcība ir katra cilvēka brīva izvēle. Staļins 1941.g. plānoja paņemt Eiropu un tālāk pasauli ar baltiem cimdiem. Tāpēc vēlāk pavēle pēc 1941.g. 22.jūnija uzbrukt Somijai un Rumānijai ar iespaidīgiem spēkiem, liekot abām nācijām atteikties no neitralitātes, likās tik bezjēdzīgs, ka to izņēma no vēstures. Vācija bija nesalīdzināmi vājāk apbruņota skaitliski un kvalitatīvi. Neviena pasaules armija toreiz nespēja neko likt pretim Sarkanarmijas miljoniem. Bet notika brīnums. 5 miljoni krievu padevās gūstā un Staļins palika bez armijas. Tā arī ir visa 20.gs. vēsture. 5 miljoni krievu padodas gūstā. Diez vai tādu scenāriju varēja ieplānot. Nācās daudz ko mainīt. Ja pasaulē ir tikai viens scenārijs, tad nav ko satraukties. Tie, kuri to ir izdomājuši, saņem ko gribējuši. Lohi, kuri nav spējīgi izdomāt un īstenot savu scenāriju, saņem loha algu- spiesti dzīvot pēc vienīgā scenārija. Indivīdam vienmēr ir izvēle – piedalīties vai nepiedalīties. Linards Grantiņš ir latviešu tautas sirdsapziņa, un katra brīva izvēle ir pievienoties cilvēktiesību aizsardzības grupai Helsinki 86 vai nepievienoties, turpināt cīņu par tiesiskumu vai izlikties par cīnītāju kā to dara Aldis Allikss.

  7. ja drīkst saka:

    Ja drīkst diskutēt,tad teksts “Lohi, kuri nav spējīgi izdomāt un īstenot savu scenāriju, saņem loha algu – spiesti dzīvot pēc vienīgā scenārija. Indivīdam vienmēr ir izvēle – piedalīties vai nepiedalīties.“skan aizskaroši,pazemojoši un galvenais – neskaidri, nesaprotami. Vai cīņai par tiesiskumu vispār vajadzētu scenārijus? Vai tur galvenajam nav jābūt idejai, programmai – kurām pamatā ir taisnīgums un tikumiskums un vienprātība tajā? Ja šādas vienprātības nav, nav pat izvēles iespējas piedalīties vai nepiedalīties. Laiku pa laikam novirmo cerības. Varbūt Rietuma glābs Latviju un pasauli? Varbūt Grantiņš? Varbūt Latviešu biedrības (kuru joprojām nav – vismaz mūspusē – vai arī tām nav ietekmējoša spēka)? Varbūt Dimiters? Varbūt “Visu Latvijai!“? Varbūt Kaimiņš? Varbūt Lato Lapsa? Varbūt… Varbūt…Bet visi, izrādās,ir cits pret citu. Kaut arī visi it kā iestājas(?) par Latvijas (un pasaules) glābšanu. Visi kaut ko runā,kaut ko raksta. Bet realitātē katrs ir viens. Kaut arī visi(pieminētie un nepieminētie) ir laiku pa laikam aicinājuši – cilvēki,neesiet vienaldzīgi, atbalstiet mūs, katrs,kā varēdami. Bet realitātē mūslaiku bandītisko tehnoloģiju laikmetā, visvienākais paliek tieši tas, kas atbalsta. Pat par kailu simpatizēšanu cilvēku var tiranizēt – pilnīgi visādi: tehniski, fiziski, psiholoģiski, tiesiski utt.

  8. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde “Ja drīkst”.

    Labi uzrakstīji savu domu – paldies par to!

    Redzi, latvieši nezin, ka katram no viņiem ir tiesības atjaunot 1940. gada varmācīgi likvidēto latviešu biedrību!

    KGBists Jānis Stradiņš vienīgais Latvijā zināja cik un kā likvidētas Latvijā latviešu biedrības. (Bet viņš klusēja un tautai to neteica).

    Tev ir visas iespējas savā dzīves vietā atjaunot Latviešu Biedrību!

    Uz Sibīriju nesūtīs! Esam ES un NATO.

    Galvenais atrast 1938. gada likumīgos statūtus un atjaunot vietejo LB darbību! (Protams Tevi apkaros, protams liks visādus šķēršļus, bet ir iespējams to panākt ar “mieru un pīpēšanu”).

    Lai veicās Tev, krietnais un taisnais LATVIETI!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *