F. Bobinskis. Nedaudz no Herberta Cukura liecībām

IMGP0974Nedaudz no Herberta Cukura liecībām:

“Nezinu, kādu noziegumu viņi (t.i.divi Šapiro ģimenes locekļi – F.B.) bija pastrādājuši, bet zinu, ka godīgus žīdus latvieši neaizskāra un neapcietināja. To pierāda Max Kaufmann savā grāmatā 47. lapaspusē, kur raksta:
„Žīdi aizmuka ar sarkano armiju kājām vai sēžot uz sovietu tankiem, vai ar citiem transporta līdzekļiem. Daudzi žīdi tika sagūstīti kopā ar sovietu zaldātiem un latviešu vienības tos nodeva vācu iestādēm.”
Pat tie žīdu bēgļi, kas brauca uz krievu tankiem, netika apcietināti, jo viņi netika atklāti kā komunisti vai noziedznieki.”

Viktors Arājs“Augšā minētā māja, Latvijas politiskās policijas apmešanās vieta, ko komandēja apakšvirsnieks Arājs, kam bija augstākā juridiskā izglītība un viņam padoti lielākā daļa jauni studenti, kuru radinieki, tēvi, brāļi, mātes un māsas, tika apcietināti sovjetu valdības laikā un spīdzināti, izmocīti un komunistu deportēti.
Foto: Viktors Arājs– slepkava ? Bet kas tad bija žīdu boļševiki, kuri praktiski iznīcināja viņa tuviniekus? Arāju par tādu pataisīja asinssuņi- žīdi, kuriem citu tautību cilvēku dzīvībai nav vērtības. Tā ir sātanistu sekta, bet ne tauta. To mēs redzējām revolūcijas laikā Krievijā, ko labi ir aprakstījis savā grāmatā  Aleksandrs Solžiņīcins “DIVSIMT GADU KOPĀ”. Par viņu(žīdu) ārprāta asins darbiem Latvijā 1940/41.g. Un arī par prātam neaptveramām zvērībām pret palestīniešiem un libāniešiem. Viņu nolādētības asins darbi ir apšļakstījuši Dieva Drānas. Un tāpēc, to ko viņi ir saņēmuši, un saņems vēl, ir vienīgi un tikai Dieva sods. Tas arī ir rakstīts Svētajos Rakstos, un tapēc tā tam arī BŪS BŪT !!!

Tajā laikā komunisti tika meklēti pa visām vietām, neņemot vērā nedz rases, nedz dzimšanas vietu vai reliģisko piederību.
Lielākā daļa noziedznieku bija žīdi un tā ir bēdīga patiesība. Kā es dzirdēju, gūstekņu pagātne tika izmeklēta, nevainīgie palaisti vaļā, bet vainīgie kā vīrieši tā sievietes ar izmeklēšanas protokolu nodoti vācu iestādēm.”

Tagad es pajautāšu divus jautājumus Max Kaufmann kungam:
1 – Kā var izskaidrot, ka žīdu tauta Latvijā, ar ko augam, ar ko sadzīvojam, ko saņemam kā brāļus, kam palīdzējām kā lielākais brālis palīdz mazākajiem, jūs ar tādu priekus saņēmāt mūs nelaimē, kad pazaudējām mūsu brīvību, pazaudējām mūsu tēviju un, vēl vairāk, ar tādu zvērību apcietinājāt, spīdzinājāt, sabendējāt un deportējāt mūsu tautu,
par kuru jums, žīdiem, tiešām nebija ko sūdzēties?
2 – Kā izskaidrot faktu (44.lapaspusē jūsu grāmatā), ka sovjetu okupācijas gadā, kad Latvijas iedzīvotāji bija pazaudējuši visu un bija laimīgi, ka varēja izglābt savu ādu, žīdu iedzīvotāji ieguva tādas bagātības, ka pat nauda jums vairs neinteresēja, tik daudz bija iegūts, ka viņi tagad tikai novērtēja vērtslietas un dārgakmeņus?
Kā izskaidrot šo faktu un jūsu vārdus, ka žīdiem šinī laikmetā bija tāda bagātība kā vēl nekad iepriekš?”

Ieliku tikai dažus situāciju raksturojošus fragmentus. Ja kādam interesē visa H. Cukura aizstāvēšanās runa, varu ielikt.

Filips Bobinskis  15.02.11

Par foto un komentāru pie tā, atbild L. Grantiņš.

You may also like...

21 komentāri

  1. Garāmgājējs saka:

    Labi pateikts. Tas ir labi, ka tautastribunāls ceļ gaismā žīdu,kangaru un komunistu nelietības.Gan jau katrs saņems pēc nopelniem. Var jau melot vienu, otru un trešo reizi, bet nekādā gadījumā, ne mūžīgi.

  2. Talmuds saka:

    Šis raksts mani pārliecināja. Es noņemu savas apsūdzības pret Cukuru.

  3. Talmuds saka:

    komentāru 17.38 rakstīja mans niku zaglis un savas apsūdzības pret šo noziedznieku nenoņemu starp citu, interesants info

    “Latviešu sociāldemokrātu līderis Bruno Kalniņš savā atmiņu sējumā “Vēl cīņa nav galā!”, kas iznāca apgādā “Memento” 1983. gadā Zviedrijā, piemin kādu jaunieti — Herbertu Cukuru, kurš 1919. gada februārī Liepājā tika izslēgts no Latvijas sociāldemokrātiskās jaunatnes savienības, jo nodarbojās tur ar boļševistisku propagandu. Viņš esot uzturējis kontaktu ar toreizējās latviešu boļševiku valdības kara komisāru K. Pētersonu”

    un tagad angliski par Cukura rīkoto holokaustu

    “During the occupation of Latvia by Nazi Germany during the summer of 1941 Cukurs became a member the notorious Arajs Kommando, responsible for many of the crimes of the Holocaust in Latvia.

    Historian Andrew Ezergailis said in his book The Holocaust in Latvia, 1941-1945 that Cukurs played a leading role in the atrocities committed in the Riga ghetto in conjunction with the Rumbula massacre on 30 November 1941.[7] After the war, surviving witnesses reported that Cukurs had been present during the ghetto clearance and fired into the mass of Jewish civilians.

    According to other sources Cukurs was the most recognizable Latvian SD man at the scene of Rumbula massacre. Ezergailis states that “although Arajs’ men were not the only ones on the ghetto end of the operation, to the degree they participated in the atrocities there the chief responsibility rests on Herberts Cukurs’ shoulders.”.[8] Cukurs was described as follows:

    The Latvian murderer Cukurs got out of a car wearing a pistol (Nagant) in a leather holster at his side. He went to the Latvian guards to give them various instructions. He had certainly been informed in detail about the great catastrophe that awaited us.[1]

    According to other account Cuckurs also participated in Burning of the Riga synagogues. According to Bernard Press, Cukurs burned the synagogue on Stabu Street, but only after dragging Jews out of the neighboring houses and locking them inside

    Eyewitnesses heard the people who were locked inside screaming for help and saw them breaking the synagogues windows from inside and trying, like living torches, to get outside. Cukurs shot them with his revolver.[9]

    Time magazine reported at the time of his death in 1965 that his crimes included the Riga synagogue fire, the drowning of 1,200 Jews in a lake, and participating in the November 30, 1941 murder of 10,600 people in a forest near Riga.

  4. Filips Bobinskis saka:

    Bruno Kalniņš – nudien liela “autoritāte”.

    “Šokējoši ir apzināties, ka “leģendārais” Bruno Kalniņš, par ko tik daudz rakstīts arī ārzemju presē, bija īsts padomju izlūkdienesta aģents ar segvārdu “Baltietis”. Un tā viņš uzkalpojās pat līdz PSRS armijas ģenerāļa uzplečiem. Kā liecina dokumenti, jau 1940. gada 8. jūlijā B. Kalniņš rakstīja iesniegumu LKP CK ar lūgumu uzņemt komunistu rindās. Savu pozīciju cita starpā viņš pamatoja tā: “Naidīgas attiecības pret PSRS neesmu ieturējis. Esmu aktīvi atbalstījis sociāldemokrātiskās partijas Padomju Savienībai draudzīgo līniju, kuru tā ieturēja jau ilgus gadus. PSRS sūtniecība un kara atašeji arvien uzturējuši draudzīgas attiecības un sadarbojušis (!? – aut.) ar mani”. Manuprāt, šeit B. Kalniņš sevi atklāja pats. Kā raksta I . ĶJezbers , arhīvu materiāli liecina, ka ar iesauku “Bubijs”B. Kalniņš kalpojis arī Vācijas drošības policijai Otrā pasaules kara laikā.”
    (vēsturnieks A.Paeglis)

    Vārdu sakot,zaglis, kurš sauc “ķeriet zagli!”

  5. Talmuds saka:

    piedo, bet kāpēc lai neticētu viņam, ka 19.gadā Cukurs bija boļševistiski noskaņots? pēc visas loģikas nebūtu loģiski ja Cukurs būtu boļševiks, tad neviens nespētu izskaidrot kāpēc viņš bija arī nacists, Cukurs 1940.gadā visticamāk sadarbojās ar NKVD jo citādi nevar izskaidrot kāpēc Cukurs ne tika novākts jau 1941.gadā, jo viņš sadarbojās ar NKVD un pēc nacistu invāzijas veiksmīgi pārmeta kažoku uz otru pusi

    bija Cukurs ne tikai nacists bet savā laikā arī boļševiks, patīk tas vai nē, bet fakts

  6. Filips Bobinskis saka:

    Minētajā aizstāvības runā Cukurs norāda, ka liecinieki melojot. Bet, kā izrādās, dažs labs no viņiem nemaz šādas liecības neesot devis, tās tiem esot piedēvētas (skat. “Leģendu mednieku” sēriju par H. Cukuru)

    Kas attiecas uz Talmuda citēto tekstu angļu valodā, tad arī es varētu minēt vairākus šādus rakstus – bijušu un it kā bijušu notikumu apvienojumus.
    Bet citē, lūdzu, kādu holokaustam veltītu nopietnu pētījumu ( kaut vai Ezergaiļa monogrāfiju). Cik daudz no nosauktajiem notikumiem tur būs minēti?

  7. Talmuds saka:

    Talmuds saka:

    komentāru 17.58 rakstīja mans niku zaglis, bet izlasot F.Bobonska rakstu un H.Cukura liecību, savas kremļa un Vīzentāla centra apsūdzības pret šo noziedznieku tomēr noņemu, jo pārāk daudz nesaskaņu un neskaidrību

  8. Eduards saka:

    Piedodiet,bet mani visvairāk interesē ŠODIENAS DRAUSMĪGĀ REALITĀTE LATVIJĀ!
    Kā liecina M.Hadsona pētījums-Latvijas neatkarība ir nozagta-esam tagad,,,brīvības un neatkarības gados” vēl sliktākā stāvoklī kā Otrā Pasaules kara laikā…
    Jau man zināmie žīdi šajos 20 gados ir tā pastrādājuši…bet viņi ir tik bagāti,ka var nopirkt acīmredzot jebkuru informāciju un tāpēc par TO NETIEK RUNĀTS…

  9. Talmuds saka:

    Talmuds saka:
    2011. gada 15. februāris 20.37

    Talmuds saka:

    komentāru 17.58 rakstīja mans niku zaglis, bet izlasot F.Bobonska rakstu un H.Cukura liecību, savas kremļa un Vīzentāla centra apsūdzības pret šo noziedznieku tomēr noņemu, jo pārāk daudz nesaskaņu un neskaidrību

    Un šito komentāru arī es atsaucu 2011.gada15.februāris 20.37, to mans niku zaglis rakstijis laikam, es to visu atsaucu

  10. Miervaldis saka:

    Nu ielieciet šo runu, palasīsim.

  11. Miervaldis saka:

    Gan jau Cukurs nav pie vainas, jo vācu varmākām sekoja jau tik vien pāris karstgalvju, jo vācu laiki bija atbrīvošana.Lai mani nepārprastu, tad varu teikt kad vācu nacistus, žīdi pievilka kā magnēts, vai kā sūdu muša, pielipusi pie palodzes!Savas etniskās dzimtenes (ne) mīlestībā, viņi dabujā ko bija pelnijuši.Nu apķēpāja, apķēpāja, žīdi to savu mentalitāti, biedrojoties ar komunistiem, čekistiem, un sazin kādiem vēl mēsliem!Paši viņi vainīgi ko dabuja, jo uz to uzprasijās!Tagad viņi jau gaudo par to savu holokaustu, viņiem ir tiesības gaudot, jautājums, vai viņi ko ir sapratuši….

  12. white joker saka:

    -jā, ja jau agrāk viss bija jāapšauba, ko krievi meloja, tad par cukuru 100% skaidrs, ka bija izvēlēts par viņiem nekaitīgu upurjēru un uzgāztas visas nacistu un domāju arī komunistu žīdu zvērības uz viņa rēķina
    -hi, pareizi miervaldis saka, ka diez vai šitādos milzu melos un propogandā abstulbināti, viņi neko nebūs mācijušies un tik krāj karstas ogles sev uz pauriem atkal

  13. Talmuds saka:

    atkārtoju,būs, kā mums vajag, variet meklēt cik gribat taisnību, tā nebūs nekad publiski jūsu pusē

  14. AMARILLA saka:

    Maldies Talmud, nebuus viss, kaa tu un tavi cionistu bandiiti domaa!

  15. Miervaldis saka:

    Talmud – melim, kangaram nevajag nekādas patiesības, lai piebāztu savu vēderu, bet patiesība būs mūsu pusē, jo Latvieši prot dzīvot!

  16. Miervaldis saka:

    Talmud – kāda var būt patiesība tādam nožēlojamam kremļa tārpam kā tev?

  17. Vova Aļ Kaponič saka:

    Taļmudiņ, nepaddaivaisja šitim nacikiem, tiem goju fašikiem, tu ir moliģec!

  18. Talmuds saka:

    es nekalpoju kremlim jūs muļķi, lai arī tos pēdējos vismaz 2 komentārus rakstija mans niku zaglis, bet jebkurā gadijumā esmu neatkarīgs un objektīvs

  19. tērauds saka:

    un jājautā ja jau Cukura pagātni tā urdī tad kāpēc netiek ņemti priekšā mūsdienu žīdu krāpnieku blice piem.lavents kargins krasovickis cik miera laikā latviešu neizdarīja pašnāvības viņu šeftēšanas rezultātā un viņi ir tie lielākie muldētāji kara laikā viņi vēl bij joskes olās a dirš it kā būtu bijuši klāt Amerika arī tagad saņem pa savu žīdu piesegšanu moris iebrauca auzās līdz pautiem ka tik nesanāk līst atpakaļ palmā

  20. Dainis saka:

    Visas musu nedienas nak no zidiem.Es pilniba atbalstu Araja,Cukura,Kaleja un citu patriotu cinu pret viniem.Par maz vini ir iznicinati.Loti zel,ka es nedzivoju taja laika,jo es noteikti butu parspejis Araju iznicinot sis zidu salasnas.

  21. Shulamit saka:

    Какая мерзость! Мало, что ваши деды истребили почти всех латвийских евреев, без различия пола и возраста, за то, что незначительное большинство евреев участвовали в коммунистических репрессиях 40-41 годов(процент латышей, участвовавших в этих репрессиях, был не меньше, так что латышам, по вашей логике, следовало истребить друг друга ;) )
    Но вы, вместо того, чтобы стыдиться этого, оправдываете убийц!

    Вы осуждаете евреев-коммунистов, но ведь латышские убийцы поступили с местными евреями несравненно хуже, чем эти евреи с латышами. А вы хвалите этих убийц! Двойное циничное искажение.

    Почти все еврейские ДЕТИ Латвии были убиты в 1941-43 годах, и большинство убиты не немцами, а латышами. Обьясните, какое преступление перед вашим народом совершили ДЕТИ, что ваши деды-выродки их убили?!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *