Tava vieta, Jurij Janson, ir Hāgas Tribunāls + karātavas

Zaļš, tautastribunals.euIevērojāt, ka visi šie krievžīdu okupantu ielikteņi runā tautas un demokrātijas vārdā !?

Es nezinu nevienu latvieti, kurš būtu šos okupantu ielikteņu drazas pilnvarojis runāt viņu vārdā, protams, arī manā.

=========================================================================

Juris Jansons,Rihards Bunka,L. Grantiņš,Rasnačs.LRTT.

FOTO: Šis foto vairs neprasa komentārus. Tas, kurš ir kopā ar slepkavu Rihardu Bunku, tiks arī tiesāts kā slepkava… .

Jurijs(itkā Juris) Jansons pauž: “Jaundzimušu bērnu reģistrēšana bez pilsonības nav pieļaujama, jo tas ir bērna tiesību uz pilsonību pārkāpums, uzskata tiesībsargs Juris Jansons. Jansons šodien diskusijā par nepilsoņa statusa piešķiršanas izbeigšanu Latvijā norādīja, ka ikviena bērna tiesības uz pilsonību ir nostiprinātas gan starptautiskajos tiesību aktos, gan arī iestrādātas Latvijas nacionālajos tiesību aktos. Līdz ar to iespējams secināt, ka spēkā esošais tiesību regulējums bērnam, kas ir dzimis Latvijas teritorijā, garantē tiesības iegūt kādas valsts pilsonību.”

Kas tad ir šīs “juris jansons”, kurš iedomājas- uzdrošinās(bez referenduma) paust tik svarīgu “viedokli” ? Izlasot šī Riharda Bunkas noziedzīgās organizācijas biedra J. Jansona “starptautisko” statusu(nu vienkārši ģēnijs), mati ceļas stāvus un rokas nolaižas “bezspēcībā” !!!

Lasām: 09.2015Tiesībsargs Juris Jansons tiek ievēlēts Eiropas Ombudu institūta valdē

 

Šodien, 21. septembrī Tiesībsargs Juris Jansons tika nominēts un ievēlēts Eiropas Ombudu Institūta valdē (The European Ombudsman Institute).

 

Eiropas Ombudu institūts ir neatkarīga bezpeļņas organizācija, kuras mērķis ir veicināt ombuda institūciju konceptu un veicināt pieredzes apmaiņu starp ombudu institūcijām valsts, Eiropas un starptautiskā līmenī. Organizācijas darbs ietver sevī arī atbalstu un sadarbību ar starptautiskajām ombudu institūcijām, kā arī citām reģionālajām, nacionālajām un starptautiskajām organizācijām. Eiropas Ombudu institūts ir organizācija ar senu vēsturi un ir dibināta 1982. gadā. Organizācijas dibinātāji ir vairāki profesori no Insbrukas universitātes (Prof. Dr. Hans Klecatsky, Prof. Dr. Fritz Reichert-Facilides un Prof. Dr. Norbert Wimmer), kā arī Austrijas Ombudu valdes pārstāvji. Sākotnēji tika nolemts dibināt zinātnisko asociāciju (Eiropas ombudu akadēmiju), kuras galvenais mērķis būtu pētīt Ombudu institūcijas un to darbību Eiropā. Laika gaitā organizācijas struktūra mainījās un pilnveidojās un 1988. gadā oficiāli tika dibināta organizācija “Eiropas Ombudu institūts”.

Tātad, ja šis ombudists saka, ka okupanti ir Latvijas pamatiedzīvotāji, tad nekāds referendums, ka: “ vai latvieši okupantus atzīst par Latvijas pamatiedzīvotājiem”, nav vajadzīgs.

Kurš tad šo karikatūrpersonāžu, kura vārds ir Jura Jansons, ieteica Eiropas Ombudu institīcijai ?

Nu, protams, ka tie paši krievžīdu okupanti un viņu pēcteči, kuri nobažījušies par savu “likumīgo” piederību Latvijas valstij !!!

Vēl jo vairāk, šie kargin- godmaņveidīgie vēlas būt ne tikai piederīgi “Latvijas tautai”, bet virsgani pār latviešu tautu.

Personīgi pazīstu šo čekistu ielikteni Jansonu, jo bija ieradies pie manis Rīgas Centrālcietumā, kad pirms diviem gadiem tiku no žīd- čekistiem zvērveidīgi arestēts par to, ka biju dibinājis H- 86 grupu un vēlējos tikties ar šodienas “marionet- prezidentosu”, Pleskavas pijāku(dzērāju) Vējoņisu Raimondsu.

Par šo krievžīdu ielikteni- debilantu sīkāk lasīt ŠEIT.

Šoreiz atkārtoti daudz nerakstīšu par šo izdzimumu(cits vārds šim ģenētiskajam un gara kroplim nav piemērojams, tāpēc viņš arī tiek no krievžīdu varzas visur nominēts), jo par viņu rakstīju “paskaidrojumu(atvērt) savam advokātam Pāvelam Rebenokam.

Tie, kuri ir lasījuši Astrīdas Babānes(atvērt) liecības, zina, kas ir Rihards Bunka. Un ja šī noziedznieka barā ir “tiesībsargs” J. Jansons, tad ir saprotams, kā un kuras “tautas”(sātaniskās sektas) tiesības viņš aizstāv\aizstāvēs !!!

Pajautā arī tu, latviet, ar kādām tiesībām šīs deģenerāts, kura vārds ir Juris Jansons, runā par šo zemi un tautu, kuras vārds ir Latvija, tavā un tavu senču izlieto asins vārdā ?

Ši nelieša vieta ir: Hāgas Tribunāls= Karātavas !

11.09.17       L. Grantiņš

SARKANO IZDZIMTEŅU KLOĀKA

A.Priedītis.L.Grantiņš.Latvija.LRTTKas notiks ar “ebrejiem”, kad pasaule uzzinās(atvērt)…

Tu redz’ tikai, cik mazā latviešu tauta ir bīstama pasaulei !

Tāpēc jau laikam arī H- 86 un L. Grantiņa vārds ir nobloķēts ANO, un ES.

Pareizi, Priedīt, domā. Latvieši būs tie, kuri sasitīs jūsu nolādēto pasaules hazāru(krievžīdu) mafiju, kura uzdodas par “dievizredzētajiem”, bet ir nekas vairāk kā viena sātaniska sekta.

Nāvi sātanistiem !

Krievžīdiskā Krievija. Tādu vēlas redzēt A. Priedītis un, protams, arī “tiesībsargs”, Latviju : https://www.youtube.com/watch?v=AhQEyNZun2E

You may also like...

3 komentāru

  1. ES saka:

    Ne kas nav nobloķēts!

  2. ES saka:

    Šito vietu gaida VDR mauka Merkele un žīdapurns Junkers.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *