V. Freimantāls. Noziedznieki ir augstākās valsts amatpersonas !

Valdis Freimantāls,L.Grantiņš.LRTTJānis Maizītis izceļas ar likumības apkarošanas māniju Latvijā !

Viņa laikā visi mani iesniegumi uz ģenerālprokurora vārda tika vienkārši (visa lielā kaudze) vairs neatrasti – kā man paziņoja – mani iesniegumi maznozīmības dēļ ir likvidēti.

Vai var būt vēl lielāks noziegums, kā Rīgas Latviešu Biedrības oficiālu, reģistrētu dokumentu ignorance ? Pie tam personīgā sarunā ar jauniecelto ģenerālprokuroru Maizīti viņu informēju par atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības B R U T A L O iznīcināšanu 1993. gada 18. februāra naktī !

Gluži tāpat kā Juris Vidiņš (Saeimas cilvēktiesību komisijas vadītājs), Olafs Brūveris (cilvēktiesību biroja vadītājs) un Juris Jansons (tiesībsargs)- Jānis Maizītis ignorēja manu iesniegumu un atbalstīja 1993. gada 18. februāra nakts KGB TERORAKTU !

Visas šīs amatpersonas konsekventi apkaro L I K U M Ī B U Latvijā ! (apzināti ignorējot juridiskus dokumentus).

Juris Jansons,Rihards Bunka,L. Grantiņš,Rasnačs.LRTT.

FOTO: Kādas tiesības var meklēt pie Jura Jansona, kuram tuvākais draugs un līdzgaitnieks ir slepkava- žīdcionists R. Bunka ? Tā ir viena banda, kuras mērķis ir iznīdēt etniskos latviešus.

Personīgi esmu ticies ar šo izdzimteni pirms diviem gadiem Rīgas Centrālcietumā. Ja atkārtotos 1940tais gads, tad viņš būtu nagumaucēju avangardā.

24 gadu teroristiskā Rīgas Latviešu Biedrības iznīcināšana ir K L I E D Z O Š Ā K Ā netaisnība Eiropas Savienībā – melnākais kauna traips N A T O valstīm.

Juristu amatus ieņemošie KGB darboņi dara ko grib Latvijā !

Visi tieslietu ministri ir arestējami par tīšu Rīgas Latviešu Biedrības likumīgo 1938. gada statūtu APKAROŠANU !

Iedomajāties – cik viņu daudz kopš 1993. gada 18. februāra “Bērtuļa nakts” !

Tā būs praugtiesa pasaules līmenī – P R E T L A T V I S K O tieslietu ministru sodīšana par noziegumiem pret tautu !

Pirmais šajā rindā ir Egīls Levits – 1993. gada tieslietu ministrs.

Otrais – Dzintars Rasnačs !

Protams, Maizītis ir līdzvainīgs.

Šajā gadījumā ir diskriminēta visa tauta !

Liegtas biedrošanās tiesības vairāk kā 24 gadu garumā !

Tauta V A R M Ā C Ī G I izdzīta no sava patiesības un latviskuma tempļa– M Ā M U Ļ A S. (Tā tautā sauc Rīgas Latviešu Biedrības namu Merķeļa iela 13.)

Viltus statūtu atzīšana par spēkā esošiem ir S M A G Ā K A I S noziegums un noziedznieki ir sodāmi ar vislielāko likuma bardzību !

Un šie noziedznieki ir AUGSTĀKĀS valsts amatpersonas !

N A T O savienībā ieviesušās žurkas !

Eiropas Savienībā žurkas jau trako !

Vai tas ir normāli ?

Šis H-86 ziņojums ir jāizplata visās ziņu aģentūrās un vadošajos laikrakstos pasaulē !

Žurku uzbrukums ir jāaptur !

Helsinki 86 ir latviešu cilvēktiesību aizstāvības grupa- antikomunisti !

Helsinki 86 salauza komunistu elles mašīnu (bet palikušas trakojošās žurkas).

……… Komunistu un čekistu aizliegtie 1938. gada Rīgas Latviešu Biedrības statūti ir jāatjauno visīsākajā laikā !

Juridiskās žurkas ir jāizķer ! (tām nav jāsaimnieko Latvijā) !

27.08.17

P A T I E S Ī B A

Komunists- cionists ir nolādēts deģeneratīvs gara kroplis, ļauna sērga, kas ir iznīdējama ar zobenu un uguni !

Šie sātaniskie izdzimumi ir šodienas Latvijas saimnieki !!!

Komunisti. Peters,Zālīte,Maizītis,Grantiņš.LRTT

Nākošais raksts būs par tēmu:

Kas paglābs “ebrejus”, kad pasaule uzzinās, ko viņi ir izdarījuši ar cilvēkiem ?

MIGLA-SARKANĀ-NOLĀDĒTĀREINIKSĀBOLTIŅA3Ebreji,Grantiņš,Suharenko,Zatlers.LRTT

You may also like...

11 komentārs

  1. Valdis Freimantals saka:

    Kalnmeiers turpina Maizï§a stilä.

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Tikko uzzināju, ka Juris Vectirāns personīgi, būdams Drošības policijas šefs, organizējis Rīgas Latviešu Biedrības teroristisko likvidācijas akciju 1993. gada 18. februāra naktī!

    Lūdzu informēt Tautas tribunālu visus, kuriem ir zinama viņa saistība ar šo K R I M I N Ā L N O Z I E G U M U!

    Tas ir pārsteigums – pat grūti noticēt, ka bruņoto spēku pavēlnieks,”Saeimas un prezidenta apsardzes priekšnieks” PERSONĪGI organizējis Rīgas Latviešu Biedrības bruņotās likvidācijas T E R R O R A aktu 1993.gada 18.februāra naktī!

    Rezultāts – 1938, gada likumīgo statūtu aizliegšana un Māmuļas “izslēgšana ” no sabiedriskas dzīves, pielaižot tikai komunistu un čekistu “speciālistus’ darboties Rīgas Latviešu Biedrības namā!
    .
    .
    .
    Admins
    Gan jau uzzināsim vēl trakākas lietas…. .
    Nākošais Tribunāla raksts arī būs kas neparasts un nezināms.

  3. Gringo saka:

    Biedrības jau tagad nav aizliegts veidot. Bet, kad sāc par to runāt, uz tevi jocīgi skatās pat tavi radi, draugi un paziņas. Apziņa ir ļoti izmainīta cilvēkiem Latvijā šobrīd.

  4. svarīgi saka:

    WASHINGTON (Reuters) – President Donald Trump said on Monday the United States is “very protective” of the Baltics in the face of a Russian naval exercise with China in the Baltic Sea and said the United States and its allies would be able to handle any threat.

    “We are very protective of that region,” Trump said at a joint news conference with visiting Finland President Sauli Niinisto. “That’s all I can say. We are very, very protective. We have great friends there.”

    A Russian naval exercise with China in the Baltic Sea has rattled tensions in the region and Trump has sought to reassure NATO allies there, sending Vice President Mike Pence on a recent trip.

    Niinisto said he recently played host to Russian President Vladimir Putin in Finland and that Putin offered assurances that the Russia-China naval exercise should not be seen as a threat.

    Niinisto said the United States, Finland and Sweden have also conducted training exercises in the Baltic region.

    ————————————————–

    “We are very protective of that region,” Trump said at a joint news conference with visiting Finland President Sauli Niinisto. “That’s all I can say. We are very, very protective. We have great friends there.”

    Šobrīd Latvijas un visa NATO vislielākais drauds ir Latvijas Oligarhi (Andris Šķēle, Aivars Lembergs, Ivars Godmanis, Aivars Borovkovs utt.) un viņu iebīdītās valsts augstākās amatpersonas (Jānis Maizītis, Raimonds Vējonis, Ēriks Kalnmeiers, Dzintars Rasnačs utt.), kuras “nozagušas valsti” un dzen postā cilvēkus.

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Gringo.

    Pareizi – KGB uzdevums ir apkarot un iznīcināt latviešu ģimenes, jo latviskās kultūras un sadzīves modelis sātaniskajiem “atbrīvotajiem” ir tas pats, kas sniegbaltīte karalienei!

    Latviešu tautas garīgais potenciāls ir tik augsts, ka apdraud satanisko spēku pastāvēšanu vispār!

    Izcili organizēti un absolūti neitrāli, patstāvīgie kolektīvās analītikas centri ir civilizācijas pati augstākā attīstības forma!

    Mēs varam lepoties, ka esam latvieši – nesalaužami un skaidri!

    Latviskās goda tiesas ir saprāta uzvara par ļaunumu!

    Latvijā katrā latviešu biedrībā bija goda tiesas!

    Goda tiesu uzdevums – asināt prātu un nepieļaut noziegumu izplatību.

  6. Roze K. saka:

    “Tā būs paraugtiesa pasaules līmenī – P R E T L A T V I S K O tieslietu ministru sodīšana par noziegumiem pret tautu!“ Atliek grūši nopūsties – kāds naivums mūsu vecumā… Bet patiesībā – raudiens nāk! Kur uz mūsu planētas ir tāda tiesa, kam rūp kaut kas pretlatvisks?! Kas tiesās pasaules līmenī?! Ja pasaules līmenī prettautiskais cirvis klusu, bet bez žēlastības gadu simteņiem cērt un cērt visu tautisko, kas pagadās ceļā. Nebarojiet cilvēku prātus un sirdis ar ilūzijām. Runājiet par pasaules līmeņa varas draudiem mums katram, ikvienam – par cilvēku psihoneirolingvo, farmaceitisko un visādu citādu savstarpējo vardarbību un ietekmēšanu ar jaunajām tehnoloģijām un par bezpalīdzību un beztiesiskumu šo procesu priekšā un pat sadzīvē ikdienā, par to, vai var un kā var cits citam palīdzēt, saskaroties ar to.
    .
    .
    .
    Admins
    TIESA būs un katrs saņems savu ALGU. Glāze nekad netecēs pāri, pirms tā nav pilna… . Mēs, tie kuri runājam, pilda šo trauku, bet tie kuri sēj paniku, nelietīgi to tukšo… .

  7. Rozem K saka:

    Nav jēgas šeit diskutēt. Lai jau viņi domā pa savam, katrs saiet sviestā savādāk. Algu katrs saņems savu, bet ne šeit zemes virsū. Tas notiks tur augšā, Lielajā Tiesas Dienā. Tad nu ikviens saņems pēc nopelniem. Bet šeit mūs sagaida Zodoma un Gomora. Vari ticēt tam, vari nē.
    .
    .
    .
    Admins
    Sekojot arī Tavai deformētajai loģikai….: Es darīšu visu, lai tur Augšā es netiktu sodīts… . Pļerināt, ka viss ir cauri un priekšā ir tikai Sodoma un Gomora, var tikai ar prātu apdalītais.

  8. draugs saka:

    Valdim-
    nebarooligarhu.com
    :)

  9. Roze K. saka:

    ALGU saņemt tiem, kuri to pelnījuši/ “pelnījuši“ – tas tiešām būtu beidzot kaut kas taisnīgs, bet tas ir netaisnīgi, ka, tad, kad es saucu pēc palīdzības, redzēdams,kā vienā angļu mierā varas līmeņos, no vismazākā – manā gadījumā mājas pārvaldnieka, namu apsaimniekotāju, apdrošinātāju varas, saziņas tehnoloģiju pārvaldītāju varas līmenī, varneši organizē no viņiem atkarīgo iznīcināšanu, man saka, ka ceļu paniku, tātad mani nedzird. Es liku uz šejieniešiem pēdējās cerības.

  10. Roze K. saka:

    Proti, ka šeit izlasīšu ieteikumus, kur varu vērsties pēc palīdzības, kā varbūt pats varu aizsargāties pret nelikumībām. Praksē pārliecinājos, ka reālajā dzīvē tādu vietu nav. Reālajā dzīvē – instances dzīvojas pēc principa “roka roku..“. Tajās nav pat tāda jēdziena – nelikumība. Viss, kas ir nelikumīgs, tur ir likumīgs.

  11. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Rozem K.

    Cienītais Roze, K!

    Gribu, lai Tu saprastu, ka palīdzēt paši sev var cilvēki, kuri apvienojās pašpalīdzības organizācijas!

    Tikko tas notiek – pašpalīdzība strādā!

    Un Latviešu Biedrības ir tieši tas – pašu spēkiem un prātiem veikt vajadzīgos darbus, lai izmainītu stāvokli, kas mūs neapmierina!

    Tā ir latvieāu biedrību dziļākā jēga!

    Tas ir latviešu biedrību fenomenālais spēks!

    Tādēļ jau Staļins un Hitlers likvidēja plaukstošo Latviju, jo viņi saprata – ja nelikvidēs Latviju un latviešu biedrības, Vācijā un PSRS var sākt veidoties vācu biedrības Vācijā un krievu biedrības PSRS (Krievijā).

    Kolīdz šāds process sāksies, tas abās lielvalstīs apdraudēs vienpersonisko, neierobežoto Staļina un Hitlera varu.

    Latviešu biedrības G A R A N T Ē demokrātisku valsts pārvaldi, garantē tautvaldību.

    Bet tautvaldība nepieļauj totalitarismu un vienpersonīgu varas turēšanu – vienpersonīgu valsts pārvaldi.

    Tirānijai latviešu biedrības ir pats nopietnākais drauds!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *