Māris M. Atbilde Ciniķim

Ir katram roka jāpieliek,
Lai lielais darbs uz priekšu iet!

/Rainis/

Ja vairums gribēs tikai paskatīties no malas, pakritizēt, sēt neticību un bezcerību, tad vezums ātrāk nesāks ripot. Ir plecs jāpieliek tik, cik nu katram ir iespējas un varēšana.
Vai esi apskatījies sev apkārt – cik tad ir to, kas palīdz kaut ar mazo pirkstiņu to vezumu pastumt ?

Padomju laikā nebija daudz tādu, kas ticēja, ka PSRS var sabrukt. Cilvēki ienīda to varu, bet arī ļoti no tās baidījās.

Bet tas tomēr notika.

Notika tāpēc, ka bija dzīvi tie, kas bija pieredzējuši drausmīgās represijas. Atmiņa bija svaiga un nepastarpināta. Cilvēku vairākums bija vismaz domu līmenī vienoti un skaidri zināja, kas ir viņu ienaidnieks. Atlika tikai kādam sākt un dot cilvēkiem kaut mazāko cerību, ka viss vēl nav zaudēts.
Šajā ziņā nenovērtējamu lomu nospēlēja tieši Linards Grantiņš ar saviem līdzgaitniekiem. Pa visu pasauli izskanējušās ziņas par H-86 aktivitātēm ziņoja arī Rietumu radio latviešu valodā, kurus caur Padomju raidītāju speciāli radītajiem traucējumu trokšņiem klausījās gandrīz katrā ģimenē. Tas deva cilvēkiem cerību, izmainīja viņu uzvedību, sašķobīja uzskatu, ka PSRS ir visuvarena un nesalaužama. Tas bija pagrieziena punkts cilvēku klusēšanai.

Kā ir šodien ?

Represiju aculiecinieki vairums apmiruši. Jaunie, kas paši uz savas ādas neko nav izbaudījuši, vairs neizprot situāciju. Daudziem nav pat minimālas sajēgas par tā laika šausmām un par to, ka šo šausmu vaininieki arvien ir pie varas un turpina agrāk iesākto citām, rafinētākām metodēm.

Cilvēki ir apzināti apmuļķoti, sašķelti, apjukuši, nezin kam ticēt kam nē.

Meliem vairs netic, bet arī patiesību nespēj ieraudzīt. Ja kāds to parāda, propagandas ietekmē uzskata arī to par meliem. Šādā situācijā, lai iekustinātu vezumu, nepietiek ar dažu cilvēku pūliņiem vien, jo pietrūkst situāciju izprotošo cilvēku kritiskās masas, kas viņus spēj saklausīt.

Ir jāinformē sabiedrība, nevis jāsēj neticība un jāmētājas ar pārmetumiem. Bez kritiskās masas, nekas ātri nebūs. Katram ir iespēja izteikties šeit un citur, likt galdā faktus, pierādījumus, lai palīdzētu atvērt acis tiem, kas ir čekas propagandas prožektoru apžilbināti un apjukuši.

Ja tikai kritizēsim, bet paši neko nedarīsim, tikai paildzināsim un vairosim tautas ciešanas.

Arī no katra no mums ir atkarīgs LAIKS.

P.S.

Daudz kas ir atkarīgs tieši no latviešu jaunās paaudzes. Bez vēstures zināšanām jaunieši nav spējīgi izprast šodienu, ar visām no tā izrietošām sekām. Bet vairums jaunieši ar atvērtām mutēm klausās kā neticamā brīnumā, kad tiem stāsta par padomju laikiem vecākai paaudzei pašsaprotamas lietas. Tas nozīmē, ka Tev, Ciniķi, ir daudz darba. :)

24.08.17

MIGLA-SARKANĀ-NOLĀDĒTĀREINIKSĀBOLTIŅA3Par morāli būtu jārunā baznīckungiem(Latvijas Baznīca ir nekas vairāk kā VDK filiāle) un skolotājiem, bet tie to nedara. Nedara tāpēc, ka viņiem ir strikti norādītas ROBEŽAS. Tiek audzināti monstri, kuriem BAUŠĻI ir kļuvuši par apsmiekla objektu, bet tie ir MŪŽĪBAS UN ESĪBAS pamatu pamats. Tie, kuri tos neievēro, tiek agrāk vai vēlāk fiziski iznīcināti(Karmas LIKUMS).

Bitenieks.Grantiņs'.LRTT

FOTO:Tevi, Biteniek, godkāre pataisīja par klaunu. Uz manu nāvi par ātri nopriecājies… .Tu nekad nekas neesi bijis, neesi un arī nebūsi. Kopā ar mani tu varēji kas būt. Otrādi tas nefunkcionē.

Ja nedara to tie, kuriem tas jādara, tad pa retam tam pievēršas šī i- vietne. Izveidoju kārtējo MATRICU uz kuru arī Māris M. atsaucās un arī ciniķis, tikai jau nievājošā veidā.

Šodien viss ir pakļauts sātanistiem(komunistiem-cionistiem).

Pret mani tiek vērsta neiedomājama šo sātanistu propaganda.

Vakar kāds komentētājs atsūtīja norādi, kurā izsakās R. Bitenieks.

Un, skat` tikai, viņš tiek dēvēts par HELSINKI- 86 dibinātāju !

Kāpēc tas viss tik bieži tiek sacīts\melots ? Vienkārši, lai visus pieradinātu pie domas, ka Bitenieks ir H- 86 dibinātājs un Atmodas aizsācējs.

(Tu, Biteniek, pats uzprasies, lai es pasaku visu taisnību…, kāpēc man tika kauli lauzti arī toreiz, bet tev nē ?)

Zemāk jau vairs nav kur krist.

Viņš piedalās manis atklātā nomelnošanā. To kāri uztver “latviskā” LA. “Lūk, Bitenieks, kurš arī piedalījās H- 86 dibināšanā, L. Grantiņu latviešu lasītāju priekšā nosauc par “Don Kihotu”, kas praktiski nozīmē, ka prātiņš ir uzkūkots”, kāri paziņo DP caur šo LA publikāciju(ATVĒRT) !

Tādu murgainu  Daces Kokarēvičas savārstījumu ir grūti nodēvēt par rakstu… .

Komentārs ir norādīts(Saldus saka), lasiet, kuram interesē Patiesība: 2017. gada 23. augusts 21.22(atvērt)

Par viņu jau rakstīju: „Tev nebūs Patiesību zaimot”(atvērt)

L. Grantiņš

You may also like...

3 komentāru

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Tie, kas domā, ka 4. maija varas kliķe nebalstās uz KGB 70 gadīgajām iestrādēm un milzīgo stukaču armiju (bez pagoniem)- ir puņķaini nezinīši!

    Šie puņķainie nezinīši saņem naudu dažādos veidos no KGB struktūram – lai tikai Latvijā neatjaunotos blīvais Latviešu Biedrību tīkls.

    Pretlatviskā masa tiek apmaksāta visdažādākajos veidos (mankurtizētie bioroboteļi).

    Helsinki 86 KGBistiem liedz justies komfortabli Latvijā.

    Latvijas iznīcināšanas procesus var apstadinat tikai un vienīgi Latviešu Biedrību tīklojuma atjaunošana visās apdzīvotajās vietās!

    KGB uzturētie kultūras nami liek šķēršļus latviskuma atjaunošanai – jo apmaksāti “speciālisti” tajos nosaka kārtību (KGBistu 4. maija kliķes kartību).

    Falsificētā valstī grūti dzīvot latviešu ģimenem!

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Lūgums Biteniekam un viņa ģimenei!

    Ļoti lūdzu izskaidrot – kādēļ neturpiniet S V Ē T O H-86 misiju?

    Kas Jūs iebiedējis un kā iebiedēšana izpaužās pašlaik.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *