Maizītis Ģimam piešķir pielaidi valsts noslēpumiem

Zaļš-tautastribunals.eu4

Kozlovskis IeM valsts sekretāra amatam virza Dimitriju Trofimovu

Trofīmovs. Kozlovskis.LRTT.Grantiņšwww.DELFI.lv

Gunita Gailāne
DELFI žurnāliste

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovsksis (V) patlaban vakantajam Iekšlietu ministrijas valsts sekretāra amatam apstiprināšanai valdībā nolēmis virzīt Dimitriju Trofimovu, liecina izskatīšanai Ministru kabinetā iesniegtie dokumenti.

Valdība plānojusi par Trofimova iecelšanu IeM valsts sekretāra amatā lemt 22. augustā.

Valdībā iesniegtajos dokumentos teikts, ka IeM valsts sekretāra amats ir vakants kopš 8. jūnija. Apstiprināšanas gadījumā, Trofimovs sāks strādāt valsts sekretāra amatā uzreiz pēc apstiprināšanas 22. augustā.

Jau ziņots, ka iepriekšējai IeM valsts sekretārei Ilzei Pētersonei-Godmanei Satversmes aizsardzības birojs (SAB) atteicās pagarināt pielaidi valsts noslēpumam. Pētersone-Godmane gan šo lēmumu pārsūdzēja ģenerālprokuroram Ērikam Kalnmeieram, kurš to atstāja spēkā.

Līdz ar to Pētersone-Godmane amatu atstāja, bet pienākumi tika uzticēti viņas vietniekam Trofimovam.

Trofimova valdībā iesniegtais dzīvesgājuma apraksts liecina, ka no 2015. gada līdz šim brīdim viņš bijis IeM valsts sekretāra vietnieks un Nozares politikas departamenta direktors.

No 2005. gada līdz 2009. gadam Trofimovs strādājis par Juridiskā departamenta direktora vietnieku IeM, bet pirms tam bijis Juridiskā un administratīvā departamenta Juridiskās nodaļas vadītāja vietnieks Veselības ministrijā.

No 2004. gada līdz 2005. gadam viņš bijis Juridiskā un administratīvā departamenta Juridiskās nodaļas juriskonsults Veselības ministrijā un IeM Juridiskā departamenta ārštata padomnieks, bet vēl pirms tam IeM bijis Juridiskā departamenta Normatīvo aktu nodaļas juristkonsultants, kā arī Eiropas lietu un starptautiskās sadarbības departamenta Likumdošanas saskaņošanas nodaļas juriskonsults.

2004. gadā Trofimovs saņēmis jurista diplomu, bet pēc tam turpinājis mācības Latvijas Policijas akadēmijā, kur ieguvis maģistra grādu Tiesību zinātnē. Papildu zināšanas ieguvis līderības programmā “Līderības māksla”, kā arī izgājis apmācību programmu pirms Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības padomē, bet vēl šogad viņš apmeklējis vadītāju attīstības programmu.

Papildu latviešu valodai Trofimovs apguvis angļu un krievu valodas.

MIGLA-SARKANĀ-NOLĀDĒTĀREINIKSĀBOLTIŅA3Rihards Bunka.Dmitrijs Trofimovs.L. Grantiņš.LRTT

FOTO: Tarakāni !

Visi, kuri ir kopā ar sadistu Bunku, tiks tiesāti ar ASM- genocīds pret latviešu tautu !

Krievžīdu čekisti un viņu sātaniskās spermas produkti ar vien pilnīgāk kontrolē latviešu tautu. Tiek taisītas neiedomājamas rokādes. Lai viss izskatītos pēc demokrātijas. Padomā tikai, Pētersonei- Godmanei(VDK darbinieka- slepkavas I.Godmaņa sieva) Satversmes aizsardzības birojs(SAB) atteic pielaidi valsts noslēpumam. Klausies, latviet: VALSTS NOSLĒPUMAM !!! Un kāds tad ir šīs valsts, kura saucas Latvija, noslēpums ?

Vai tas, ka šo valsti kontrolē un vada Krievijas- Izraēlas komunistiskie cionistu noziedznieki- slepkavas un valsts izzadzēji ?

Un, kurš tad vada SAB ?

Nu neviens cits kā Krievijas čekistu mafijas(pēc būtības Izraēlas) aizstāvis Jaņis Maizitis.

Jānis_Maizītis-I.-Feldmanis-Aivars-Stranga-Prezidents-Bērziņš-Jānis-ReiniksTas pats, par kuru Indulis Ronis sacīja: „Ja  Krimināltiesisko  zinātņu  katedras  vieslektors  Jānis  Maizītis un  bijušais  ģenerālprokurors,  pašlaik Valsts prezidenta  padomnieks  nacionālās  drošības  jautājumos un  Nacionālās Drošības  padomes sekretārs  Jānis  Maizītis ir  identiskas  personas,  tad  tā  ir  pilnīga  visas  Latvijas Universitātes katastrofa.

Proti, Nacionālās  Drošības  padomes  sekretārs Jānis  Maizītis ir  veicis  sistemātisku  darbību,  lai  grozītu  valsts  iekārtu,  šajā  nolūkā  noziedzīgi  noslēpjot  no  Valsts  prezidenta un  Nacionālās  Drošības padomes  vairākus  būtiskus  iesniegumus  nacionālās  drošības  jautājumos, kā  tas  redzams  arī  no  pielikuma 4.dokumenta.

Sīkāk  par  šīm  lietām  runāju  savā  š.g. 15.februāra  iesniegumā  izglītības  un  zinātnes  ministram  Robertam  Ķīlim   (pielikuma  3.dokuments),  kura  saņemšanu ,  gods  godam,  ministrija  apstiprināja  tajā  pašā  dienā,  bet  no  J.Maizīša un  citiem  Valsts  prezidenta  kancelejas  adresātiem   ne  čiku,  ne  grabu.   Pievienotajos  iesniegumos  Izglītības  un  zinātnes  ministram  nedaudz  pakavējos  arī  pie  Latvijas un  Austrumeiropas vēstures  falsificēšanu  sarkanā  un  brūnā  totalitārisma  mītu  garā.“

http://tautastribunals.eu/?p=20701

Bunka,Grantiņš,LRTTUn tagad, latviet, neiekrīti ģīboni. Jaņis Maizitis izsniedz pielaidi “valsts noslēpumam” nevienam citām, kā Latvijas krievžīdam Ģimam Timofējevam.

Krievžīdu mafija “rullē”, kā reiz izsacījās krievu čekistu “matrace” VVF.

Kā tad nonāca pie kārtējā krievžīda- Ģimas(Dmitrijs Trofimos) ?

Šis kārtējais tarakāns tiek ieteikts no kāda cita tarakānaRiharda Kozlovska, kurš kādreiz bija VDK darbinieka- slepkavas Godmaņa miesassargs, kāda cita čekista un slepkavas Andra Bunkas izveidotajā bandā. Tātad,- čekists čekista galā, slepkava slepkavas galā. Šis pats Trofīmovs ir Andra Bunkas audžudēla- krievžīda Riharda Bunkas draugs. Lūk, kādu “ģimenes” bandu veido Latvijas “DROŠĪBAS IESTĀDES”.

Abos šajos “tarakānos” nav neviens procents latviešu asinis !!!

Ievietotajā foto redzams, kur abi šie tarakāni nofotografējušies bijušās IeM ēkas pagrabā, kur viņu tēvi un priekšnieki šāva Atmodas laikā uz Latvijas patriotiem. Sekojot Astrīdas Babānes liecībām redzam, ka viņas novērojumi ir pareizi, ka bez Bunkas līdzdalības nekas Latvijā nenotiek. Aiz visa tā protams, ka stāv Godmanis, Borovkovs un arī Egils Levits, kurš visu to piesedz ES.

Un tagad paklausies, latviet, žīdisko triku, bet pareizāk būtu sacīts- nelietību: “Papildu latviešu valodai Trofīmovs apguvis angļu un krievu valodas.”

Vai tomēr pareizāk nebūtu: “Papildu krievu valodai Trofīmovs apguvis angļu un latviešu valodas” ?

Nu un cik redzam, tad ES arī pabijis un “pastažējies” pie jaunā tautas glābēja J. Bordāna drauga E. Levita.

Par Trofīmova gadījumu saņēmu trīs e- pastus. Vienā bija sacīts:
“R.Bunka mēģinās lobēt represijas pret Jums.”

Protams, šis krievžīdu sadists darīs visu, kas viņa spēkos, jo viņš saprot, ka L. Grantiņš ir viņa nāve.

Izvilkums no A. Babānes liecībām(atvērt): ”Kad Bunka bija Drošības daļas priekšnieks, 2013.gada 14.septembrī Centrālcietumā tika nospīdzināts līdz nāvei ieslodzītais tieši brīdī, kad pa cietumu staigāja Eiropas pretspīdzināšanas komisija. Tagad tos darbiniekus/sitējus tiesā, 6.jūnijā bija vēl viena tiesas sēde. Interesanti, ka lietu par ieslodzītā nosišanu izmeklēja Centrālcietuma izmeklētājs majors Dmitro Kņazevs no LJA SS14. Šogad Daugavpils cietumā izdarīja pašnāvību ieslodzītais slepkava, kurš baidījās iziet no kameras uz videokonferenci ar R. Bunku.”

Tā sacīt,- 1940 gada garā !!!

To laika čekistu asinsdarbus tālak veic viņu bērni un mazbērni. Tas nododas tālāk gēnu līmeni. Tāpēc šīs suga ir fiziski iznīcināma.

Un Latvijas MK apstiprina šo tarakānu, kuram J. Maizītis dāsni piešķīris pielaidi Latvijas valsts(tātad arī NATO) noslēpumiem. !!!

Tas nozīmē tikai vienu, ka pagaidām mūsu Dzimtene saucas nevis Latvija, bet Židostāna.

Nāvi okupantiem, čekistim un viņu ielikteņiem !!!

Ministri.Šadurskis,Melbārde,Reirs,Čakša,Rasnačs.Grantiņš.LRTT26.08.17     L. Grantiņš

You may also like...

1 Response

  1. Uldis saka:

    Normāli. Pielaides ir saņēmuši arī čekas veterāni: VVF un Godmanis, Putina atsūkātājs, Zatlers, čekistu piesmietais mēsls, Dombrovskis, reakcionārie saskaņieši: Kozlovskis un Rinkēvičs, čekas struktūrvienības “ОВИР” apzinīgā darbiniece, Āboltiņa, krievu militāristu atvases: Potapova un Vējonis, utt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *