L. Grantiņš. Helsinki 86 paziņojums

www.tautastribunals.eu-14113.Linards Grantiņš.Helsinki- 86.LRTT.Bariss.Bitenieks.Katram godīgam cilvēkam ir jādara viss, lai noziedznieki tiktu tiesāti.

Noziedznieks nav tikai tas, kurš brutāli slepkavo un zog, bet arī tas, kurš visu to redzot klusē. Tie, kuri kalpo(žurnālisti, politologi) šiem noziedzniekiem, ir sodāmi tik pat bargi kā paši noziedznieki.

Jāšaubās vai tiesiskā ceļā kādu noziedznieku šodienas Latvijā ir iespējams notiesāt, jo šie noziedznieki esot pie varas tiesiskumu ir iznīcinājuši.

Lielajā atmaksas stundā nebūtu pārāk ātri jācenšas atjaunot Tiesiskumu, jo paši noziedznieki taču to nav vēlējušies redzēt savā tuvumā.

Ir jau jūtams, ka šī komunistu- cionistu banda pārorganizējās. Sāk spēlēt tiesiskuma spēli. Ko zagt vairāk nav, tagad sāk slēgt rēķinus savā starpā. Bet galvenais viņiem visiem ir kopīgs- pasargāt sevi no atmaksas. Tiek veidoti viltus patrioti, kuri centīsies kaut cik atjaunot Tiesiskumu.

Galvenais viņu uzdevums tomēr ir, lai netiktu tiesāti zagļi un slepkavas(komunisti- čekisti), kuri vainīgi genocīda īstenošanā pret latviešu tautu.

Vai ievērojāt, ka Bordāns ar savu sakomplektēto bandu vēlas likvidēt Molotova & Rībentropa Pakta sekās ?

Tas viss ir viltus izlēciens no šī nelieša puses.

Lai veiktu M & R Pakta seku likvidāciju, ir jāveic dekolonizācija. Vai Bordāns, Strīķe, Jurašs un Levits to darīs ? Pat zirgs sāks smieties, ja tam to pasacīs.

Tāpēc jau Bordāns nevēlējās apvienoties ar H- 86, jo, tur, kur būtu L. Grantiņš, tur noziedznieki paši ietu uz savu soda vietu. L. Grantiņš šajā apvienošanās gadījumā bija savus mērķus skaidri definējis.

Lūk, lai kaut kādā veidā izlocītos no situācijas, viņš nāk klajā ar savu demagoģisko viltus paziņojumu, ka esot jālikvidē M & R Pakta sekas.

Šī notikuma rezultātā H- 86 publicē DOKUMENTU, kas jāveic, lai Latvijā sāktu darboties TIESISKUMS.

Cilvēktiesību aizstāvības grupa HELSINKI 86 par Tiesiskuma atjaunošanu Latvijā cīnās jau kopš 1986 gada. Tā kā Bordāna “paziņojums” ir tikai tukša žļurga čekistu mērcē, tautas kārtējā apmaušana.

Toreiz H- 86 mērķi pārtvēra gorbunovi, godmaņi, īvāni, dinēviči…, bet tagad to sāk veikt jau nākošā šo noziedznieku paaudze Bordāna- Levita vadībā… .

13.08.17   L. Grantiņš

============================================================================

Latvijas cilvēktiesību grupas HELSINKI 86 paziņojums

(Tiesiskuma atjaunošana Latvijā)

Latvijas Republikā ir jāatjauno TIESISKUKMS un, tas arī tiks izdarīts, neskatoties uz starptautiskā cionisma- komunisma pretdarbību.

1.Latvijas 1940. g. okupācijas izskatīšana STARPTAUTISKĀ ARĒNĀ, 1949. g. Ženēvas Konvencijas ietvaros.

2.Atrast un sodīt tos, kuri pēcAtmodas laikā apzināti ignorēja 1949. g. Ženēvas Konvenciju.

3.Starptautisko ekspertu klātbūtnē jāatver “čekas maisi” un jāarestē visi VDK darbinieki un “ziņotāji”.

4.Visi Latvijas izzadzēji(miljonāri) jāarestē un jāpieprasa izsmeļošas atskaites par ienākumiem.

5.Visi čekisti- komunisti jāsoda par genocīda veikšanu pret latviešu tautu- par sadarbību ar pasaules vēsturē asiņaināko režīmu- komunismu.

6.Jāveic viss, lai 4. maija kliķes noziedzīgās darbības rezultātā padzītie ekonomiskie bēgļi atgrieztos mājās- savā Dzimtenē.

7.Katrai latviešu ģimenei jāpiešķir 5- 7 hektāri zemes platība bez nodokļu sloga tur, kur viņi vēlas, protams, bez tiesībām šo īpašumu pārdot.

8.Ar starptautisko institūciju palīdzību ir jāveic viss iespējamais, lai latviešu tautai un Latvijas valstij tiktu atdots atpakaļ viss komunistu nozagtais- izlaupītais.

9.Nekavējoties jāatsauc visi Latvijas darbinieki no Eiropas Savienības, kuri tur atrodas pēc komunistu “ieteikuma”.

10.Jāveic Tiesiskuma atjaunošana Latvijā, kas atbilst starptautiski izstrādātiem LIKUMIEM un 1922. g. LR Satversmei.

11.Obligāti ir jātiesā starptautiskā tribunālā Hāgā tie, kuri ir apzināti ignorējuši starptautiskos LIKUMUS, kas attiecas uz Latvijas valsts dekolonizāciju.

Šeit pieminētajiem 11 PUNKTIEM nav alternatīvas.Tie tiks īstenoti100%tīgi !

Dievs, svēti Latviju !

13.08.17.

Linards Grantiņš, Jānis Zīverts, Valdis Freimantāls, Imants Aparnieks.

Linards Grantiņš.Jānis Zīverts,Valdis Freimantāls. Imants Aparnieks.LRTT.

You may also like...

10 komentārs

  1. viedoklis saka:

    Tas tieši ir,kas vajadzīgs Hitlera-Staļina pakta seku likvidācijai Latvijā.

  2. Endijs saka:

    Nav manā dabā izplūst liekvārdībā, tādēļ īsi un konkrēti.
    Pievienojos.

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Pats svarīgākais ,manuprāt, ir 13 Satversmes pārkāpumu novēršana un vainīgo saukšana pie atbildības par K A I T N I E C Ī B U.

    Otrs svarīgākais uzdevums ir atjaunot likumīgo statūtu ievērošanu Rīgas Latviešu Biedrībā – Māmuļā!

    Trešais – atjaunot visas 3 000 latviešu biedrības un aizsargu organizācijas, kuras varmācīgi likvidēja visos novados 1940. gadā.

    Ceturtais – tos, kuri prasa no latviešiem maksāt nekustamā īpašuma nodokļus, (ja ienākumi nesasniedz iztikas minimuma pārtikas daļu) sodīt ar brīvības atņemšanu.

    Piektkārt – Izvērtēt valsts amatpersonu noziegumus pret latviešu ģimenēm bez noilguma.

    Sestkārt.

    Valstij jāatmaksā visi nodarītie zaudējumi, ko iedzīvotājiem nodarījusi pretlatvistiskā – diskriminējošā VALSTS pārvaldes prakse.

  4. Roze K. saka:

    Dievs – stāvi klāt! Noziedznieki šiverē, ka pelni put – būvē jaunus cietumus – gigantus, tamborē likumu grozījumus par izteikumiem, kurus viņi varēs pielāgot ik vārdam, kurā pēc saviem ieskatiem būs “ieraudzījuši“ draudus valsts iekārtai, maz ticams, ka nav jau saklasificējuši iedzīvotājus cietumā bāšanai vai sūtīšanai uz gulagiem, bet paši iedzīvotāji klusē.Ko tas nozīmē?

  5. Rozem K. saka:

    …”bet paši iedzīvotāji klusē.Ko tas nozīmē?”.
    Kas tad ir šie iedzīvotāji? Pensionāri, skolnieki, študenti un vēl daža laba ļautiņu grupiņa, kura nejaušības, kļūdas dēļ palikusi Latvijā un nav emigrējusi labākās dzīves meklējumos. Tos ,kuri maizi sauc par hļēbu, nepieskaitu. Daudzi ir iebaidīti, uzpirkti (skat. Ventspili). Tie klusēs. Lai kaut kas sāktos, ir vajadzīgs Vadonis. Linard, tu pareizi esi visu salicis pa plauktiem, Vajadzīga ir tikai dzirkstele, kura piešauj uguni. Jauna dzirkstele. Bez soļarkas pat mašīna nekust no vietas…

  6. visvaldis saka:

    Vezums pats no sevis neiekustēsies. Tas ir jāiestumj. Pats no sevis nekas nenotiksies. Ja kāds uz to cer, tad velti. Viens arī nav cīnītājs. Drīz, pat ļoti drīz būs likums, kas regulēs, kurš drīkstēs izbraukt no valsts, kurš nē. Brīva pārvietošanās ES tiks ierobežota. Un tas jau būs beigu sākums. Nav aiz kalniem cilvēku ”iezīmēšana”, ja saprotat ko tas nozīmē. Bet tāds paskats , ka visiem Pokuj.

  7. Valdis Freimantāls saka:

    visvaldim.

    Iesaku iestātie Latviešu Biedrībā pie Dittas Rietumas, kura pašlaik dzīvo Stokholmā.

    Viņa uzņems biedrībā drosmīgus cilvēkus ar godaprātu!

    www Labie.lv. Viņas programa ir balstīta uz goda tiesnešu darbību Latvijā.

    Tā ir jauna cīņas forma pret rafinēto varturu mafiju Latvijā!

    Veiksmi visiem nākošajiem goda tiesnešiem!

  8. Valdis Freimantāls saka:

    Mūsu cilvēktiesību aizstāvības grupai H86 pašreiz ir jānovērš K A I T N I E C Ī B A valsts pārvaldes struktūrās!

    Tas pašlaik notiek – K A I T N I E C Ī B A pret valsti.

    Kaitniecība pret tautu.

    Kaitniecība pret latviešu ģimenēm!

    Mosties, celies, strādā !

  9. Valdim Freimantālam saka:

    Kāpēc nodzēsi savu atbildi visvaldim, respektīvi atbildes sākumu? No kaut kā nobijies? Vakar Tava atbilde bija nedaudz savādāka. Šodien skatos Upsī, atbilde koriģēta. Nava patīkami.
    visvaldis

  10. Valdis Freimantals saka:

    Atbilde Valdim Freimantalam saka
    Visvaldi , nekad neko neesmu dzesis,vai koorigejis!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *