Par idiota R. Bunkas bandas absurdu(A. Babānes liecību gaismā)

Zaļš, tautastribunals.euKo tik 4. maija kliķe, kura šodien ir prettiesiski uzurpējusi varu, ir gatava veikt, lai iznīcinātu to, kurš praktiski viņus iesēdināja šajos krēslos. Jo, ja nebūtu bijusi Atmoda un Latvija nebūtu atguvusi neatkarību(pagaidām vēl nepilnīgu), tad taču šie “ciānas” smerdekļi “ būtu zemāki par pļautu zāli un klusāki par ūdeni”, kā sacīja Azazella.

Kas tad ir Rihards Bunka, kura uzdevumā tiek fabricētas apsūdzības pret Atmodas aizsācēju Linardu Grantiņu. ?

Andris Bunka. L. Grantiņš.LRTT

FOTO: Kā šis čekists- slepkava tika pie latviska vārda un uzvārda ?

Viņš ir audžudēls kādam aziātiska izskata “letiņam” A. Bunkam, kuru žīds I. Godmanis(komunists, KGB darbonis, valsts izlaupītājs milzu apmēros, slepkava) iecēla par savas miesassargu komandas fīreru. Šodienas Latvijas Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis arī nāk no šīs Godmaņa apsardzes bandas(Pasaule smejas, ka Putins liek savus apsardzes vīrus par pilsētu mēriem. Latvija ir gājusi daudz tālāk ! Noziedznieka Godmaņa apsardzisti kļūst par Iekšlietu ministriem un tūlīt arī iekļūst miljonāru kārtā). Lūk, cik demokrātiski lietas tiek kārtotas 4. maija kliķes pārvaldītajā karteli, kuru šie izdzimteņi cenšas saukt par Latviju.

Par krievžīdisko izdzimumu Godmani kā čekistu: http://www.rubaltic.ru/blogpost/02082017-godmanis-i-prunskene-byli-agentami-kgb/

Bet atgriezīsimies pie tēmas kodola. Šī banda, kura noziedzīgā veidā ar Maskavas- Telavivas palīdzību nelikumīgi ir sagrābusi varu pār latviešu tautu un tās valsti, grib tiesāt(pēc būtības fiziski iznīcināt) to, kurš bija šīs atjaunotās neatkarības iniciators un organizētājs. L. Grantiņš ir palicis vienīgais šķērslis viņu ceļā. Naids šiem cionistu izdzimteņiem pret latvieti Linardu Grantiņu ir sasniedzis šizofrēnijas augstāko pakāpi- paranoju. Pat savus “disidentus(Pupuru,Rožkalnu) iesaista slepkavību veicēju kontingentā.

Pirms saņēmu Astrīdas Babānes LIECIBAS, bija grūti saprast, kāpēc tāds “eksperts” E. Treļiks(krievžīds Treļs), neskatoties uz to, ka tikko biju saņēmis dokumentu kurā bija paziņots: “punkts par varmācīgu valsts varas gāšanu tiek svītrots no apsūdzības, jo tas ierakstīts aiz pārskatīšanās”, to atkal apstiprina savā “ekspertīzē” ?

Ka iepazinos ar A. Babānes kundzes liecībām, viss “atmirdzēja” citā gaismā un nostājās savās vietās. Atceros arī Induļa Roņa sacīto, ka Latvijā valda sarkanais nacisms- tātad žīdisms ! Kā zinām: Komunisms bija nekas vairāk kā maska jūdaisma totalitārismam !

Izvilkums no Babānes kundzes liecībām: Mēģināšu aprakstīt ko es biju sapratusi, pirms mani izmeta http://tautastribunals.eu/?p=39910. Bunkas biedrība ir ļoti plaša ar sazarotu struktūru. Starp visām biedrības nodaļām visietekmīgākais ir LJA Sadarbības sektors (SS) ar daudzām grupām. Grupā SS15 ir apvienoti vairāki represīvo struktūru tiesību doktori. Grupu SS15 vada majors Ēriks Treļs (agrākais Kārtības policijas priekšnieks Centra rajonā), kurš veica ekspertīzi Jūsu lietā.”” Latvijā nenotiek vairs neviens kaut cik nozīmīgs notikums, par kuru nezinātu LJA. Un tas mani iedzen paniskajās bailēs.“

Tātad-, 4. maija kliķe pilnībā atsedz savu nacistu- boļševiku represīvās sistēmas modeli:

Apsūdzības ierosinātājs ir arī eksperts apsūdzības “tēmai” !!!

Jā, “Latvijā nenotiek vairs neviens kaut cik nozīmīgs notikums, par kuru nezinātu LJA”, saka Babānes kundze ! Visu regulē un lemj žīdi Borovkovs, Godmanis, R. Bunka un A. Bunka, kā sacīja savā grāmatā pēdējais LPSR VDK šefs– latvietis Edmunds Johansons.

Kaut kāda rīvēšanās jau tomēr notiek kliķes iekšienē, jo savādāk man nebūtu sākotnēji noņemta apsūdzība valsts varas gāšanas mēģinājumā.

Visa šī sistēma, kas šodien valda Latvijā, ir krimināla- noziedzīga pašos pamatos !!!

Noziedzīgam spiedienam ir pakļauti ne tikai prokurori un tiesneši, bet arī advokāti. Kas notiks ar manu advokātu Pāvelu Rebenoku, ja viņš juridiski pareizi noformulēs E. Treļa kā eksperta problēmu šajā cieši vienam ar otru saistītajā nozieguma ķēdē ? Tāds formulējums būs vissmagākā apsūdzība 4. maija kliķei genocīda veikšanā ne tikai pret latviešu tautu, bet jau pret cilvēci kopumā.

Ē.TreļsI.Saulīte.R.PoļaksUn veicēji viennozīmīgi ir komunisti- cionisti !!! Ja mans Latvijas advokāts Pāvels Rebenoks to izdarītu, tad viņš tuvākajās dienās uz ielas “nokristu” ar sirds nepietiekamību, kā tas notika ar mākslinieku Vili Vizuli http://tautastribunals.eu/?p=37404 , kurš man solīja atklāt noziegumus, kurus veic Latvijas valdošā banda. Viņa nāve ir uz R. Bunkas, E. Treļa, A. Borovkova, I. Godmaņa un visas šīs sarkanās noziedznieku bandas sirdsapziņas.

FOTO: Noziedznieks ģenētiskā līmenī.100%tīgs nelatvietis

Lai nenostādītu labu advokātu, kāds ir P. Rebenoks, šīs nāvīgās izvēles priekšā, paziņoju viņam: tālākā mana komunikācija ar bandītisko tiesu nav uzskatāma par lietderīgu, jo drošības naudu es atpakaļ vienalga nedabūšu un šo noziedzīgo procesu beigt viņi nav ieinteresēti viena iemesla dēļ, lai es nevarētu piedalīties vēlēšanās.

Par R. Bunkas brigādes padoto, noziedznieku krievžīdu E. Treļu(visīstākais gara kroplis- deģenerāts), esmu jau rakstījis: http://tautastribunals.eu/?p=32122

Un tagad, latviet, klausies šo bezspēcības naidā trakojošās bandas absurdos izlēcienus. Viņi ir centušies pieprasīt Minsteres prokuratūrai manu slimības vēsturi un ārsta Bokenholta slēdzienu par manu slimību. Tādu izziņu pieprasot ,šie (treļi, bunkas,godmaņi) garīgās lepras slimnieki parādīja savu stulbumu.

Grantiņš,R.Bunka,Kozlovskis.LRTT.Borovkovs

Atgādinu: Visi, kuri ir kopā ar slepkavām Rihardu Bunku un Aivaru Borovkovu, savu dzīvi beigs aiz restēm vai karātavās !

A.-Borobkovs-R.-Bunka-Levits-Bērziņš-juristi.1Tālākais ir vēl kuriozāks, šie aptrakušie slepkavas grib, lai es iejaucos Vācijas Likumos un pavēlu savam ārstam dot čekas suņiem pieprasīto atbildi.

FOTO: Tieši šie divi nelatviskie izdzimteņi ir tie, kas plāno un vada L. Grantiņa fizisko iznīcināšanu.

Par manu slimību var precīzas norādes sniegt šodienas DP, kas ir VDK un MOSSAD mantiniece. Mana slimība nav dabiskas izcelsmes, tā ir radusies indēšanas rezultātā.

Domāju, ka MOSSAD var pat pasacīt dienu un stundu, kad šī “slimība” mani piemeklēja un arī, kad tika radīts tās atkārtojums. Ir zināms, ka MOSSAD mani gribēja novākt jau tūlīt pēc izraidīšanas, bet ASV to neatļāva. Cionisti- sātanisti labi saprot, ja atstāj dzīvu “PATIESĪBAS VĪRUSA NESĒJU”, tad tas agrāk vai vēlāk viņus iznīcinās.

Es esmu zvērējis TĀ KUNGA PRIEKŠĀ, ka savas tautas bendes aizvilkšu uz karātavām !

06.08.17    L. Grantiņš

Šeit Džohars Dudājevs stāsta par krievžīdiskās impērijas plāniem:

https://www.youtube.com/watch?v=8qvMdmJ7ShY

Lai velns parauj visus krievžīdu impērijas gara kropļus, kuriem kalpo bunkas, godmaņi, treļi un pārējie 4. maija kliķes sūdi !

You may also like...

6 komentāru

  1. ķiploks saka:

    Egilu Helmani arī gadiem ilgi mēģina “noņemt no trases” un īsi pirms vēlēšanām izdomāja krimināllietu pret viņu, taču viņš vienalga varēja kandidēt un ierādīja salašņām vietu, saņemot ievērojamu atbalstu un kļūstot par Ogres mēru.

  2. te saka:

    Tepat kaimiņos, – Tallinā, Stokholmā…ielas, kafejnīcas pārpilnas ar cilvēkiem. Gan vietējiem, gan tūristiem … Cilvēki stāv rindās pēc biļetēm uz muzejiem, izbraucieniem ar kuģīti u.c….Visur skan jautra mūzika un dzīve sit augstu vilni…Laika apstākļi tādi paši vai pat sliktāki, nekā pie mums.
    Kas notiek Latvijā, Rīgā…? Atbilde ir, salīdzinājumā ar kaimiņu pilsētām, – nekas!
    Labi, par Latvijas valsts ministrijām – finanšu, ekonomikas, labklājības, kultūras u.c., – viss jau sen ir skaidrs (labāk un lētāk ir šeit neuzsākt savu biznesu. Apliecinājums tam – ss.lv)… un Aivars Borovkovs, Egils Levits, Dzintars Rasnačs, Ēriks Kalnmeiiers, Jānis Maizītis, Ivars Bičkovičs, Andris Guļāns, Aivars Endziņš, Valdis Birkavs, Juris Bojārs, Jānis amaldiņš, Jānis Reinis, Normunds Mežviets un citi.

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde “te saka”. par kultūras ministrijas darbību Latvijā.

    1994. gadā iesniedzu Kultūras ministrijai RLB dokumentu par varmācīgo Rīgas Latviešu Biedrības likvidāciju 1993. gada 18. februāra naktī un N E P I E C I E Š A M Ī B U ierosināt kriminallietu par šo faktu (likumīgo 1938. gada statūtu aizliegšanu)!

    KGBistu atbildes reakcija bija visu Kultūras ministrijas 1994. gada iesniegumu LIKVIDĀCIJA! (visu ienākošo dokumentu atzīšanu par “PAZUDUŠIEM”!

  4. auseklis saka:

    Koments sanāks par komentu, bet jad dziļāk tad par rakstu vien būs. Ogrē pirms vēlēšanām tika izplatīta avīzīte par helmaņa labiem darbiem. Starp tiem arī borovkova slavinājums vislatvietim. atceroties ko vislatvieši virzīja par prezidentu , tad rodas jautājums kuru nāciju viņi pārstāv.
    .
    .
    .
    Admins
    ??????

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Prettiesiski uzurpētā vara ir radījusi V I S A T Ļ A U T Ī B A S ilūziju valsts augstāko amatpersonu vidē!

    Tās pielīdzināmas reibumā braucošiem D Z Ē R Ā J Š O F E R I E M , kuri apdraud paši sevi, valsti un mūs visus!

    Latvija ir kauna traips Eiropai!

    Mostieties, celieties, strādājiet!
    .
    .
    .
    Admins
    “Un pēdējā laikā TAM(Sātanam) tiks dota liela vara… !” Tā ir atbilde daudzām lietām… .

  6. John saka:

    Abi idioti, patēvs un padēklis bunkas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *