G. Bojārs. Tu, Grantiņ, esi naidpilna niecība

www.tautastribunals.eu-1411

Tallina.G. Bojārs.LRTTMūsu prezidentūras laikā Rīgā bija sastrēgumi !

Tallinas ielās izbrauc autobusi bez vadītāja.

Braukšana bez maksas

Tallinas ielās izbrauc pirmie autobusi bez vadītāja. Braukšana tajos – bez maksas

Sestdienas pēcpusdienā Tallinas centra ielās izbraukuši pirmie autobusi bez vadītāja.

Šādi transporta līdzekļi Igaunijas galvaspilsētā būs redzami līdz augusta beigām,…

jauns.lv

Tikko kā vienā no iepriekšējiem rakstiem atgādināju, kas ir komentārs:” Lielākā daļa lasītāju pat neapjēdz, ko nozīmē vārds KOMENTĀRS. Komentārs ir dotās TĒMAS apskats- personīgais viedoklis par publicēto rakstu, bet ne citu komentāru rakstītāju lamāšana.“

Tautai ir jāzina mūsu Varoņi un arī “varoņi”.

Bojārs.Grantiņš.LRTTŠoreiz nervi neizturēja lielākam rāpulim. Neaiztiku viņu, vienkārši komentēju rakstu, kurā bija tēma: Tallinā jau kursē autobusi bez vadītājiem. Šo diskusiju variet lasīt raksta beigās. Dziļākā doma manam komentāram bija: ja nebūtu iznīcināta mūsu neatkarība no krievžīdiskās komunistu bandas puses, tad pa mūsu ielām sen jau kursētu tādi autobusi un ne tikai… , jo neatkarīgās Latvijas attīstības potenciāls bija milzīgs.

FOTO: Kas tu, īstais “letiņ”, būtu bez sava tētiņa ? Sūds uz puļķa gala un nekas vairāk, bet tas tev viss vēl priekšā… .

Arī pēcAtmodas laikā, ja krievžīdikie- komunistiskie noziedznieki(kargini, krupņikovi, godmaņi…) nebūtu veikuši totālu valsts izlaupīšanu, mēs būtu priekšā igauņiem.

Un te nu kārtējam latviski runājošam krievžīdam “nerva stīga” neizturēja, ņēma un pārtūka. Neaiztiku taču viņu, nokomentēju un aizgāju… .

Un, kas tad ir šīs varonis, kura vārds ir Gundars Bojārs ? Jaunākā paaudze nezina un var pat uzskatīt viņu par patriotu. Šis izdzimums ir: čekista, komunista un slepkavas Jura Bojāra “spermas produkts.” Savādāka leksika nav tādiem piemērojama, jo nostādītu neērtā situācijā godīgus cilvēkus.

Izmantojot sava tēva ietekmi- ir tas, kas viņš šodien ir. Un ir viņš sodiem miljonārs !!! Saistīts ar krievu mafiju un visu šodienas 4. maija noziedznieku mafijas ķēķi.

Tas ir jāzina katram godīgam cilvēkam.

No soda neviens neizspruks un Bojārs būs viens no pirmajiem, kuram būs jāatbild par veikto genocīdu pret latviešiem. Juris Bojārs ir tāds pat latvietis kā Ivars Godmanis. Kad sāks starptautiski izskatīt Latvijas jautājumu, tad mēs arī uzzināsim, kāpēc pēkšņi nomira Ivars Ķezbers, kurš arī bija komunists, bet tomēr latviešu patriots… , un kāds tam visam sakars ar Juri Bojāru, kursa dēls kļuva par miljonāru… . Lūk, tāpēc Juris Bojārs ar putām uz lūpām cenšas pierādīt, ka čekas maisi nav jāatver… http://tautastribunals.eu/?p=18038

Vai arī pēc visa tā šis nožēlojamais nešķīstenis sacīs: “Panāc šurp, drosminiek !”

03.08.17    L. Grantiņš

Un tādi šakāliski izdzimumi valda pār mūsu Tēvzemi !

Komentāri

Linard Grantins Tur, kur nav krievžīdi- komunisti pie teikšanas, tur viss notiekās.. .

Gundars Bojārs Un autobusu vadītāji krievžīdi- komunisti tiek atlaisti no darba…

Linard Grantins G. Bojāram: Kādas “sektas”(krievžīds ir sektas, bet ne tautības apzīmējums) pārstāvis ir tavs tēvs VDK virsnieks Juris Bojārs ? Vai bez viņa plīdzības tu būtu miljonārs un tas, kas esi šodien ? Necenties apsteigt Likteni, neizdosies. Un, kā klājas tavam “kristus bērniņam”, par kura piedzimšanu saņēmi 6 000 Latu, kad tautai nebija par ko maizi nopirt. Tu, nolādētais slepkava, vēl iedomājies izteit savas žļurgas… . Nekur jau tu nepamuksi… .

Gundars Bojārs Panāc šurp, drosminiek!

Linard Grantins G. Bojāram: Rez kazlēns, kurš bija uzkāpis uz jumta uzsauca garām čāpājošam vilkam: “Nāc šur tu pēlēkais ķēms, es tevi ar saviem spicajiem ragiem par sietu pataisīšu !” Vilks pat nepagriezis galvu atbildēja: “Neba tu to saki, bet tava vieta !”————Nu ja, biedr Bojār, nekas nepastāv mūžīgi un tava “vieta” nav izņēmums… .

Gundars Bojārs Bail ja? Jeb sevi par vilku uzskati? Tu nemaz nezini, kad ir vilks, naidpilnā niecība!

Linard Grantins G. Bojāram. Citu atbildi negaidīju, jo jums latvieši ir nekas vairāk kā GOJAS, tātad, niecības… .

Gundars Bojārs Šakāļi parasti ierauj asti kājstarpē. Tieši, kā spriežot pēc Tavas, cienījamais, valodas, bija sagaidāms. Tā viņi dara. Ir nācies daudz tādus brašuļus satapt, tādēļ nebrinos par šādu reakciju. Vilki

You may also like...

2 komentāru

  1. no kompromat.lv saka:

    Bijušais Rīgas mērs un bijušais sociāldemokrāts (tagad „mācītāju partijas” biedrs) Gundars Bojārs nekad nav slēpis, ka ir pareizticīgais, tāpēc Lieldienās redzēts Lido Krievu sētā mielojamies ar pelmeņiem. Kā zināms, Bojārs ir viens no Austrumeiropā dārgākā tilta cēlājiem.

  2. No Maarupes saka:

    Shtrunts par to, ko rijis un kur taads Bojaara deels bojaars bijis ieliidis, bet tas, ka shis tips nekad un nekur nav aizstaveejis Latviju un latvieshus gan ir fakts,kaa arii tas, ka tieshi preteeji- sheemojis un bleediijies guustos sev bagaatiibu uz tautas reekina. taapat, kaa ir fakts, ka vina papucis ir uzticami kalpojis okupantu varai un ne tikai kalpojis, bet bijis taas izlases vadiiba-cekas augsts virsnieks
    un shie nodeveeji un veel cupa citu shodien trekni dziivo, bet pat nedomaa dzeest savu vainu paliidz\ot, aizstaavot Latviju un vajaatos, aizliegtos, nokluseetos patriotus.
    .
    .
    .
    Admins
    Šie izdzimumi ne tikai trekni dzīvo, bet bailēs par savu rītdienu slepkavo tos, kuri iestājas par tautas tiesībām un Tiesiskumu. Tāda ir sātanistu daba.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *