V. Freimantāls jautā U. Šmitam

Valdis Freimantāls,L.Grantiņš.LRTTUldim Šmitam jautājums pēc būtības

Par Latvijas valdības noķengāšanu un Latvijas noķengāšanu – tas jau izklausās cerīgi un saprotami!

Tas liek domāt ka Uldim Šmitam (tāpat kā mums) rūp gan Latvijas valdības, gan Latvijas valsts REPUTĀCIJA.

Bravo!

Ir pierādījies ka esam vienā barikāžu pusē – mums rūp valsts un valstisko amatpersonu reputācijas! …… (Gribam lepoties un apmaksātajām amatpersonām: prezidentiem ministriem, politiķiem, vēsturniekiem, diplomātiem, ekonomistiem, publicistiem, žurnālistiem, sportistiem, pedagogiem, mediķiem, zinātniekiem utt.)

Ir pierādījies, ka vairāk par visu esam ieinteresēti lai savus pienākumus viņi pildītu apzinīgi un sekmīgi!

Bet vai daudz tādu ir Latvijā?

Es varu droši nosaukt tikai nedaudzus. Publicists Avotiņš, ekonomists Ošlejs vēsturnieks Ronis (noslepkavots), cilvēktiesību aizstāvis Lāma (noslepkavots), uzņēmējs Peimanis (noslepkavots), finansists Selga (noslepkavots), dziedātājs Lihtenbergs (noslepkavots), aizsargs Rība (noslepkavots), tiesnesis Laukroze (noslepkavots), advokāts Platacis (noslepkavots), dzejnieks Elsbergs (noslepkavots), kultūras darbinieks Freimanis(noslepkavots), disidents Astra (noslepkavots), disidents Freimanis (noslepkavots), garīdznieks Gailītis (noslepkavots), režisors Podnieks (noslepkavots), operātors Slapiņš(noslepkavots), operātors Zvaigzne (noslepkavots), politiķe Kozakēviča (noslepkavota), mākslinieks Galevius (noslepkavots ar visu ģimeni) jurists Grūtups (noslepkavots) utt.

Lūk, kādā valstī mēs D Z Ī V O J A M !

Vai ar to var lepoties?

Vai par to drīkst nerunāt?

Cilvēktiesību aizstāvības grupa Helsinki 86 ir T I K A I tādēļ, lai par to runātu rakstītu, tiesātos un pierādītu! (tas kas nepūš – vai tad tas ir vējš?).

Dokumentēt komunistu un čekistu noziegumus ir Helsinku 86 uzdevums un P I E N Ā K U M S !

Linards Grantiņš un “Tautas tribunāls” ir V I E N Ī G A I S stabilais informatīvais, starptautiski prestižais, Latvijas valsts P A T I E S Ā stāvokļa novērtētājs un K R I T I Z Ē T Ā J S !

Pasaulē briest pārmaiņas !!!

Pateicoties interneta fenomenam – N E K A S vairs nav N O S L Ē P J A M S !

Viss parādās un tiek atklāts kā uz delnas.

Satversmes apzinātie rupjie P Ā R K Ā P U M I 13 punktos ir radījuši patreizējo demogrāfisko katastrofu un tautsaimniecisko katastrofu, MILJARDOS mērāmu.

Vai par to Latvija un valdība būtu jāslavē ??? (jālepojas).

Tieši otrādi – tā ir jāpeļ. (norādot vainu un vainīgos).

Cienot Jūsu viedokli, Uldi Šmit, Helsinki 86 vienmēr ir atvērts objektīvai un atklātai diskusijai – tāda ir cilvēktiesību aizstāvības organizācijas B Ū T Ī B A.

Un beidzot – vai Jūs neredzat komunistu, čekistu un LPSR nomenklatūras N O Z I E G U M U S ? (Viņu P R E T L A T V I S K Ā S politikas turpināšanu 4. maija valstī Latvijā?)

LRTT piebilde:

Ebreji,Grantiņš,Suharenko,Zatlers.LRTTFreimantāla kungs ir nosaucis šeit tikai dažus vārdus no milzīgā skaita, kas pēcAtmodas laikā tika no čekisiem(A. Bunkas- I. Godmaņa brigādes) noslepkavoti. Daži pat no viņiem nav pieskaitāmi pie tradicionāliem disidentiem, bet “nadzīgiem” juristiem un vēsturniekiem. Grūtups tika īsi pirms savas dabīgās nāves noslepkavots, lai viņš neatklātu kaut ko ļoti svarīgu,  ko visu laiku bija turējis(noziedzīgi) pie sevis. Tas bez šaubām bija saistīts ar “izredēto” noziegumiem pret latviešu tautu. Tāpat īsi pirms savas dabīgās nāves tika noslepkavots Laimonis Purs, lai žurnālistiem nepasacītu to, ko bija nodomājis sacīt L. Grantiņam. Vēsturnieks I. Ronis šiem izdzimumiem bija sariebis pamatīgi, jo bija ARHĪVISKI labi informēts par sarkano nacistu(tā viņš izsacījās par komunistiem) noziegumiem. Žēl, ka viņš nepaspēja uzrakstīt par žīda Z. A. Meirovica pretdarbību Kārlim Ulmanim. Vienā no pēdējām tel. sarunām viņš man pavēstīja, ka viņam ir pietiekoši daudz tam pierādījumi. To arī krievžīdi nevarēja pieļaut… . Astrīdas Babānes liecības par Rihardu Bunku un viņa darbību mūs pārliecina, ka aiz tā visa stāv starptautiskā cionistu banda… .

Tas zīmīgākais, ka n e v i e n s slepkava mav noķerts !!!

Tik tiešām pareizi sacīts: “Tas kas nepūš vai tad tas ir vējš ?”

01.10.17     L. Grantiņš

Un šeit mazliet PĀRDOMĀM

L.Grantiņš, P. Brūveris, J. VanagsViss var šajā bēdu pasaulē(kurā valda zagļi, slepkavas un visa veida izvirtuļi) notikt, un tu, ieraugot šīs zemes kārības, esi aizmirsis par SOLĪJUMU, kuru devis savai Dvēselei, kad ieradies šajā DZĪVĒ.

Lai tev tiktu atvērti vārti uz MŪŽĪBU(paradīzi), Tev savā dzīves laikā ir jāievēro tikai nieka desmit LIETAS:

1.Tev nebūs Visuradītāju zaimot, citus dievus radīt un tos pielūgt… . 2. Tev nebūs Dieva vārdu nelietīgi valkāt, jo Viņš to neatstās nesodītu… . 3.Tev būs svēto dienu svētīt… . 4. Tev būs savu tēvu un māti godāt, lai tev labi klājas un tu ilgi dzīvo savā zemē… . 5.Tev nebūs nokaut… . 6.Tev nebūs laulību pārkāpt… . 7.Tev nebūs zagt… . 8.Tev nebūs nepatiesu liecību dot… . 9.Tev nebūs iekārot sava tuvākā namu… . 10.Tev nebūs iekārot sava tuvākā sievu\vīru, nedz ko citu, kas tam pieder… .

Neklausi nevienam, kurš Tev saka, ka Dievs mīlestība esot… . Dievs ir nepielūdzams ESĪBAS LIKUMS, kam nav nekāds sakars ar mīlestību un, kas iznīcina jebkuru, kurš TO neievēro !

Ceru, ka Tev izdosies ievērot šos desmit noteikumus un tu ieiesi neiedomājamu iespēju Pasaulē, bet ja nodosies “vēdera- miesas labklājības aicinājumam”, tiksi nežēlīgi saplosīts no zemiskām tumsības kreatūrām un kā BŪTNE iznīcināts.

Atgādinu: “Paradīzes atslēga” ir tavās, bet ne Dieva rokās. Viņš Tev piedzimstot ir iedevis visu(sirdsapziņu), lai Tu sasniegtu savu mērķi un tāpēc nediedelē pie Viņa, nepārkāp otro LIKUMU !

You may also like...

2 komentāru

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Gaidot atklāto diskusiju ar Šmita kungu, pieskāršos būtiskai lietai par kuru reti kāds ierunājās vispār!

    Proti, – kā komunisti un čekisti pārvalda 4. maija valsti (savu privātīpšumu).

    Vispirms cilvēkam, kurš pauž PATIESĪBU liedz normālu dzīvi Latvijā!

    Plašais un sazarotais KGB aģentu tīkls dara savu!

    Viņi panāk ģimenes un draugu neiecietību un nesapratni pret “dumpinieku”!

    Jo masu saziņas līdzekļos autoratīvi uztur viedokli, ka mums Latvijā pastāv demokrātija.

    Tieši tas ir noteicošais cilvēku N E T I C Ī B A I disidenta paustajam!

    Tad, dažādām metodēm, sāk dragāt ar tiesu izpildītajiem un uzsūtītiem kriminālelementiem viņu dzīves.

    Nepamatoti, speciāli uzlikti administratīvie sodi šiem cilvēkiem birst kā no pārpilnības raga!

    Dažādas K O M I S I J A S un inspektori cenšās viņus iedzīt izmisumā.

    Un bieži tas izdodas!

    Patiesības paudējs nesekmīgi cīnās ar noziedzīgo administratīvo praksi – uzbrukt konkrētam – noskatītajam “likuma pārkāpējam” no visām pusēm! Sodi sodi, sodi! un visi nepamatoti – speciāli radīti. ( KGB speciālistu radīti).

    Labi apmaksāti “speciālisti” viņu plosa!

    Daudzi neiztur un pilnība pārtrauc savu sabiedrisko darbu – pat nodzerās, jo tiek “speciālistu” nodzirdīti! ( šim nolūkam pastāv S L E P E N I instruēti, labi apmaksāti SPECIĀLISTI visās Latvijas apdzīvotajās vietās jau no padomju laikiem).

    Tāda, KGB plašā “kārtības uzturēšanas” sistēma šodien pastāv bez izmaiņām, kopš 1940. gada.

    No malas tas izskatās kā “SADZĪVISKA LIETA”.

    Zinu no personīgas, rūgtās pieredzes!

  2. Aelita saka:

    Valdim. Atbalstu Jūsu komentāru. Tikai nezinu, vai tos var saukt par KGB, es drīzāk teiktu – mafiozi vai masoni, kas jaucas cilvēku personiskajās dzīvēs, sūta savus, kā lai nosauc, šerlokus holmsus vai puaro, lai atrastu kādu melnumiņu, par ko zākāties… Ja es savu dzīvi esmu dzīvojusi daudzmaz kārtīgi, centusies izvilkt savu ģimeni grūtos laikos, tad ko man var piesiet? Ja nu vienīgi kādus jaunības maldus, meklējot draudzību un mīlestību…
    Draņķīgi ir tas, ka ietekmēja pat manu mazbērnu skolas. Mazdēls reiz teica – skolotāja esot jautājusi – kāda ir tava vecmamma? Viņš atbildējis – ļoti laba…
    Manai meitai, kas mīl teātri vairāk par ģimeni, gan izdevās saviem bērniem iestāstīt, lai neklausās, kp vecmamma runā, jo viņai ir paranoja. Patiesībā ir arī tā paranoja, es apzinos, jo pēc masīva psiholoģiska uzbrukuma cilvēka psihe tiek iedragāta, tā laikā es jutu, ka kļūstu nesavaldīga, tie, kas klausījās manu dzīvokli, to varēja dzirdēt…
    Tomēr, par spīti visam, mazbērni nāk pie manis pēc padoma, sapratnes.
    Tās bija plašas aprindas, ko iesaistīja manā pārmācībā. Kāds (internetā) teica – tie ir oligarhi +jaulaicēni+saskaņieši… Nu varbūt. “Cienījami” pretinieki.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *