V. Freimantāls. Tas viss atgādina Staļina laikus

Liecības.LRTT.H-86.LatvijaSaeimaGrantiņšBitenieksBarissUrbanovičsKozlovskis.Ir jau sacīts, droši vien, ka arī pašreiz saka un arī turpmāk sacīs: “Nu, ko tas Freimantāls vienmēr uzbāzīgi ar to savu Latviešu Biedrību un daudzbērnu ģimenēm “uzbāžas”… .”

Tad gribētu pajautāt tiem: “Vai jūs arī savas puķes tikai iestādot aplejat . Vai tās, lai atkal varētu no jauna uzziedētu, nelejat katru dienu ?”

Tieši to pašu dara arī Valdis Freimantāls, viņš kopj mūsu tautas Garīgo ziedu dārzu, lai tas atkal reiz varētu uzziedēt ! Viņš neļauj nogrimt šim mūsu tautas pašam svarīgākam jautājumam Esības aizmirstības atkritumos. Viņa sacītais kā īlens duras sarkano noziedznieku apziņā, atgādinot viņiem, ka par to, ko viņi veikuši, pienākas karātavas.

Visi šie čeveri, borovkovi, godmaņi, škapari, dinēviči, veidemanes, kalnietes, āboltiņas, brigmaņi u.d. c. kā ar mēri aplipušas cūkas tiks aizvilktas uz karātavu “ugunskuru” un sadedzinātas, lai mūžam šis sātaniskais mēris vairs neatdzimtu.

LRTT. Freimantāls.Grantiņš. LRTT

FOTO: Bez kopšanas, bez pacietības un nogurdinoša darba, nekas nav sasniedzams… .Vai tu esi spējīgs saskatīt to, kas tāv aiz šī skaisti iekoptā dārza ? Ja nevari, tad esi nožēlojams zemes tārps, līdzīgs mūsu tautas un valsts izlaupītājiem… .

Mēs katrs ejam pa savu “taku” uz sevis nosprausto mērķi.

Ja mērķis ir Patiesība, tad varam viens otram grūtākajos brīžos palīdzēt, jo, kad atsegsim Patiesību, tad atgūsim savu Tēvzemi.

Patiesība ir Gaisma, kura ne tikai apžilbinās nešķīsteņus, bet tos fiziski sadedzinās. Tāpēc es šeit savirknēju it kā divus pretrunīgus – antagonistiskus vārdus: karātavas un ugunskuru.

Kā reiz man atgādināja prāvests Andrejs Kavacis: “Ja pastāvēsim Patiesībā, mēs panāksim visu !”

Pamazām jau sāk pret komunistu- čekistu zagļu bandu lietas sabiezināties. Tas nozīme, ka tuvojas konfrontācijas brīdis, kas var arī izvērsties par asiņainu sadursmi. Šī banda labprātīgi no varas neatsacīsies. Viņi šaus mums mugurā, jo tāda ir komunistu daba.

Tā saucamie troļļi- kremļa ietekmes aģenti, soc- tīklos ir izvērsuši savu puveklīgo darbību pret jebkuru Patiesu domu(pret Latviju kā nacionālu valsti) un šo domu paudēju. Raksta beigās ielieku divus šādus viepļus no kuriem kritiskā brīdī būtu jāuzmanās.

X stundā šādi “prusaki” Zemessargiem vajadzētu nekavējoties “neitralizēt”.

Dievs, svēti un pasargi mūsu Tēvzemi !

28.07.17     L. Grantiņš

Valdis Freimantāls,L.Grantiņš.LRTTAtjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības tautsaimnieciskās uzraudzības L I K V I D Ā C I J A 1993. gada 18. februāra naktī un likumīgo 1938. gada statūtu aizliegšana, ir T I E Š A I S iemesls valsts astronomiskajam parādam un ģimeņu masveida bēgšanai no Latvijas ! (Dzimtenes pamešanai).

Tauta vairs nevar Māmuļā lemt un apspriest “PARTIJNIEKU” alkatīgo un pretlatvisko valsts politiku ! (Kā tas bija no 1992. gada 18. jūlijam līdz 1993. gada 18. februāra naktij – laiks , kad RLB darbojās pēc 1938. gada likumīgajiem statūtiem).

Tagad uzpirkti dejotāji un dziedātāji Māmuļā imitē biedrības darbību !

Imitē prieku par 4. maija “DEMOKRĀTISKO” būtību atgādinot Staļina laikus !

Aiz ārējā svētku noformējuma slēpjot tautas izmisumu ! (Kā var priecāties par tiesu izpildītāju piestādītajiem – N E S A M A K S Ā J A M I E M rēķiniem?)

Naudas maisi pat prasa maksāt ģimenēm kurām ienākumi N E S A S N I E D Z pat iztikas minimuma P Ā R T I K A S daļu !!!

Tas konkrēti attiecās ari uz manu 10 bērnu ģimeni.

Pensija 92 eiro, bet par to, ka dzīvoju uz savas zemes, savā 100 gadīgajā mājā ar 13 gadīgu, apgādājamu dēlu – man jāmaksā NEKUSTAMĀ īpašuma nodokļa T Ū K S T O Š I ! (Kur tos ņemt)?

Vai var būt vēl NECILVĒCISKĀKA attieksme pret Latvijas patriotu – P E N S I O N Ā R U.

Ikdienas P A Z E M O J U M I, ko pretlatviskā valsts pārvalde īsteno, D I S K R I M I N Ē J O T latviešu ģimenes, ir prātam neaptverama !

Komunisti un čekisti N E S O D Ī T I apkaro latviešu ģimenes (it sevišķi lielās).

Paši izdalot sev “ALGAS” par darbu tautas labā! (Un šis darbs ir reducējies visaptverošā D E M O G R Ā F I S K Ā katastrofā) !

Pats dīvainākais – vainīgo nav!!!

Nopirktie žurnālisti N E S A R E D Z ministru un augsto valsts amatpersonu vainu. (Smalkjūtīgi klusē stāvot varas pusē).

Visdziļākā, lielo ģimeņu, pateicība Helsinkiem 86 par iespēju “Tautas tribunālā” pasaules sabiedrībai vēstīt par komunistu un čekistu P R E T L A T V I S K O trakošanu Latvijā !

Par ārprāta Ģ I M E Ņ U diskrimināciju!

Par valsts amatpersonu dziļo N E K O M P E T E N C I un Eiropas “Sociālās Hartas” attiecīgo pantu neratificēšanu. (Lai novērstu demogrāfisko katastrofu).

Nav lielākas N E L A I M E S tautai un nācijai, kā dzīvā spēka zaudēšana !

Demogrāfu ārkārtas Z I Ņ O J U M U S par stāvokli valstī prezidenti un ministri uztver kā joku. ( Nepievēršot tam N E K Ā D U vērību jau 26 gadus).

Bet vai tas ir joks ?

Ikvienu, kurš pievērš uzmanību PRETLATVISKAJAI valsts politikai – nekavējoši A P K A R O !

Spilgts piemērs ir ekonomisko zinātņu maģistres Dittas Rietumas pašaizliedzīgais S A B I E D R I S K S I S darbs !

Tā vietā, lai viņai piešķirtu Triju Zvaigžņu ordeni par ” A N O pamatiedzīvotāju tiesību deklarācijas svarīgāko pantu I E V Ē R O Š A N U Latvijā”, – viņu vajā un, gluži kā Ansim Ataolam Berziņam piespriež C I E T U M S O D U !

Šādas pretlatviskas rīcības dēļ, G A I Š Ā K I E Latvijas prāti un drosmīgākie patrioti kļuvuši par P O L I T I S K I E M bēgļiem !

Tā ir APZINĀTA iebiedēšanas politika, lai tauta N E A I Z S T Ā V Ē T U savas likumīgas tiesības !

Ierosinu visiem kā vienam, aizstāvēt Dittu un Ansi no politiskās vajāšanas, vērsties starptautiskajos masu informācijas līdzekļos, nepieļaut izrēķināšanos ar Latvijas patriotiem!

Lasiet Dittas Rietumas D R O S M Ī G Ā S publikācijas www Labie.lv.

Žēl ka nezinu Anša Ataola Bērziņa interneta publikāciju vietni. (Kurš zina – lūdzu norādiet) !

Kādreiz mums bija Gunārs Astra un Juris Ziemelis – tagad Ditta un Ansis ! (skumji , ka ne Latvijā ar savu T A U T U) !

Skumji ka Lidija Doroņina un lieliskais, nesalaužamais Ģederts Melngailis nepublicējās Tautas tribunālāH86 biedri.

Aicinu visus iestāties par likumības A T J A U N O Š A N U Latvijā – latviešu ģimeņu tiesību konsekventai A I Z S T Ā V Ī B A I !

Dievs, Svēti Latviju !

LRTT.Grantiņš.J. Vasiļevskis. U. Šmits

You may also like...

7 komentāru

  1. No Maarupes saka:

    Taadi uldisi smiti un janisi vasilevski jau ar savu krievu bomzu un kriminaalistu leksiku uzreiz nodod savu kremlisko vidi un savu prasto, pretlatvisko buutiibu un izceksmi-kaa 100% cekistu vecaaku vai kangaru deelini un kangaru draugeli.Labi, ka LRTT tos atmasko un paraada, gan jau reiz tacinas krustosies ar iistiem un krietniem latvju patriotiem
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā, tie visi ir no tās pasugas.

  2. ķiploks saka:

    Paldies Dievam, ka mums nav daudz tādu šmitu un vasiļevsku.

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Gaidu no cienījamā Ulda Šmita kunga paskaidrojumu par apvainojumu Latvijas sirdsapziņas bruņiniekam!

    Kāds motīvs?

    Kāda doma?

    Kāpēc?

    Varbūt ari es esmu pelnījis kādu nosodījumu kā antikomunists un latviešu ģimeņu tiesību deklarācijas autors? (mans e pasts elvismuseumlv@gmail.com).

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Latviešu ģimeņu tiesību deklarācija.

    “Katrai latviešu ģimenei ir neatņemamas un svētas T I E S Ī B A S nediskriminēti dzīvot, augt un attīstīties savā kultūrvidē”.

    Valdis Freimantāls.

  5. Sīrs saka:

    … un lembergi arī …
    .
    .
    .
    Admins
    Nē, lembergim liksim īstenot augstāk minētajiem piespriesto… . Ja viņš to godam bez raustīšanās veiks, reabilitēsim viņu.

  6. Uldis saka:

    Katrs var izklsīt gan manu, gan tā kangara grantiņa tekstu, kurā kangatrs grantiņš ir uz vienu roku ar kremlēniem, kas noķengā Latviju un Latvijas valdību. un tie melīgie fotošopi, kurus liek gan grantiņs gan citi kremļa kalpi, nāk no viena avota, tie visi ir pārāk vienādi.
    bet par šito ķengu lapu. patiešām cilvēki, kuri ir Latvijas patrioti te nepublicējas , jo saprot, kas ir īstie lapas pārvaldītāji.
    šinī lapā nekas nav tautas interesēs,
    .
    .
    .
    Admins
    Kā redzams, Tad esi Uldis Šmits.
    Ja gribi, lai nākošreiz Tevi apstiprina, tad mini konkrēti, kuru esmu nodevis un, kurš foto ir melīgs.
    -Un kuri ir tie citi kremļa kalpi ?
    -Un, kurā vietne publicējas Latvijas patrioti ?
    -Un, kuri tad ir tie īstie Lapas pārvaldītāji ?
    Visi šie Tavi minējumi ir tendenciozi- melīgi ar vienu mērķi, sēt neuzticību latviešu tautas starpā, jo nepasaki neko kokrētu, bet vispārini.
    Tāds ir troļļu uzdevums.

  7. Uldis saka:

    Tas ir vāks, ka 26 gadus pēc Latvijas neatkarības, it kā, atjaunošanas uz visas pasaules neatradās neviens, kurš varētu vadīt Latvijas armiju, kā vien Krievijas kara skolas absolvents, kurš zvērējis uzticību staļinistu ordai, Ljoņka Kalniņš. Nav brīnums, ka pēc atvaļināšanās no bruņotiem spēkiem, Rublovskis un Bergmanis uzreiz iestājušies SC. Ar šausmām tikai varu iedomāties, kā X stundā Maizīša, Mežvieta un Kozlovska plintnieki, kopā ar bruņotiem atvaļinātiem krievu armijas virsniekiem centīsies nogalināt visus Latvijas patriotus un kā latviešu karavīriem šaus mugurās.
    .
    .
    .
    Admins
    To viņi ir paredzējuši… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *