J. Zīverts. Barikāžu dūmi

 a123

IMGP0914Reizē ar barikāžu dūmiem izkūp latviešu tautas nākotne un sapnis par Brīvu, Neatkarīgu un Latvisku Latviju !  Skumji… .

Tik labs sākums un paši vien visu salaida dēlī. Paši, gan barikāžu dalībnieki, gan skatītāji- reņģēdāji, gan… .

Skatoties TV barikāžu atceres pasākumus, šķebina dūšu redzot šos “prominentos” valdošās noziedznieku kliķes darboņus gozējoties šajos pasākumos.

 Zaimi un liekulība skan viņu runās kā jau savas tautas NODEVĒJIEM !

Jānis Zīverts 30.01.11

——————————————————————————————–

Linards Grantiņš- Helsinki-86Protams, ja runājam vispārīgos jēdzienos, tad paši visu salaidām “dēlī”.

Foto: L. Grantiņš

Atmodas laikā visi šie “prominentie” purni bija pie varas. Viņi labi saprata, kas viņus sagaida, ja uzvarēs Tiesiskums. Par noziegumiem, ko šie nolādētie kangari, sākot ar Peteri un beidzot ar Brigmani, bija pastrādājuši pret latviešu tautu- pienākas tikai un vienīgi karātavas.

Tāpēc tika darīts viss, lai tas nenotiktu. Slepkavības bija dienas kārtībā ! Slepkavību Komunistu vieplis

Foto: Viens no pretīgākajiem komunistu viepļiem- Brigmanis. Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, šis KP pagrīdes biedrs tiks aizvilkts uz karātavām. Tas viss notiks starptautisko ekspertu klātbūtnē. Par noziegumiem, ko šis “bende” ir pastrādājis pret latviešu tautu, cita soda nav un nevar būt !!!

plānotāji bija VDK darbinieki,sākot no izdzimteņa Borovkova un beidzot ar otru izdzimteni Godmani. Slepkavots tika uz “velna paraušanu” ! Žēlots netika neviens, kurš gribēja ieviest Taisnīgumu un Demokrātiju– vārda tā īstajā nozīmē. Slepkavoja sākot ar Kozakēviču un beidzot ar Lāmu… .

Nē, mēs “paši” neko nesalaidām “dēlī”, bet gan šie pretīgie komunistiskie viepļi…. .

Nekur viņi no karātavām neizspruks ! Vēl ļaunāk- pienāks diena, kad tauta šos borovkovus, godmaņus, šķēles, repšus un daudzus citus rāpuļus uz dakšām uzdurs…., un, to visu redzot, tauta uzgavilēs !!!

Neviens PASAULES LIKUMS neaizstāvēs šo slepkavu bandu… .

Šīs slepkavības tika piesegtas no DP puses:

    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/228027?ref=theme

L. Grantiņš  30.01.11 

You may also like...

25 komentāru

  1. zonnenbergs saka:

    Linard-Naids aizmale acis.Sods bus.Bet atvaino LATVIJA nav atseviska
    planeta,tikai ar latviesiem.Tagad notiek cina starp labo un launo visa
    pasaule.

  2. zonnenbergs saka:

    Man ka jurniekam janem vera viss.Ja ir 50%=50%,ka Keisijs
    saka par magnetismu un pludiem,tad janem vera.Ja saka ka
    bus konflikti starp labo un citiem tad janem vera.Apgaz ja vari.

  3. 13 saka:

    ‘Paši”visu salaidām dēlī.Ebrejiete ilzelīte(kūrēja lapeles DDD,latvieti,
    mūsu zemi),pēc tam ančānīti ieburzīja Jūrmalas domē.Kas bija šie vīreļi??
    Ja šobrīd kādam nav piemērota gaspaža šeit, pieved klāt no Odesas-
    latviešiem pieaugums.Jums iedeva vārdiņu”skanīgo-patriots”,sarkanbalto
    drāniņu(iznīcības krāsas) un visiem pietika.Tas bija iepriekšējais 100 g.
    projekts,tagad sākas jaunais projekts-briesmīgākais pasaulē.Viņi iznākumu
    šobrīd nezina,varam cerēt uz Pasaules Baltiem-cerība muļķu mierinājums.

  4. Dakteris saka:

    Izdzēst ārā rupekļa un psihopāta Grantiņa pretīgos vāvuļojumus. Jeb, ja preteklības raksta viņš, tad drīkst, ja? Nu, protams, šizofrēniķiem viss ir atļauts, viņus jau netiesā, tāpēc ļauj muti brūķet. Jo sūdu vairāk aiztiks, jo vairāk smirdēs. Bet smirdēt viņš grib gan!
    Un kur Grantiņš bija barikāžu laikā? Jau spaidīja vācu maukām pupus, drošā attālumā no turienes, kur varēja iet bojā.

  5. Kronis saka:

    Kura gada taa tiesa gaidama????

  6. white joker saka:

    ..hi,kas gan tas jauncepies dakteris var te mums būt, tāds pazīstami naidīgs, i šļakatas no bezspēka naida pil pret to grantiņu, bet a.g, jebb-joker,vai beidzot nepateiksit, kur tā viņa slimība redzama
    ..tak tu pats riktīgs šiziķis, ka te esi doktors, te a.g., te gitļers utt.

  7. Komūnisti, lai saglabātu savu varu,nenormāli ilgi uzturēja barikādes, tadējādi spriedze laupīja tautai veselo saprātu un tā pilnība atdevās nodevējiem- “rozā komūnistiem”.Šos mūdžus, kas jau 20 gadus uztur genocīdu Latvijā, es Atmodas laikā nemanīju ejam kopā ar tautu, tik vien kā televīzijā.Jāzina vienkārša patiesība, ka pasaulē nekur vēl noziedzīga vara pati nav atkāpusies.Kad mūsu gara spēks būs tik liels,lai beidzot uzvarētu šos smadzeņu skalotājus??!!! Jāatceras, ka Atmoda sākās ar solījumiem, ka pietiek ticēt komūnistiem, kas nemitīgi solīja “gaišo nākotni” ,bet būtībā veda uz iznīcību.Šobrīd solījumi turpinās. Cik ilgi vēl???!!!!

  8. no malas saka:

    Tieši tā Anderona k-gs, neviena kliķe un citi zagļi un uzurpatori nekad paši neatdod sagrābto varu,jo viņi zina, kas sekos, kad viss noziedzīgais pret valsti un cilvēkiem darīts un ja atklāsies viss, ko tagad vēl izdodas noslēpt, iebiedēt, novākt un neitralizēt!

  9. AMARILLA saka:

    -jaa vechi, buus vien tautai atkal dakshas un nuujas jaanem, jo ar labu skeeles, sleseri,urbanovici un rubiki,ameriki,reiniki varu neatdos

  10. Talmuds saka:

    Tikai ja jums būs dūša, kā barikādēs visiem kopā pieprasīt okupantu izvākšanu un to ari izdarīt, tikai tad jūs varēs cienīt citas tautas!

  11. Miervaldis saka:

    šoreiz jūs gan esat pārspīlējuši!Tak krievu dēļ muūsu valstī tik slikti iet!Nabaga mentiņi spiesti zagt, slepkavot!Vispār viņiem būtu jānosauj kāds krievs.Tas krievs, kura dēļ viņi ir nonākuši šādā stāvoklī!šīs visas cūcības notiek ar šo sarkano parazītu ziņu!VL toties ir pie varas, un zināms, kad šādam spēkam vaidzētu apskaidrot tautai, lai tai celtos tautiskā pašapziņa!Nu bet varbūt jūs arī esat nabadziņi, kuri vīlušies mūsu varturos….Bet nebēdājiet – pienāks tā diena, kad mēs atbrīvosimies no krieviem un viņu korišiem čigāniem!
    Tad tauta uzgavilēs!

  12. Miervaldis saka:

    Es nesaku kad ir labi laupīt un slepkavot!Vienkārši cilvēki ir novesti to krievu dēļ līdz tādam līmenim.Bet varbūt šie noziedzenieki paši ir krievi, un atriebjas mūsu valstij par to, kad nav viņiem leduskapī padomju desas?

  13. black_joker saka:

    Beidzot arī tu Miervaldi saprati, ka vajag tik blietēt nost visus citādi domājošos, visādus naidniekus, nacikus, fašikus utt.!

  14. black_joker saka:

    2011. gada 8. februāris 21.10 Beidzot arī tu Miervaldi saprati, ka vajag tik blietēt nost visus citādi domājošos, visādus naidniekus, nacikus, fašikus utt.!

    nu re – mana ēna klātu- Grantiņ, beigsi pieļaut komentēšanu zem svešiem nikiem, jebšu pats niekojies ar pīrādziņiem ??

  15. Talmuds saka:

    Bet, tu tak joker te pareizi esi uzrakstijis, ko tad nobijies un atsauc?

  16. black_joker saka:

    Talmudam – es to nerakstu- tur feikotājs ņemas- man neinteresē viņa nostāja, jo man ir savējā :) tamdēļ jau uzreiz reaģēju uz falšajiem komentāriem, tāpat kā tu uz savu parodētāju.
    GRantiņš varētu iemest Ip adresītes salīdzināt, kā to izdarīja, kad tas bija izdevīgi – Afgāņa gadījums….

  17. black_joker saka:

    Redzi, te tas pats atkal?!Un es tapēc tev Talmud vēlreiz atgādinu, tu tekstus salīdzini, pēc satura spried un sāc pats domāt,neļaujies tā niku zagļa provokācijām:)):):)

  18. Talmuds saka:

    Es jau salīdzinu, salīdzinu, vai tad tu mani par tādu muļķi uzskati,jeb tev ar tā tāda viltīga spēle, lai ne tu ne es vairs nesaprastu, kas ir kas

  19. black_joker saka:

    Tāds tā cilvēka uzdevums- panākt pilnīgu putru oponentu vidū. Tamdēļ jau L.G. neveic nekādas reģistrācijas, jo viņam patīk gozēties savu atbalstītāju vidū un sapra’ta balsi viņam negribas dzirdēt.

  20. black_joker saka:

    Pie tam, viņš jau nedzird mūsu, daudz efektīvāko, stiprāko saprāta balsi, daudz tuvāko un arī izdevīgāko saprāta balsi.
    Nu ko no nacikiem var gribēt-ideālismi,idejas, bet pliki un nabagi!:):):)

  21. black_joker saka:

    kā kulaks uz aci, par0dētāj

  22. Dakterelis - vēl saka:

    Es jau ceru kad Linards Grantiņš atradās tur, kur es teicu, jo citādāk mans tanks nespētu viņam stāties priekšā!Tā jau šo komentāru rakstu slapjām biksēm, un tādas man tās bija arī tankā!

  23. no malas saka:

    <domāju, Daktereli, ka raksti pliku taisnību par savām bailēs piemīztajām bumbierenēm, jo cik zinu, cik pazīstu jūsu šlaku, jūs tikai barā un pie tam bruņotā barā esiet varoņi un jūs NEKAD neatrastu dūšu būt vieniem pret kremļa slepkavu, spiegu un militāristu armiju un viņu maskētajām kriminālistu bandām! Tāpat, jums kolaboranti, kangari un kangariņi NEKAD nav bijis dūšas runāt TAISNĪBU vai uzstāties pret stiprākajiem vai bagātākajiem! Kā tārpi un kāpuri pazemīgi locāties visos vējos un izdabājiet visiem, kam spēks un vara tobrīd, cītīgi aprejot drosmīgos un jums mūžam nesaprotamos taisnības cīnītājus!

  24. Miervaldis saka:

    Ja šiem vīriem būtu vērts ko laupīt un terorizēt, tad tas ir krievs!Patiesībā tieši krievi viņiem būtu uz ielām jāaplaupa un jānošauj (jo viņi patiesais viņu nelaimju iemesls).Protams kad nav labi slepkavot un terorizēt visādus tur klubus, kuri ir ne pie vainas!Lai viņi aplaupa un piegriež skābekli kādam krievam – mahinatoram!Kaut gan azartspēļu klubi, un krievu mahinātori ir vienlīdz slikti, taču pēdējie ir lielāks ļaunums par azartspēļu klubiem!Diemžēl mūsu valdība spēj novērtēt to, kas viņiem ieber naudu, naudas makā, sirdsapziņas vietā!Tapēc jau varēja redzēt pa televizoru kā šos “aizstāvjus” godina!Nu un kur šie “varoņi” bija, kad piemēram vajadzēja palīdzēt plūdu laikā?Vai no nokritušiem kokiem atbrīvot Latvijas mežus?Lūk tādas tās lietas!Krievi mūsu varturiem (varbūt tik tiešām ne VL – TB//LNNK) var būt tik vien kādi partneri, vajadzīgi partneri, jo bez viņu atbalsta šie var aiziet pa burbuli!Viņi var būt labi partneri,jo tikai krievam tīkams kadrs pašlaik var iegūt galveno varu!Par VL, pozitīvi varu teikt to, kad viņi māk uzrunāt etniskā Latvieša vēlētāju, bet modināt Latviešus – diezin vai!Tādas tās lietas!Varbūt viņi gan var aizkavēt šloseru piemēram, lai tas nemestos aizstāvēt krievus, kad minētie cilvēki sapratīs – krievs ir vainīgs pie viņu nelaimēm.Ja šis laiks pienāks – tad sargaties Latvju dusmu!šīs sāpes, kuras piemeklēs jūs krievus, būs ar godu nopelnītas, un jūs paši būsiet pie tām vainīgi!Diez, vai mūsu patreizejiem varturiem pietiks dūšas mesties saviem slāvu kolēģiem palīgā, kad viņiem līdzās būs “modrie” valsts sargi VL, un visa sabiedrība zinās kas krievi ir par sūdiem!

  25. Miervaldis saka:

    Jautajums Grantiņam – pie kuras partijas pieder ģirts – Kristovskis?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *