LPSR KP Politbirojs turpina darboties

imagesCAWW1JNYJa mēs uzzinām, ka KP Politbirojs turpina darboties (kļuvis zināms no ticamiem avotiem), kaut arī pagrīdē, tad viss nostājas savās vietās. Saprotam, kāpēc notiek tas, kas notiek. Un, ja vēl saprotam- izprotam, ka boļševisms (komunisms) ir Jūdaisma(cionisms) “atzars”, tad jautājumi lieki.

Jēkabpils notikumi to parāda saasinātā formā. Politbiroja lēmumi šodienas Latvijā tiek aktīvi īstenoti visās jomās. Pēc šī paša politbiroja lēmuma Latvijā tika un tiek arī vēl šodien nogalināti nacionāli domājošie latviešu patrioti. Policija un armija tiek piebāzta ar Latvijai naidīgajiem krievu okupantiem, kuri nerunā latviski, vēl jo vairāk, neieredz un nicina latviešu valodu un latviešu tautu. Šī politbiroja “virsūdens” darboņi ir Peters, Godmanis, Borovkovs, Brigmanis……jā, jā un arī tā pati Māra Zālīte ar savu vīru, KGB kapteini. Mūrniece, kā tāda, ir nulles vērta. Viņa ir ielikta šajā amatā.

Latviešu tautas JŪDAS Jānis PetersAtkāpties viņa drīkstēs tikai tad, kad viņai to liks. Tas tomēr nenozīmē, ka Mūrniece ir bez vainas. Viņa ir izgājusi intensīvu smadzeņu “skalošanas” skolu pie padomju laika čekas slepkavām, kuri visi šodien “pajumti” ir atraduši LR DP, kurai kā izkārtne ir garīgi atpalikušais Jānis Reiniks. Šis “politiskais nulle” liekus jautājumus neuzdod, un tāpēc tik ilgi arī atrodas šajā amatā.

Foto: Attēlā jūs redzat vienu no pretīgākajiem latviešu tautas nodevējiem Jāni Peteru. Atmodas dezorganizators un krievu valodas dedzīgs aizstāvis. Brīvu Latviju brīvajā Krievijā, tādu lozungu šis tautas “gļota” sludināja vēl septiņus gadus pēc Atmodas. 

4. maija DP nodarbojas vienīgi un tikai ar latviešu nacionālistu un Latvijas ekonomikas iznīcināšanu, bet ne Valsts drošības jautājumiem. Viss rekets, narkotikas, spirts utt. ir DP pārraudzīts un organizēts. Robežapsardze un kontrabanda arī tiek kontrolēta no bijušajiem krievu KGBistiem un latviešu gļēvajiem, ar sadismu slimojošiem, kangariem. Arī parastie kandžas dzinēji ir zem Reinika “jumta”. Uzbrukums “Fēniksam”  bija šīs noziedznieku bandas (DP) organizēts.

Kaut kur tomēr notika maza kļūda un rezultātā šis lielais “troksnis”, bet arī to drīz apklusinās. Kā redzam, tad šis kļūdīgais troksnis arī tiek “lietderīgi” izmantots. Tiek no amata izmests pilnīgi nevainīgais Ķuzis. Bez šaubām, ka I. Ķuža vietā ieliks kādu savējo… .

Komunistu bandaVisu to zināja arī Linda Mūrniece, jo viņas vīrs ir iekšējās izlūkošanas (pretizlūkošanas) nodaļas vadītājs.

Foto: ES Parlamenta deputāti !? Maldaties, tie ir Latvijas ekonomikas un Latvijas valstiskuma bendes. Viņi visi tika iebīdīti (ievēlēti) no bijušajiem KGB slepkavām. Ar šo “varoņu” rokām Latvijā tika iznīcināta rūpniecība un lauksaimniecība. Visi šie atņirgušies ģīmji ir kompartijas biedri(izņemot Kariņu).

Nav dzirdēts, ka kāds no viņiem būtu no KP izstājies. Pienāks diena, kad šie noziedznieki stāsies tautas priekšā un saņems tādu pašu sodu kā vācu nacionālsociālisti !!!

Kā redzat, “politbirojs” patiešām turpina darboties !

Linda Mūrniece divu gadu laikā izdarījusi daudzas izmaiņas un rotācijas. Šī latviešu tautas nodevēja- bende ir “ierotējusi” visu tā, ka ap 300 policistu, ieskaitot pat priekšniekus, neprot latviešu valodu.

Ministre Mūrniece stāsies tiesas priekšā un tiks tiesāta par genocīdu pret latviešu tautu un sabotāžu pret Latvijas valsti. Sods visai šai KGBistu bandai būs viens– ASM !!! 

Šeit redzams DP pamatsastāvs: http://tautastribunals.eu/?p=364

LRTT. 29.01.11

You may also like...

14 komentārs

  1. AG saka:

    Vācu nacionālsociālisti bija savas tautas Patrioti, nezaimo viņus, stulbais plāngrantīn!

  2. white joker saka:

    ..hi, resni a.g., es to bild redzēj,hi,kā tu vepri tiki iekšā tajā nacistu formā, jeb tevi ar zābakiem palīdzēja čomaki iestampāt
    ..un tev ruksim, te simt reiz jau ļauži prasij, lai tu pasaki , kur tā grantiņ slimība redzama, a tā tu tik te viens slimais te ēdies, ņerkšķi a paskaidrot, ko ņerkšķi, ko ēdies i nevari, kā tāds šunels, kas runāt i nemāk

  3. white joker saka:

    .. hi,un es nesaprot, vai tu ir nacists, ja nacists, tad te ta ko dari, te ir nacionālu cilvēku lapa, ne nacistu vai komunistu, sapront tas ir patriotisku cilvēku, ne cilvēknīdēju komunjaku un fašiku lapa, tev pieleca

  4. Pat “brīvās un neatkarīgās” Latvijas laikā rajonu komunistu līderi turpināja satikties slepenos saietos. Ziņa no drošiem avotiem.

  5. zonnenbergs saka:

    Nezinu.MAN NO PASA SAKUMA LIKAS KA AR TO NEATKARIBU NAV
    KAUT KAS ISTI.VISS IK KA GAISA KARAJAS.TADA KOMISKA UN
    KOSMISKA SAJUTA.

  6. black_joker saka:

    Aivaram Andersonam – kas tie par drošiem avotiem un kas tie par ziņotājiem ? Speciāli šūmē tautu ar apgalvojumiem bez seguma ?

  7. 13 saka:

    Kāpēc jūs visu laiku tiesāt un tikai tiesāt ??Pirmajai republikai bija
    Zemes Grāmata(cik nu pareiza,bet bija),komunistu republikai(nav neviena
    likuma kur paredz jaunu grāmatu)sataisīja jaunu kur raksta ko grib.
    Talmuds visu izdomā un nevainīgu zvērīgi noslepkavo.Pagastos,rajonos,
    zemes komisijās(gan jau kāds raksta vārdiņus)bez tiesas Augstākais mērs.

  8. AMARILLA saka:

    -AG, es ar nesaprotu, kas tu esi, vai nacists, komunists jeb abu bandu provokators, jo nacionaalpatriots tu gan neesi?

  9. Sigurds Graudiņš saka:

    Lai nebūtu GARLAICĪGI…
    http://ipvnews.org/bench_article24112010.php

  10. zonnenbergs saka:

    Daudz jauna.Paldies par klipu.

  11. black_joker saka:

    Kad beigsi žūpot zonnenberg, tad vēl daudz jauna pēkšņi saskatīsi-globālists hreneva!):):):)

  12. black_joker saka:

    2011. gada 9. februāris 22.32Kad beigsi žūpot zonnenberg, tad vēl daudz jauna pēkšņi saskatīsi-globālists hreneva!):):):)

    laicīgi esi pamodies, parodiju meistar….
    ja nu kas nav globālists, tad zonnenbergs:):):)

  13. Talmuds saka:

    Nē, tu kļūdies joker, palasi viņa muļķības pagājušo nedēļu, citādi tas netulkojas

  14. black_joker saka:

    Nu jā, sapratu beidzot tevi, tapēc tu teici -globālists HRENEVA:):):)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *