E. Purnis. Jēkabpils notikumu kontekstā

TribuālsNo LRTT pasta kastītes.

Par POLICISTIEM un policistu vietas aizņēmējiem Jēkabpils notikumu kontekstā

Lieta ir daudz nopietnāka, jo zemas morāles un augstas nabadzības laikā pie mums ņem visus darbā policijā, nepētot radu rakstus, tātad ietekmes sfēru un sakarus. Bet daudzu bandītu dēli, brāļi, brālēni un citi radi, draugi nu tur ir papilnam. Un ko dara atsevišķas grupas jaunu, fiziski apmācītu, spēcīgu, ar zināmu varu, sakariem un ieročiem apbruņotu cilvēku komandas, esot bez sabiedrības un priekšniecības morāla ekipējuma, ikdienā un mājās sazinoties svešā mūsu valstij valodā, vienlaikus esot svešas valsts informācijas laukā un tādu pašu radu, draugu ielenkumā, BET esot nelikumīgi apdāvināti AR VISĀM Krievu bandītsPILSOŅU TIESĪBĀM?

Foto: Maskavas slepeno dienestu aģentes L. Mūrnieces uzticības persona no policijas specvienības “Alfa” Leonīds Koņuhovs, kurš šāva uz latvieti Znotiņu. Uz šādiem krievu bandītiem balstās 4. maija noziedzīgais režīms. Protams, ka arī pati Mūrniece. Pēc starptautiskajiem likumiem visiem šiem okupantu salašņām jau vairāk kā divdesmit gadus bija jāatrodas tālu aiz Zilupes. Kopā ar šo bandītu ir tiesājama arī L. Mūrniece. Abiem šiem izdzimteņiem pienākas ASM !!!

Un izjūtot sašutumu un dusmas pret Latvijas valsti un valdību par ļoti zemo atalgojumu? Un ko tie atsevišķie oficiāli bruņotie grupējumi dara – RIEBJ likumīgajiem PILSOŅIEM, tos nicinot, valsti un valodu neieredzot un tāpēc tos mierīgi aplaupot un arī Noziedznieceapšaujot, kā piemēram notika Jēkabpilī.

Foto: Noziedzniece Mūrniece saka: Ļeņins noturēja varu ar latviešu strēlnieku palīdzību, bet mēs, 4. maija republika, noturēsimies ar krievu palīdzību. Tā saka mans vīrs un viņa kolēģi, tā saku arī es, un tā tam arī būs būt !!! Nost ar latviešiem un latviskumu, lai dzīvo “AĻFAS” !!! Nāvi “znotiņiem” un pārējiem, kas mums traucē… .

Tie ir FAKTI un sekas nodevīgi neveiktajai deokupācijai un dekolonizācijai. Bīstami un pašnāvnieciski, kad valsts represīvajās struktūrās un bruņotajos spēkos atrodas būtībā nelikumīgas personas, kas lielā vairumā ir naidīgi noskaņotas pret Latvijas valsti, valodu un pamattautu – latviešiem, un tikai materiālās ieinteresētības dēļ ir spiesti publiski slēpt savu attieksmi, bet darbos un attieksmē to visur parāda.
Un tie esot tikai “ziediņi un tas viss neapstāsies”, saka bijušais Valsts policijas Smago noziegumu atklāšanas koordinācijas pārvaldes priekšnieks Sandris Plaudis, un viņš zina, ko saka. Nožēlojami, ka tikai tagad un saka tikai “Dienā”, nevis ir pret to cīnījies vai kaut vārdu bildis atklātībā visus savus dienesta gadus !!!

Ernis Purnis        29.01.11

You may also like...

7 komentāru

  1. Garāmgājējs saka:

    “Un tie esot tikai ”ziediņi un tas viss neapstāsies”, saka bijušais Valsts policijas Smago noziegumu atklāšanas koordinācijas pārvaldes priekšnieks Sandris Plaudis”.
    Man tā vien liekas, ka tas ir sākums lielajām beigām. Kautkad taču par savām nelietībām ir jāmaksā. Okupanti palikuši galīgi nekaunīgi.

  2. annamarija saka:

    Vai tik tam pašam Plaudim nav radīts īpašs postenis:NOZIEGUMU ATKLĀŠANAS KOORDINĀCIJA, ar ko “nodarbojas” vesela PĀRVALDE? Tā teikt, lai “savējais” nepaliktu bez amata un treknas algas…

  3. 13 saka:

    Anniņa uz pareizo pusi velk.

  4. karlis saka:

    Vai tad Murniecei nepienaakas ASM?

  5. white joker saka:

    .. hi, zin, kā man čomi saka, ja pa ielu vienā pusē nāk menti a otrā bandīti, moška drošāk pāriet bandītu pusē, jo tiem vismaz ir savi nerakstīti likumi hi,hi. ..viņ gan man to par krieviju teica, bet nu jau te ar nav vairs starpība, kurā mentenē ieej, visur vervelē svešā mēlē tie savā starpā un kā norma zeku žargonā, vai kad ar mani, tad ar baigu akcent

  6. Eduards saka:

    Cilvēki! Mīļie!
    Par kādiem Jēkabpils notikumiem te runāt! Viss , viss ir nolaists ,izzagts, izpārdots Nezinu ,pat neesmu dzirdējis ne no viena, kurš varētu pateikt kaut ko labu par to, kas Latvijā ir izdarīts!
    Un neviens par TO NAV ATBILDĒJIS!?
    Vienīgais ceļš-Veikt Latvijas varas augšgala noziegumu Starptautisku izmeklēšanu un vainīgo sodīšanu.TRIBUNĀLS JAU SEN IR GATAVS DARBAM!

  7. AMARILLA saka:

    -piekriitu Eduardam, bet tad ir jaavaac paraksti un petiiciju jaanogaadaa Strasbuuraa vai Haagaa, iizti nezinu, kaa pareizi, bet pa visiem kopaa to var un to jaadara!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *