Visi pulksteņi “pareizi” sit- ML !

Melns.-Latvijas-republikas-tautas-tribunāls-Aivars-Borovkovs-Ivars-Godmanis-Jānis-Reinisks-Straujuma-Prezidents-Saeima-DP.-ST.-Kopie23.Linards Grantiņš.Helsinki- 86.LRTT.Bariss.Bitenieks.Staļinisti paturēja varu: “Visi pulksteņi turpinās “sist” pēc Maskavas Laika !!!

Viss notiek tā, kā tas rakstīts GRĀMATĀ !

-Tauta grimst nabadzība,

-tauta izceļo no savas zemes,

-tauta vēlēšanās ievēlē tos,

kuri veic pasaules vēsturē asiņaināko noziegumu pret latviešu tautu !

Ja manā priekšā nebūtu Grāmata, kurā viss tas aprakstīts, tad pēc vakardienas vēlēšanām varētu nodomāt, ka atrodos murgu- transa stāvoklī.

Baiba Broka.Andris Ameriks.Grantiņš.LRTTTiek “ievēlēti” visasiņainākie noziedznieki, kuriem pēc Starptautiskiem Likumiem jābūt tiesātiem un pakārtiem, jo viņi ar savu GARU pieder pie sātanistiem ! Tie, kuri “pacela roku” ar Seska vai Ušakova vārdu uz vēlēšanu biļetena (abi pilnībā ir akceptējuši okupācijas varas genocīdu pret latviešu tautu) un iemeta to vēlēšanu urnā, ir veikuši sātanisku darbību: nolādējuši savu tautu, savu ģimeni un Dievu ! GRĀMATĀ, par šiem trulajiem savas tautas bendēm, ir pasacīts nepārprotami (kuri vēlēja par seskiem, ušakoviem un citiem komunistiem un zagļiem): “Un to pielūgs visi, kas dzīvo virs zemes, kuru vārdi nav rakstīti kopš pasaules radīšanas nokautā Jēzus DZĪVĪBAS GRĀMATĀ.”

FOTO: Vai vēl pretīgāk var izņirgāties par latviešu tautu ! Sātanistu teātris ! Ja Broka nav nodevības kuce, tad kas vispār ir nodevība ??? Raivi Dzintar, tas attiecas uz tevi ! Vienīgais tavs ceļš, Raivi, ir: pašam sev lodi savā nodevīgajā pierē ielaist !

Jau pirms kāda laika rakstīju, ka visas partijas ir pilnībā konsolidējušās cīņai pret latviešu tautu: “Droši varam sacīt, ka VL! ir pilnībā beigusi savu “integrāciju” lielajā, bet slēptajā Kremļa koalīcijas(MOSSADistu) bandā: Vienotība, ZZS un Saskaņa.”(lasīt)

Ja runājam par Rīgu, tad viņi visi, kuri pārvarēja 5% barjeru, svin uzvaru. Vai tas ir ušakovs vai bondars, vai ameriks, bordāns, broka,strīķe vai dzintars, viņi visi ir vienas komandas biedri. Visi atkal varēs dzīvot tālāk un neviens netiks sodīts par valsts un tautas iznīcināšanu !!!

Viņi taču visi viens no otra ir atkarīgi !

Visi kļuvuši pasakaini bagāti uz manas tautas rēķina !

Liepājā “uzvarējušais” slepkava, kura vārds ir sesks, jau izsaka atklātus draudus tiem, kuri viņu esot apmelojuši: Sesks arī atzīmēja, ka līdz šim nebija piedzīvojis personīgi pret viņu vērstu tik netīru kampaņu, un, viņaprāt, tas viennozīmīgi ietekmējis arī Liepājas partijas rezultātu. “Meli, draudi, nelietības un izdomājumi. Domāju, ka tiesībsargājošās iestādes to visu izvērtēs, un tad jau mēs redzēsim, kas ir tie patiesie šīs kampaņas pasūtītāji. Tas vēl nāks dienas gaismā. Arī tie, kas ir izmantojuši “Kurzemes Vārdu”savos nelietīgajos nolūkos. Gan jau vēl kādam nāksies sarkt par to”. U.Sesks pauda, ka Liepājas partijai par iespējamo koalīciju būs jārunā abām partijām – “Saskaņu” un “Latvijas Reģionu apvienību”, taču būtiski esot zināt, kuri deputāti ir ievēlēti, un, vai ar viņiem var sadarboties.”(lasīt)

Lai neļautu Liepājas DOMĒ iekļūt latvietim Artūram Būtānam, tika radīti Bordāna un Birzes parazītveidojumi, kuri arī panāca savu. Šo surogātu piesedzēji bija VDK(DP) sargsuņi Gunārs Silakaktiņš un Ivars Kesenfelds(lasīt) !

Kuras iestādes tad, krievžīdu čekistu- okupantu pārvaldītajā Latvānijā skaitas “tiesībsargājošas”, šis kroplais gara izdzimtenis(ar grifiņu uz pieres) nenosauc. Bet laikam jau domātas ir Godmaņa- Borovkova Maskavā noformētās Iekšlietu struktūras ar DP priekšgalā. To nepārprotami pasacīja LPSR VDK ģenerālis Johansons !!!

Iegaumējiet: tu, kurš balsoja par slepkavu sesku un, tu, kurš neaizgāji vēlēt, esiet tie, kuri pilnvarojāt šo noziedznieku(Sesku un viņa bandu) veikt genocīdu pret latviešu tautu. Karmas Likums nepazīst žēlastību, tas vadās tikai no darbiem !

Tu saņemsi to, kas tev pienākas par paveikto noziegumu- pilnīgu iznīcību.

Pēc Krimināllikumā rakstītā tevi(seska vēlētāj un arī tevi, kurš nepiedalījās vēlēšanās) notiesāt nevar, bet tas nenozīmē, ka tevi nepiemeklēs liksta pēc likstas, līdz tu tiksi pilnīgi iznīcināts, jo esi nostājies noziedznieku pusē.

Starptautiskie Likumi un Satversme ir radīti, lai tos ievērotu, nevis, lai sekotu okupantu radītajiem “likumiem.

Beigās, protams, ka PATIESĪBA uzvarēs, bet žēl ir milzīgais skaits nevajadzīgo upuru, kurus radījusi komunistisko noziedznieku banda sadarbībā ar okupantiem, ignorējot Tiesiskumu !!!

PATIESĪBAS(DIEVA) zaimotāji saņems nāvi !

Nāvi komunistiem, kuri bija nacistu skolotāji un šodienas Latvijas izlaupītāji !

Nāvi Latvijas okupantiem !

04.06.17     L. Grantiņš

You may also like...

2 komentāru

  1. a. saka:

    Dīvaini, ka dažu partiju lokomotīves, kā Bordāns, Strīķe, Bondars, Pūce iet uz Rīgas domi. Kas tad no viņu partijām ies uz nākamo Saeimu? Bet varbūt Domē biezākas iespējas.
    Es izsvītroju B.Br., bet viņa tomēr tika, kaut arī daudz svītrojumu.
    Jaunajiem cilvēkiem vispār interese par politiku minimāla…

  2. Aelita saka:

    Tikai nevajag sev daudz nervus beigt dēļ visādiem… Mēģināt atslēgties no tā, palasīt ko neitrālu. Nu, piemēram:

    Iedzer, brāli! Laiki grūti,
    Dzīves ērkšķi nikni dur.
    Iedzer, mazāk sāpes jūti,
    Jaunu dzīvi alus bur.

    Iedzer, brāli! Nodzer prātu –
    Prāts tik bēdu kaudzes ceļ.
    Muļķis tikai domas krātu,
    Gudrais ellē viņas veļ…. /Veidenbaums/

    :-/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *