Keiša kungs, pie kā Jūs vēršaties !!!???

Zaļš-tautastribunals.eu4Imants Keišs,Freimantāls.Grantiņš.LRTTKad izlasīju I. Keiša vēstījumu Vējonim, tad atceros manu pēdējo sarunu ar DP(mossad) noslepkavoto latviešu vēsturnieku- profesoru Induli Roni, kad viņam teicu, ka man ir doma, ka mums vajadzētu apvienoties ar J. Bordāna partiju. Viņš man paceltā toni skaļi noteica: “Ko jūs iedomājaties, Grantiņa kungs, ka es stāšos noziedznieka Bordāna partijā !” “Jūs variet manā vārdā sacīt- rakstīt, ka viņš noziedznieks”, viņš vēl piemetināja.

Līdzīgi un tādā paša toni gribu sacīt arī Imantam Keišam: “Vai Jūs, Keiša kungs, apjēdzat, pie kā Jūs griežaties pēc palīdzības ?”

Vējonis ir žīdcionistu ieliktenis, kurš kalpos tikai un vienīgi savam saimniekam- cionistu pasaules mafijai. Viņš jau arī nav nekāds latvietis, lai viņam interesētu mūsu tauta ! Pat latviski šis lops nav iemācījies īsti runāt !

Ar tādu izrunu- izloksni, var vienīgi pīles ganīt un tad arī tikai klusējot. Paskatieties, Keiša kungs, uz noslēgumā pievienoto foto. Šis foto runā nepārprotamu valodu, kā pavadā šis zvērlops iet ! Tikai šis foto vien, pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, dos pilnas tiesības viņu sodīt ar ASM- par sadarbošanos ar sātanistiem- krievžīdiskajiem boļševikiem, zagļiem un slepkavām !

Tie nav cilvēki, tie ir sātaniski recekļi, Janku Vanagu ieskaitot… . Tik atklāti ķēzīt latviešu tautai un Latvijas valstij uz galvas, var tika ģenētiski gara kropļi.

Ir kļuvis zināms, ka šis Pleskavas bomzis(vējonis) piekrita manam arestam un fiziskai likvidācijai. Ar viņu es reiz “slēgšu” pilnīgi personiskus rēķinus. Bet var gadīties, ka “izredzētie” pirmie viņu “atslēgs”, jo lieki liecinieki viņiem  nav vajadzīgi.

Latviet, lai Sātans parauj šos izdzimumus, kuri sūc latviešu tautas asinis !

Jūdi,LRTT.Grantiņš,16.marts.30.05.17     L. Grantiņš

VējonisBergmanis-Grantiņš.LRTT1

You may also like...

1 Response

  1. ab saka:

    nra.lv šokējošs materiāls par Dž. S. finansēto organizāciju saistību ar “bēgļu” pārvadāšanas kontrabandistiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *