Liepājniek, vai balsosi par slepavu Sesku & Co ?

Sesks

Latviešu miljonāri Monako dārgākajā ielā

Sesks,Urbanovičs,Grantiņš,LRTTKamēr Rīgas mērs sociāldemokrāts Nils Ušakovs aģitēja pārdeklarēties uz Rīgu, lai galvaspilsētā strādājošo nodokļi nonāk tieši tās kasē, mēra ārštata padomnieks ekonomikas jautājumos Ēriks Teilāns savu dzīvesvietu deklarējis apartamentos Princeses Greisas avēnijā Monako.

Pēc dažādiem vērtējumiem tā ir pasaules dārgāko ielu trijniekā.

Turp aizdeklarējušies vēl virkne Latvijas miljonāru, secināms, pārbaudot publiskos reģistros atrodamās adreses.

Blakuskvartālā dzīvesvietu deklarējis naftas produktu biznesa miljonārs, Liepājas mēra Ulda Seska znots un partiju sponsorētājs Raimonds Kisiels, bet tālāk tajā pašā ielā deklarējies autotirgotājs Valdis Spredzis.

LRTT piebilde:

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅAhttp://jauns.lv/raksts/izklaide/37233-baibas-seskas-bijusais-un-tagadejais-izklaidejas-viena-ballite

Kādus pierādījumus vēl vajag, lai saprastu, kur bandīta Seska ģimene atmazgā latviešu tautai nozagtos miljonus ? Vai tāds Kisiels ir kļuvis par miljonāru godīgā ceļā ? Visīstākā sātanistu ģimene, kura ir jāīznīcina kā inficēta ērce ! Aiz visa tā stāv starptautiska mafijas banda, kuru Latvijā kontrolē žīdi Borovkovs un Godmanis. Šo izdzimteņu dēļ, latviet, tev ir nozagts viss, gan tava pensija, gan medicīniskā apkope un viss pārējais, kas pienākas sociāli normālā valstī !

https://www.irliepaja.lv/lv/raksti/liepajnieki/tvnet-prokremliska-saskana-atkal-bus-atslegas-partija-liepaja/

-Ja gribi balsot par slepkavu, zagli, komunistu un latviešu tautas bendi, kurš saistīts starptautisko narko-karteli, tad nocērt to roku, kura iemēt šo biļetenu vēlēšanu urnā, tā paglābsi savu tautu un savu dvēseli no iznīcības !

-Ja tava mēle runā atzinīgus vārdus par šo noziedznieku, tad izrauj to, tā paglābsi savu tautu un savu dvēseli no iznīcības !

Šeit sacītajam nav nekāds sakars ar reliģisko fanātismu, bet vienkārši:

Padomā pirms veic neapdomātu darbību, jo par visu būs jāmaksā un jāatbild taviem bērniem… .

Es pat neesmu ticīgais tā tradicionālā formā.

Man nav jātic, jo es zinu, ka Dievs ir !

Un BĪBELE manās rokās nozīmē: PATIESĪBU !

Tajā ir pasacīts tas, ko noklusē visi BAZNĪCTĒVI un arī Sātana kalpi !

Baznīca pēc savas būtības ir cilvēku roku darbs un ir nekas vairāk kā sātana maskētā mītne.

Neviens pravietis nevienu baznīcu nav dibinājis. Mums ir jāatgriežās pie mūsu tautas GARĪGĀ MANTOJUMA- ŠĪS PASAULES UZBŪVES PAREIZĀS IZPRATNES- CĒLOŅU UN SEKU LIKUMA.

www.tautastribunals.eu-14113.Linards Grantiņš.Helsinki- 86.LRTT.Bariss.Bitenieks.Ir jābūt apveltītam ar kādu stulbuma gēnu, lai nesaskatītu, kas ir šis uldis sesks !!!

Viņa valdīšanas laikā Liepājas pilsētā ir pilnīgi iznīcināta rūpniecība un viss, kas saistīts ar cilvēcību. Pilsēta līdzinās gružkastei !

Viņš ir bijis un ir vēl šodien viens no aktīvākajiem pilsētas attīstības kavētājiem- iznīcinātājiem.

Aiz viņa stāv Rīgas mafiozās latviešu tautas iznīcināšanas struktūras ar Godmani un Borovkovu priekšgalā. Sesks ir tas, kurš piesedz visus noziegumus- kontrabandu, kurus veic starptautiskā mafija caur Liepājas ostu.

Viņš darbojas roku rokā ar krievžīdisko mafiju, kura likvidēja Latvijas lepnumu- LIEPĀJAS METALURGU(atvērt).

PēcAtmodas laikā viņš kopā ar komunistu JURI AIZEZERU(atvērt) demolēja rūpnīcas, lai tās varētu slēgt un izpārdot !

Sesks ir atbildīgs par žurnālista G. Matīsa noslepkavošanu, kurš bija savācis materiālus un arī tiešus pierādījumus- fotogrāfijas par Liepājas mafijas noziegumiem pret tautu un Latvijas valsti. Matīsa naivums, ka viņš uzticējās komunistam- čekas darbiniekam A. Remesam, maksāja viņam dzīvību.

Sesks ir slepkava nr.1.(atvērt) Šī banda arī noslepkavoja savu melno darbu veicēju LIKUMĪGO ZAGLI Dubrovenko, jo tas kļuva par bīstamu liecinieku. Pēdējas darbs, kas bija jāveic šim ZAGLIM LIKUMĀ bija- noslepkavot Aivaru Prūsi, kurš atteicās piedalīties šajā noziegumā. Seska banda pēc Rīgas kungu pavēles likvidēja žurnālistu Guntaru Matīsu, kurš bija ieguvis materiālus par narkotiku un citu kontrabandas lietu tirgošanu. Liepājas laikrakstā Kurzemes Vārds un www.liepajniekiem.lv strādā cilvēki, kuri ir Guntara Matīsa bendes, jo tikai ar viņu ziņojumu palīdzību mafija uzzināja par Guntara mērķiem. Guntara slepkavības pasūtītāju vārdus zina slepkavu izmeklētājs. Par to nav ne mazāko šaubu, jo savādāk nebūtu likts slepkavām mainīt savas LIECĪBAS.

Sesks ir saaudzis kopā ar Liepājas krievžīdu reketa bandas izdzimumu Hadarovičucimds ar roku.

Raksta sākumā jūs izlasījāt, kur un ar kā palīdzību Sesks atmazgā tautai nozagto ! Visa Seska ģimene ir viens vienīgs nozieguma receklis, kas kā parazītiska ērce iesūkusies latviešu tautas miesā.

Ērces nesargā, tās fiziski iznīcina.

(atvērt)Vai nepaliek derdzīgi, ja atceramies, ka kādreiz uz slimnīcu pie Aivara Prūša ieradās Sesks, Dubrovenko ar Televīziju “Dzintare”. Sesks pieprasīja Prūsim, lai tas nekavējoties atvainojas telekameru priekšā Dubrovenko, jo viņš esot to ļoti apvainojis, nosaucot par bandītu…. .Vai var būt vēl lielāks izdzimtenis par Uldi Sesku ?

U.Sesks. J. Vilnītis,Grantiņš,LRTT

FOTO: Ja tu, latviet, par kādu no šiem izdzimteņiem balsosi, tad esi savas tautas, savas ģimenes, savu bērnu slepkava un pašam vieta ir psihiatrijas “palātā” !!!

Latvijas noziedzīgās varas “karteļa” vēlmēm ir pakārtota ne tikai noziedznieka Seska partija, bet gandrīz visas partijas, kuras piedalīsies vēlēšanās.

Noziedzīgi būtu domāt, tādi bandīti kā Agešins, Vorobeičiks un Hadarovičs domātu par Latviju un latviešu tautu. Viņi ir un paliek okupantu bandas pārstāvji, kuri ir ieinteresēti latviešu tautas iznīcināšanā !

Pēc visiem Starptautiskiem Likumiem- Konvencijām viņiem nav tiesības atrasties Latvijā un kur nu vēl piedalīties vēlēšanās.

Un, kas ir Ingūna Sudraba, kura pieteikusi savu partiju ”no sirds Latvijai” ? Nekas vairāk kā Rīgas krievžīdu marionete, kurai reiz būs jāatbild par noziegumiem, kurus veikusi pret tautu.

Kas attiecas uz VIENOTĪBAS noziedzniekiem, tad runāt par viņiem nozīmētu izsmiet pašam sevi.

Smieklīgi ir iedomāties, ka Janka Vilnītis kalpos pilsētai, Latvijai un latviešu tautai, jo ir jau paziņojis, ka neizslēdz iespēju sadarboties ar noziedznieku Agešinu.

Bet ir tomēr par ko balsot, tas ir ARTŪS BUTĀNS ar savu Liepājas komandu, kurš ir vienīgais, kuram interesē MŪSU TAUTA un MŪSU VALSTS.

Esmu ar viņu personīgi pazīstams.

Nav nācies sastapt politiski erudītāku cilvēku par viņu, neskatoties uz viņa jaunību. Es, jau savā pietiekoši garajā dzīvē(67), BRĪVPRĀTĪGI SAVAS TAUTAS LABĀ esmu izgājis cauri šai sātanistu- komunistu- cionistu radītai Ellei: esmu piedzīvojis neiedomājamas spīdzināšanas no šiem sātaniskajiem sesk-godmaņ, borovkov- veidīgajiem mūsu tautas slepkavām un zinu par viņiem arī ļoti daudz, bet tomēr ne visu un par brīnumu, kad esmu pajautājis par man vajadzīgo jautājumu ARTŪRAM BUTĀNAM, esmu saņēmis izsmeļošu atbildi !

Liepājas NA nav nekāds sakars ar Rīgas NA(VL!) noziedzīgo veidojumu.

Rīdziniekiem ir jātiek tiesātiem un viņi arī tiks tiesāti.

Noziedzniekiem jāsaņem pelnītais. Es darīšu visu, lai A. Butāns pārņemtu visu to vēlētāju kontingentu, kurš balso par TIESISKU LATVIJU, bez okupantiem, komunistiem un čekistiem !

Jā !!!, es esmu pasacījis ļoti bīstamu PATIESĪBU. Ciānas Gudro Protokolos ir rakstīts: Nogalini gudrāko no gojām !!!

Ja ARTURS BUTĀNS arī turpmāk pastāvēs PATIESĪBĀ, tad viņam šie sātanisti klāt netiks. Mani, šie “ciānas gudrie(komunisti,cionisti,čekisti) neskaitāmas reizes ir centušies noslepkavot, bet vienmēr cietuši neveiksmi. Kā man sacīja reiz čekas noslepkavotais prāvests Andrejs Kavacis: “KO DIEVS IR NOLĒMIS PASARGĀT, TAM SĀTANS KLĀT NETIEK !”

Artūrs Butāns.L. Grantiņš,LRTT.Kas tik netiek darīts, lai Artūrs Butāns netiktu domē. Iepriekšējās vēlēšanās par to gādāja mums pazīstamais biznesmenis(pareizāk sacīts būtu-bandīts) I. Kesenfelds ar kāda provokatora V. Birzes palīdzību. Tas viņiem arī izdevās. Šajās vēlēšanās  V. Birze(atvērt) turpina iepriekš aizsākto, ieliek savas partijas sarakstā arī kādu butānu”, lai jauktu prātus vecāka gadagājuma vēlētājiem !

Uz vēlēšanām, latviet, ir jāiet, jo ir par ko balsot !

Vēlot par Artūra Butāna komandu, latviet, tu vēlēsi par TIESISKUMA ATJAUNOŠANU SAVĀ TĒVZEMĒ !

Viņš nav biznesmenis un tāpēc nepārstāvēs kādu “bandu” !

Viņš ir perspektīvs jaunais politiķis, kurš rūpēsies par valsti un mūsu tautu !

Viņš ir bieds visiem zagļiem un slepkavām !!!

28.05.17     L. Grantiņš

P.S.

L. Grantiņa H-86 & LRTT piedāvājums Jānim Bordānam !

Protams, ka viņš no šāda piedāvājuma atsacījājās.

Tur, Jāni Bordān, kur es būšu, tur noziedznieki- Latvijas izlaupītāji, savām kājām aizies uz “pelnīto vietu”!

Pirmkārt, ko darīšu, būs starptautiska LIETAS izskatīšana, kas attiecas uz okupāciju un 1949 gada Ženēvas Konvencijas īstenošanu pēcokupācijas periodā, visaptveroša Latvijas dekolonizācija !

-Tiks gādāts, lai starptautisko ekspertu klātbūtnē tiktu atvērti čekas maisi !

– Tiks gādāts, lai visi Latvijas izzadzēji(miljonāri) stātos Tautas Tiesas priekšā un sniegtu atskaiti par katru Latu/Eiro.

-Tiks gādāts, lai visi čekisti un komunisti tiktu sodīti, par genocīda veikšanu pret latviešu tautu- par kolaboracionismu- sadarbību ar pasaules vēsturē asiņaināko režīmu- komunismu.

-Tiks gādāts, lai 4. maija kliķes noziedzīgās darbības rezultātā padzītie ekonomiskie bēgļi atgrieztos mājās- savā Dzimtenē.

-Tiks gādāts, lai katra latviešu ģimene saņemtu vismaz 5- 7 hektārus aramzemes bez nekādiem nodokļiem tur, kur viņi vēlas, protams, bez tiesībām to pārdot.

-Tiks gādāts, lai latviešu tautai un Latvijas valstij, ar starptautisko institūciju palīdzību, tiktu atdots atpakaļ viss nozagtais- izlaupītais.

-Tiks gādāts, lai nekavējoši tiktu atsaukti visi darbinieki no ES, kuri tur atrodas pēc komunistu “ieteikuma” un, pirmkārt, jau šeit pieminētais Egils Levits !

-Tiks gādāts par visu, kas saistīts ar Tiesiskuma atjaunošanu Latvijā, kas atbilst Starptautiski izstrādātiem Likumiem un 1922. gada Satversmei !

-Tiks gādāts par to, lai visi tie, kuri pārkāpuši šos Starptautiskos Likumus un Satversmi, tiktu tiesāti starptautiskā Tribunālā Hāgā !

Redziet, Bordāna kungs, es prasu tikai to, kas paredzēts Starptautiskos Likumos un Satversmē.

Kāpēc tauta nav dzirdējusi no Jums neko līdzīgu ?

You may also like...

3 komentāru

  1. ab saka:

    Tie vairs nav nekādi komunisti, bet gan mežonīgie kapitālisti. Īstiem komunistiem, to redzot, būtu kapā jāapgriežas otrādi.

  2. Krustceles saka:

    Pavaicaa to pashu ventspilniekiem – Lembergs vai Kristovskis! Un par kuru balsot? Paradokss! Nav jau izveeles.

  3. a. saka:

    ak vai, pat bail par to izteikties…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *