Kam tev miljoni ? Noteikti aizrīsies !

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅAA.Brigmanis.-Āboltiņa-Grantiņš.-LRTTKam jums, sarkanie izdzimteņi, miljoni uz konto ?

Kāpēc tie netiek izlietoti sabiedrības labklājībai ?

Redzi, Lemberg, Šleser, Brigman, Godman, Šķēle & Co, tas norāda, ka jūs esiet velna apsēsti un ar cilvēcību jums nav nekas kopīgs.

Jūs viennozīmīgi esiet noziedznieki,- ģenētiski kropļi, kuri radušies negatīvās(sātaniskās) selekcijas rezultātā.

Dievišķajā Pasaulē tādi izdzimumi netiek ielaisti !

-Arāju valodā runājot– šīs nezāles jāizrauj ar visām saknēm, lai nenomāc kultūraugus !

-Juristu valodā runājot: viņi ir fiziski iznīcināmi, jo apzaguši valsti un tautu, ņēmuši to, kas tiem nepieder- tātad veikuši genocīdu pret latviešu tautu.

Sods viens- publiska pakāršana starptautisko ekspertu klātbūtnē !

Tas ir/būs Tiesiski !!!, Likumīgi !!! un nekādi advokāti šajā procesā netiks iesaistīti !

Vai būs kāds, kurš sacīs, ka es ar šeit sacīto “kurinu” naidu ?

Ja nu vienīgi, tad prokurore Iluta Strautiņa(aiz kuras stāv visa 4. maija noziedznieku banda), kura vēlas mani fiziski iznīcināt, pieprasot desmit gadus cietumsodu

Vai naidu nekurina tie, kuri apzog un slepkavo tautu ?

Luk, tā ir atbilde šai pretīgai sātanistu- sprāgoņu bandai, kura šodien valda pār Latviju !

Sākot no Saeimas deputāta un beidzot ar ģenerālprokuroru, visi saņems pelnīto !

Protams, ka lopi neko nedomā, viņi viekārši rij un rij… .

Viņiem vienmēr būs par maz… .

Tiesu(atvērt) izpildītāju ienākumi kopš 2010. gada:

Jānis Stepanovs 8 530 099 EUR

Ainārs Šusts 4 015 532 EUR

Ginters Hmeļevskis 3 133 997 EUR

Andris Spore 3 027 505 EUR

Aija Kalniņa 2 391 733 EUR

Kalvis Dūrītis 2 257 212 EUR

Jānis Tunnis 1 953 273 EUR

Andris Sladzs 1 918 034 EUR

Rolands Veinbergs 1 739 911 EUR

Ineta Kaktiņa 1 661 687 EUR

Sandis Tompsons 1 595 106 EUR

Jānis Strižko 1,494, 454 EUR

Andrejs Glumovs 1,235 966 EUR

Inese Bože 1 207 504 EUR

Dzintars,Grantiņš,Iesalnieks.LRTT

FOTO: Ābols tālu no ābeles nekrītot, saka paruna ! Vai tiesa, Raivi, ka tev rados ir latviešu virsnieku slepkava Mauvriks Vulfsons ? Ja tas tā, tad viss nostājas savās vietās ! Tu esi aizmirsis, ka par visu jāmaksā ! Tu saņem milzu algu par Latvijas valsts demontāžu un genocīdu pret latviešiem ! Vai tev nav žēl savi bērni, jo maksāt vajadzēs arī viņiem. Ja gribi kaut cik izpirkt savus grēkus, tad nopērc “stobru”, ielaid lodi pierē Ranačam un pats sev… . Neatstā šo netīro darbu veikt citiem… .

No vienkāršiem juristiem līdz multimiljonāriem – šādu pasakai līdzīgu stāstu pēdējos gados piedzīvojusi tiesu izpildītāju ”elite”.  Nacionālās apvienības vadītās Tieslietu ministrijai noskatoties, par miljonāriem uz citu nelaimes rēķina kļuvuši aptuveni 20 tiesās atzīto parādu piedzinēji, kuri vienlaikus ir arī valsts amatpersonas. Ne Tieslietu ministrija, ne paši tiesu izpildītāju asociācija, tajā gan neko dīvainu nesaskata, pat par spīti vairākiem skandāliem.

Ministrija pat apsvērusi vai neļaut tiesu izpildītājiem nopelnīt vēl vairāk, piepelnoties par reāliem parādu piedzinējiem.

Tiesu izpildītājiem pēdējos gados izdevies palikt maksātnespējas administratoru ēnā. Taču, nepelnīti, ja raugās, cik lieli ir valsts nozīmēto parāda piedzinēju ienākumi.  Analizējot Valsts amatpersonu deklarācijas kopš 2010. gada, redzams, ka aptuveni piektajai daļai no 100 tiesu izpildītajiem izdevies kļūt par miljonāriem. Šo ”eliti” vieno spēja tikt pie lielāko parādu atgūšanas lietām no, šajā ziņā ienesīgākās, Rīgas apgabaltiesas.

Šeit pieminētie un viņiem līdzīgie ir latviešu tautas bendes.

Visa šī Rasnača, Maizīša, Kalnmeiera & Co kūrētā(stūrēta) banda var veiksmīgi darboties pateicoties ES spices fīreriem. ES, tāpat kā Latviju un Krieviju, ir sagrābuši sātanisti(cionisti), kuri demokrātijas un cilvēktiesību vārdā veic ārprāta noziegumu pret mūsu valsti un latviešu tautu.

To nepārprotami reiz pasacīja R. Zīle.

Pēc īsa laika viņa sacītais pazuda no GOOGLEs, kā nakts rasa spožajos rīta saules staros.

Noteikti pienāks Lielā Atmaksas diena, kad visi tiks aizvilkti uz “TRIBUNĀLA SKATUVES”.

Atgādināšu neliešiem(Ne jau man šie nelieši žēl, bet mazliet viņu bērni un tuvinieki, jo tie tiks aizvilkti uz karātavām līdz ar viņiem, jo kopā taču rijuši tautai nozagto): Nauda ir darba ekvivalents !

Tātad satur enerģiju.

“Tava” nauda ir tā, ko esi nopelnījis ar savu darbu un tā tad arī tev dod tavu labklājību un arī Garīgo mieru.

Piesavinoties citu cilvēku naudu(tātad, sūrā darba enerģiju un pat ciešanas) zadzējs uzveļ uz saviem pleciem enerģiju, ko nav spējīgs “panest”. Agrāk vai vēlā tā “uzsprāgst” un iznīcina ne tikai pašu zadzēju, bet visu viņa ciltskoku. Tas viss tiek koriģēts Garīgajā dimensijā caur dažāda veida nelaimēm. Šī nozagtās naudas enerģija nekur nezūd !!! Norakstot nozagto uz saviem tuviniekiem vai draugiem, viņi tiek apzīmogoti ar iznīcības zīmogu !!!

28.06.17   L. Grantiņš

You may also like...

4 komentāru

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Pieprasot no latviešiem maksāt nekustamā īpašuma nodokli, (ja viņu ienākumi nesasniedz iztikas minimuma pārtikas daļu) – valsts amatpersonas N O T E I K T I ir pelnījušas augstāko soda mēru.

  2. AGedroics saka:

    Raivis tak labs, viņa pipeli vēl nesen sūkāji! :)))

  3. Ventspils saka:

    Aivars Lembergs
    27.06.2017.

    Jau dažas nedēļas ar milzu vērienu Latvijā notiek propagandas kampaņa saistībā ar t.s. Šlesera „Rīdzenes” sarunām. To organizējuši un finansējuši savtīgā noziedznieka Džordža Sorosa pakalpiņi Latvijā, lai ietekmētu politisko procesu saistībā ar Saeimas vēlēšanām. Lielākais kliedzējs šai pērkamās žurnālistikas daudzbalsīgajā korī ir lumpenproletariāta politaģitācijas lapele – žurnāls „Ir”.

    Šai sakarā – tos, kam šī tēma interesē, varu informēt par sekojošo:

    1) sarunu forma un saturs, cik tas attiecas uz mani, ir apzināti, melīgi sagrozīts, tai skaitā izdaiļots ar spēcīgiem palīgvārdiem;

    2) KNAB un Prokuratūra septiņus gadus meklēja manu dalību Rīgas Tirdzniecības ostā – neatrada, lidsabiedrībā “AirBaltic” – neatrada, jo nav iespējams atrast to, kas nav;

    3) mēs esot sastādījuši 2010.gadā jauno valdību ar „Saskaņas” dalību – tikai nezin kāpēc valdību sastādīja ZZS kopā ar “Vienotību”.

    Vienlaicīgi sarunās, ja tādas ir bijušas, vienīgais, kas norādīts patiesi, ka es Latvijā un ārpus tās pazīstu vairāk nekā 1000 cilvēku un esmu ticies ar vairāk nekā 10 000. Tai skaitā es pazinu un pazīstu Aināru Šleseru, Solvitu Āboltiņu, Ģirtu Valdi Kristovski, Valdi Zatleru un daudzus, daudzus, daudzus citus. Ja kādam nav slinkums – viņš no tā var izdarīt jebkuru, visplānprātīgāko secinājumu, jebkuru iespējamo fantāzijas lidojumu, kuru es nevaru regulēt un netaisos mēģināt to darīt.

    Pēc šīs kampaņas ļoti labi izgaismojas, kuri bija “oligarhu lietas” pasūtītāji un izpildītāji. Politiskais farss „oligarhu lieta” piedzīvoja kaunpilnu fiasko. Ar šo kampaņu tiek mēģināts glābt no negoda un pazemojuma gan “oligarhu lietas” pasūtītājus no partijas „Vienotība”, gan izpildītājus – nu jau jaunizceptos politiķus Strīķi, Jurašu u.c. Pasūtītāju vieta ir politikas mēslainē, turpat nokļūs arī izpildītāji – jaunizceptie politiķi.

    Ar šīm “oligarhu sarunām” kādi nelieši cenšas manipulēt ar Latvijas vēlētājiem.
    Tuvojas 13.Saeimas vēlēšanas un “oligarhu sarunās” galvenais ir nevis sliktie(Šlesers, Koziols, Ameriks, Urbanovičs, Lembergs), bet “labie”, kuri tur nevarēja nepiedalīties, bet kuri nemaz netiek pieminēti ( Godmanis, Ušakovs).
    Kāpēc tikai Rīdzene un kāpēc tikai vieni un tie paši sliktie?
    Var būt Jurašs ar savu Bordānu zvērēs, ka Godmanis ar Ušakovsu nekādās tādās sarunās nepiedalījās? Protams, zvērēs! Viegli! Bordāna-Juraša partijas sarakstā uz Rīgu bija atrodams arī Repšes valdības iekšlietu ministrs Māris Gulbis, kurš līdz šim ar Repši zvērēja baznīcā, ar Bordānu un Jurašu pirms Rīgas pašvaldības vēlēšanām un zvērēs vēl un vēl. Kāda viņiem starpība kam un cik reizes zvērēt? Galvenais, tikt pie siles! Nelieši!

  4. Heindrihs saka:

    Vai tiesham bija japaiet vairakiem gadiem, lai Grantinsh saprastu kas par putniem ir “NA”? Pateiksu taa – ja sudam uzliek kirsiti, tad to nepadara par kuuku! NA un SC ar V ir viena Buhenvaldes kamera metami !!!
    .
    .
    .
    Admins
    Grantiņš to sapratis jau pirms daudziem gadiem un šeit par viņiem tas lasāms.Bet par pilnīgām nullēm viņi pataisīti pēdējos gados. To veca VDK pārstāvji no LNNK. Arī tevi, Heindrik, ja vajadzēs, par tādu pataisīs. Šodien tas izdarāms vienkārši… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *