Krievžīda- cionista M. Barkovska(otto ozola) murgs !

Otto Ozols: Pēdējais Latvijas krievs piedzims 2067. gadā(atvērt)

Zaļš, tautastribunals.euLRTT komentārs par šo noziedzīgo cionista Mārtiņa Barkovska(Otto Ozola) murgaino rakstu:

Ciānas „gnīda“ Otto Ozols(tas pats Mārtiņš Barkovskis) pilnībā izšķīlās ! Bez kautrēšanās latviešiem parāda „vietu“, protams, goju statusā. Lai tas viss būtu ticamāk, Barkovskis kļūst par īstu letiņu- Otto Ozolu ! Nu, tāpat kā toreiz, kad dzima “kristīgā reliģija” ! Kristus vajātājs Sauls pārtapa par apustuli Pāvilu. Un vēlāk visur arī tiek dēvēts par apustuli, kaut gan viņam ar apustuļiem nekas kopīgs nebija ! Viņš arī bija tas, kurš pāržīdoja Kristus mācību- reliģiju. Tātad- Antikrista kalps !

“Jānis Dāvis- Rabīns Pāvils kā kristietības pāržīdotājs”

Cik zināms, tad Otto ir kļuvis par “mana drauga” Jāņa Bordāna ideologu ! Tātad- viss pamazām, bet noteikti nostājas savās vietās. Bordāna JKP kļūst par latviešu tautas “zārka naglu” ! Bordāns un viņa partija ir “izredzēto” PROJEKTS ! Neviens no vadošajiem šajā partijā pēc tautības(Bordāns, Levits, Jurašs, Strīķe, Ozols- vieni vienīgi noziedznieki) nav latvietis, bet gan latviec !

Tā sacīt: visīstākais Trojas zirgs latviešu tautas miesā. Viņa uzdevums nav uzvarēt, bet drumstalot latviešu vienotību. Žēl, ka uz šo parazītu, mūsu tautas slepkavu “triku” uzķeras daudzi jaunie latvieši.

Bet tagad par šīs cionistu gnīdas “gudrības” pērlēm. Viss raksts kaut kāds idiotisks murgs, kam nav nekāds sakars ar tik pat idiotisku virsrakstu par pēdējā krieva piedzimšanu. Lasīju un brīnījos, nodomāju: nu gadās visādi, kad “zālīti” sapīpējas ! Viss taču nav jāstiepj uz redakciju !

Un tad beidzot arī atradu šī raksta “atslēgas tēmu”.

Otto Ozols,Grantiņš, Mārtuža,LRTTLūk, “mūsu” Veinbergas tipa latvieča “atslēgas vārdi”: Protams, nevienam nav un nevar būt mierinājums, ka krievi Latvijā izmirst straujāk nekā latvieši. Latvija savus apbrīnojamos sasniegumus kultūrā, zinātnē un citās jomās ir sasniegusi tieši, pateicoties daudzu tautību kopējai sadarbībai. Bez Latvijas krieviem, kuri šeit ieceļojuši kā vecticībnieki, kā bēgļi no boļševiku režīma, vēlāk arī pēc Otrā pasaules kara, mūsu valsts būtu krietni bālāka. Mihails Barišņikovs ir tikai viens no daudzajiem spilgtajiem piemēriem. Neskaitāmi krievu tautības zinātnieki, sportisti, mūziķi un citu jomu izcilnieki ir devuši ārkārtīgi daudz mūsu kopējai valstij – Latvijai. Daudzi Latvijas krievi bija neatkarības laiku barikādēs, daudzi šodien ir bruņotajos spēkos, zemessardzē, atbildīgos valsts un sabiedriskajos posteņos.”

Visīstākais krievžīdu okupantu murgojums !!!

Viņš, šis krievžīdu okupantu pēctecis, runā visas latviešu tautas vārdā, ka mēs, lūk, esot satraukti, ka krievi(proti, nelikumīgie un noziedzīgie okupanti) varētu izmirt ātrāk nekā latvieši !!!

Tādu nelietību pat Padomju laikos neatļāvās atklāti paziņot !!! Jebkura TAUTA un jebkurš LIKUMS paredz(uzskata par neatliekamu pienākumu), ka pēc okupācijas jānotiek deokupācijai, kolaboracionistu tiesāšanai(pakāršanai) un kolonistu izraidīšanai, nemaz jau nerunājot par Latvijā esošajiem asinssuņiem, kuri šeit uzdodas par īstajiem saimniekiem !!!

Lasi un netici savām acīm, ko saka šis maskējies krievžīds zem latviskā vārda: Latvija savus apbrīnojamos sasniegumus kultūrā, zinātnē un citās jomās ir sasniegusi tieši, pateicoties daudzu tautību kopējai sadarbībai.”

Netiek, protams, neviens no tā sauktajiem sasniegumiem pieminēts !

Un kāds “patīkams pārsteigums”, ka pēckara okupanti- kolonisti tiek dēvēti par “ieceļotājiem” un bez viņiem mūsu zinātne un kultūra būtu daudz bālāka !!!

Vai tu, latviet, saprati, ko šis cionistu “hemoroīds” cenšas iedzīt galvā latviešu jaunajai paaudzei ???

Bet varbūt viņš pie mūsu “kultūras bagātinātājiem” pieskaita Šustinu un Višinski, kuri ir ierakstīti Izraēlas GODA GRĀMATĀ ?

Un, jo tālāk jo trakāk: Neskaitāmi krievu tautības zinātnieki, sportisti, mūziķi un citu jomu izcilnieki ir devuši ārkārtīgi daudz mūsu kopējai valstij – Latvijai.”

Vai ievēroji, lasītāj, pēkšņi ir pazuduši citu tautību cilvēki, bet palikuši tikai “krievu tautības” un ar mums viņiem esot kopēja valsts !!!

Un ar mums viņiem esot kopīga valsts- LATVIJA !

Vo, bļeģ, iesauktos “krievu tautības cilvēks” Ušakovs,- Oķiks(otto ozols) ir musejais !

Vēl šis polit- kastrāts apgalvo:Daudzi Latvijas krievi bija neatkarības laiku barikādēs!”

Par brīnumu, aizmirsa tikai pieminēt, kurā barikāžu pusē ?!

Un atkal- tikai krievi, bet ne citi !!!

Un beigās seko pats galvenais:daudzi šodien ir bruņotajos spēkos, zemessardzē, atbildīgos valsts un sabiedriskajos posteņos.”

Nepārprotami latviešu “gojām” tiek paziņots: “Neiedomājieties pat domāt, ka spēsiet ko mainīt, jo mēs esam visur gan armijā, gan Zemessārdzē, gan arī visos svarīgajos valsts posteņos!”

Bet ir arī kaut kas pozitīvs, šis mēsls(lai piedod lasītājs par šo sadzīvisko vārdu piemērošanu šim izdzimumam, bet savādāk nav iespējams), kurš ir kļuvis par Bordāna partijas ideologu, parāda, kas ir pats Bordāns un viņa JKP.

Ja mēs visu to zinām, tad ir saprotama Bordāna klusēšana- solījuma nepildīšana, par H- 86 apvienošanos ar viņa partiju. Šo jautājumu protams, ka nelēma Bordāns, bet gan cita valsts… .

Kad viņi iepazinās ar manis piedāvāto programmu- “šī cita valsts” un vietējie cionisti krita panikā, jo tā paredz Tiesiskuma atjaunošanu Latvijai un latviešu tautai– tātad, noziedznieku tiesāšanu !

Ar šo cinistu nelieti LRTT ir bijusi jau vairākkārtēja saskare: http://tautastribunals.eu/?p=36756

============================================================================

Lūk, kurš nav lasījis, mana- H- 86 PROGRAMMA:

temida_baltaTur, Jāni Bordān, kur es būšu, tur noziedznieki- Latvijas izlaupītāji, savām kājām aizies uz “pelnīto vietu”!

Pirmkārt, ko darīšu, būs starptautiska LIETAS izskatīšana, kas attiecas uz okupāciju un 1949 gada Ženēvas Konvencijas īstenošanu pēcokupācijas periodā, visaptveroša Latvijas dekolonizācija !

-Tiks gādāts, lai starptautisko ekspertu klātbūtnē tiktu atvērti čekas maisi !

– Tiks gādāts, lai visi Latvijas izzadzēji(miljonāri) stātos Tautas Tiesas priekšā un sniegtu atskaiti par katru Latu/Eiro.

-Tiks gādāts, lai visi čekisti un komunisti tiktu sodīti, par genocīda veikšanu pret latviešu tautu- par kolaboracionismu- sadarbību ar pasaules vēsturē asiņaināko režīmu- komunismu.

-Tiks gādāts, lai 4. maija kliķes noziedzīgās darbības rezultātā padzītie ekonomiskie bēgļi atgrieztos mājās- savā Dzimtenē.

-Tiks gādāts, lai katra latviešu ģimene saņemtu vismaz 5- 7 hektārus aramzemes bez nekādiem nodokļiem tur, kur viņi vēlas, protams, bez tiesībām to pārdot.

-Tiks gādāts, lai latviešu tautai un Latvijas valstij, ar starptautisko institūciju palīdzību, tiktu atdots atpakaļ viss nozagtais- izlaupītais.

-Tiks gādāts, lai nekavējoši tiktu atsaukti visi darbinieki no ES, kuri tur atrodas pēc komunistu “ieteikuma” un, pirmkārt, jau šeit pieminētais Egils Levits !

-Tiks gādāts par visu, kas saistīts ar Tiesiskuma atjaunošanu Latvijā, kas atbilst Starptautiski izstrādātiem Likumiem un 1922. gada Satversmei !

-Tiks gādāts par to, lai visi tie, kuri pārkāpuši šos Starptautiskos Likumus un Satversmi, tiktu tiesāti starptautiskā Tribunālā Hāgā !

Redziet, Bordāna kungs, es prasu tikai to, kas paredzēts Starptautiskos Likumos un Satversmē.

Visu lasīt šeit: http://tautastribunals.eu/?p=38105

Dievs, Esi ar mums un mūsu Tēvzemi Latviju !

08.05.17      L. Grantiņš

Labs komentārs:

03.05.2017 22:16

Latvieši ir strādīga un gudra tauta. Pārāk miermīlīga kā rezultātā visādi salašņas mēģinājuši gadsmitiem parazitēt uz latviešu mugurām, zemes , mežiem un jūras. Tev ar saviem murgojumiem nesagraut to, kas gadsimtos garā ieliks. Un beidz naidu kurināt , citādi pasēdēt nāksies!

PIELIKUMS par šo Ciānas patriotu !

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅAir: Āzis par žurnālistu(lasīt)

Par dziļi simbolisku izvērtās piektdienas, 11.janvāra, vakars kopā ar Latvijas Televīziju (LTV). Raidījumā „100.panta preses klubs” bija iecerēts runāt par redakcijas vadības maiņu laikrakstā „Diena” un, uz šī piemēra atsperoties, arī par Latvijas mediju problēmām plašākā kontekstā. Taču raidījuma vadītājs Otto Ozols (viņš arī Mārtiņš Barkovskis), pateicoties savai absolūtajai neprofesionalitātei, pats kļuva par dzīvu apliecinājumu LTV un Latvijas mediju vājumam, sabojājot sarunu par beidzot sabiedriskajā medijā aktualizēto jautājumu, kā par oligarhiem dēvētie cilvēki tiem piederošajos medijos pārkāpj redakcionālās neatkarības principu.

You may also like...

5 komentāru

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Visi “latvieši” – Ģeržinskogradas patrioti, ir par vienu kārti metami.

    Viņi savus Jūdasa grašus bāž azotē, nesaprotot, ka tas ir lāsts,, ko viņi iegūst.

    Bet viņus ir ļoti viegli “atkost”.

    Ja “latvietis” neaicina atjaunot 1940. gadā likvidētās latviešu biedrības – viņs ir kremļa čūska.

    Un varam tik pabrīnīties cik viņu daudz!!!

    Vienārša matemātika.
    .
    .
    .
    Admins
    “Viņi savus Jūdasa grašus bāž azotē, nesaprotot, ka tas ir lāsts…”.
    Tieši tā, tas, kas nav ar paša “enerģiju” nopelnīts, ir lāsts, kas beigu beigās iznīcinās viņus pašus kopā ar visiem tiem, kuri rijuši citam atņemto !!!
    Karmas LIKUMU neviens nevar apiet !

  2. ugunskrusta karavīrs saka:

    Pēc Veinbergas stāstītā – uzvilkšu karogu.Krievi izmirst.

  3. annamarija saka:

    Krievi izmirst? Nu tad beidzot latviešu zemei kāds labums no viņiem – lai būtu laba raža, zeme ir jāmēslo!

  4. jaunumi saka:

    Dienvidkorejas jaunas prezidents Muns Džēins trešdien nodevis valsts galvas amata zvērestu.

    “Es būšu visu dienvidkorejiešu prezidents,” Seulā vēršoties pie gavilējošajiem atbalstītājiem, sacīja Muns.

    “Šī ir diža uzvara dižai tautai, kas ir bijusi kopā ar mani, lai radītu taisnīguma valsti, kur valda likumi un vispārējais saprāts,” viņš sacīja.

    Latvijā ar tādiem mērķiem bija Ministru un Valsts prezidents bija Kārlis Ulmanis. Mūsdienu Latvijā pie varas esošajam Raimondam Vējonim “taisnīgums” ir svešvārds. Šo vārdu viņam atgādina viens no latviešu tautas izcilākiem dēliem Linards Grantiņš.

  5. Uldis saka:

    Aizmirsa tikai piebilst, cik latviešu zinātniekus, sportistus, mūziķus un citu jomu izcilniekus krievi ir nobendējuši, vai izdzinuši trimdā.
    Bruņotajos spēkos, zemessardzē, atbildīgos valsts un sabiedriskajos posteņos krievi ir drauds latviešu valstij, ES un NATO, ar retiem izņēmumiem, tie, kuri ir integrēti homo sapiens sabiedrībā, tikai tad jau tie vairs nav homo russicus. Piemēri: izcilais rusologs, Sergejs Meļņikoff un WWII vēstures pētnieks, Vladimirs Rezuns.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *