A. Kalmes atbilde komunistam- VDK informatoram J. Peteram

IMGP0974Iepazīsimies ar Arvīda Kalmes komentāru J. Petera  rakstam: http://www.apollo.lv/portal/news/articles/226615  “Peters par vilšanos, blēžiem un līderi, kas mums nepieciešams” —– Tuvojas kārtējā revolūcija un atkal šie komunistiskie izdzimteņi lien ārā no savām “alām” ! Viens no tādiem izdzimteņiem ir Jānis Peters, kurš atkal grib pārtvert valdības grožus, lai jau pilnībā piebeigtu tā jau knapi dzīvo latviešu tautas “ķermeni” ! Un-, ko tad viņš iesaka par nākošo līderi ??? Nu, protams, ka to pašu “veco” Atmodas Vieplislaiku provokatoru- puskrievu Juri Rubeni. Juris Rubenis ir Maskavas DD savērvēts aģents, kurš  
Foto: Šis uzņēmums runā pats par sevi ! Šīs “būtnes” nodevīgais ļaunums ir nepārprotami izpaudies viņa fizionomijā.
Atmodas laikā palīdzēja sarkanajiem “tautfrontiešiem” pārņemt vadības grožus. Kā redzams, tad slāviskais gēns dara savu melno darbu J. Rubeņa apziņā. Šodien šis parazīts dzīvo kā “niere pa taukiem” !!! Ne ar vienu pušplēstu vārdiņu J. Rubenis nav aizstāvējis latviešus no Godmaņa, Borovkova un tā paša Petera nodevīgās darbības.
Jautājums- no kurienes “tadam” Rubenim ir radušies tādi milzīgi īpašumu…. ? Varbūt no pieticīgās aldziņas ? Nē, J. Rubeņa bagātība “nāk” no neskaitāmiem “sudraba trīsdesmitniekiem” !!!
Vai atceramies Kāda nodevēja profilsPetera nostāju Atmodas laikā ? Nekādu Latvijas neatkarību, bet gan brīvu Latviju brīvā Krievijā, skandināja šis nodevības kalps !!! Latviešu valodas “mīkstināšana” arī bija J. Petera un M. Zālītes nopelni. Viņi bija šajā jautājumā VVF asistenti. Peters tā arī Zālīte ir Krievijas impērijas atbalstītāji.  Šiem izdzimteņiem ir tikai viens sods- karātavas !!!
Tālāk A. Kalmes komentārs:
Foto:Dieva vārda zaimotājs un Maskavas uzticīgais “sargsuns”- Juris Rubenis.
 
LRTT   15.01.2011
=======================================================
Akadēmiķis Arvīds Kalme.Arvīds Kalme  

Pienācis laiks apjēgt, ka toreiz, kad lielā sajūsmā taisījām dziesmoto revolūciju un stāvējām barikādēs, mēs atvērām “Pandoras lādes” vāku, ārā izlaižot dēmonos, kas degradēs un iznīcinās latvju tautu. Šos dēmonus pārstāv tā saucamie “lablatvieši”. Tas ir kopīgs apzīmējums visādiem “patriotiskiem” kampējiem, grābējiem, rausējiem, priHvatizatoriem, šeftmaņiem, šmuguļmaņiem, “buldozeristiem” un tamlīdzīgai publikai, kas pie varas stūres tikusi, izlaupīja un notrallināja Latvijas tautsaimniecību. Likteņa paradokss – ja “pirmās” Latvijas brīvvalsts laikā, pēc Pirmā pasaules kara pilnīgi izpostītā zeme 20 gadu laikā atkopās un kļuva par , varētu teikt, visai augstas labklājības valsti, tad pēc “neatkarības atgūšanas”, relatīvi labā ekonomiskā stāvoklī esošā valsts tautsaimniecība “lablatvisko” varturu valdīšanas arī 20 gados, ir pilnīgi sagrauta, postā un izmisumā iedzenot tūkstošiem un tūkstošiem godīgu cilvēku, ļoti daudzus spiežot pamest Dzimteni. Vai par to mēs stāvējām barikādēs, lai uz mūsu rēķina par sviestmaizi Latvijas ekonomiskās vērtības sagrābtu Rietumu kapitālisti un pašmāju alkatīgie “lablatviskie” miljonāri ? Nevajag spēlēt teātri ar “bļendaku” dalīšanu pa labi un pa kreisi visiem tik daudzajiem “Ļeņina baļķa nesējiem” !

15.01.2011

You may also like...

19 komentārs

  1. antona izbrīns 15.01.2011 12:40 Ziņot! Juris Rubenis – …. kur viņš savus ķildīgos biedrus kaunināja, ka mēs nemaz neesam neatkarīgas Latvijas cienīgi, un izglāba visu Tautas frontes kustību……
    Kas bija ķildas iemesls Peter? to nu gan vajadzēja vismaz pieminēt. Bija nolemts kongresā ievēlēt 1/3 domnieku, pārējos iecelt vai virzīt no nodaļām. Ķildnieki uzvarēja un ievēlēja lielāku skaitu. Tas bija demokrātijas pieteikums. Protams baznīca, Komunisti, čeka bija panikā. Gribēja pa kluso visu sarunāt, kas būs LTF domē. Vēlāk arī sarunāja un sagrāba un izputināja valsti. Peter! Tu nu nebūsi tas, kurš te kādu mācīsi. Tavējie tos sūdus savārija gan 1940.g., gan 90-jos, tagad nāks citi, nevis tavējie 3. reizi.

  2. zonnenbergs saka:

    Krievija lai paliek,strunts.Lisabonas ligums FAKTS.
    Rotsildiem un co. ir viss,lai valditu par visu pasauli.
    Ar princi viljamu ka pasaules lideri 2015 gada.
    Domajiet par nacijas glabsanu galu gala.

  3. AG saka:

    Kāda starpība, ko ievēlēs par prezi, tāpat tas būs mūsu tautas ienaidnieks!

  4. 13 saka:

    Nupat esot rādīts par brīvu Zeitgeist-3.Valdītāji paņirgājās par pūli,
    baru-redziet kā mēs ar baru izrīkojamies un beigās uzsauks’freijerverku”
    Vai tad bars to neizjuta uz savas ādas,ar lielu patosu žurnalists baram
    parāda 3.daļu.,paņirgājās par pūli,baru.
    Kāpēc žurnālisti nerāda Ceitgeist-6 par zināmajiem pagasta priekšsēžiem
    ar visiem ciltsrakstiem(daži varot strādāt tikai priekšsēži)par viņu darbiem un nedarbiem,bet četras varas barojās pie viņu siles.
    Ceitgeist-7,knābis izdomājis nesāpīgu priekšnieku nomaiņu,vienu brītiņu
    ieliek cietumā otru”mīkstumā”.Ar visiem tā neizdodās,piem.lembi.
    Kļavis aicināšot visus pie ugunskuriem lai zagļi ar apzagtajiem saprotās.
    Purs mētājas ar banālām patiesībām,vai nu viņš patiesību nezin ,vai saimnieki aizliedz rakstīt.
    Cīnās republikā divi spēki,varbūt tie paši vīri ko apraksta žurnalists
    Filātova kg-s.

  5. informācija saka:

    Cienījamais Kalmes kungs! Jums žetons! Salīdziniet bijušā kompartijas ieceltā Rīgas pilsētas Kirova rajona Tautas tiesas tiesneša, tagad Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas valsts sekretāra Andra Teikmaņa un igauņa Marta Lāra teikto par vēstures komisijas izveidošanu kopā ar Krieviju. Kā diena pret nakti! Tāpat kā Igaunija pret Latviju.

  6. informācija saka:

    Kādreiz komunistiem bija sauklis, ka viņi esot “tautas prāts, gods un sirdsapziņa”. Kad padomju režīms sāka brukt un komunisti baidīties no soda, šie sāka teikt – mes kopā at tautu. Kad nobijās, ka viņus tiesās, šie izdomāja saukli – “kompartija tautas vadībā”.

    Ja tagad vecais fanātiskais komunists sāk atkal smērēties klāt tautai, tas nozīme, ka briest jauna Atmoda un vecie komunisti jau laicīgi, kārtējo reizi gatavo augsni, lai saglabātu varu.

    Tauta, esiet modri, aizšķērsojiet viņiem ceļu!

  7. Ernis Purnis saka:

    Vajadzētu veikt sarežģītu zinātnisku pētijumu, lai varētu saprast, to kroplīgo duālismu,kas ļauj j.peteram būt dzejniekam, kura izcilos tekstus jau tauta ir iemūžinājusi un pieņēmusi par saviem caur R.Paula melodijām, kas desmittūkstošu varenās balsīs izskan Dziesmu svētkos un NEKO no tā nesaprast un viņa akmens sirdi neķerot, tik laikam vēsi gūto matreālo labumu no tā sev aprēķinot.
    Un ir otrs j.peters, kas nekad un nekur nav pacēlis balsi par latviskuma aizstāvību, kas ir gluži otrādi, negatīvi ietekmējis un mazinājis mūsu valsts valodas likumu un vājinājis tā praktisko pielietojumu. Centīgi kalpojis kremļa vadoņiem krievijā un te, Latvijā, ciešā tandēmās ar LC kolaborantiem, čekistiem un valsts izzadzējiem un citiem shēmotājiem.

  8. zonnenbergs saka:

    Nesamaitatu latviesu dziesmu svetki.
    Iebaiditu un zombetu latviesu dziesmu svetki,ar kimiski ziliem un
    nenosakamas krasas rutotiem tautas terpiem.
    Ar tiem vaska sparniniem iet pie sirds ,petera nu ne.

  9. 13 saka:

    Vai šis nav rakstīts par Latvijas”zvēriem”?
    ”Tā kad zvēri atradinājušies ir no meža
    Ielikti būrī,pie šāda mājokļa pierod tie,
    Neizskatās vairs plēsīgi,mācās cilvēku paciest,
    Taču,ja kaistošā rīklē nonāk kaut lāse asins,
    Niknums negantais mostas no jauna,
    Nobaudītā asins liek piepūsties kakliem,
    Uzurdot trakas dusmas,satrakojas kustoņi…

  10. no malas saka:

    Jā, 13 tas ir labs teksts! Bet, vai zini kuri ar to domāti?

  11. A.Balts saka:

    Nepilsoņu (civilokupantu) nelikumīgā atrašanās LV teritorijā un pastāvīgā dažādo NETIKUMĪGO prasību izvirzīšana caur kremļa inspirēto un tikpat nelikumīgo SC un savu kabatas partiju PLL ir nopietns iemesls un pamudinājums sākt vākt parakstus visas tautas kategoriskai prasībai prezidentam un valdībai uzsākt juridisku dokumentu sagatavošanu un iesniegšanu starptautiskajas institūcijās, lai uzsāktu un nobeigtu DEKOLONIZĀCIJU un DEOKUPĀCIJU! Lai kā un kam no valdošajiem ielikteņiem tas nepatiktu, visas tautas vairākuma prasību viņi nevarēs ignorēt!

  12. 13 saka:

    Interesanti kāpēc šogad nevar nomierināties par barikādēm.Acīm redzot
    taisīs līdzīgu scenāriju un barikādniekiem būs”jāaizstāv”šie asiņainie,
    piepūstiem kakliem”zvēri”.

  13. black_joker saka:

    13 – neesi pamanījis, ka ir 20 gadi kopš barikāžu laika un traģēdijām Rīgā ?? Scenārijs ne scenārijs- tos rakstīja Gorbijs Maskavā, lai likvidētu politbiroju un citus PSRS elementus, kas viņu ievēlēja vēl jaunu un spraunu par ģenseku. Kāpēc nekļūt par prezi un valdīt ilgi un laimīgi bez senilajiem večiem ? Tikai izlaida džinu no pudeles laukā un atpakaļ tas vairs nelīda ne sitams. Nācās vien paziņot par impērijas galu- tas tā kā tā bij pie durvīm, jo padomju ekonomika beidzot bij uz bankrota sliekšņa. Ja PSRS augšas veči būtu izlēmuši, ka turēsim varu un impēriju ar viem spēkiem – bail iedomāties, kādas asinspirtis būtu Baltijā. Tad Tjanmiņas laukuma notikumi nebūtu kinohronikās skatāmi, bet tie būtu bijuši tepat mūsu pilsētās. Milzim bij liela vāle, bet tam nebija nekā ko ēst un nācās to vāli nolaist, lai Rietumi iedod kādu bļodiņu putras…..Tas ar izglāba Baltiju

  14. zonnenbergs saka:

    Un kas Baltijai atkal ta pati putras blodina.

  15. Sergejs saka:

    Es jums iekopeeju svariigu pazinojumu:

    Ejiet labāk visi parakstīties par tikai latv. valodā mācīšanu valsts skolās, laiks tikai līdz 31.janvārim un tikai ap 2000 parakstu pietrūkst!

  16. AG saka:

    Tikai idioti parakstīsies par to, lai okupanti bērni automātiski pilsonību saņemtu, latviešu skolu beidzot (pilsonības likuma 1-3.pants).

  17. Lasi a.g. saka:

    Sergejs 25.01.2011 03:11
    Redziet cienijamie latvieshi un maneejie cittautieshi,lieta taada, ka nelatvietis-krievvalodiigais, kas gaajis latvieshu skolaa nebuus uzreiz Latvijas patriots, bet nebuus arii vairs kremlja marionete. Saku to no savas un savu pazinju pieredzes.
    Tapeec jums jaapanaak, ka valsts apmaksaa tikai valsts valodaa maaciibas!

    Parakstiities var Blaumana ielā 21 – tel.67287709 un laikam arii Okupaacijas muzejaa, bet nezinu darba laikus
    Vērtējums: 1Labs komentārs Slikts komentārs

  18. white joker saka:

    ..nu fiksi vajag iet visiem un prakstīties.

  19. Anonīms saka:

    Atklāsme par PSKP pārkārtošanos!
    Moto: Kas pagātni pētī, tas nākotni svētī!
    Ievadam.
    Atcerēsimies, kad komunisms Pasaules Revolūcijas vārdā ir utopija, jo nekur pasaulē tas nav piepildījis un nevar piepildīties, jo tās tautsaimniecības pamatos ir vergu un dzimtcilvēku darbs. Šajā nelielajā rakstā mēģināsim saprast, kas ir mūsu “lielie sasniegumi” un “veiksmes stāsts” Latvijas valsts tautsaimniecības atjaunošanā, kas balstās uz Padomju iekārts pamatiem.
    Kādas tam visam ir sekas?
    Neraugoties uz to, kad PSKP Ģenerālsekretārs Ņ. S. Hruščevs, 1960.gadā, PSKP partijas vārdā svinīgi zvērēja, ka tagadējā paaudze dzīvos komunismā, kur darbosies princips: Katram pēc vajadzības un no katra pēc spējām!
    Gala rezultāts izrādās, ka spējas ir mazas, bet vajadzības lielas!
    Pēc PSKP prognozēm, mums lielajai Padomju tautai vajadzēja jau 1980. gadā dzīvot komunismā!!!
    Daudzi mana laika biedri ticēja PSKP solījumiem, tikai man tēvs skaidroja, ka tādā veidā var nodzīvot līdz tam, kamēr pēdējais krekls būs no pleciem būs nost!
    Kā liekās tas ir piepildījies Latvijā, kur pie varas joprojām ir boļševiku kliķe un mums tautai nekas nepieder!

    Pasaules vēsturiskā pieredze rāda, ka sabiedrības labklājība ir tikai tad, kad vairāk ražo nepieciešamās preces. Lai pildītu un paceltu sabiedrības labklājību ir atkarīgs no augstvērtīga un ražena darba.

    Vai Padomju iekārta un Valsts pārvaldes sistēma, kas dibināta uz nepārtrauktiem meliem, vergu darbu “lēģeros” un dzimtcilvēku” darbu kolhozos ir spējīga pastāvēt, ja tai nav palīdzība no ārienes.

    Piemēram, lai lasītājs saprastu, kāpēc valsts, kurā pastāvēja padomju iekārtā, kā Vācijas Demokrātiskā Republika (VDR) nīkuļoja un beigās sabruka kopā ar PSRS, bet Vācijas Federatīvā Republika (VFR) tautsaimniecība zēla un plauka. Piezīmēšu, ka VFR pārdeva graudus VDR, kaut gan 2/3 lauksaimniecības zemes palika VDR teritorijā.
    Kā tas varēja notikt?

    Vēl ļoti labi piemēri tiek izteikti pasakās. Lai saprastu šodien notiekošo Latvijā, iesaku izlasīt K. Andersena pasakas: “Sniegbaltīte”, lai pareizi saprastu, kā te notika pārkārtošanās, kopš PSKP izsludinātā atklātuma un pārkārtošanās jo Latvijas Komunistiskās partijas Centrālās Komitejas Ideoloģiskais sekretārs A.V.Gorbunovs apsolīja, ka komunisma zvēru pataisīs ar cilvēcīgu seju. Pasakā vilks arī apsēja lakatu, uz uzvilka kažoku un paziņoja, ka es esmu vecmamma!
    Vai nav līdzīgi?

    Par šo pārkārtošanos es uzdevu tieši biedram A.V. Gorbunovam jautājumu Rēzeknē Pasaules Latgaliešu konferencē. Atbildi protams nesaņēmu, jo viņa aktīvie miesassargi-komjaunieši ķērās pie manis un vilka projām no slavenā Valstsvīra.

    Par Latvijas Ekonomiskajiem diversantiem un Latvija atrašanos uz sliekšņa: “Parādu verdzības vai ekonomikas atveseļošanās” ir jābūt situācijas izpratnei pamatos. Iesaku izlasīt otru pasaku: “Brīnumu skroderi” vai “Karaļa jaunais uzvalks”. To izlasot, arī ir labi veidot izpratni par šodien notiekošo Latvijā. Daudz labāk būtu, ja varētu atrast PSKP pārkārtošanās direktīvas. Tālāk mēģināšu pēc atmiņas un sīkām atzīmēm raksturot lielo pārkārtošanos, kuru organizēja un vadīja un vada Politbirojs.

    Trešā pamācoša viela pārdomām ir A.Dallesa Doktrīna, kā arī Jura Lina grāmata “Zem skorpiona zīmes” un nobeiguma, lai nezaudētu cerību, iesaku izlasīt E.Finka pareģojumi, kurus var sameklēt internetā.

    Vēl lūgums, lai lasītājs nejauktu divus jēdzienus boļševiks un komunists. Latvijā uz 1987.gadu bija ap 187 000 PSKP biedri. Bet partijas nomenklatūra, LKP CK izredzētie, sauksim vienkārši par “boļševiki” (больше возможностей) – vairāk iespēju.
    Boļševiku bija tikai 2 158 biedri, kas izmantoja visas privilēģijas, ko deva padomju vara, tajā skaitā tikties ar ārzemniekiem, braukt uz ārzemēm, iepirkties specializētos veikalos un tā tālāk.
    Kas ir boļševiks? Pirmo reizi šo formulējumu es dzirdēju Maskavā un krieviski tas skanēja tā: «Человеко образный, без места, без времени, без роду, без племени, без начиональности, без души и совести, без отчизны и адреса…… Их адрес не дом и не улица, их адрес Советский Союз!»
    Latviski tas būtu: “Cilvēkveidīgi, bez vietas, bez laika, bez ģimenes, bez cilts, bez tautības, bez dvēseles un sirdsapziņas, bez tēvzemes un adreses … … Viņu adrese nav māja vai iela, viņu adrese ir Padomju Savienība! ”
    Savā rakstā, kad Latvija ir uz sliekšņa savā rakstā: “Parādu verdzība vai ekonomikas atveseļošana”, es jau mēģināju norādīt uz cēloņiem un sekām, kā arī kopīgi rast iespēju iziet no pašreizējās krīzes stāvokļa Latvijā.
    Lai mēs saglābtu savu Latvijas valsti, ir pareizi atcerēties Zemkopības ministra Jāņa Birznieka teikto Latvijas Lauksaimniecības Kameras (LLK) pilnsapulcē 1936.gadā:“Mūsu gruntniecība nav un nedrīkst būt kapitālistisks uzņēmums. Lauku mājas ir zemturu ģimenes mūža un paaudžu mītnes un tautas dzīvā spēka mūžīgais avots. Tāpēc jāaizkavē gruntniecības, zemes un māju pataisīšanu par tirgus preci un spekulācijas priekšmetu”. Cik ļoti pravietiski Vārdi!
    Tagad mēģināsim uz atmiņām un piezīmēm restaurēt PSKP pārkārtošanās direktīvas, kas tika plānota Politbirojā un pēc šīm vadlīnijām viss notiek arī šodienas Latvijā! Tāpēc, vispirms apkoposim datus par PSKP Direktīvu, lai varētu veikt secinājumus, kā mums tautai rīkoties tālāk.
    PSKP Direktīvas pēc atmiņām un piezīmēm.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *