Atkal viens maitu ērglis ceļā… .

IMGP0974Šomēnes vizītē Latvijā ieradīsies ASV Valsts departamenta īpašais sūtnis holokausta jautājumos Duglas Dāvidsons. Ko tad šis žīds grib no mums- nu, protams, ka naudu ! Ko gan žīdi vairāk var gribēt ?

Var vēl saprast šos žīdu parazītus, bet nevar saprast Latvijas varas “orgānus”, kuri, kā cērmes lokoties, “lien iekšā” šiem cionistu noziedzniekiem pa visiem caurumiem !

Latvijas varas “vīriem” ir zināms, ka “holokausta kasieris” Vīzentāls nebija nekāds moceklis, bet gan visīstākais kriminālelements, tāpat kā viņa pēctecis Zurofs.

Žīds Soross arī no tās pašas bandītu sugas, kuram pat aizliegts iebraukt vairākās ES valstīs.

Cionistu noziedznieksVečnij židTagad uzradies vēl viens žīdu “VID” parazīts Duglas Dāvidsons.  Latvijas Republika nevienam nevienu īpašumu nav atņēmusi. Tie bija nacistu un komunistu režīmi. Kāpēc šim dāvidsonmanim neprasīt Krievijai un Vācijai atlīdzinājumu par šiem īpašumiem ?

 Foto: Pirmais foto, godmanis Austrijā kā PSRS spiegs.  Kā redzam, tad pilnībā “piemērojies” žīdam-cionistam. Kā teikt, savējais starp savējiem… . Austrijas “laikā” pilnībā tika uzņemts cionistu bandā, kur arī tika doti norādījumi par latviešu tautas un Latvijas valsts iznīcināšanu. To viņš arī šo visu pēcAtmodas laiku ir darījis un darījis ar lieliem panākumiem. Viņa tuvākie līdzgaitnieki ir žīdi Borovkovs un Kļockins. Otrais foto arī neprasa komentārus. Šī slepkavas zvēra skats runā savu valodu. 

Bet sen jau vairs nav jābrīnās par žīdu nelietībām. Var pat teikt, ka kopš Mozus laikiem par šiem pasaules klaidoņiem un asinssuņiem nevar teikt nevienu pozitīvu vārdu. Mozus gribēja šos ļaunuma iemiesojumus pataisīt par cilvēkiem, bet pats pazuda “bez pēdām”!!!

Jēzus Kristus to pašu vēlējās, līdz pašu pie krusta “piebungāja” !!!

Un ko šie asins suņi darīja Latvijā sākot no 1940. gada ? Slepkavoja, slepkavoja un vēlreiz slepkavoja !!!

šalomJa Latvijā būtu demokrātija vārda īstajā nozīmē, tad no Latvijas tiktu izraidīti žīdi un krievi “uz tūkstoš gadiem”, jo šo tautu zvērības ir vārdos neaprakstāmas. Latvijā latviešiem nav naudas par ko zāles nopirkt un bērnus skolā sūtīt, bet valdošā kliķe taisās šai slepkavu tautai dāvināt neskaitāmus miljonus par noziegumiem, ko latvieši nav veikuši.

Foto: Ciemos pie žīdiem. Šalom, dārgie jevreji, ja jums ir labi, tad es domāju, ka arī man neklāsies slikti… . Šeit ir redzams viens no kārtējiem cermveidīgajiem letiņiem- līdējiem.

Vai vēl par maz, ka žīds Godmanis pasaules žīdu bandai- cionistiem uzdāvināja miljardiem vērto Latvijas Kuģniecību, kura būtu Latviju padarījusi par turīgāko Eiropas valsti ! Vai nepietika, ka žīdu PAREX banka caur Krieviju saviem žīdu cionistu noziedzniekiem pārskaitīja daudzus miljardus Latvijas pilsoņu naudu, līdz ar to iedzenot Latviju un latviešu tautu neskaitāmu miljardu parādu jūgā !!!

Griezies kur gribi un skaties kur gribi, visapkārt šīs tautas nelietība un asins darbi.

Ja kādam kaut kas ir jāmaksā, tad vienīgi un tikai žīdiem- cionistiem ir jāmaksā latviešiem par simtiem tūkstošu noslepkavošanu, deportēšanu uz Sibīrijas stepēm un izvarošanām !!!  

Pēc kara notika neskaitāmas izvarošanas no šo “poļitruku” puses, kuru rezultātā sadzima vesela kaļēda godmaņveidīgo, kuri šodien atrodas Latvijā pie politiskās “šprices”.  

Tādus “dāvidsonus” jau pie Latvijas robežas vajadzētu sagaidīt ar sūdainu koku…labākā gadījumā… .

L.Grantiņš 22.01.2011

You may also like...

20 komentārs

  1. zonnenbergs saka:

    Nu ko,izdzisi 1 uzradisies 100.Viss notiek pareizi,vini
    uzskuveti 100 % un pie energijas mainas pasi izzudis.
    Uzliec kompasu uz galda un skaties deklinaciju.

  2. Eduards saka:

    Mums ir divi ceļi-
    -veikt Latvijas varas augšgala noziegumu Starptautisku izmeklēšanu un vainīgo Tautas un valsts iznīcināšanā-sodīšana.Tribunāls ir jau daudziem noziedzniekiem piespriedis atbilstošus sodus,
    -un jārīkojas atbilstoši Dok. Nr409 un 410
    Latvijas Glābšanas komisija.

  3. Aga saka:

    “Bet sen jau vairs nav jābrīnās par žīdu nelietībām. Var pat teikt, ka kopš Mozus laikiem par šiem pasaules klaidoņiem un asinssuņiem nevar teikt nevienu pozitīvu vārdu. Mozus gribēja šos ļaunuma iemiesojumus pataisīt par cilvēkiem, bet pats pazuda “bez pēdām”!!!”

    Tas ir visievērojamākais domugrauds, ko pēdējā laikā nācies lasīt. Ļoti drosmīga Bībeles interpretācija, kas izvirza jaunu versiju par Mozus nāves patiesajiem cēloņiem.

  4. AG saka:

    Un šādi tipi kā rakstā minētais nosaka toni ASV, kas savukārt komandē NATO. Bet, kad Pupurs pateica taisnību DDD, ka NATO mūs pret Krieviju nesargās, Plāngrantiņš no dusmām biksēs pietaisīja!

  5. 13 saka:

    Jautājums cik no ebreju”īpašumiem”ir atmaksāti banku kredīti,kur ir
    juristi,vai visi nozombēti un roboti??
    Varai galvenais ir jāatgriež visi latviešu īpašumi(20 gadi notika
    īpašumu atņemšana),kas notika pagastos kur ar briesmīgākām metodēm atņēma
    cilvēkiem zemes,kur nocirstie meži,kur mājdzīvnieki,ēkas u.t Dažus gadus atpakaļ aicināja no ārzemēm ebrejus piedāvājot viņiem privatizēt objektus
    daži pat izteicās,ka nebija vērts braukt.Gadījās redzēt ebrejietes
    izņirgtos zobus kliedzot ka zemi neatdos.Viņu”rupors”bija Inkina lapele
    un DDD lapele.Katram šeit ir mantinieki neskatoties uz sibirijā nobendētiem.
    Brīvība esot tad kad nevajaga neko izvēlēties,tev jāzina ar ko tas beigsies.Grantiņa k-gam būtu bijis jāzina ar ko šis raksts beigsies.
    Viss interesanti sanāk-briesmīgās barikāžu atceres,kautkādi paraksti
    jāvāc,arī šis raksts.Jābūt ir modriem jo visu to dara VIŅU atbalstītāji.

  6. 13 saka:

    Viens no galvenajiem zemes noņēmējiem bija grūtums,rajonos nelietim bija
    savi”kantorīši”kas ar zemes atņemšanu nodarbojās.Tas esot prātam
    neaptverams kas notika rajonos-izteicās advokāts,kas maz varēja palīdzēt
    cilvēkiem cīnoties pret grūtuma bandām.
    Domājošiem CILVĒKIEM jau droši vien ir saprotams uz ko šie”teijāterīši”
    velk.
    Vajadzētu pieminēt dāmu Valsts zemes komisijā kas izzaga dokumentus.
    Latviešus latvijā neviens neaizsargāja pret laupītājiem,piebrauc vēl
    klāt laupītāji kurus aizstāv visas četras varas.

  7. zonnenbergs saka:

    KA DABISKI JARIKOJAS ZINA KATRS.VISMAZ MORALE BUS VESELA.

  8. Sergejs saka:

    Vai šie, rakstā minētie ļautiņi arī nav tie paši cionistu vairāk, vai mazāk iztapīgie pārstāvj (tēma par čekista Ādamsona atbalstu Lužkova iebraukšanai LV)?

    Ernis Purnis 23.01.2011 10:14 Ziņot!

    Redziet nu, nav īpašas starpības, vai kgb darbonis ir bijis robežsargu vadonītis, kā kolaborants ādamsons, vai ir bijis izlūku elitē, kolaborants kā bojārs ( “kolaborants” domāts kā maigākais apzīmējums savas valsts un tautas nodevējam, jo psrs noziegums pret Latviju bija zināms visiem un īpaši kgb salašņām). Jo, lai cik vilku (lopu) baro, vienalga uz mežu (kremli) lūrēs!

    Tāpēc tika no valsts patriotiem prasīts īstenot ne tikai dekolonizāciju, bet arī deokupāciju, kā rezultātā šādi nodevēju atkritumi netiktu pat tuvumā valsts pārvaldes iestādēm, par Saeimu pat nerunājot! (Un, padomājiet, kādam zemiski deformētam radījumam jābūt, lai nekaunīgi līstu vadošos amatos valstī, pret kuras eksistenci un cilvēkiem ir visu mūžu apzināti darbojies!)

  9. zonnenbergs saka:

    Sigurdam 100% taisniba.Iekarotaju krievi-paliek pagatne stalinam.
    Tagad krievi lidzinas mums,jo redz ka bruk vinu krievija.

  10. Nibiru saka:

    Nenormāli trula un primitīva jautājuma nostādne.
    Ja pilnīgi var piekrist pozīcijai, ka žīdiem mēs patiesi neko neesam parādā, tad raksta stiliņš tomēr atgādina gānīšanos, nevis kaut cik jēdzīgu analīzi.

    nevar saprast Latvijas varas “orgānus”, kuri, kā cērmes lokoties, “lien iekšā” šiem cionistu noziedzniekiem pa visiem caurumiem
    ————–
    Es gan varu saprast. Nevienam Latvijā nav nekādas vēlmes lekties ar lielo ASV, kas būtībā ir žīdu kontrolēta aizjūras teritorija. Uzņems to Duglasu (starp citu, vārds “Duglass” latviski būtu rakstāms ar diviem “s”) paklausīsies, pasmaidīsies un ar to arī viss beigsies. Latvijā nav politisku spēku, kas gribētu vai varētu šādas naudas žīdiem izmaksāt. Pie tam visi taču saprot, ka pēc Latvijas likumiem tas ir galēji nelikumīgi.
    Un tā arī vajag – paklausīties, parunāties un nekas nenotiek. Vienīgi to žīdu sūtni ar katru reizi vajadzētu uzņemt arvien zemākam Latvijas činavniekam.Pēc kādas 5. reizes lidostā viņu varētu sagaidīt jau, piemēram, Bolderājas sētnieku asociācijas vadītājs!

    Pirmais foto, Godmanis Austrijā kā PSRS spiegs.
    —————-
    Nu, baigi forši! Arī esmu par šo versiju dzirdējis, tomēr, lai to tā bazūnētu pa visu pasauli, varbūt vajag arī kādu dokumentālāku pamatojumu?
    Manuprāt galīgi nepietiek ar vienu jaunības laika bildīti.

    Šī slepkavas zvēra skats runā savu valodu.
    ——————-
    Nu, jedritvai!
    Dirst taču vajag ar mēru!

    Vai vēl par maz, ka žīds Godmanis pasaules žīdu bandai- cionistiem uzdāvināja miljardiem vērto Latvijas Kuģniecību,
    —————-
    Mīlīši, kādiem vēl tur cionistiem?
    Kuģniecība piederēja lembergam un Co, bet Co tagad guva pārsvaru un grib to notirgot!

  11. Nibiru saka:

    Nekādas Starptautiskas Latvijas ienaidnieku izķidāšanas nenotiks, jo pasaulei ši tēma ir vienaldzīga.
    Latviešu tieksme lamāties, kritizēt un aprunāt jau ieguvusi nedzirdētus apmērus. Tā vietā vajag vienoties ap spēku, kas kaut ko tajā visā var mainīt.
    Es esmu to atradis – “Visu latvijai!” un to arī atbalstīšu, kamēr tie centīsies pagriezt vēstures ratu latviešiem derīgā virzienā. bet tās gānīšanās par žīdiem un sazvērestību meklēšanas tikai paņem laiku un spēkus.

    Labāk atbildiet – cik no Jums ir parakstījušies par pāreju uz latviešu mācību valodu valsts skolās?

  12. 13 saka:

    Cik no”visu latvijai”ir ebreju asainis,uz nibiru nav šo asiņu,tāpēc
    jau speciāli paņemts šis vārdiņš.Brīvība esot ka nekur nav jāparakstās un
    neparko nav jāizvēlas,bet tikai jāzina ar ko tas beigsies.Jaunā tauta var
    parakstīties kur tikai kāds pasauks.CILVĒKI gatavosies gan”dabīgiem gan
    nedabīgiem plūdiem.

  13. Pietiek izlasīt tikai dažus teikumus no tava sacerējuma, lai saprastu no kurienes “pūš vējš” !
    To jau tikai tavs “kantoris” vēlētos, lai nenotiktu Latvijas problēmas izķidāšana.
    Viņa notiks- šī izķidāšana, gribi tu to, vai nē.
    Tu gribi noniecināt Tribunālu- un tu arī to dari…. . Noniecinot citus tu pats gribi “celties”, bet kā redzams, tad nav ar ko.

    Vienīgais ko tu varēji pateikt ir:Labāk atbildiet – cik no Jums ir parakstījušies par pāreju uz latviešu mācību valodu valsts skolās?

    VL ir DP kontrolēts veidojums “gaisa nolaišanai”. Tātad, viņi ir vēl ļaunāki par mūsu ienaidniekiem… . Uzņemšana savās rindās atklātus VDK savērvētos aģentus ir tam pierādījums(Pupurs un Jēkabsons).
    L. Grantiņš

  14. Sergejs saka:

    Nezinu, kas raksta manaa vietaa, bet tam tekstam gan piekriitu.
    Un par to, ka notiks tiesa un tiks sodiiti nodeveeji un vinju kalpi, nav nekadu shaubu, tik nezinu kuraa briidii un kuraa vietaa tas saaksies, bet tas notiks neizbeegami un shodienas bagaatie kundzinji riit buus pliki, nabagi un bez galvaam.

  15. Steidzīgi jāaizņemas naudu no žīdiem ,lai ātri varētu to viņiem atdot. Lūk tāda ir “mūsu” sadarbība ar aizdevējiem.Jāsaka- tauta mosties, mūs aprok dzīvus!!!!

  16. white joker saka:

    ..nu kādu kompensāciju, kādus īpašumus šiem atdot, kapēc tad laikā tie knābji nepieteicās. a moš tikai blefo, jo tie vislielākie blēži ir ,hi,hi
    ..a mūsu trušadvēseles saeimā uzreiz gatavas izdabāt,šiem žulikiem.

  17. black_joker saka:

    Nu vienreiz arī tam white joker varu piekrist par tiem alkatīgajiem žīdu izspiedējiem!

  18. black_joker saka:

    black_joker saka:
    2011. gada 27. janvāris 20.44Nu vienreiz arī tam white joker varu piekrist par tiem alkatīgajiem žīdu izspiedējiem!
    Grantinj- tachu deklareeji, ka komenteetaaji regjistreejas:):):)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *