Bildes “runā”. Cionistu-komunistu bandas noziegumi Latvijā

Melns.-Latvijas-republikas-tautas-tribunāls-Aivars-Borovkovs-Ivars-Godmanis-Jānis-Reinisks-Straujuma-Prezidents-Saeima-DP.-ST.-Kopie21.SuharenkoOjārs-Kalniņš.VējonisGrantiņš-Bergmanis-Mežviets1Jā, ar šo iemūžināto mirkļu palīdzību mēs varam LIETAS BŪTĪBU uztvert daudz labāk, nekā klausoties šo noziedznieku žvadzēšanā. Mūsu zemi un tautu šodien izvaro un slepkavo cionistiskie noziedznieki, kuri nav pieskaitāmi pie cilvēku rases.

A.Suharenko, Nils Ušakovs, Putins, Urbanovičs Vēl mazāk pie cilvēkiem ir pieskaitāmi tie, kuri “apkalpo” šo sātanistu ānusu- izvadorgānus– tā saucamie latvieši, kuri tādi nav, bet par tādiem uzdodas.

Latvietis nezog, nemelo un nepielien, jo latviskais GĒNS to neatļauj.

Kas to dara, tie nav latvieši.

Visos viņos atradīsiet mutanta gēnu- poļitruka spermas produktu. Tie ir brutāli vārdi, ko saku, bet 100% patiesi. Par šiem sātanistiem trāpīgus vārdus sacījis Padomju frontinieks Nikolajs Ņikūļins- ATMIŅAS PAR KARU, autors. “Ar šausmām jāiedomājas, kādi deģenerāti no šiem izdzimteņiem dzims 20. un 21. gadsimtā.”

Un viņi dzima ne tikai Krievijā, bet arī Latvijā. Vīrieši abās valstīs, cionistu darbības rezultātā, bija iznīcināti. Dzīvi palikušie aizmugures žurkas- poļitruki jutās kā gaiļi vistu barā un “apsēkloja” žogmalēs ar savu sātanisko spermu “brīvās meitenes”.

Un tagad varam pārliecināties par N. Ņikūļina viedajiem vārdiem- par deģenerātiem, kuri dzims.

Ušakovs,Putins,LRTTProtams, ka latvietim arī ir negatīva īpašība: viņš nevajadzīgi paiet malā tad, kad vienkārši ir jāapstājas un jāpaskatās slepkavnieciskajiem godmaņ- borovkov purniem acīs.

Mazs piemērs: Johansons savās “Čekas ģenerāļa piezīmēs” raksta: “Sēdējām trijatā ar Godmani un Borovkovu un dzērām tēju, spriedām par LPSR VDK pārveidi par Latvijas VDK. Vēlāk uzzināju, ka viņi Maskavā jau visu bija sarunājuši…” Lūk, divi Latvijas žīdi- Borovkovs un Godmanis, bija apsteiguši pašu čekas ģenerāli, latviskās izcelsmes Johansonu, bet sarunā ar viņu to nepieminēja !!!

Kurš vēl būs tas, kas sacīs, ka “izredzētie” nav gudrāki par latviešiem un krieviem ?

To kārtoja Izraēla- cionisti ar Maskavas rokām… .

Vējonis,Bergmanis, Grantiņš.LRTTŠīs sešstūrainās zvaigznes noziedznieku banda ne tikai Latviju un Krieviju pilnīgi pārvalda, bet ES un daļēji arī ASV.

Šeit ir pierādījums tam, ka Izraēla(cionisti) bija tā, kas organizēja un izpildīja 11. septembri, lai sanaidotu visu pasauli pret musulmaņiem: https://www.youtube.com/watch?v=SQheughDsbk

Krieviski šis video ir pazudis.. . Par šo Izraēlas cionistu ārprātu pret visu pasauli varam lasīt šeit, MAZĀS PIEZĪMES 1(lasīt) un šeit, MAZĀS PIEZĪMES 2(lasīt)

Izņemot melus, melus un tikai melus, neko citu no viņiem sagaidīt nav iespējams… !

Šie poļitruku spermas “produkti” šodien ir sabāzti visās iespējamās vietās un vesels lērums no viņiem ir tikuši pie 100% latviešu vārdiem un uzvārdiem.

Suharenko,Zatlers,Āboltiņa,RiekstiņšPiemērs: Satversmes Tiesas priekšsēdētājs Aldis Laviņš ! Skan latviski, bet ir 100% nelatvietis. Vai viņš aizstāvēs Latvijas pamatnācijas intereses ? Tas pat smieklīgi būtu iedomāties… .

Par čekistu noziegumiem šodienas Latvijā pret latviešu tautu ir informēta ES vadošā spice, bet klusums !

Tātad,- tur pie teikšanas ir tās pašas “cilts- ticības” brāļi. Tāpēc jebkura godīga cilvēka pienākums ir informēt starptautisko sabiedrību par Latvijas 4. maija kliķes(cionistu) noziegumiem pret latviešu tautu.

Bildes runā nepārprotamu valodu, ka pār Latviju(un arī pār Krieviju) valda Izraēlas cionistu noziedzīgā kliķe !

Šeit tas redzams kā klintī iecirsts- neapgāžams un neapstrīdams pierādījums, ka Latvijā valda sātanisti, kuri veic aktīvu un, protams, arī pasīvu latviešu tautas slepkavošanu.

Putins-Suharenko.

Suharenko-Ušakovs.

Ušakovs- Putins.

Suharenko midzenī visa Latvijas(4. maija bandas) valdība !!!

X stundā nekādi pierādījumi par šo sātanistu zvērībām pret mūsu tautu nebūs vajadzīgi !

Viņiem tiks piemēros augJuden,LRTT.Grantiņšstākais soda mērs(ASM) Tā Kunga vārdā.

Slepkavām slepkavu tiesa !

Pravietiskie karavīra Nikolaja Ņikuļina vārdi piepildījušies: “Ar šausmām jāiedomājas, kādi deģenerāti no šiem izdzimteņiem dzims 20. un 21. gadsimtā.”

Jūs tikko daļu no šiem deģenerātiem redzējāt… .

Šeit par žīdu himēru- sātanistiem:

https://www.youtube.com/watch?v=0nt42Wk4GI8

N.Ņikuļns,Grantiņš,Vējonis,Ulmanis.LRTTIzlasījāt, kur Ņikuļins saka, ka jāatver visi arhīvi….tāpēc jau pie mums un Krievijā tos “never” vaļā, jo tad atklāsies šo “izredzēto” ārprāts pret cilvēci… .

Ebreji,Grantiņš,Suharenko,Zatlers.LRTT18.04.17.     L. Grantiņš

Un, ja atliek mazliet laika, tad noklausieties, ko saka par krievu mēsliem:

https://www.youtube.com/watch?v=NuA1TDHa4xE

You may also like...

1 Response

  1. Uldis saka:

    “Vīrieši abās valstīs, cionistu darbības rezultātā, bija iznīcināti.”

    Krievi, jā jā tie paši, kuri vēlāk popus meta no zvanu torņiem lejā un sodīja Koļana II ģimeni, 1914. gadā bija stāvā sajūsmā par cara sarīkoto asiņaino WWI un bija gatavi izgriezt visu Eiropu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *