Karmas Likums, Mamīkin, ir vienīgais kas jums pienākas

www.tautastribunals.eu-1411Ir lietas, kuras nesaprot 99% radības, kuras saucas par cilvēkiem.

Tiek stāstīts, ka Dievs esot mīlestība, ka jāļauj klapēt pa otru ausi, ja pirmā jau sadauzīta, ka svarīgi savas dvēseles gābšanā esot spēja piedot u.t.t.u.t.j.p. Bet Patiesība ir pavisam cita. Iepriekš sacītais ir SĀTANA VĀRSMAS, lai aptaurētu savu upuri, ar kuru pēc viņa aiziešanas no šīs dimensijas, varētu baroties. Nekādā Dieva Valstībā lētticīgais, vai pareizāk būtu sacīts- idiots, netiek un arī netiks. Jāņa parādīšanās GRĀMATĀ nepārprotami ir sacīts: tiks tiesāts pēc darbiem ! Tad kāpēc melnsvārči sagroza šo Svēto Rakstu PATIESĪBU ? Tāpēc sagroza, ka visi viņi ir sātanisti, kuriem nav nekāds sakars ar Dievu. Un, ja tas tā un tas arī ir tā: Mūsu senču LIKUMS , kuram mēs gadu tūkstošiem sekojām, ir tas pats, kas aprakstīts BĪBELĒ. Kristus sacītais-tiesāts tiks pēc darbiem, ir 1 pret 1 ar latviešu tautas PASAULES UZTVERI- tā saucamo pagānismu- dzīvošanu pēc dabas LIKUMIEM.

Šis Dabas Likums definējas: KO SĒSI, TO ARĪ PĻAUSI(KAS ZOBENU PACEĻ, TAS NO ZOBENA ARĪ TIEK NOKAUTS) !

Kāpēc neviens melnsvārcis necitē tās SVĒTO RAKSTU vietas, par kurām raksta LRTT i- vietne ?

Tāpēc, ka: visas reliģijas ir Sātana radītas!

Mums sātaniskais žīdisms uzspiež “zeķes nomaukt pār galvu”, proti, vienmēr runāt, apspriest un nosodīt S E K A S.

Tātad- pilnīgs ačgārnisms !

Un pats trakākais, ka visi 99 šeit pieminētie % to arī ar entuziasmu dara !!!

It sevišķi iemīļotais jājamais ir HOLOKAUSTS !

Protams, it kā jau viss pareizi, kurš tad attaisnos slepkavošanu. Bet latviskā DZĪVESDZIŅA(nejaukt ar DZĪVES ZIŅU, kas arī ir sātanisma radīts produkts) pieprasa izzināt šī HOLOKAUSTA cēloni ! Un tad nu arī sātanisti sāk trakot…, jo tad nonākam pie CĒLOŅU UN SEKU LIKUMA– ko esi sējis to arī iznāk pļaut ! Lūk, tad arī atbilde tam, kāpēc tika kādreiz dedzinātas “raganas” un noklusēti SVĒTO RAKSTU paskaidrojumi.

Tāpēc jau arī tāds naids uz L. Grantiņu un viņam piederošo i- vietni tautastribunals.eu , jo šajā vietnē “darbojas” tikai un vienīgi CĒLOŅU UN SEKU LIKUMS- radušos problēmu cēloniskā izskatīšana.

Katra darbība un pat domas ir enerģija.

Ir pozitīvi lādēta enerģija un negatīvi lādēta enerģija. Ja ļaunuma enerģija sasniedz savu kritisko robežu– tā, sadzīves valodā runājot, uzsprāgst. Tā iznīcina pašus šos enerģijas radītājus un arī tos, kuri nav radījuši(ar saviem darbiem nav radījuši pozitīvo enerģiju) nekādu enerģiju, proti, tos, kuri SVĒTAJOS RAKSTOS nosaukti par REMDENAJIEM.

-Tātad, KOSMISKAIS LIKUMS(lielais Logos) pāri visam !

Meklēt vainīgos HOLOKAUSTA izpildītājus, nozīmē atkal radīt ļaunuma enerģiju un atkal uzvilkt uz sevi nelaimi !

Neesi, latviet, remdens un vismazāk jau piekāpīgs mūsu tautas bendēm.

Nolādēt ļauno un ļaunuma nesējus, nav grēks, bet svētīgs darbs.

Nekad nepacel roku pret Patiesību un SAVU TAUTU !

Mazs piemērs:

Mamīkins,Ušakovs,Urbanovičs,LRTThttp://www.tvnet.lv/zinas/latvija/656270-mamikins_ir_parliecinats_par_nepieciesamibu_nepilsoniem_pieskirt_balsstiesibas

Krievžīds Mamīkins, pretēji visiem starptautiskiem Likumiem un Konvencijām, pieprasa “nepilsoņiem(nevis nepilsoņi, bet okupanti un nelikumīgi kolonisti) piešķirt balsstiesības.

Pareizā atbilde šim nacionālā naida kurinātājam ir šāda: Ja okupantam un asiņainam kolonistam ir uz ko tiesības, tad vienīgi uz: LODI PIERĒ ! Tā tas ir bijis no Laiku sākuma it visās mums zināmās civilizācijās. Šis Likums vēl nav atcelts un arī netiks atcelts, kamēr vien pastāvēs KARMAS LIKUMS !

Nākošais raksts: BILDES RUNĀ !

Dievs, svēti Latviju !

16.04.17              L. Grantiņš

You may also like...

4 komentāru

  1. Endijs saka:

    Ja kāds vispār drīkst pretendēt uz absolūto patiesību, tad tas ir god. L.Grantiņa “taisnais” vārds, nejaukt ar taisnu līniju, bet domāts taisnīgums – taisna tiesa.
    Uzaugu laukos pie vecvecākiem, kur no mazotnes tika mācīts, ka dievi ir mums visapkārt. Tas nozīmēja, ka dabā pilnīgi viss ir svēts, tātad saudzējams. Ja cilvēks kādu no šiem elementiem sāk savtīgos nolūkos iznīcināt – grābt vairāk kā nepieciešams vai apgānīt, tā sākas problēmas, pat globālos mērogos.
    Ne velti saprātīgiem ļaudīm ir teiciens, ņem tik cik tev nepieciešams dzīvošanai un tu nekad nenodarīsi pārējai pasaulei ļaunumu.
    Bet alkatīgi – bezdvēseles radījumi tā nedomā, viņiem ir tikai viens dievs un tā ir nauda, sadrukāti papīrīši, kurus tie pielūdz un mīl vairāk par saviem tautiešiem – līdzcilvēkiem, savu valsti un galu galā, vairāk pat par savu likteni un saviem pēcnācējiem, neapjēdzot elementāru patiesību, ka paši reiz būs savas rīcības upuri, jo it visam šajā pasaulē ir riņķveida kustība.

    Sauciet to par dieviem, svētumu vai kā vēlaties, tam nav nozīmes, jo katras tautas valodā tas tāpat skan savādāk, bet visas tautas uz pasaules pret “to” ir izturējušās ar cieņu un pietāti. Tas cilvēkus atšķir no radījumiem kuri zaudējuši dvēseli, alkatīgiem rausējiem un tiem, kam šķiet ka lūdzot un ziedojot (sadrukātos papīrus) tiks piedots.
    Sodīt šādus radījumus par sastrādāto ir jau daudz par vēlu, cilvēkbērni jāaudzina un dvēsele jālabo tiklīdz parādās pirmās alkatības pazīmes, priekš tā bija bērza žagars, veselais saprāts un vecāku mīlestība vienkop. Citādi vēlāk sabiedrībai tādus nākas nosist kā trakus suņus.

    Un vēl, manuprāt valsti nedrīkst vadīt tipisks pilsētnieks vai jaunāks par 60 gadiem, bet lēmējtiesības un tiesības tiesāt citus, iegūt no 45 gadiem, jo tikai tad cilvēks ir ieguvis pietiekošu dzīves pieredzi, sapratis daudzas likumsakarības un pierādījis savai tautai godaprātu un spēju lemt taisni.
    .
    .
    .
    Admins
    Jā, es arī uzaugu laukos pie vectēva un vecmātes. Izņemot darbu neko nepazinu, ja to vērtē no šodienas skatapunkta.
    Pat doma prātā neienāca, ka varētu ņemt to, kas tev nepienākas… . Šodienas valdošie deģenerāti jau nav pieskaitāmi pie cilvēku rases.
    Viņu pašu sastrādātā ļaunuma enerģija viņus aprīs, bet tas nenozīmē, ka mums nekas nebutu jādara.
    Šodien jārunā skaļi par viņu noziegumiem un, kad pienāks brīdis, tad laicīgi jāķeras pie zobena… .
    To, ko esmu piedzīvojis divos no trim ieslodzījumiem par savu politisko darbību, es nekad viņiem nepiedošu.
    Ja Dievs viņiem piedos, tad tā ir Viņa darīšana, bet es nē ,un domāju, ka tauta arī šiem sarkanajiem asinssuņiem, slepkavām un laupītājiem, nepiedos…. .

  2. Uldis saka:

    1. Visi izkārnījumi izvēlas mīlēt Krieviju no droša attāluma.
    2. Holokausta mīts ir noziegums pret desmitiem miljonu Staļina un Rūzvelta sarīkotā WWII nevainīgiem upuriem.
    3. Nekādu “nepisoņu” Latvijā nav, ir vairāk kā pus miljona nelegālo imigrantu, PSRS pilsoņu, tai skaitā to, kuri nelikumīgi ieguvuši Latvijas pilsonību un ir tikai neievērojams skaits bezpavalstnieku.
    .
    .
    .
    Admins
    LRTT lasītājiem neko jaunu neesi pateicis.
    Tas viss ir šajā i- vietnē aprakstīts… .
    Un vēl, neviens nedrīkst tapt tiesāts pēc nacionālās piederības, bet pēc darbiem… .
    Piem. No Latvijas jāizdzen visi, kuri laužot zvēretu “balsoja” par krievu valodu, kā otru valsts valodu. Neatkarīgi no nacionālās piederības tiks tiesāti visi kuri izlaupījuši manu Dzimteni. Visi žurnalisti, tiesneši, prokurori, DP darbinieki un visi pārējie, kuri stiprinājuši un atbalstījuši šo čekistu valdošo kliķi. Un protams, visi deputāti un ministri… . Katrs saņems to,ko pelnījis. Čekisti: godmanis,borovkovs,indriksons, savickis un c. publiski jāpakar starptautisko mēdiju priekšā ar ANO mandātu kaklā !

  3. Uldis>>>Admins saka:

    “Un vēl, neviens nedrīkst tapt tiesāts pēc nacionālās piederības”

    Par nacionālo piederību tiesāt nevar, bet par ideoloģisko gan var. PSRS kriminālkodeksā bija pants par bandītismu, kas paredzēja bargu sodu jau tikai par dalību bandā. Atrodi divus žīdus, kuri nosodītu teroristu organizāciju, Vīzentāla centru, vai divus krievus, kuriem ir adekvāta attieksme pret Staļina sarīkoto WWII.
    Bez čekas veterāniem būtu jāpiemin arī tie, kuri nopirkti un sakompromitēti pēc 1991. gada augusta, jo tieši viņi šobrīd ir lielākais drauds latviešu valstij. Tos izdzimteņus viegli atkozt pēc to darbiem.
    .
    .
    .
    Admins
    Par to jau arī LRTT runā.
    Žīds un krievs nav etnosa apzīmējums. Žīds ir ideologijas- reliģijas apzīmējums, bet krievs- impērijas pavalstnieks.
    Abi apzīmējumi pēc būtības skaitās: kriminālelementu apzīmējums.

  4. Uldis>>>Admins saka:

    To jaukto etnosu pamatā ir to sātaniskās ideoloģijas un atbildība par noziegumiem pret cilvēci, īpaši par desmitiem miljonu nevainīgu WWII upuru un kara drausmīgām sekām: vairāku miljardu pasaules iedzīvotāju nonākšanu pie bada un vājprātīgu sadistu diktatūras.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *