“Eksperti” 4. minūtēs izskaidro 16.03 !

MIGLA-SARKANĀ-NOLĀDĒTĀREINIKSĀBOLTIŅA3

https://www.facebook.com/RDzintars/videos/1918315895115675/?hc_ref=NEWSFEED

4.N. Ušakovs, B.Broka, R.Dzintars,E.Šnore.L.Grantiņš. LRTT (1)7.1. N. Ušakovs, B.Broka, R.Dzintars,E.Šnore.L.Grantiņš. LRTT

Esmu jau vairākkārt rakstījis par nodevības drazām, kuras aizvien un aizvien uzpeld… !

Liekas, ka nu jau ir “uzpeldējuši” visi, kuri tādi ir, bet nē, viņi uzrodas, uzrodas un uzrodas… .

Uzpeld” pat tādi, kuri lielākai daļai līdz šim likušies par SAVĒJIEM, protams, priekš manis viņi jau ir likušies ar diezgan nepatīkamām niansēm. Gandrīz visi ir “apskatīti” šajā i- vietnē, kuru mums visiem pazīstamais filozofs Arturs Priedītis, protams, zem sveša vārda, reiz nosauca par SŪDU BEDRI ! Tikai neapvainojieties uz Priedīša kungu priekšlaicīgi, jo viņš tautastribunals.eu ir nodēvējis precīzāk par jebkuru citu, jo ir ticis “apskatīts” šeit. Viņš tad arī pēc šīs “apskatīšanas” tautastribunals.eu vietnē,  jutās kā sūdu bedrē iemests.

Es viņam pilnīgi piebiedrojos šajā FORMULĒJUMĀ ! Tas, kurš ir ticis šajā i- vietne, nekad vairs neatmazgāsies, viņš smirdēs līdz savam pēdējam elpas vilciena. Šajā i- vietnē nenokļūst gadījuma cilvēki, bet tikai melni, ar nodevības gļotām apauguši dažāda kalibra izdzimteņi. Neviens šeit netiek “apskatīts” par vienu vai diviem noziegumiem pret cilvēci un mūsu tautu, bet gan sērijveida darboņi.

Šodienas “apskatāmie” arī nav iesācēji, bet pieredzējuši “eksperti” nodevības jomā.

Runāsim par šīgada(2017)16. marta izskaidrotājiem”! Kad noskatījos šo “izskaidrojumu”, likās, ka esmu kaut kur Putina krievžīdiskajā reihā iemaldījies… . Bet nekā nebija, Putina krievžīdisms bija pārvietojies uz mūsu Tēvzemi ! Un, kas to būtu domājis, ka viņa- Putina kalpi, ir ietērpušies “īsteno” letiņu J.A.Krūmiņa, E.Šņores, R.Dzintara, B.Brokas, J.Iesalnieka un L.Inkina miesās. Pēc šī “darba” noskatīšanās es informēju daļu šīs filmas ekspertu par savu nostāju: Linard Grantins

 

Edvins Snore (edvinss@gmail.com);VL Dombrava (janis.dombrava@inbox.lv);VL Dzintars (raivis.dzintars@gmail.com);VL Iesalnieks (janis.iesalnieks@gmail.com);VL Imants (imants@agni.lv);VL Inara (inara@agni.lv);VL Kalninja (dace.kalninja@gmail.com);VL Ozola (velta.ozola@inbox.lv)

 

https://www.facebook.com/RDzintars/videos/1918315895115675/?hc_ref=NEWSFEED

 

Šnores, Brokas un Dzintara teiktais ir provokatorisks, kas robežojas ar infantīlismu. Tāda veida 16. marta nozīmes izskaidrojums un SS zīmotņu rādīšana ir naida kurināšana pret latviešu tautu ! Dievs, atpestī mūs no tādiem patriotiem, kuri veicina naidu pret latviešu tautu… . Dievs svēti leģionārus un arī Kārli Ulmani, bet atpestī mūs no šnoristiem un krievžīdiem !!! http://tautastribunals.eu/?p=21818

2.N. Ušakovs, B.Broka, R.Dzintars,E.Šnore.L.Grantiņš. LRTTAtbildi, protams, ka nekādu nesaņēmu… .

FOTO: Vai kāds var paskaidrot, kapēc tiek speciāli rādītas šīs zīmotnes ? Šīs filmas veidotājiem un pasūtītājiem ir dzīviem mēles jāizrauj ! Tas ir tas mazākais, ko viņi ir pelnījuši… .

Bet tagad es pacentīšos apskaidrojoši informēt jau lielāku sabiedrības daļu.

Kas tad ir šis Edvīns Šņore ? Kā “dižvīrs” viņš uzradās ar savu “Padomju stāsts”.

Un tagad uzmanīgāk. Man šis cilvēks ir licies neīsts jau kopš šī “padomju stāsta” uzrašanās. Esmu viņam arī dažas reizes rakstījis, bet viņš nav pat izrādījis pašu elementārāko pieklājību- paziņojis par vēstules saņemšanu. Viņš uzraksta “skaļus” rakstus, kas ir domāti iekšējai lietošanai un atbilst cionistu- komunistu demagoģiskajai demokrātijai. Es viņam piedāvāju to darīt, kā to dara H- 86, sūdzēties starptautiskām iestādēm, bet klusums.

Šeit variet izlasīt http://tautastribunals.eu/?p=19632 , ka viņš esot šausmīgi domājis ko darīt, bet čuššš vien, kā redzam, ir tikai sanācis.

Un tagad padomājiet nopietnāk un intensīvāk par viņa “šedevru”- PADOMJU STĀSTU ?

Ko viņš tādu tajā pasacīja, ko nezinātu pats apolitiskākais Latvijas un Eiropas iedzīvotājs ?

Pilnīgi neko !

Bet kā viņš tika reklamēts pa visu Eiropu par šo “stāstu” !!! Lai pamēģina tikai kāds cits, ko tādu pasacīt. Varu uzreiz pasacīt, nekas nesanāks ! Tātad, mūsu “Šņorītis” tika kaut kam svarīgam nākotnē gatavots !!! Bija jāuztaisa POPULARITĀTE, lai pēc tam viņa sacītais tiktu uztverts par neapgāžamu patiesību, jo saka taču PADOMJU STĀSTA autors.

Un tā reize ir pienākusi, kad mūsu tautas bendēm bija vajadzīga viņa palīdzība. Šis “melnīgsnējais jauneklis” to izdarīja acis nepamirkšķinot, sakot: “Latviešu Leģionāri izdarīja to, ko Latvijas armija neizdarīja…”

Esmu jau sacījis, pēc kādām pazīmēm var noteikt mūsu tautas ienaidnieku- nodevēju. Pirmā un galvenā pazīme  ir Kārļa Ulmaņa nomelnošana. To viņš šajā video izdarīja lieliski, tā, ka retais tikai to pamanīja. Ne jau aiz pārpratuma es ieliku viņiem sūtītajā vēstulē šo norādi: http://tautastribunals.eu/?p=19632 .Nebija jau tieši jāsaka, ka Ulmanis vainīgs Latvijas okupācijā, bet pietika ar cionistu “jājamo zirdziņu”, ka Latvija nepretojās PSRS okupantu armijai.

Klausītāja zemapziņā kārtējo reizi tika iepotēta doma, ka Kārlis Ulmanis bija nodevējs.

>Protams, šis mazai melnīgsnējais žīdiņš, piedodiet, cilvēciņš, “aizmirsa” pieminēt, ka pierobežā bija izvietots 6 000 000 liels Staļina karaspēks, ar trīs reizes daudzskaitlīgāku aviāciju un tankiem, nekā visai pasaulei kopā ! ”” Tas, protams, tikai tāds sīkums, ja Ulmanis, kurš “nelikumīgi” bija sagrābis varu, būtu devis pavēli pretoties, Latvijas armija būtu staļinistus samalusi miltos !!!””, uzskata Šnorelis.

>Aizmirsa pieminēt arī to, ka Eiropā neviena mazā valsts, izņemot spiestā kārtā Somiju, neuzskatīja par saprātīgu pretoties tūkstoškārt pārākam asiņainam pretiniekam.

Tas viss tika darīts, lai paglābtu savas tautas no iznīcības !!!

Vai jūs domājat, ka šis šmurgulis to nezināja ? Visu viņš zina, pat labāk par mums visiem kopā ņemot. Viktors Suvorovs visu to, ar visiem dokumentāliem pierādījumiem, ir publicējis savās grāmatās.

Ulmanis un Munters visu to labi zināja un tāpēc izvēlējās to pareizāko ceļu, kāds vien bija tajos apstākļos ejams. Neskatoties uz visu to, krievžīdiskā PSRS nošāva Kārli Ulmanis 1941.g. pieMaskavā- Butirkos, kopā ar latviešu ģenerāļiem.

Viss šīs video, no pirmās līdz pēdējai sekundei bija viens vienīgs ārprāts !!! Tās bija ārprāta četras minūtes naida kurināšana pret latviešu tautu. Vistiešākais cionistu- komunistu pasūtījums.

Klausoties šo četru izdzimteņu stulbā vāvuļošanā, mēs fonā redzam maršējam SSiešus un nacistu ģenerāli.

9.N. Ušakovs, B.Broka, R.Dzintars,E.Šnore.L.Grantiņš. LRTT (2)Tika tuvplānā pievilktas SS zīmotnes. Tam visam bija jākalpo apziņas zombācijai visas pasaules mērogā, ka latviešu karavīri ir nacistiskās Vācijas fīrera- Adolfa Hitlera personīgās pakļautības karaspēks.

Atveriet WIKIPEDIA un izlasiet, kas ir rakstīts par SS.

Katrs ārzemnieks, kurš centīsies noskaidrot īstenību par Latviešu Leģionu, pirmais ko darīs, apmeklēs WIKIPEDIA. Un ziniet, ko šis apmeklētais pēc izlasītā secinās ? Tikai to, ka Latviešu Leģionāri ir pēdējie rīkļurāvēji un, ka tādai Latvijai, kura šodien atdod godu šiem “rīkļurāvējiem”, ir jāuzmet atombumba !!!

Lūk, to ir panākuši šie seši deģenerāti, kuri pēc būtības būtu uz vietas nošaujami.

Visi viņi zināja, ka pilda cionistu pasūtījumu. Ko meklēja tāda Broka, šajā “KLIPĀ” ? Viņa taču ir bandīta Nila Ušakova ģimenes draudzene un ganās viņa pārvaldītajā laukā ? Pavisam vienkārši, viņa ar savu uzstāšanos garantē Ušakova- SC uzvaru. To pašu dara arī pilnīgā stulbumā pārņemtais Dzintars, kurš runā par “saimnieka tiesībām” savā zemē !

Tu, noziedzniek Dzintar, esi bijis visus šos garos pēcAtmodas gadus Saeimā un pilnīgi neko neesi izdarījis, kā vienīgi saņēmis milzīgu naudu par latviešu tautas iznīcināšanu, protams, ticis arī pie jaukas mājas. Vai esi sūdzējies ar savu brandžu kādai starptautiskai iestādei, par bijušo čekistu veiktajiem noziegumiem pret latviešu tautu ?

Kāpēc tikai H- 86 to dara ?

Grantiņš.ŠņoreNeesi sūdzējies un arī nekad to nedarīsi, jo esi cionistu neatņemama sastāvdaļa.

FOTO: Tikai provokators runājot par latviešu karavīru rādīs nacistu ģenerāli !

Tu un tavi partijas biedri bijāt arī starp tiem, kuri mani zvērīgi arestēja un sakropļoja pirms diviem gadiem… . Jūs savā i- vietnē pat neieminējāties par manu arestu…, tāpēc, ka piedalījāties tajā kopā ar Ušakova un Urbanoviča bandu.

Jā, Raivi Dzintar, tikai par šo video vien, jums visiem sešiem pienākas ASM, nemaz nerunājot par pārējiem noziegumiem, kurus jūs veicat SC uzdevumā un aizsegā !

Es varu apgalvot, ka pienāks diena, kad jums šis ASM tiks izpildīts !!!

Jā ! Un beigās tiek sacīti pateicības vārdi Inkinam un Iesalniekam par “materiāliem” !!!

Abi labi pazīstami šai i- vietnei !!!

http://tautastribunals.eu/?p=20402

http://tautastribunals.eu/?p=33385

UZMANĪBU !

1. N. Ušakovs, B.Broka, R.Dzintars,E.Šnore.L.Grantiņš. LRTTBet varējāt uztaisīt vienreizēju VIDEO par Leģionāriem !

Bija jāpaskaidro pasaulei, ka LEĢIONĀRI radās “pateicoties” krievžīdiskās PSRS okupācijas rezultātā. Ka šie jaunie cilvēki ietekmējās no zvērībām, kuras tika veiktas pēc okupācijas.

-Vajadzēja fonā parādīt zvērīgi nogalinātos un izkropļotos Latvijas pilsoņus- čekistu upurus !!!

-Vajadzēja fonā parādīt bezgalīgās Gulaga platības, kuras apvilktas ar dzeloņstieplēm Sibīrijas mūžīgā sasaluma zonā !!! Tad, jebkurš ārzemnieks saprastu, kas ir Leģionāri un par ko viņi atdeva savas dzīvības.

-Vajadzēja fonā parādīt, ka mūsu zaldāti, šie paši “leģionāri”, apsargāja Nirnbergas procesu !

To visu nedrīkstēja rādīt, jo tad pa tiešo nonāktu pie īstiem rīkļurāvējiem- pie šo “legionāru” radītājiem !

Lai jūs, nožēlojamie nodevības gara kropļi, šī VIDEO veidotāji un pasūtītāji, nolādēti no Laiku sākuma, līdz Laiku beigām !!

Dievs, svēti mūsu Leģionārus !

Dievs, svēti Latviju !

23.03.17        L. Grantiņš

IZDZIMTEŅU KLOĀKA !

Jā, latviet, šie nodevēji ir mums līdzās, pat azotē ielīduši ar savām saldām pieglaimīgām runām. Viņi nekad nebūs par “čekas maisu” atvēršanu, jo viņi peld šo maisu pašā virspusē ! Viņi ir visīstākie slepkavas !!!

N. Ušakovs, B.Broka, R.Dzintars,E.Šnore.L.Grantiņš. LRTT

You may also like...

7 komentāru

  1. Uzrādi, Eduard, pareizu savu e- pastu, lai pirms apstiprināt Tavu komentāru, varētu Tevi brīdināt… .

  2. Garāmgājējs saka:

    Video nepārprotami ir saskatāms provokatora Inkina rokraksts.Ja to neievēroja tāds taisnības cīnītājs kā Šnore, tad viņš ir no tā paša kantora.

  3. Eduards Lunis saka:

    —Viss ir pareizi! Ja nu mani ,,sudraba grašu devēji,, nav kaut ko saķimerējuši!? Telefonu noklausās regulāri…

  4. Eduards Lunis saka:

    —Pazūd burtiņš ,,e,,! Apstiprinu!
    .
    .
    .
    Admins
    Redzi, Eduard, nevajaga uzreiz vainu meklēt citos, ja pats esi vainīgs. Tev ši problēma ir kļuvusi par ikdienu, kuru pats neievēro… .
    “—Viss ir pareizi! Ja nu mani ,,sudraba grašu devēji,, nav kaut ko saķimerējuši!? Telefonu noklausās regulāri…”
    Tā kā pats vien visu esi saķimerējis.
    Savu vainu uzvelt ienaidniekam arī nav labi, jo tas ir pielīdzināms pie Patiesības zaimošanas, kas jau pats par sevi ir liels grēks.

  5. apskats saka:

    Par politiķiem — parazītiem

    Savā jaunajā grāmatā “Iļģuciema pašpuika stāsti” Jūlijs Krūmiņš raksta ne tikai par draugiem. Runājot par politisko un ekonomisko vidi, kurā viņam nācās strādāt, autors skarbi novērtē daudzus bijušos un esošos deputātus un ministrus. Zem lupas nonāca partija TB / LNNK: autors stāsta, kā 90. gadu beigās viņam prasīts kukulis 10 tūkstošu dolāru apmērā mēnesī un draudēts slēgt noliktavas ostas terminālā. Jautājumu izdevies nokārtot, ik mēnesī trīs gadus maksājot 300 latus Jurim Dobelim — TB / LNNK Saeimas deputātam. “Diemžēl TB/LNNK nemainās laikmetam līdzi — tas joprojām ir politiskais spēks, kurš turpina parazitēt uz sabiedrības rēķina, manipulējot ar latviešu patriotiskajām jūtām. Tas ir ļaundabīgs audzējs, kuru nepieciešams izoperēt no Latvijas valsts pārvaldes,” — raksta Krūmiņš grāmatā. “Kad redzu televīzijā, kā nu jau bijušais uzņēmējs Roberts Zīle, kurš paņēma kredītā miljonu SIA “Gaujas granulas” attīstībai un bankrotēja, māca, kā būvēt Latvijas valsts ekonomiku un piesaistīt investīcijas, gribas televizoram mest ar tupeli. Arī jaunie biedri [Raivis] Dzintars, [Imants] Parādnieks un pārējie neko nav darījuši, lai Latvija kļūtu bagātāka,” — raksta Krūmiņš.
    Grāmatā dabūjis pa mici arī cits politiskais spēks — “Vienotība”. Pēc Jūlija Krūmiņa domām, dziedātājas Valērijas, Josifa Kobzona un Oļega Gazmanova iekļaušana nevēlamo personu sarakstā bija “priekšvēlēšanu izrādīšanās” un tikai nāca par ļaunu Latvijai, jo ” Rinkēvičs ar savām histēriskajām darbībām Latvijas — Krievijas attiecību stabilizēšanai ir pārvilcis svītru.” Par trešo koalīcijas partiju, “Zaļo un zemnieku savienību” grāmatā praktiski nekas nav teikts. Uz Sputnik jautājumu, kāpēc tā noticis, Krūmiņš atbildēja, ka viņš jau ļoti daudz rakstījis par viņu neformālo līderu un sponsoru — Ventspils mēru Aivaru Lembergu, un ar to, viņaprāt, pilnīgi pietiek. Galvenā Latvijas nelaime Patiesībā “karu” aprakstam ar Aivaru Lembergu un ekspremjeru un uzņēmēju Andri Šķēli viņš veltījis daudz lappušu, nosaucot tos savos memuāros par noziedzīgo grupu līderiem, kas “šodien lielā mērā — daļēji atklāti, daļēji slēpti — valda Latvijā”, un tā ir “lielākā valsts nelaime”. Protams, Andra Šķēles partija sen jau nokāpusi no politiskās skatuves, taču, spriežot pēc Krūmiņa, “faktiski bija izaugusi jauna valsts nozadzēju paaudze, politiķi Vienotības paspārnē, kas pārņēma jau iemītās takas un stafeti, un viņi labi zināja, kur baroties.” Kā norādīja Krūmiņš, vissvarīgākā problēma valstī ir tāda, ka Latvijā neviens nedomā par ekonomiku, jo daudzi politiķi — ” lēti populisti, kas gaida nākamās vēlēšanas. Vēlēšanu starplaikā izvelk kautko no pagātnes un to šķetina. Piemēram — okupāciju. Apzīmējumi — “okupācija”, “aneksija” vai “vardarbīga inkorporācija” — valsts laklājību nevairo”. Balsojot par tādiem politiķiem, Latvija dzīvo pagātnē. “Jā, mums jāzina vēsture, taču mēs nedrīkstam skatīties atpakaļ, ir jāiet uz priekšu,” — secināja Krūmiņš.

    Read more: https://sputniknewslv.com/Latvia/20170117/3671295/krumins-memuaru-prezentacija.html

  6. ugunskrusta karavīrs saka:

    Par Broku piekrītu, kārtējais Latvijas bende, kuru nu citu valdošie ņems, ja ne “savējo?”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *