Sveiks, sveiks Jaunais gads, tu ar rakstītām kamanām brauc…

Aizgājušais tīģera gads vēl visiem veiksmi Jaunajā dadā !!!Es– vecais Tīģeris, šī gada “nesējs” vēlu visiem labas gribas cilvēkiem veiksmi Jaunajā- Baltā Kaķa(mana tuvākā radinieka) gadā !

Arī Latvijas Republikas tautas tribunāls pievienojas “vecajam tīģera gadam” vēlot visiem gaišu un laimīgu Jauno gadu !

You may also like...

41 komentāri

  1. AG saka:

    Jā, arī es esmu Tīģera gadā dzimis! :)

  2. Afgānis saka:

    Ko LRTT sasniedza 2010.gadā?pakāra kādu? nu ne taču, LRTT ir vaukšķi ne darītāji, vau vau vau

  3. zonnenbergs saka:

    Linardam Grantinam un vina komandai veselibu,BALTIJAS DIEVU
    skaidribu.Sijat bez zelastibas.

    Atbilde
    Paldies Andri, ari Tev, lai veicas Jaunajā gadā !!!

  4. white joker saka:

    veči, visiem vieglas pohas un laimīgu šito jauno 2011, lai mums i piķis turas un veiksme visās lietās

  5. white joker saka:

    a citi saka, ka truša gads, vot nesapratu? a vienalga visiem to labāko

  6. annamarija saka:

    Baltajam džokerim. Abi nosaukumi ir pareizi. Tālab jau rakstīts kaķa/truša gads.

  7. annamarija saka:

    Vēlu LRTT tikpat rūpīgi uzraudzīt nodevēju darbošanos, pierakstīt viņu nodarījumus un darīt zināmus lasītājiem.

    Atbilde
    Paldies,annamarija, arī Jums, lai piepildās visas vēlmes Jaunajā gadā !!!

  8. annamarija saka:

    Afgānim. Izlasi LRTT saukli: TIESISKUMS, TIESISKUMS un vēlreiz TIESISKUMS! Bet tu gaidi linča tiesu… Nu galīgi nevietā tava bērndārzieka līmeņa apsaukāšanās.

  9. Sigurds Graudiņš saka:

    Pasaules ĻAUNUMA SAKNE – ZINĀT VĀRDĀ…!!!
    Aiz pedejo gadu notikumiem pasaule stav sis cilveks:

    http://www.conspiracyarchive.com/NWO/Rothschild_Grail.htm

  10. Eduards saka:

    Sveicu visus,Latvijai un tās cilvēkiem labu vēlošos un labu darošos!
    LRTT ir VIENĪGAIS,kurš KONKRĒTI DARA-ne tikai nosodot,bet arī informējot par PATIESO SITUĀCIJU LATVIJĀ ES atbildīgās institūcijas!
    Lai JUMS ARĪ TURPMĀK IR LABA VESELĪBA, SPĒKS UN TICĪBA šajā LATVIJAI TIK SVARĪGAJĀ DARBĀ!

    Atbilde
    Paldies, Eduard !
    Arī tev, lai nākošajā gadā pietiek spēka un veselības “bāzt” acīs 4. maija kliķei VIŅAS pastrādātos noziegumus pret mūsu tautu un Dzimteni.

  11. Sigurds Graudiņš saka:

    AIDS – ANONĪMO INTERNETA DRĀZĒJU SHODŅAKS…!
    13.janvārī pie SAEIMAS 17.00
    Savādāk te ŽVANKSTAM aiz nikiem…
    http://www.antiglobalisti.lv

  12. pamela Grantiņam saka:

    Linard,no SIRDS! sveicu tevi Jaunajā gadā!Es itin nemaz neesmu apvainojusies uz tevi par to,ko rakstīji par mani.Man vienkārši sliktais nepielīp.Tu esi kā bērns kuram tikusi mantiņa ,bet viņš īsti nezina ko ar to darīt.Viss jau sākās ar to,ka es tev izteicu savu viedokli par to,ka man riebj tavi raksti ar neliterāru vārdu krājumu/gļotas,krēpas,izdzimteņi utt./Latviešu val.ir tik bagāta.To visu kritiku var izlikt tavā lpp.,bet ar Anšlava Eglīša valodu.Valdību kritizē VISI kam nav slinkums,bet civilizēti.Tu lej ūdeni uz okupantu dzirnavām,jo viņi tāpat gānās par Vienotību un Dombrovski,jo cer,ka tiks pie teikšanas SC kā Rīgā.Ja tu zinātu kas darās tajās pilsētās,kur pie varas SC !!!!NEDOD DIEVS,ja pie VARAS NĀKS SC !!!!Latvijas NEBŪS !!!
    Nevar visus kārt un arī nevajsg,jo var pie labas gribas pāraudzināt.Likt grāvjus rakt par 100 Ls.
    Linard,lai kā mēs saplūktos – NE ES par TEVI ,ceru,ka NE TU par mani būtībā sliktu neko nedomājam.
    Kā tu reiz teici,pat ja mēs domājam dažā

    di,es tev,tu man– paliksim draugi,jo MĒRĶIS VIENS – BRĪVA Latvija no okupantiem un kosmopolītiem !!

    Lūdzu iedrukā kaut VIENU pozitīvu rakstu 2011.gadā!

  13. pamela saka:

    P.S. Visiem pārejiem maniem “nedraugiem”un draugiem — velns par stenderi,bet mēs tiksim ārā no krīzes,ja būsim VIENOTI !
    Vēlu visiem kaķa/zaķa/truša gadā šo vienreizēji ģimeniski mīļu radību veiklību,gudrību pašsaglabāšanās iemaņu pārpilnību!
    Laimīgu Jauno gadu LATVIEŠI !!!
    Ja nav dažam labam iespējams miers,tad kaut pamiers līdz Jāņiem !

  14. annamarija saka:

    Pamelai.
    gļotas,krēpas,izdzimteņi utt. – nav neliterāri vārdi. Tie nosauc lietas, kas pašas par sevi raisa riebumu, varbūt tāpēc Jūsu attieksme ir tāda. Taču, ja tādas lietas pastāv, to būtība taču nemainīsies arī tad, ja tās sauks citādi. Bet šis “citādi” mīkstinās parādības atbaidošo raksturu, tādējādi lasītāju attieksme arī mīkstināsies. LRTT ir uzņēmies sabiedrības asenizātōra pienākumus. Tas nav patīkams darbs, taču vajadzīgs. Un paldies šiem cilvēkiem par to!

  15. L. G. -Pamelai saka:

    Pamelas kundze,annamarija Tev precīzi ir atbildējusi-labāk vairs nav iespējams.Annamarija ir pilnībā sapratusi LRTT uzdevumu un līdz ar to arī mērķi. Jau pats šīs LAPAS nosaukums norāda uz to, ka nav domāts “slavinājumu” rakstīšanai… . Tu,pamela, vēl neesi atvainojusies TRIBUNĀLA lasītājiem par saviem nešķīstajiem komentāriem zem svešiem NIKIEM.
    Tādus komentārus reti pat sagaidīsi no mūsu ienaidniekiem, bet Tu tādus “driķē” vienu pēc otra, bez sirdsapziņas pārmetumiem. Nevienu no mums Tu nepārliecināsi, ka esi latviešu tautas aizstāve. Tu esi darījusi visu, lai TRIBUNĀLU iznīcinātu ! Tieši tāpat kā KGBistu pēctece DP.Piedots, PAMELA, tiek tam, kurš lūdz piedošanu. Tev šī piedošana LRTT un latviešu tautai ir jālūdz publiski. Varbūt mēs un tauta Tev piedosim… .
    Vai Tu būsi apmierināta, ja mēs Tevi izslēgsim no sava vidus- diskusijām ? To es varu izdarīt dažu sekunžu laikā, nospiežot uz AILĪTI “spam”.
    Pajautā sev, PAMELA,savai sirdsapziņai: kāpēc es to nedaru,”nenospiežu” uz SPAM ? Un,Pamela,par Dombrovski netiks labi rakstīts,jo viņš to nav pelnījis un nekad arī nenopelnīs.
    TRIBUNĀLS rakstīs labu par tiem, kuri SIRDI un DVĒSELI ir ziedojuši latviešu tautai un Latvijai.

  16. pamela >Grantiņam saka:

    Man latviešu tautai publiski piedošanu??? PAR KO TAUTAI,Grantiņ?
    Vai tas būtu “ES” – Nikolaša-otrais?Par kādu tautu tu te murgo?Kur tu redzi pāris komentētājos “tautu”?Domāju,nē cerēju,ka viss nav tik traki,bet izrādās,ka tā lieta ir jau stipri ielaista.
    Spied kaut desmit spamus”!Es tagad pat bez taviem spamiem te burtu nesperšu,ASINIZATOR,kā saka tava kabatas “annamarija”.
    “Varbūt “mēs”un “tauta”tev piedosim…??????Gadsimta citāts!
    Tu taču par mani arī rakstīji?!Ko nu,kā tautas priekšā atmazgāsies?!
    T.s. “tauta”nepieņem TAVUS “troikas”izgājienus,ka visus redz kārsi Doma laukumā,arī tos par ko TAUTA nobalsoja!
    Grantiņ,tevi gaida laikam tēva un brāļa liktenis,jo esi pārkāpis VISAS Dieva sarkanās līnijas!
    Veiksmi darbā,ASINIZATOR!

  17. annamarija saka:

    Pamelai! Var jau izmantot ‘asenizātōru’ par lamu vārdu, taču dzīvē diez vai izdosies izdzīvot bez tiem, kas savāc vienkop visas gļotas, krēpas, izdzimteņus un citas vemšanu izraisošas riebeklības. Nu nekļūsti arī tu par tādu!

  18. Eduards saka:

    Drausmīgi pretīgi lasīt Pamelas teikto! Kā var būt tik zemisks,nemākošs un negribošs objektīvi ne sevi ,ne Tribunālu novērtēt!?Vai tā ir stulbuma vai apzināti noziedzīga izpausme!/
    TRIBUNĀLS IR VAJADZĪGS un BŪS VAJADZĪGS-KAMĒR LATVIJA NEBŪS BRĪVA!

  19. black_joker saka:

    Eduardam- Tāds “tribunāls” eksistē tikai jūsu garā traumēto sapņos un šajā mājaslapā. Latvija 20 gadus jau ir brīva- kā nu mācējuši, tā vadījuši un kā nu mākam, tā dzīvojam.

  20. Garāmgājejs- Grantiņam saka:

    Cik es varu noprast pēc šeit rakstītā,tad Pamela Grantiņam ir labi zināma.Kāpēc tad šo pretīgo komentāristi neievietot pašā pirmajā lapā ar lielu bildi. Es arī gribētu viņu redzēt.

  21. white joker saka:

    …jā veči, vot re, jaunais gads jau sācies a daži labi i neko nav sajēguši un čohnijuši. es lasu un varu toč teikt, es par visiem 100 esu par to ko te teica Eduards,annamarija,Grantiņš a par to pamelu fišku nerubiju, nav riktīga tante, te sprēgā, te bučojas un te atkal lamājas

  22. AG saka:

    Te jau ir tā “pamela” priekšplānā: tautastribunals.eu/?p=206

  23. Sigurds Graudiņš saka:

    Mītiņš 13.janvārī, 17.00, Saeima.
    Biedrība „Antiglobālisti” ir pieteikusi mītiņu uz 13. janvāri, plkst. 17.00, pie Saeimas. Mītiņa mērķis ir: „Prasība Saeimas deputātiem sniegt konkrētas atbildes uz biedrības uzdotajiem jautājumiem (2010. gada novembra – decembra vēstulēs; skat. iepr. publikācijas http://www.antiglobalisti.lv ). Valstij piederošu īpašumu un uzņēmumu privatizēšanas nosodījums”.

    Jau rit otrais mēnesis, bet atbilžu kā nav, tā nav…

    Valstij pietrūkst naudas, ko ieguldīt mūsu pašu ekonomikā, bet tajā pašā laikā valsts un pašvaldību vadītāji jau otro gadu desmitu ar dāsnu roku atbalsta citu valstu ekonomisko un finanšu intervenci mūsu zemē. Mūsu bankas tiek privatizētas un pārdotas, zeme un meži izpārdoti, mūsu rūpnīcas un ražotnes tiek likvidētas un iznīcinātas, bet ārzemju „investoriem” (ekonomiskiem iebrucējiem) tiek radīti labvēlīgi apstākļi savai darbībai.

    Pašvaldību, valsts uzņēmumu, kapitālsabiedrību u.c. banku konti jau sen ir izvietoti ne vairs Valsts Kasē un pat ne valstij piederošā komercbankā („Hipotēku un Zemes bankā”), bet gan privātās un ārzemju bankās (gandrīz 100%!). Pat mūsu cilvēku pensiju fondi ir atdoti lietošanā ārzemju bankām (2. līmeņa pensiju fondi – 96%!), savai bankai piesaistot tikai 4%! no kopējiem uzkrājumiem! Nevalstiskās bankas aplaupa mūsu cilvēkus un padara tos par mūža parādniekiem, bet „tautas kalpi” tikai bezpalīdzīgi plāta rokas un baksta pirkstus mums nelabvēlīgi noslēgtos līgumos.

    „Starptautiskie labvēļi” glābj ne jau mūs – Latvijas iedzīvotājus, bet gan šīs privātbankas. Kāpēc? Varbūt tāpēc, ka šīs bankas (to vadība) ietilpst kādā „klubiņā” un tiek glābti „savējie”? Dažas amatpersonas bez mūsu akcepta (referenduma) ir aizņēmušās milzīgas naudas summas un gan šo pamatsummu, gan klātpieaugušos procentus liek atmaksāt mums (visiem Latvijas iedzīvotājiem), aizmirstot pateikt, ka atbildīgie par jebkuru lēmumu pieņemšanu pirmkārt ir tie, kas ir parakstījuši šos (jebkurus) līgumus, tie, kas nobalsoja „par” šādu lēmumu pieņemšanu, kā arī patiesie labuma guvēji. Pārējiem šādu (jebkuru) līgumu nosacījumi nav saistoši.

    Kāpēc tas tiek darīts? Kam patiesībā kalpo šie „tautas kalpi”? Šos un citus jautājumus mēs vēlamies uzdot Saeimas deputātiem šī mītiņa laikā.

    Aicinām mums pievienoties visus, kam rūp Latvijas liktenis. Pievienoties un kopā cīnīties par sevi, par teritoriju, kurā mēs visi dzīvojam, par mūsu visu mājām, ko sauc – Latvija. Situācija pasaulē rāda, ka, iespējams, pēc kāda laika mums īsti vairs nebūs kur aizbraukt labākas dzīves meklējumos…

    Jau ilgu laiku tiek kultivēta individuālā „es” apzināšanās. Un tas ir labi un pareizi. Bet ir brīži dzīvē, kad mums jāapzinās, ka visi mēs esam daļiņas no kā lielāka, tā, kuru varētu apzīmēt ar vārdu „mēs”. Tāpēc mēs aicinām visus Latvijas iedzīvotājus uz pilsoniskās nepakļaušanās (šajā gadījumā – solidarizēšanās) akciju „NĒ – SVEŠĀM BANKĀM!”. Mēs vienkārši slēdzam savus kontus nevalstiskās bankās un atveram vienīgajā pāri palikušajā valsts bankā „Hipotēku un Zemes bankā”. Nākošais solis būs – nosargāt savu naudu un piespiest to strādāt mūsu labā.

    Mēs to varam izdarīt – varam atgriezt atpakaļ mums nozagto valsti, bet lai tas notiktu ir vajadzīga visu mūsu līdzdalība!

  24. zonnenbergs saka:

    Ka atmodies pirmklasnieks Sigurd.Si valdiba ir paklausigi skolnieki
    vispasaules valdibai,kas izraisija 1,2 pasaules karus,zidu
    revoluciju,merde bada ar modificeto partiku visu pasauli,iznicina
    visu nacionalo un garigo.Vel un vel.

  25. zonnenbergs saka:

    Cionisti=iluminati=masoni=lava darit hitleram savus netiros darbus,
    zinot,ziedojot dalu savas tautas,nekur vairs nepacelsies nacionala
    kustiba pielidzinot tas visas rasu diskriminacijai,lai pec tam
    varetu iegut daudz lielaku varu-PASAULI.

  26. Joprojām Jauno Gadu Latvijā sagaidām divreiz- gan pēc Maskavas laika , gan pēc Latvijas laika . Vai ir vēl vairāk vajadzīgi pierādījumi par patieso varu Latvijā.Latviešu un Latvijas valsts iznīcināšanā Maskava un Brisele darbojas saskaņoti ar “mūsu” bāleliņu valdību.Dīvaini ir arī, ka 18. novembrī H-86 grupa neiziet ielās ar karogiem sēru noformējumā , šī taču nav mūsu valsts, šī taču ir jauna valsts. Deklarācija par pirmās republikas atjaunošanu joprojām nav izskanējusi, kā tas tika nolemts Tautas Frontes 4. kongresā.Ir atjaunots valstiskum, bet ne valsts kā juridisks tiesību subjekts ar visām no tā izrietošajām tiesību normām uz dekolonizāciju, uz atbrīvošanos no atvaļinātām un pensionētam Krievijas impērijas (t.s.-PSRS) militārpersonām ar visiem viņu pēcnācējiem.

  27. zonnenbergs saka:

    Latvietis nevar dzivot bez nacionalas valsts.Eksistet var un tikai.
    Vispasaules kartibas pirksts.Potencials izplen un pazud.
    NOST AR IEVIESTO VISPASAULES KARTIBAS DOKTRINU.

  28. 13 saka:

    KĀ nu katrs to jauno gadu svin,bet valsts ir tik godīga,cik godīgas ir tās saknes.Vajadzētu palasīt kas vispār ir valsts,šeit ir republika-tā ir
    publika ,un pat neļaus sagaidīt jauno gadu.

  29. kasjauns saka:

    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/36837/ltv-himnas-neparraidisanu-gadumija-skaidro-ar-rezisora-kludu

    Daudzus skatītājus šokējis fakts, ka gadumijā Latvijas televīzijā netika atskaņota valsts himnas “Dievs, svētī Latviju!”.

    —————————-

    Nožēlojami!

  30. Sigurds Graudiņš saka:

    TAUTA !!! Ievēli mani par prezidentu , un es :
    1.Atjaunošu SOCIĀLO TAISNĪGUMU Latvijā VIENAS NAKTS laikā…
    2.Atrisināšu PILSONĪBAS JAUTĀJUMU Latvijā VIENAS DIENAS laikā…
    3.Latvijas IZZADZĒJUS – LIBERASTUS CIETUMĀ ar PILNU KONFISKĀCIJU…

  31. black_joker saka:

    Sigurdam Graudiņam – pirms kāds te nav no smiekliem nomiris- uzraksti, lūdzu, 12 teikumos, kā tu to visu piepildīsi, īpaši 1-2 punktus……

  32. AG saka:

    Sigurds tikpat slims kā Linards! :)

  33. white joker saka:

    ..AG ir vēl slimāks,kā sigurds, jo tā i ne teizi nespēj pamatot, kur tā grantiņa slimība redzama, moš riktīgs šiziķis esi un tev viss rādās, jeb teb bleķo par muldoņu, ar domu, ka tik apd…t, nafig pierādijumus, vai ne hi,hi

  34. AG saka:

    Acīmredzamas lietas nav jāpierāda, žokerīt! Starp citu, kā tad tevi patiesībā sauc, plāngrantiņa dirsas laizītāj?

  35. black_joker saka:

    AG – manuprāt white joker ir kāds no tiem pašiem tribunālistiem, tikai zem cita nika un speciāli raksta tā, lai abas puses šajā forumā sāktu aktīvāk cepties savā starpā :)
    nav vērts tādiem gurķiem pievērst uzmanību- gan apniks……

  36. white joker saka:

    ..skat b -joker, jums tik LABI sapas ar ag, pat tas ka tevi par pidaru tas sauc netraucē jums kopoties,hi,hi
    fakin fak, ka esmu tribunalis, tas točna, ņemiet vērā kremļa pakaļlaiži

  37. Baiba saka:

    Melo “black joker”, pretīgi melo-nav nekādas divas puses te rakstošas! Jo ir tikai desmitiem tūkstoši latviešu tautas neaizmigušie, nepagurušie pilsoņi un viņu aktīvākie pārstāvji te -LRTT komentējošie! Un jūsu – defektīvo un uzpirkto kremļa agresoru-specdienestu vergi-divi trīs infuzoriju gabali, rakstoši svešo melus vēl par trim imitētiem. Un arī tikai te, netā jums ir tāda iespēja imitēt tautas atkritumus, jo piem. sapulcējoties klajā laukā jūsu ņergas nebūtu redzami, pat kopā ar savu 5 kolonnas neliešu štābu Latvijā-PCTVL,SC,PLL ar visu dalībnieku atbalstu. Noslaucītu kā skaidas no galda.

  38. black_joker saka:

    W_J- pidars gan tu biji domāts, jo tu jau viņu apliki riktīgi :)
    Baibai- nu, nu- nāk jau veči baltos halātos- būs silti, būs labi….

  39. white joker saka:

    ..hi, es vinju neapliku kārtigi,bet tikai vārdā nosaucu, īstā varda.
    a ko tu b-joker baibu ari gribi par traku saukt, vai te nebus visi traki izņemot tevi un īpaši gudro un smalko ag

  40. pareģojums saka:

    Gaišreģis Finks precīzi pareģoja 4. maija Latvijas Republikas nākotni:
    “Latvijā atkal plivinās sarkanbaltsarkano karogu, bet pie varas būs komunisti. Tā tas ilgs vairākus gadus. Komunisti nedarbosies latviešu tautai, bet krievu interesēs. Daudz būs runu par brīvību un neatkarību. Tas būs tukšas muldēšanas laiks. Joprojām būs tas pats viss sliktais pret latviešiem. Komunisti padarīs latviešus plikus un nabagus. Paši viņi savāks lielas vērtības. Tās iegūs krievi un žīdi. Tās nebūs godīgā ceļā iegūtas vērtības.
    Tad – es nevaru pateikt, kā tas iznāks – bet viņi būs spiesti atdot visu atņemto latviešiem atpakaļ.”

  41. white joker saka:

    …un būs jau arī spiesti atdot, mēs par to parūpēsimies,hi,hi

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *