LRTT. Svētrīta “sprediķis”:draudzējies ar saprātu

Svētrīta sprediķis

Zaļš, tautastribunals.euMazliet pa-filozofēsim, kāpēc LRTT i- vietnē rakstīts tieši tā un ne savādāk ?

Latviešu tauta, Tālbergs,Rubenis, Plāte, Mārtuža, Grantiņš,LRTTLielākā daļa cilvēki pasaules ļaunumā nomaldas, jo tiem liekas, ka TAS ir ļoti daudzskaitlīgs, kā koki mežā, kurā nomaldas ogotājs.

Foto: Mums nevajaga žīdisko sātanismu- integrāciju, ko “izredzētie” mums uzspiež, mums viss ir simtreiz labāks un dievišķāks par asinskāro Jahvi ! Melnsvārči ar zobenu pie mums atnāca un, pēc Svētajos rakstos sacītā, no zobena viņiem jātiek nokautiem. Kristus nenāca pie taisnajiem(veselajiem), bet pie slimajiem(jūdiem) ! Viņi sevi kārtējo reizi arī apliecināja- zvērīgi nokaujot Pravieti !

Lai tā liktos, ļaunais pamatīgi piestrādā.

Īstenībā ļaunums ir tikai viens un ar skaidru prātu momentā atklājams. Jebkura ļaunuma pamatā ir MELI ! Nav lieli meli un mazi meli, kā mums tiek iestāstīts, bet MELI.

Meli  vienmēr nes nāvi !

Tas, kurš melo, ir slepkava. MELI ir sātanisma pamatakmens. Ja TU piedod melim, tad esi izdarījis NĀVES GRĒKU !

Garīgā pasaule pastāv un cilvēks, kurš melo, GARĪGAJĀ pasaulē nonāk  tajā vietā, kuru viņš ar saviem darbiem ir pelnījis. Nekādas PIEDOŠANAS, kā stāsta mums melnsvārči, nekad nav bijušas un nebūs… .

Šodien ir Sātana lielais pļaujas laiks. Viņš ievāc bagātīgu ražu, un, tas nebūt nav slikti. Šis LAIKS ir Augstākās hierarhijas radīts, ar mērķi- atsijāt sēnalas no sēklām.

Pieminēju jau, ka ar skaidru prātu un loģisku domāšanu jebkurš ir spējīgs atšķirt nezāli no kultūrauga. Bet kā izrādās, lielākā daļa nedraudzējas ar veselo saprātu, tā aizejot pa iznīcības taku. Pirms pāris nedēļām feisbukā iznāca kāda maza diskusija. Kāds(neminēšu viņa vārdu) ierakstīja komentāru, kurā nolamāja žīdus un Bībeli… . Es viņam norādīju: ““Par žīdiem jau ir taisnība, ko saki, bet Bībeli neaiztiec, tas atnesīs tev un tavai ģimenei nelaimi. Bībele ir pirmā mums zināmā grāmata, kurā žīdi ir nosaukti par dieva zaimotājiem, meļiem un slepkavām-“Jēzus viņiem sacīja: “Ja Dievs būtu jūsu Tēvs, jūs Mani mīlētu, jo Es esmu izgājis un nāku no Dieva. Jo ne no Sevis esmu nācis, bet Viņš Mani sūtījis. Kādēļ jūs Manu runu nesaprotat? Tāpēc, ka jūs neesat spējīgi klausīties Manos vārdos. Jūs esat no sava tēva – velna, un jums gribas piepildīt sava tēva kārības. Viņš no paša sākuma ir bijis slepkava un nestāv patiesībā, jo patiesības nav viņā. Melus runādams, viņš runā pēc savas dabas, jo viņš ir melis un melu tēvs.””

Protams, ka vienkāršajam cilvēciņam, kurš draudzējas ar savu galvu, uzrodas jautājums: “Ja Dieva vienpiedzimušais dēls saka: žīdi ir no sava tēva VELNA, tad, kā viņi var būt dievizredzēta tauta ?”

Vai kāds ir dzirdējis, ka šos Bībelē sacītos Jēzus vārdus, kāds melnsvārcis no kanceles “sludinātu” ?

Nav !

Un arī nedzirdēs, jo Latvijas baznīcas ir sātanistu midzeņi un kalpo Latvijas komunistiskajai- 4. maija kliķes varai.

Godmanis-Ždānoka-Mirskis-Kalniete-čeka-reiniks

Foto: Tautfrontietis žīds Godmanis draudzīgi apspriežas ar Interfrontieti žīdeni Ždānoku ! Tagad saprati, lasītāj, ka viss ir cionistu teātris, kas tiek sēpēlēts, lai iznīcinātu latviešus. Slepkavam Godmanim taču nejauši paspruka, ka viņš domā krievžīdiski:

https://www.youtube.com/watch?v=SboB23PfLro

Vai kāds jel kad ir dzirdējis, kad kāds mācītājs runātu par patreizējo genocīdu pret latviešu tautu, kas tiek veikts tieši ar Tautas Frontes kā avangardistu “triecienvienību” priekšgalā ? Nav dzirdējis un nedzirdēs, jo: kā Latvijas Baznīcas avangards, tā Tautas Frontes avangards ir sātanisma ideoloģijas sludinātāji un arī šīs ideoloģijas ieviesēji dzīvē- viņi ir visīstākie slepkavas, jo neviens vārds, ko viņi saka, nesatur Patiesību !

Ja paklausāmies ko saka tādi “kristieši” J. Vanags, J. Rubenis, T. Tālbergs, P. Brūveris…., tad ir sajūta, ka esi iekritis sūdu bedrē- smirdošā gļotainā sūdu bedrē !!! Ja gribi, latviet, piedzīvot “šo sūdu bedres efektu”, tad izej cauri šai galerijai: http://www.lkr.lv/lat/palgriki/bilzu_parluks/?doc=92&cat=67&slideshow=1 Ja TEV negribas pēc šīs “galerijas” noskatīšanās iekāpt kādā straujupē, kas tevi atmazgātu no šiem recekļiem, tad neesi daudz labāks par viņiem… . Tad esi pieskaitāms pie latviešu tautas bendēm. Tie ir smagi vārdi, bet PATIESI, jo Patiesība nekad priekš neliešiem nav bijusi tīkama… .

Es cenšos, cik mana sapratne un iespējas to atļauj, dzīvot Patiesībā un tāpēc jūtos Garīgi brīvs. Tas palīdz man pārvarēt visu to, kas nāk priekšā manas šodienas laicīgajā dzīvē. To, kam esmu izgājis cauri miera laikā un labprātīgi..., diez vai kāds tāds vēl Latvijā atradīsies… .

Es arī turpmāk darīšu visu, lai šīs sātaniskās cionistu, komunistu un “kristīgās drazas” no manas Tēvzemes pazustu- tiktu iemestas Elles zaņķī uz tūkstoš gadiem, kā sacīts RAKSTOS.

Dievs, svēti mūsu Tēvzemi Latviju un atbrīvo to no šiem Elles iemītniekiem… .

“Caur sidraba birzi gāju, ne zariņa nenolauzu… .”

Lūk, tā ir latviešu dzīves izpratne(reliģija), nevis melsvārču sātanisms… .

Tā, kā viņi dedzināja mūsu viedos, tā viņi tiks sadedzināti tad, kad VIŅŠ otrreiz atnāks… .

Beigu beigās, kad visi sēdēs “uz Tribunāla sola”, būs jāatbild uz jautājumu: “Cik santīmus(par lielākām naudas vienībām vispār nav runa) L. Grantiņš ir nozadzis savai tautai vai tuviniekiem un, kurš ir tas, kas ticis apvainots no Grantiņa nepareizi- melīgi ?”

12.02.12.   L. Grantiņš

P.S.

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅAtālivaldis-tālbergseva-ālere-aleksejs-ļedjajevsjānis-vanagsjānis-reiniksLELBAkristieši

Foto: Šajā foto redzamie ir tik pat vienoti savos uzskatos kā krievžīdi Godmanis un Ždānoka. Praktiski jau arī šajā foto redzamie ir žīdi, jo vārds žīds nozīmē judaists, kam nav nekāds sakars ar nacionalitāti.

Pielikumā kāda “kristieša” Lapšāna komentārs, kas attiecas uz mani.

Tas ietilpst E. Mārtužas diskusijā par J. Rožkalna lūgumu VDK. Šajā komentārā variet redzēt viņa būtības “garīgo saturu:

Aivars Lapšāns Linard Grantins Tu komunistu gnīda jau Latvijā norāvies . Tava darbība ārzemēs ir apriet un nomelnot visus , kuri ir cīnījušies par Latvijas neatkarību. Protams, ka Tu kalpo KGB. Atradies varonis pie datora. Brauc uz Latviju , parunāsim par KGB aģentiem !

You may also like...

3 komentāru

  1. auseklis saka:

    Sveicināti!
    Tam puisim par bībeli tomēr būs taisnība. Tur maz kas ir interesants, vienīgi pilns ar sižetiem priekš šausmu filmām. Latviskā Dzīvesziņa jau bija ilgi pirms bībeles rašanās un to, ka viņi no mums to patapināja nav saskatams kas slikts.Varētu būt ap trešadaļu. Sliktie ir tieši tie, kas to vēlēk dažādi interpretēja, un no turienes tas lielais juceklis skaidrojumos un naids pret mūsu Dzīvesziņu. Un šeit tautībai diezin vai būs kāda loma. Caur bībeli radīta tikai vājajiem izdevīga idialoģija. Tāpēc jau žīdi vai ebreji(būtībā vienalga),pieturas pie savas ticības un viņu tautiskā izcelsme ir raibu raibā. Tas arī viss.
    Cieņā AU
    .
    .
    .
    Admins
    Vai tad par to ir runa, kas ko ir pārrakstījis un norakstījis ? Runa ir par Kristus sacīto. Ja Auseklis grib ko sacīt, nav slikti, tikai tam jābūt ievērojot rakstā norādīto, tā tekt, pēc tēmas.

  2. Deniss saka:

    https://infoagentura.wordpress.com/2017/02/03/mikelis-asmanis-par-latvijas-iestasanos-eiropas-savieniba-2003-gada-izteikums/
    .
    .
    .
    Admins
    Miķelis Ašmanis netīšām aizmirsa pieminēt, ka mums blakus ir liel-Izraēla-slepkavu valsts Krievija… . Savādāk jau viss pareizi.

  3. Aelita saka:

    Šodien kristīgā, komercializētā pasaule svin mīlētāju dienu :-)
    J.Rubenis paudis, ka mīlējoties var nonākt saskarsmē ar Dievu ;-) . Laikam nebūs daudz tik stipri ticīgu cilvēku, kas tādos brīžos piedomās par Visaugstāko :-)
    Bet, ja nopietni, man tieši skumju un izmisuma brīžos ir izdevies sarunāties ar Kristu, kaut arī citi to varētu izskaidrot ar prāta, zemapziņas atklāsmēm. Zināmā mērā varbūt Auseklim taisnība, ka tas darbojas vājuma brīžos… Un lūk, es Kristum vaicāju, ko viņš domā par mūsu latviešu seno Dieviņu. Viņš deva atbildi – tur nav nekādu pretrunu (Dievs ir visiem viens). Vēl viņš lika saprast, ka ir drūms par to, ka viņa vārds ir ticis nelietīgi izmantots, turklāt briesmīgos veidos…
    Vai nav tā – vai mēs varam Kristum pārmest par to, ko vēlāk viņa vārdā sadarīja?
    Citi saka – Kristus nav mūsu Dievs. Es par to nestrīdos. Ja viņam tiešām bijusi 4. asins grupa, tā ir samērā nedaudziem cilvēkiem uz Zemes (kaut kā ir iznācis, ka man arī ir šī grupa, varbūt tāpēc man izdevās sazinàties :-) .) Bet mūsu, latviešu garamantās tiešām var gūt vērtīgu dzīvesziņu. Kaut vai – tas velns nav tik melns, kā viņu mālē – tiešām, nekas nav absolūti melns vai balts, pa vidu ir daudz nokrāsu…
    Un vēl – Brigaderes Maija nokāpa ellē, lai glābtu savu draugu – tas bija grūti, gandrīz neiespējami…gan jau tie velli aiz stūra smīkņāja, nu redzēs, kā šai ies…Pasakām parasti ir labas beigas, laikam, lai cilvēki nezaudētu cerību.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *