Lasītājs. DELF(I)os manam komentāram vietas neatrodas

LRTT pasts !

ZILSLatvijas-republikas-tautas-tribunāls-AZils,-Borovkovs-Ivars-Godmanis-Jānis-Reinisks-Straujuma-Prezidents-Saeima-DP.-ST.-KopieDelfos ir raksts:

Latvijas tautsaimniecības vēsture: Vai ierēdņi pirms 100 gadiem bija apķērīgāki ?

http://www.delfi.lv/bizness/biznesa_vide/latvijas-tautsaimniecibas-vesture-vai-ieredni-pirms-100-gadiem-bija-apkerigaki.d?id=48472501

Kā delfos un citos portālos bieži vien pierasts, manam komentāram, laikam jau vietas trūkuma dēļ, tur rūme neatradās.

Tad nu nosūtīšu to tautastribunals.eu ar cerību, ka tas to nopublicēs.

Komentārs:

Kādu uti, ja centīgi meklē, atradīs vienmēr.

Bet paskatieties, kas tad ir tie utu meklētāji. Nu protams tie, kas nav ieinteresēti atzīt Latvijas grandiozo uzplaukumu pēc tautsaimniecības pilnīgas nopostīšanas karā (Manā pagastā bija palikušas pa visu pagastu nenopostītas tikai divas mājas). Tas nebija iespējams bez izcili spējīgiem, pasaules uzmanību piesaistījušiem valstsvīriem:

“Plaukstošās Baltijas valstis bija ļoti negatīva reklāma savam austrumu kaimiņam, un tāpēc tām bija jāiet bojā. 1938. gadā Somijas, Igaunijas, Latvijas un Lietuvas preču apgrozījums pasaules tirgū sasniedza 586 474 000 dolāru. Milzīgās Padomju Savienības preču apgrozījums bija 512 508 000 dolāri.” ( Juri Lina. Zem skorpiona zīmes 430 lpp.)

Lai kā daudziem gribētos latviešus pataisīt par ņergām, iedzimtiem zagļiem utt., kā arī katrā rakstā nomelnot Kārli Ulmani, mūsu vēsture, kas nav palikusi nepamanīta citur pasaulē, runā pati par sevi.

Savas zemiskās īpašības neizdosies pierakstīt visai latviešu tautai, lai attaisnotu savas šodienas izdarības, biedru kungi.

(komentāra beigas)

Laikam jau biedriem komentārā cipari nepatīk. Un jāatzīst – tie komunistiem, protams, arī tiem, kas pie varas ir šodienas Latvijā, ir ļoti, ļoti apkaunojoši, sevišķi ja kartē salīdzina valstu platības, derīgos izrakteņus un citus apstākļus. Protams, ka tas atsaucās arī uz viņu nespēju saimniekot un spēju zagt mūsdienās.

Zirgābols no zirga tālu nekrīt.

Iedzimtība, tovarišķi ! Iedzimtība !

04.02.17      LRTT

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅAIvars-Godmanis-Aivars-BorovkovsLatvija-R.PoļaksDPHelsinki-86LRTT      P.S.

Par Kremļa taisnās zarnas iemītniekiem(savādāk viņi nav definējami- garīgi viņi tieši tādi ir) – hemoroīdiem DELFI un TVNET ir jau rakstīts šajā vietnē- http://tautastribunals.eu/?p=36173 , bet par NRA dižpadauzu- komentāru dzēsēju šeit-  http://tautastribunals.eu/?p=36966

Šeit par īstenajiem- arhaisko latvieču pēctečiem, kuri nez kāpēc uzsvērti !!! VikipēdijA tiek dēvēti par latviešiem ?

Kāpēc šeit netiek pieminēts, ka karikatūrveidīgais žīds Aivars Borovkovs piedalījās H- 86 grupas dibinātāju plaši plānotajā arestā un Grupas likvidācijā ? Un arī viņa cīņu, lai Vācijas iestādes izdotu L. Grantiņu žīdu pārvaldītajai Latvijai tiesāšanai ?

Par otru karikatūržīdu tādas pašas nepilnības. Lai šis kroplais radījums labāk izskatītos, nez kāpēc tiek pieminēti viņa tēva lauri ! Visiem zināms, ka ļatviski runājošais, bet krieviski domājošais žīds Godmanis Padomju laikā bija spiegs Austrijā un tāpēc no tās tika izraidīts. Ja jūs gribat saprast kā darbojas sātaniskais žīdisms, tad paanalizējiet šo absurdo frāzi- teikumu:” I. Godmanis 1986 . un 1987. gadā 9 mēnešus dzīvoja Austrijā, tur ieguva pieredzi un uzkrāja zināšanas par to, kā darbojas kapitālisms un demokrātija, ko vēlāk izmantoja savā darbā valdībā.”

Protams, ka šis čekas izdzimtenis- slepkava to izmantoja savā darbā, lai iznīcinātu mūsu Latviju !!!

No tādiem arī sastāvēja Padomju Gulāgu priekšnieki !!!

Hazāru(krievžīdu) mafija- Latvijas ļaunuma sakne

Šeit redzams, ka šim krievžīdiskajam izdzimtenim netīšam paspruka, ka viņš domā krieviski(krievžīdiski):

https://www.youtube.com/watch?v=SboB23PfLro

Šos sātaniskos izdzimumus var atpazīt pēc viņu purnu nekoptības- neskūtības(foto)… .

Un kāda nejauša sagadīšanās, abi pēkšņi kļuvuši par miljonāriem !!!

Šie ir galvenie cionistu marionetes mūs Tēvzemē, lasītāj, un Tavs komentārs viņiem ir nagla viņu zārkos !

============================================================================

Borovkovs,Godmanis,LRTT,DzintarsAivars Borovkovs (dzimis 1957. gada 4. martā Rīgā) ir latviešu jurists, fotogrāfs, Latvijas Juristu biedrības prezidents, uzņēmējs,[3] vada juridisko biroju “AB Grupa”, pazīstams arī kā pārliecināts eiroskeptiķis.[4]

Padomju laikā Borovkovs strādājis Latvijas PSR prokuratūrā par sevišķi svarīgu lietu izmeklētāju, izmeklējis slepkavības un lielus korupcijas gadījumus, arī Kremļa korupcijas lietas gan Maskavā, gan Vidusāzijā.[4][5]

(L.Grantiņa piebilde: Kāpēc šeit netiek pieminēts, ka šis karikatūrveidīgais žīds piedalījās H- 86 grupas dibinātāju plaši(smalki) plānotajā arestā ?)

1988. gadā ierosinājis dibināt Latvijas Juristu biedrību, no tās dibināšanas 1988. gada 17. decembrī[6] bijis biedrības viceprezidents, kopš 1996. gada ir tās prezidents.[4] 2008. gada 12. decembrī LJB Kongresā pārvēlēts uz nākamo periodu.

1990. gadu sākumā bijis viens no kompānijas SWH dibinātājiem un tās juridiskais viceprezidents.[4]

Darbojies arī politikā kā vairāku ministru prezidentu padomnieks juridiskajos un politiskajos jautājumos.[4]

Viens no kluba 5×5 dibinātājiem un nosaukuma autors, kluba 21 dibinātājs, kādreiz nodarbojies ar cīņas un kaujas mākslas sportu, Atmodas laikā publicējies arī kā karikatūrists.

Kopā ar biznesa partneri – Ainaru Brūveli veido pasaules personu enciklopēdisko un kultūrvēsturisko enciklopēdiju – nekropole.info.

godmanis,grantiņš,dzintars.LRTTIvars Godmanis (dzimis 1951. gada 27. novembrī, Rīgā) ir latviešu fiziķis, augstskolas pasniedzējs, finansists un politiķis. I. Godmanis bija Latvijas Ministru padomes priekšsēdētājs: pirmās valdības pēc Latvijas neatkarības atjaunošanas vadītājs, pēc tam bijis arī Ministru prezidents, ministrs vairākās valdībās, Saeimas un Eiropas Parlamenta deputāts.

Godmaņa tēvs Teodors Godmanis ir ievērojams zinātnieks, lauksaimniecības zinātņu doktors.

I. Godmanis ir dzimis Rīgā, beidzis Rīgas 1. vidusskolu. 1974. gadā pabeidzis Latvijas Valsts Universitātes Fizikas un matemātikas fakultāti. No 1984. līdz 1988. gadam darbojās LU Cietvielu fizikas institūtā kā jaunākais zinātniskais līdzstrādnieks. 1992. gadā ieguvis fizikas doktora grādu.

I. Godmanis 1986 . un 1987. gadā 9 mēnešus dzīvoja Austrijā, tur ieguva pieredzi un uzkrāja zināšanas par to, kā darbojas kapitālisms un demokrātija, ko vēlāk izmantoja savā darbā valdībā.[nepieciešama atsauce] Austrijā pavadīto laiku dažkārt saista ar iespējamo

I. Godmaņa sadarbību ar VDK, taču tiesībsargājošās instances, 1998. gadā pārbaudot iespējamo sadarbību, neatrada tai pierādījumus.[nepieciešama atsauce]

You may also like...

18 komentārs

  1. Garāmgājējs saka:

    Tā ir ļoti laba ideja, sūtīt TT citos portālos nepublicētos komentārus un nosaukt arī attiecīgā portāla vārdu.

  2. garamgājējam saka:

    Nu un ko tas dod? Nu ierakstīji šeit, vai labāk palika? Efekts vairs nav tas, ja būtu ierakstījis īstajos portālos. Vai vispār ir jēga kāda rakstīt komentārus LV portālos. Satversmas 100. pants šeit nedarbojas. Pakalpiņi izdzēsīs ”po ļubomu”. Bet šeit… pārāk mazs kontingents, kas lasa šo i-vietni. Kaut gan… arī šīs lapas saimnnieks rīkojas kā ienāk prātā. Ja neglauda pa spalvai, tad izdzēš komentu. Ja dziedi līdz, tad esi savējais. Ka saka, padomju metodes ir dziļi iesakņojušies mūs visos.
    .
    .
    .
    Admins
    Diez’ nu vai tā būs ar to komentāru dzēšanu. Es vienkārši neapstiprinu tādus, kas liek “atsūkāt” un līdzīgus. Ja ieliek mani kritizējošu komentāru, tad ar savu piebildi vienmēr to apstiprinu. Vairāki labu komentāru rakstītāji, savas mēles nesavaldīšanas pēc, ir nonākuši DP un tāpēc vairs neraksta. Atkārtoju: ja ieraksti komentāru, tad nestāsti par to pat sievai…, jo ko zina sieva un labākais draugs, to zina arī žīdiskā DP. Pēc IP adresēm viņi komentētājus nevar atrast, jo serveris nav viņu “zonā”… . Katrs labi uzrakstīts komentārs ir pieliens neliešu Karmas traukā… . Tam pierādījums ir LV portāli, kuros šos komentārus dzēš. Ja nebūtu bīstami, tad nedzēstu. Lasītāju kontingents ir pietiekoši liels šai vietnei un pie tam vēl ļoti “kvalitatīvs”. Šo vietni lasa lielo valstu izlūkdienesti. Var tikai pabrīnīties, kādas pūles cionisti pieliek, lai slēgtu šo portālu. Arī tu centies šo vietni noriet… . Kāpēc nekavējoties atsaucies uz “garāmgājēja” komentāru ? Tāpēc, ka tas ir lakonisks un lietas būtības izsakošs…, tātad, kaitīgs 4. maija kliķei.

  3. Kroņu Valdis saka:

    Raksta autoram.
    Labi vien ir, ka tev nedeva iespēju komentēt. Vai tev ir pierādījumi, kurus vari nolikt uz galda? Bez tiem tā ir tikai tukša pļāpāšana. Ja it , tad tas ir apsveicami. Bet tukši gvelzt, bez pamatojuma…nav jēgas. Un vispār, kurš ir šis cietējs. kam nedeva iespēju komentēt, Vai šīs vietnes saimnieks? Negribētos ticēt, jo viņš rīkotos gudrāk.
    .
    .
    .
    Admins
    Tiešie pierādījumi tiek iznīcināti, bet ja centies mutiski tos paust, tad “iekož lapsene”…. . Tā kā, Kroņu Valdi, tev ar sapratni ir stingra problēma, vai arī pildi attiecīgas iestādes pasūtījumu… . Ir 100%tīgi pierādījumi, ka par tādu komentāru rakstīšau DP maksā no 300 līdz 600 Eiro… . Tā saucamie “troļli”.

  4. Kroņu Valdis saka:

    Man neviens neko nemaksā. Es vienkārši cenšos izprast šīs vietnes publiku. Taisnība jau Jums ir. No kritikas nebaidos.

  5. Janis saka:

    Tur janomaina-tiesajami ka nodeveji,uz tiesajami banditi.
    Valdu kronis tak ari ir tads pats bandits (noziedziga grupejuma-Krievijas kremla),kas atbalstot veic aktivu banditismu pret latviesu tautu (vel dzivo,pagaidam).

  6. Aelita saka:

    Pirms vairāk kā 100 gadiem ziemas vakaros zemnieku mājās lasīja leģendu par Tilu Pūcesspieģeli. Tila tēvu sodīja inkvizīcija, toreiz pietika tikai kādam kaimiņam nosūdzēt par burvestībām. Pēc tam, kad Tila tēvu Klāsu sadedzināja uz sārta, Tils tēva pelnus ielika dozītē un pakāra sev kaklā. Tad viņš devās pasaulē, lai izsmietu un atriebtos varmākām. Reizēm viņš apsvēra – varbūt pārstāt klaiņot, dzīvot kā citi?
    Bet Klāsa pelni dega viņam uz krūtīm. Viņš nevarēja dzīvot mierīgi.

    Tā nu tie, kam pāri nodarīts, kas redz netaisnību, nevar samierināties ar notikušo.
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā, es, kamēr dzīvošu, neļaušu apķēzīt manu senču pīšļus, asinis un sviedrus no šiem krievžīdiskajiem asinssuņiem- okupantiem.
    Okupantam, viņa pēctečiem un kangariem ir piemērojams viens sods- karātavas.
    Tas nav manis izdomāts “Likums”, tas ir Mūžības(Esības) pamatu pamats, kuram neviens nevar pārkāpt.
    Ar zobenu šajā zemē esi ienācis, no zobena arī tiksi nokauts !
    Par nodevēju ir sacīts: “Tāds lai labāk nebūtu dzimis, bet ja dzimis, tad dzirnakmens kaklā un… .

  7. Valdis Freimantāls saka:

    Aelitai.

    Paldies par pasaku un idejisko pamatojumu!

    Skaisti pateikts un precīzi!

    Iznīcinātā dzīve un pārnodarījums visiem krietniem latviešiem neaizmirsīsies nekad!

    Ja mēs visi domubiedri varētu satikties Rīgas Latviešu Biedrībā Māmuļā un pus gadiņu pastrādāt – viss izmainītos uz labo pusi ka uz burvju mājienu!

    Tā ir laime – būt kopā ar domubiedriem!

    Okupantu (komunistu un čekistu) spēks slēpts viņu tautas apmuļķošanas spējā!

    Mums jabūt gudrākiem!

    Viņi visi ir sadevušies rokas un viens otru piesedz (bandītu princips).

    Mēs visi esam atsķirti, sadalīti, iebiedeti un pastāvīgi diskriminēti!

    Paldies H86 – Latvijas patriotu vienotājam!

    Vienīgajam vienotājam!

  8. Eduards Lunis saka:

    —Palīdzības lūgums . VSV prezidentam D. Trampa kungam.
    Augsti Godātais ASV prezidenta kungs !
    -Kad man bija 4-5 gadi , klausījos vecāku un kaimiņu runas un atceros kā viņi gaidīja ASV karaspēka ierašanos Latvijā, lai atbrīvotu mūsu Dzimteni no krievu iebrucējiem! Šīs sarunas notika daudzkārtēji un ir palikušas manā atmiņā pat 74 gadu vecumā! Arī daudzie Latvijas patrioti, paļāvās uz to, ka -atnāks amerikāņi un atbrīvos- gadiem slēpās mežos…!?Tas diemžēl nenotika un sekoja vairāk kā 50 gadu okupācija!
    Trampa kungs! Arī pašlaik Latvijā pie varas ir palikuši tie paši , kuri valdīja visus okupācijas gadus un ir nodarīts divu, bet nu jau triju karu posts! Jau 2009 g. 23. septembrī ASV ekonomikas profesors M.Hadsons , savā pētījumā-Latvijas neatkarība ir nozagta- ir nosaucis visus Latvijas noziedzniekus un ieteicis-VEIKT LATVIJAS VARAS AUGŠGALA NOZIEGUMU STARPTAUTISKU IZMEKLĒŠANU UN SODĪŠANU! Bet nav jau šeit spēku, kuri varētu īstenot šo M. Hadsona ieteikumu,jo Latvija ir PILNĪBĀ ZEM OKUPANTU KONTROLES! Pat internetā nav ļauts izteikt savus uzskatus ! Vienīgā vietne , kur var brīvi izteikties ir LATVIJAS REPUBLIKAS TAUTAS TRIBUNĀLS , kuru uztur Latvijas patriots Linards Grantiņš!
    Prezidenta kungs! Pašlaik Latvijā jau ir ASV karaspēks! Paldies Jums par to, bet varturi, kuri vras augšgalā ir tikuši pretēji mūsu Saeversmē teiktajam , melīgi izliekas par ASV sabiedrotajiem un ir gatavi uz jebkuru nodevību, jo ir jau faktiski iznīcinājuši Latviju un viņiem nav ko zaudēt! Prasām Jūsu palīdzību atbilstoši M. Hadsona ieteikumam un objaktīvam Latvijas ekonomiskajam un faktiskajam kritiskajam stāvoklim.
    Latvijas Glābšanas komisijas vārdā- Eduards Lunis Latvija , Ķegums, Celtnieku 3a LV -5020 tel 65038743

  9. strāva saka:

    Visumā laba vēstule.Tik to nebušanu pasaulē tik daudz un ja sāktu tiesat tos nobildētos kadrus viņi varetu teikt , ka saņēmuši padomus no citiem ASV profesoriem un visā Aeiropā attīstība līdziga. Bet kaut ko darīt vajaga un labi ,ka te var izteikties kaut visādas klačas iet , ka šito arī vada izredzētie kas gribetu atdzemdināt Beriju un ietaisīt Latvijā kibucus . Cerams , ka tā nav ? Visādā ziņā jāturas un nepadoties provokācijām . Veiksmi visiem , kas vēl Latvijai labu !
    .
    .
    .
    Admins
    Bēriju neviens šeit negrib atdzemdināt, bet runa ir par apmelošanu. Bērija nebija tas, par ko viņu pataisīja. Jā būtu Bērija pie teikšanas palicis, tad visas republikas būtu saglabājušas savu etnisko varu. Berklavu arī apmeloja…. .

  10. Valdis Freimantāls saka:

    Eduardam Lunim.

    Laba vēstule, bet ar to nepietiek, jo konkrēts noziegums, ko var inkriminēt KONKRĒTAM cilvēkam vēstulē nav minēts! (VAI KONKRĒTAI VALSTS INSTITŪCIJAI).

    Lakoniski un nepārprotami ir jādod neapgāžami fakti par K O N K R Ē T U cilvēku N O Z I E G U M I E M!

    Un ir tikai V I E N S neapgāžams pierādījums – kompromāts pret 4.maija Latvijas tieslietu ministriju – kura aizliedza likumīgo Rīgas Latviešu Biedrības
    1938.gada statūtu darbību, reģistrējot VILTUS statūtus atjaunotajā Rīgas Latviešu Biedrībā 1993.gadā.

    Atgādinu ka 1992.gada 18.jūlija kopsapulce Rīgas Latviešu Biedrībā (Merķeļa iela 13) atjaunoja likumīgos 1938.gada statūtus, kurus no tautas komunisti visu okupācijas periodu bija rūpīgi slēpuši un N O S L E P E N O J U Š I.

    Brutālais kriminālnoziegums 1993.gada 18.februāra naktī tad kalpos par pamatu neapgāžamajiem pierādījumiem “valsts nozagšanai” Latvijā.

    Un būs uzskatāmi redzams komunistu un čekistu pretlikumīgais, pretlatviskais valsts pārvaldes kurss 23 gadu garumā!

  11. Eduards Lunis saka:

    —Lūgums Tribunālam nopublicēt manu rakstu Trampam atsevišķā nodaļā! Arī lu’dzu visus, kuri uzskata, ka vajag rakstīt citādāk, izteikt savas idejas !Esat aktīvāki! Ziniet to stāstu par krējuma podā iekritušo-kūlās kamēr krējums paŗvērtās par sviestu un nenoslīka!?Mēs gan te neesam krējuma podā, bet drīzāk -pretēji , bet jāsīnās!
    .
    .
    .
    Admins
    Eduard, Tu noteikti esi labi domājis un es zinu, ka ļoti gribi palīdzēt mūsu tautai, bet tevis rakstītais nav uzskatāms kā ZIŅOJUMS ASV prezidentam. ASV visu zina, jo šajā vietnē ir pietiekoši daudz paziņojumi, kuri adresēti ANO un ASV. Tie(šie paziņojumi) visu laiku dara savu darbu. Otrkārt, nesteidzies šo žirinovskveidīgo ākstu Trampu uzskatīt par glābēju. Viņa uzvedība neatbilst nopietna cilvēka uzvedības normām. Varu Tev ar mazu ironiju piebilst, ka: “Var jau pa tiešo sūtīt šo vēstuli Putinam…., jo abi viņi ir no krievžīdu sektas- abi ir hazāriskas izcelsmes.”

  12. b. saka:

    Bet visi Berijas ir vienadi… visiem viņiem sirdsapziņas vietā ir melns caurums!
    Vai kā Jēzus saka ,, Tie ar sirdaspziņā iededzinātu zīmi…,,
    .
    .
    .
    Admins
    Mērot visus ar vienu mērauklu, mēs sevi ierindojam pie noziedzniekiem. Es netaisos mazgāt tīru to laiku sistēmu. Ja nebūtu Bērija, tad upuru skaits būtu mērojams vēl par neskaitāmiem miljoniem lielāks… . Arī mani vecāki nebūtu atlaisti no Sībīrijas un Tu, b, diez vai būtu dzimis… . Tas nebija Hruščova nopelns, bet Bērijas. Iedomāties tikai, kāds prieks bija visiem, ka varēja atgriezties Dzimtenē !!! Viņš gribēja dot visām republikām nacionālo varu, par ko tika nošauts… . Viņš apšāva visus tos zvērus, kuri taisīja 1937-38 gada ārprāta “tīrīšanas”… . Bet, galvenais, kāpēc es šo video par viņu pieminēju bija apmelošana kā tāda, uz kā fona lielie slepkavas palika nesodīti. Tie vēl šodien laupa manu tautu un manu valsti. Nerunāju daudzskaitlī, jo nezinu vai latvieši ir tava tauta un Latvija tava valsts… . Tas ir tas pats, kas nosodīt Berklavu. Ja nebūtu viņš bijis, tad Rīga sen jau būtu tuša no latviešiem… . Es Berklavu pazinu personīgi. Es ar sievu un viņš ar sievu divas dienas pabijām kopā, braukājām ekskursijā pa Vāciju. Nedēļu pirms viņa nāves pēdējo reizi sazvanījāmies. Viņš bija optimisma un veselības pilns, jo Zviedrijā bija ticis kārtīgi saārstēts. Viņš stāstīja par nacionālo spēku apvienošanas mēģinājumu…. Repše viņu ignorēja…. Un tad viņš “pēkšņi izdomāja nomirt”…. . Viņš nebija vēlams Bērijas slepkavu pēctečiem un tāpēc tāpat kā Bērija tika novāksts… . Ja man kāds sacīs, ka Berklavs ir noziedznieks, tad es tādam bez domāšanas iespļaušu purnā… . Pasaki, b, visiem tiem, kuri drīkstēja atgriezties no elles mājās, ka labāk, lai tāds Bērija nebūtu bijis, vai ka viņš ir tāds pats kā Ježovs … . Neapmeklē šo vietni, b, nesēj savas stulbības, kas nes tikai sarūgtinājumu….netiksi vairs apstiprināts.

  13. Māris M. saka:

    Meli tautā ir iepotēti ļoti dziļi. Varu saderēt, ka vairumam lasītāju, lasot Linarda izteikumus par Beriju, žoklis atkārās, jo visu mūžu dzirdēts un lasīts ir pilnīgi pretējais. Bet, diemžēl, Linarda teiktais ir patiesība, kura, kā parasti, tika no mums slēpta.

    Kā jau savulaik rakstīju, par ikvienu Linarda vārdu ikvienam ir iespēja katram pašam pārliecināties. Bet tas nenotiek pats no sevis. Ir arī pašiem jāpapūlas, jāpacenšas un jāinteresējas. Daudz jāmeklē, jālasa, jādomā, jāanalizē, jāatsijā graudi no pelavām. Bez tā visa katrs patiess vārds šķitīs kā drausmīga, neiedomājama dezinformācija.

    Viss, pilnīgi viss šajā pasaulē, kur pieskārušies komunisti, ir apzināti sagriezts kājām gaisā.

    .
    .
    Admins
    Bet briesmīgākais stāv vēl priekšā. Kad tiks atvērti tie saucamiemie maisi….. un redzēsim, ka paša azotē ir aradies “ziņotājs”….. . Es to pieredzēju, kad lasīju savu LIETU par H-86 dibināšanu… . Tāpēc tiek pieliktas tādas pūles, lai tos neatvērtu. Vislielākie pretinieki būs tā saucamie “disidenti”…. . Pareizi psasacīts: “Viss, pilnīgi viss šajā pasaulē, kur pieskārušies komunisti, ir pazināti sagriezs kājām gaisā.”

  14. 00 saka:

    Josifs Raskins raksta: Domāju, ar Lavrentiju Pavloviču bija sarežģītāk. Protams,tas bija izcils bandīts, bet ne vairāk kā visi pārējie bandīti…sākot no 17.gada. Ir daudz liecību, ka viņš pašrocīgi nogalināja Staļinu. Viņš pirmais nosauca Staļinu par tirānu un nevis 56-tajā kā Hruščovs, bet 53-ā. Berija ieteica apvienot Vāciju, izbeigt “ebreju ārstu lietu” ,daudzus izlaida no cietumiem. Es negribu attaisnot šo necilvēku, uz kura sirdsapziņas ir miljoniem nevainīgu cilvēku dzīves, es vienkārši domāju, ka viss vienmēr ir samērā sarežģītāk.
    .
    .
    .
    Admins
    Ja negribi apvainot, tad kāpēc apvaino viņu miljonu nevainīgu cilvēku noslepkavošanā ?

  15. 00 saka:

    Tas viss ir rakstīts Josifa Raskina “Huligāniskā ortodoksa enciklopēdijā”.
    Vēl tur bija tāds aņuks: Kāds grēcinieks ellē ieraudzīja Beriju, kurš stāvēja līdz ceļiem asinīs. Viņš jautāja- kapēc tu stāvi asinīs tikai līdz ceļiem?
    – Tāpēc , ka es stāvu uz biedra Staļina pleciem.

  16. Eduards Lunis saka:

    —Vai nebūtu reiz jāizbeidz bērijošanā , staļinošana un citu neliešu pieminēšana !? Mums te pa šiem,, brīvības, neatkarības un demokra’tijas ,,gadiem šīs personas ir jau sen ,,pārspļautas ,, ar noziegumu nastu, Kāda IR PASTRĀDĀTA LATVIJĀ!?
    uN IR PĒDĒJAIS LAIKS PALASĪT INFORMĀCIJU, KURU SNIEDZ PASAULĒ ATZĪTI CILVĒKI UN ARĪ PIELIETOT! TIEŠI PAR ŠIEM ,,BRĪVĪBAS , DEMOKRĀTIJAS UN NEATKARĪBAS ,,GADIEM!
    .
    .
    .
    Admins
    Eduard, nav labi, ka tu “lietas” samet vienā kaudzē.
    Tās ir jāsaliek pa plauktiem.
    Es tās vienmēr esmu šķirojis un šķirošu arī turpmāk… .
    Kāpēc Tu gribi norādīt, kas man jādara ?
    Vai Tu vēlētos, ka es tevi iemestu vienā “kaudzē” ar Rožkalnu ?

  17. Māris M. saka:

    Berija nebūt nebija eņģelis, bet…

    1. Berija 1953. gada 23. martā izdeva rīkojumu atbrīvot politieslodzītos. Tika atbrīvoti vairāk par miljonu politieslodzīto.

    2. Berija plānoja likvidēt GULAGA sistēmu.

    3. 1953. gada 16. junijā viņš izteica priekšlikumu likvidēt spaidu darbus, jo uzskatīja tos par neefektīviem un bezperspektīviem.

    4. prasīja no jauna pārskatīt visas lietas, kurās cilvēki bija apsūdzēti kontrrevolucionarā darbībā.

    5. Berija plānoja reabilitēt visus represētos un nevainīgi cietušajiem izmaksāt sāpju naudu.

    6. Viņš paredzēja atbrīvot izsūtītos.

    7. 1953. gada 9. maijā Uzvaras dienas gājienā Berija aizliedza komunistiskos lozungus.

    8. 1953. gada 27 . maijā viņš nāca klajā ar priekšlikumu izbeigt sociālisma celtniecību Vācijas Demokātiskajā Republikā un ļaut Vācijai uz pilsoniskiem pamatiem apvienoties.

    9. Berija plānoja atbrīvot Baltiju.

    10. 1953. gada 12. jūnijā Berija izdeva pavēli krieviem no Baltijas republikām atgrieztos Krievijā un nodotu varu vietējiem spēkiem.

    Tas viss viņa dzīvei pielika punktu.
    .
    .
    .
    Admins
    Paldies Māri M. par vērtīgo papildinājumu.
    Es tomēr mazliet savādāk par to “eģeli” sacītu: Viņš izdarīja milzīgu- pozitīvu darbu tai šausmu impērijā, kas parastam “debesu eģelim” nebūtu pa spēkam… . Lai Dievs viņam piedod, ja viņš ko nepareizi izdarījis !!!

  18. Māris M. saka:

    Pilnībā Tev piekrītu, Linard. Viņš apturēja to drausmīgo vājprātu, par kura apmēriem vēl šodien nav precīzas informācijas un kuru mēs kā tauta varējām arī nepārdzīvot. Ne velti komunisti vēl šodien par Beriju noklusē – tika pamatīgi papostīts tā brīža slepkavu midzenis un uz ilgu laiku izjaukti komunistu plāni, kurus viņi, spriežot pēc viņu darbiem, nebūt nav atmetuši.
    .
    .
    .
    Admins
    Jā, tie sātani- komunisti vēlas visu atjaunot. Viņi atklāti jau izlīduši virspusē. Par to arī nākošais raksts… .
    Hruščovs dokumentus par savām zvērībām iznīcināja, nošāva Bēriju un pierakstīja visu to viņam… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *