Turpinājums Nr.4. dragūnas\rožkalni & co

Liecības.LRTT.H-86.LatvijaSaeimaGrantiņšBitenieksBarissUrbanovičsKozlovskis.1 1.Agita Draguna pajautā Aivars Lapšāns, ja vēlies ko sīkāk par šo ‘labprātīgo’ izbraukšanu uzzināt – viņš vienreiz man sāka stāstīt, bet nepiemērotos apstākļos cilvēku barā, tā arī viss pārtrūka pusvārdā.. un diez vai L.Grantiņa portāls ir tas uzticamākais informācija..

Agita Dragūna.E. Martuža,J.Rožkalns2.Agita Draguna tikko sazvanīju Evu, parunājāmies no sirds. gribas visus iesaistītos nomierināt – izrādās, Eva meklējusi kādu sīku spilgtu epizodi (par Pēterbaznīcu) kādam jau gandrīz pabeigtam vēsturiskam romānam (pamatā par 5. un 9.gs. Latvijā), un tā visa sasaistīšanai ar mūsdienām (aizbraukšanas tēma) viņai šķitis intriģējošs šis nejauši uzgoglētais ieraksts. neesot viņai bijusi pat doma vispār rakstīt par šiem konkrētajiem (viņai nepazīstamajiem!) cilvēkiem, kur nu vēl ar viņu īstajiem vārdiem, kur nu vēl kādu apmelojot.. jāsecina, ka Eva pati īsti nefiltrē, kā viņas uzrakstīto var izlasīt pārējie (bet šāda īpašība nu Evai ir piemitusi jau agrāk, viņas rakstītajam nudien vajag redaktoru, kurš viņai pašai paskaidro, kas reāli ticis uzrakstīts, nevis tikai gribēts pateikt). savu spilgto anonīmo ainiņu dabeidzamajam romānam viņa epastā veiksmīgi jau saņēmusi, tiktāl apmierināta, bet ar tām auzām, kurās nu nejauši iebraukusi, pati nezina, ko tagad iesākt :) katrā ziņā sveicieni visiem no Evas, kura šobrīd kā reiz bija ceļā uz laukiem un pāris dienas pie datora netikšot – laimīgu jauno gadu visiem, un prieks, ka līdzsvaram pēc Grantiņa apgalvojumiem izskanējuši arī tik daudz labu un aizstāvošu vārdu, ka te noteikti būtu pietiekams materiāls izcilam romānam. lai pietiek mums visiem prāta, sirdsgudrības un Dieva miera pāri visam, lai pie tā, nezaudējot cilvēcisko cieņu, godam strādātu Jaunajā gadā!

3.Agita Draguna zini, Eva, ar to Grantiņa ‘dokumentu’ kaut kas toč nav kārtībā – nepietiek ar to, ka tā sastādīšanas datums minēts vēl pirms sarakstā ierakstītu bērnu dzimšanas gadiem (kā jau augstāk komentāros tika pamanīts), bet vispār jau pats tas gads,

4.Agita Draguna Eva, Tu laikam neredzi sevi spogulī – tieši Tu taču esi nošērojusi/ izplatījusil inku, kurā ļoti smagi apvainojumi izteikti vienam konkrētam (man nepazīstamam) cilvēkam – kā var pēc tam brīnīties, ka daži viņu metas dedzīgi aizstāvēt?

5.Agita Draguna Grantiņš jau neizdzēsīs.. varbūt tomēr ir labāk, ja te notiek šāda viedokļu apmaiņa (lai gan piekrītu, ka tā vietumis pārkāpusi robežas), nekā, ja tā nenotiktu?..

6.Agita Draguna jā, Latvijā joprojām ļoti vajadzētu tādu kārtīgu precedentu reālai krimināllietai par apmelojumiem (kā zināms, es līdzīgā virzienā reiz centos darīt, cik spēju).

Eva Martuza Labprāt uzzinātu vairāk, kas notika šajā gadā un kāpēc ir varējusi būt pieļauta un varbūt mazliet vēlāk notikusi šāda vēlme (ne-ebrejiem) doties uz Rietumiem. Kāda bija politiskā motivācija?

MIGLA-SARKANĀ-NOLĀDĒTĀREINIKSĀBOLTIŅA3

Ar ko tad atšķiras šī DRAGŪNA no IGIL galvu griezējiem ?

Pēc būtības ne ar ko, tikai metode savādāka, tā teikt, asinis nav redzamas.

Melošana un neticības sēšana !

>Pirmajā komentārā norādīts: “Diez vai Grantiņa portāls ir tas uzticamākais…” Kāpēc radās tāds secinājums, netiek paskaidrots. Vai tamdēļ neuzticams, ka tas nav pa prātam Dragūnai ?

>Otrajā komentārā viņa dod jau “visiem iesaistītajiem” atskaites, sakot, ka esot parunājusies ar Evu no sirds”.

Kā tas ir saprotams- NO SIRDS ?

Un tad pēkšņi, pēc “sirds” runāšanas nonāk pie slēdziena:jāsecina, ka Eva pati īsti nefiltrē, kā viņas uzrakstīto var izlasīt pārējie (bet šāda īpašība nu Evai ir piemitusi jau agrāk, viņas rakstītajam nudien vajag redaktoru, kurš viņai pašai paskaidro, kas reāli ticis uzrakstīts…”

Pēc Agitas Dragūnas sacītā mums skaidri tiek norādīts, ka Eva Martuža nav pie pilna prāta ! Nu tieši kā krievžīdu komunistu laikā, kad katru tekstu bija jāparāda “redaktoram”- cenzoram.

-Pēc “viedajiem” Dragūnas secinājumiem ir jāsaprot, ka, ja Eva ko gribēs rakstīt sabiedrībai, viņai noteikti būtu jāgriežas pie visu lietu pareizās izpratējas Agitas Dragūnas.

“Eva pati īsti nefiltrē…”, dzelžaini secina Dragūna !

Cik var saprast pēc tās “no sirds” parunāšanas Eva Martuža ir izplūdusi asarās, jo nevarot saprast, kā “tikt ārā no auzām” ?!  Un tad Agitai, noslēdzot “sirnīgo” izrunāšanos, uzliesmo īsts cerību ugunskurs:un prieks, ka līdzsvaram pēc Grantiņa apgalvojumiem izskanējuši arī tik daudz labu un aizstāvošu vārdu, ka te noteikti būtu pietiekams materiāls izcilam romānam. lai pietiek mums visiem prāta, sirdsgudrības un Dieva miera pāri visam, lai pie tā, nezaudējot cilvēcisko cieņu, godam strādātu Jaunajā gadā!”

-Mums visiem tātad ir jāsaprot: ka Evai Martužai jaunajā gadā, “nezaudējot cilvēcisko cieņu”, ir jāapkopo visi šeit uzrakstītie Jāņa Rožkalna aizstāvībai pret Grantiņa apgalvojumiem, veltītie komentāri un jāuzraksta izcils romāns ! Eva pati to noteikti nebūtu apjēgusi, ka no šiem komentāriem var iznākt izcils romāns, bet labi ka mums ir tādi “redaktori”Dragūna !

-Mums visiem arī ir jāsaprot: ka romāna varonim ir jābūt Rožukalnu Jankam, bet “melnais bruņinieks”, šajā gadījumā “apgalvotājs” Grantiņš, ir jānogrūž bezdibenī !

>Trešajā komentārā mūsu “dzejinieces” vērīgā acs un latviešu valodas pielietošanas līmenis nu “toč” kā īlens izlien no kabatas. Arī tāds īpatnējs secinājums- Rožkalna dokuments tiek nodēvēts par Grantiņa dokumentu. Nesakrīt datumi, tātad, Grantiņš kaut ko samurgojis…, secina ne tikai “pilots” Kaža, bet arī “redaktore” Dragūna !

>Ceturtajā komentārā „redaktore“ visu vareni parāda savu stulbuma un bezkaunības kalngalu:”Eva, Tu laikam neredzi sevi spogulī – tieši Tu taču esi nošērojusi/ izplatījusil inku, kurā ļoti smagi apvainojumi izteikti vienam konkrētam (man nepazīstamam) cilvēkam – kā var pēc tam brīnīties, ka daži viņu metas dedzīgi aizstāvēt?” Tas jau līdzinās sadismam !”

Jājautā: “Cik labi tu, vecā kaza, redzi sevi spogulī ?” Ja paskatīsies uzmanīgāk, tad ieraudzīsi vellaģīmi(kazu taču dēvē par vellaģīmi)… .

Interesants gadījums: ja viņš- Rožkalns tev ir nepazīstams, tad kāpēc tik histēriski viņu aizstāvi ?

Atliek tikai viens loģisks secinājums, ka to visu dari pēc kāda norādījuma.

>Piektajā komentārā ir jūtams žēlabains bezspēcīgums: Grantiņš jau neizdzēsīs… . Kāpēc lai Grantiņš to dzēstu ? Tas ir vēsturisks dokuments, kas norāda, ka Rožkalns ir ne tikai melis, bet arī noziedznieks… . Šī dokumenta oriģināla skenējums uz divām A 4 lapām tika aizsūtīts Evai Martužai, tā teikt, lai nedomā ka L. Grantiņs LRTT i- vietnē veic “disidentu” nomelnošanu….un plus vēl pāris lapas, lai Dragunas ieteiktais romāns sanāktu sulīgāks… .

>Sestajā komentārā jūtams boļševistisks naids un arī bezspēcība… . Viņa esot centusies, lūk, dabūt cauri tādu likumu, bet neesot ņēmis neviens šo galvā:  “Latvijā joprojām ļoti vajadzētu tādu kārtīgu precedentu reālai krimināllietai par apmelojumiem.”

Tāds LIKUMS patiešām būtu svētīgs, tad tu, pretīgā melkulīgā kaza, kopā ar Rožkalnu sēdētu aiz “zviedru gardīnēm”!

Bet tas viss vēl tev stāv priekšā ! Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā tev būs jādod paskaidrojumi Valsts Drošības iestādēm par šo romāna cienīgo diskusiju, jo ir skaidri redzams, ka strādā pēc KĀDA norādījumiem. Tad arī īstenosies tavs “ kārtīgais precedents reāli krimināllietai” !

Tas viss velk uz pantu: “Sadarbība ar VDK noziedzīgajiem elementiem un vēstures viltošana !”

Diez vai paliksi uz brīvām kājām… .

Lai tevi velns parauj, neliete Agita Dragūna !

20.01.17    L. Grantiņš

==============================================

P.S.

L.-Grantiņš.-H-86-LRTT-Kopie3Beigsies šis latviešu tautas genocīds ar varenu starptautisku “troksni”- Hāgas TRIBUNĀLU !

Ar pārliecību varu sacīt: A. Dragūna nebūs starp tiem: KURI APSŪDZ, bet starp tiem: KURUS APSŪDZ !

Par visu ir jāmaksā !

Neviens netiks atstāts bez ALGAS !!!

You may also like...

6 komentāru

  1. Aelita saka:

    Nelāga sajūta kaut kā…vai tā “vadošā inteliģence”, kas feisbukā klačojas, varētu panākt LRTT slēgšanu?
    PIETIEKu arī varētu nogremdēt, un tad cilvēkam parastam vairs nebūs vietņu, kur pakomentēt.
    Citur jau tas ir liegts.
    Nolāpīts, tad lai viņi izmaina Satversmi, lai uzraksta, ka vara pieder oligarhiem, vai.

  2. Janis saka:

    Vara lemej pieder Kremliniem,kops 1944 kad vini atkal atnaca un ara izmesti netika,nu jau 2017.
    Eva gan diezvai bus ta,kas melus izplatis par Grantinu un “patriotiem/provokatoriem Kremla”.
    Atkal Maskaviesi trako,melo-zombe. Lidzigi ka ES esot likvidejusi visu rupniecibu,lauksaimniecibu un razosanu ka tadu Latvijas. ES ir programma,prieks nemakuligiem uznemejiem kam draud bankrots,ka var notakset uznemumu un lai dzestu paradsaistibas,ka ari atliktu vel nauda iesakt jaunu biznesu,tad ES izmaksa naudu,likvidacijai nerentabla biznesa un jauna iesaksanai. Dod iespeju.
    Bet Kremlini (provokatori kolaboracionisti + krievu okupanti) to sagroza ta,ka redz ES dod naudu par rupnicas slegsanu! Vienlaicigi,visu rupniecibu pasi Kremlini sagraba sev un par cik bija un ir lemejvara Latvijas,tad vel izdodot nesaimnieciskus/iznicinosus likumus + nav biznesmeni,bet ir noziedzigas personas (grupa komunistu,banditi), ieguva iespeju izkrapt naudu no ES programmas par bankrotejosiem uznemumiem + izpildija Maskavas planu par Latvijas ekonomikas grausanu (caur lemejvaru).
    Ta notiek zombesana tautas.

  3. & saka:

    Ukraiņi vakar gājuši uz ASV vēstniecību ar sālsmaizi apsveikt Trampu ar ievēlēšanu un, kaut arī Tramps agrāk nelabvēlīgi izteicies, ielūdz viņu vizītē uz Ukrainu.
    Manuprāt, pareizi ir, vajag runāt un izteikt tautas vēlmi. Mēs jau arī negribam veco impēriju. Ja vēl Krievijā būtu taisnīgāka iekārta, bet tā nav.

  4. Aelita saka:

    Paskatījos šodien PIETIEK un nesapratu, vai es jūku prātā vai kāds cits.
    Kapeņu stāstiņi.

  5. Aelita saka:

    Redz, kā sanāk – manus un citu cilvēku itin godīgos komentārus nra.lv nepieņem, bet VVFzākājošos gan publicē. Es nesaku, ka VVF ideāla, pirmais, ko viņa darīja, ielika Šķēli par premjeru, vairāk nodarbojās ar ārpolitiku, bet tas, ka kapos nedot vietu, kad turpat tiek dotas vietas krievu biznesmeņiem…
    Es kādreiz internetā atbalstīju Lapsu par viņa grāmatām, teicu, labi, ka paliek kas vēsturei :)
    Kaut gan tas, ka viņš ņēmās par Vairas nozagto pulkstenīti, kas bija viņai dāvināts, šķita mazliet smieklīgi.
    Tomēr tā cīņa vairāk iet starp Austrumiem unRietumiem par ietekmi… Gribētos ticēt, ka Rietumvalstu nacionālie spēki nav zem Austrumu ietekmes un finansējuma, kā dažbrīd raksta.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *