Nodevējiem netiek piedots, tos soda ar visbargāko sodu !!!

Jānis ZīvertsŠo darboņu ir daudz vairāk. Šeit redzama tikai maza daļa no tiem, kurus var droši saukt par valsts nodevējiem. Arī tie, kuri balsojot vadās pēc “īkšķa”, nevis pēc savas sirdsapziņas. Pateicoties šiem un vēl arī citiem “mērgļiem”, latviešu tauta un Latvija ir tur, kur esam un tas ir dziļā “purvā”. Gan garīga, gan fiziskā !  Viņu vieta var būt tikai Pārdaugavas karātavu placī, blakus Latvijas kauna stabam !!!  Kur gan rodas šādi izdzimteņi ???  Vai viņiem mātes un tēvi arī vispār ir ? Ko viņi saka par saviem “vanckariem”, interesanti ? Kam cēlās roka, lai balsotu par šādiem “parazītiem”? Un vēl brīnās, ka šo miestiņi (Latviju) sauc par Muļķu zemi, un šos balsotājus par stulbeņiem ! Patīk vai nē, bet taisnība ir un paliek taisnība, gan par Muļķu zemi, gan par stulbeņiem. Varētu jau par visu šo balagānu pasmieties, ja vien tas nebūtu tik traģisks latviešu tautai.

tautas nodevējiTā, lūk, antiņi- bāleliņi !

 P.S.

Viens no variantiem vēl netika pieminēts, ka “Voldiņš”(Valdis Zatlers) aizbrauca pie Medveģeva pēc sprāgušām “ēzeļa ausīm” ! Kā tad nu tā, visiem ir un “Voldiņš” palicis bešā.

Jānis Zīverts-Latvietis

————————————————————————————————————————————-

Latviešu tautas gļotas

Foto: Jūs redzat latviešu tautas izkārnījumveidīgās gļotas cilvēku izskatā ! Kad tauta ir apzagta un valsts iznīcināta, viņi atņirguši savus jūdasa purnus, tukšo šampanieša glāzes ! Laikam, jau šim genocīdam par godu !

Karātavu pacienti !

Par tiem antiņiem un bāleliņiem negribas pilnībā  piekrist Latvietim. Es vairāk Latviešu strēlniekus un latviešu leģionārus par tādiem dēvētu, jo abi šie vārdi: antiņš un bāleliņš simbolizē Labestīgumu un Gaišumu. Īkšķa īpašnieku un tā sekotājus var nodēvēt precīzāk: izkārnījumu un nodevības gļotu hibrīdi- lopi cilvēku izskatā !!!

L. Grantiņš   28.12.2010

 

You may also like...

7 komentāru

  1. to L.G. saka:

    Priekš tāda “politologa”un “latvieša”arī šādi kangari ir par labiem.
    Tāds ar tādu sazatika!

  2. AG saka:

    Par 3 no šiem 5 plāngrantiņš aicināja balsot!

  3. Pamela > Grantiņam saka:

    Tev nabagam cauru dienu jāsēž pie datora un jāvaktē kurš ko uzrakstīs?!
    Neesmu dzīvē sastapusi cilvēku ar tādu DIVKOSĪBU,kurš citē Dieva gudrības,bet pats ir neaprakstāma ļaunuma un naida pilns.Vai tas iedzimts no tēva?

  4. Pajaco saka:

    Jā, tieši tā kā virsrakstā teikts tā arī jābūt.

  5. garāmgājējs- to L.G. saka:

    Ko tu te maita d…, tinies uz saviem krievu DELFIEM.

  6. Grāls saka:

    forši Pamela, forši, redzu mūsējie te vairāk, kā naciki

  7. white joker saka:

    a kuri, kuri ir tie mūsējie un kur tad ir naciki un kurējie naciki, vai sarkanie, vai tie otri?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *