Patiess vārds ir inde priekš noziedznieka !

Zaļš-tautastribunals.eu4Par lasītājiem un rakstītājiem

Vienmēr esmu sacījis un atkārtošu vēlreiz: CILVĒKS IR GARĪGA BŪTNE !

Mūsu domas-, mūsu teiktais nekur nepazūd. Tās uzkrājas mūsos un veido mūs par tādiem, kādi esam savās domās, kas tiek pārvērstas darbos.

Tas viss ir aprakstīts augstākajās gudrībās. Mūsu domas ir mūsu Gara izpausme, kas materializējas.

Mēs sastāvam no attiecīga daudzuma un attiecīgas polaritātes enerģijas. Cilvēks, kurš melo un dzīvo uz citu rēķina, pēc būtības nav cilvēks.

-Vai šodien pie varas palikušie un netiesātie komunisti- čekisti ir cilvēki ?

-Vai tie, kuri ir apzogot tautu kļuvuši pasakaini bagāti, ir cilvēki ?

-Vai tie, kuri šodien tiesā tos, kuri runā patiesību un aizstāv savu tautu, ir cilvēki ?

I.Godmanis. S. Kalniete. E. Veidemane. LRTT. L. Grantiņš.Katrai tautai, tāpat kā katram cilvēkam, ir sava Garīgā Pasaule, proti, savs Egregors. Labestīgām tautām tas ir varens, bet ļaunām(imperiālistiskām)- agresīvām tautām, tas ir niecīgs, piezemēts un negatīvs. Tām, lai tās varētu pastāvēt, jākļūst par parazītiem. Viņi enerģiju iegūst arī slepkavojot savas kaimiņu tautas. Tādas parazīttautas (indivīdi), neatbilst Dievišķajai Evolūcijai un tāpēc tiks iznīcinātas.

FOTO: Tāds, latviet, izskatās materializējies ĻAUNUMS ! Tas nav cilvēks un tāpēc viņam nav un nevar būt SIRDSAPZIŅA !

Es ieliku divu lasītāju rakstīto ne tāpēc, ka es esmu tajos pieminēts, bet, ka šie teksti satur milzīgu pozitīvo enerģiju, kas papildina mūsu tautas Garīgās Enerģijas pūru(Egregoru). Uzrakstot patiesus vārdus, jebkurš lasītājs var papildināt sevi un savas tautas Egregoru.

Ja Patiesais vārds tiek pateikts tikai “virtuvē” vai pie pudeles, tas nenes augļus. Patiess vārds, ja tas tiek pasacīts atklāti sabiedrībai, ir kā sarkanā strēlnieka iedzīta lode jūgā dzinēja pierē. No tā valdošās kliķes barveži un viņu svešzemju pavēlnieki- cionisti baidās visvairāk. Tāpēc interneta vietnēs tiek dzēsti komentāri, kuri runā par Tiesiskumu un sauc komunistus viņu īstajos vārdos.

Latvijas interneta serverus viņi, šie sarkanie čekas noziedznieki, var kontrolēt, bet tautastribunals. eu(serveris Vācijā) un pietiek.com(serveris Islandē) viņiem nav iespējams. Esmu jau sacījis, ka trīs iepriekšējo laiku labi komentētāji palūdza mani izdzēst viņu rakstītos komentārus. Kā redzams, tad DP bija viņus izskaitļojusi un apciemojusi.

Kā viņi to uzzināja ?

Ne jau tiekot klāt pie IP adresēm, bet paša pļāpības dēļ !

Nu nevajadzētu stāstīt pat vistuvākajam draugam, ka raksti komentārus.

Ko zina tavs draugs, to zina arī DP !

Par vienu šādu gadījumu esmu ticis informēts.

13.12.16      L. Grantiņš

Latvija - Kopie, LRTT.Helsinki-86Lasītājs saka:

Tie kas pasūtīja un uztaisīja krimināllietu pret Latvijas cilvēktiesību aizstāvības grupas Helsinki 86 dibinātāju Linardu Grantiņu, ļoti labi apzinās, ka tā nav tikai krimināllieta pret Linardu Grantiņu kā cilvēku, bet tā ir arī krimināllieta pret brīvās pasaules cilvēku, kurš reāli grāva, 40 ASV prezidenta Ronalda Reigana vārdiem runājot, Ļaunuma impēriju un turpina cīņu par patiesa tiesiskuma atjaunošanu Latvijā. Ļaunuma impērijai kā ķirzakai ataug aste un viņi vēlas revanšēties, paturot sazagto un iekarojot kaimiņvalstis. Pagājuša gadā Linarda Grantiņa zvēriskais arests bija zīme rietumu valstīm: te Latvijā valdām mēs, komunisti, čekisti un valsts zagļi.

Bet viņi pārrēķinājās. Linarda Grantiņa ziņojumu par stāvokli Latvijā lasa visu demokrātisko valstu valdībās, specdienestos, preses namos. Ne jau pa velti šodien visā pasaulē Baltijas valstis atkal ir lielāko pasaules mediju uzmanības centrā. Satraukums neatbalsojas tikai preses slejās. Eiropas diplomāti jau vērsušies pie topošās jaunievēlētā ASV prezidenta Donalda Trampa administrācijas pārstāvjiem, cenšoties viņus pārliecināt nemīkstināt NATO nostāju Krievijas jautājumā. Nav tālu dienu, kad pasaulē uzdos pavisam tiešu jautājumu: kāpēc tieši Latvijā var izcelties trešais pasaules karš ?

Ko darīt, lai Latvijā neizceltos trešais pasaules karš ? Eižens Finks to visu jau bija pareģojis.

Latvija būs brīva un tiesiska !

============================================================================

Valdis-Freimantāls211V. Freimantāls saka:

Pateicoties Linarda Grantiņa N E N O V Ē R T Ē J A M A J A M pašaizliedzīgajam darbam latviešu tautas labā, pasaule uzzina par patieso stāvokli Latvijā.

Vēlreiz atgādinu ka bez četru policistu zvērīgas sišanas un šaušanas Rīgas Latviešu Biedrības brutālā likvidācija un izlaupīšana 1993. gada 18. februāra naktī nebūtu notikusi.(Trīs no policistiem krievi, viens latvietis).

Vēlreiz atgādinu visai pasaulei, ka ģenerālis Juris Vectirāns norīkoja visu atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības dokumentu (virs 4 000 arhiva vienības) iznīcināšanu veikt, pārģērbtiem civildrēbēs, Latvijas bruņoto spēku “speciālistiem” !

Vēlreiz atgādinu , ka slepeno, kriminālo nakts “O P E R Ā C I J U” vadīja un organizēja Augstākās Padomes deputāts Jānis Gulbis. (pēc mutvārdu pavēles saņemšanas no augstākajām valsts amatpersonām!)

Operācijā piedalījās Uldis GalandersLatvijas Komunistu Partijas Centrālās Komitejas priekšsēdētāja vietnieks. Viņš ari bija atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības statūtu komisijas vadītājs un lieliski zināja 1938.gada Rīgas Latviešu Biedrības strauji augošo potenciālu, kas apdraudēja komunistu un čekistu nekontrolējamo Latvijas valsts pārvaldīšanu.

Atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības Juridiskās komisijas vadītāji Egīls Prieks (zvērināts advokāts) un Juris Muižnieks (mācībspēks Latvijas Valsts Universitatē)- tika iebiedēti un nopietni apdraudēti.

KGB uzdevums bija liegt latviešiem Māmuļā darboties, atbilstībā Rīgas Latviešu Biedrības likumīgajiem 1938.gada statūtiem!

Un to viņi panākuši jau 23 gadu garumā !

Latvijas valsts N O Z A G Š A N A ir notikusi !

You may also like...

3 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    —PATIESS VĀRDS -IR INDE NOZIEDZNIEKAM!
    Neapšaubāmi! Atceros Godmaņa izturēšanos, kad klausījās manu ,,veltījumu varturiem,, Sākumā skatījās man acīs, mēģinot iespaidot, bet kad tas neizdevās, saguma uz kreiso sānu un nolaida galvu, bet dzejoļa beigās ,strauji pielēca kājās un nomurminājis,,neesmu bijs ne čekists ne komunists,, aiznesās prom! Bija arī kādi trīs ,četri aplaudētāji! Pēc tam gan ātri tika nomainīta EK pārstāvniecības vadītāja Šulca un tagad ,kad tur saimnieko žīdiete-nekas tāds nav iespējams…

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Vectirāns pēc dienesta beigšanas kļuva par “Daugavas Vanagu” priekšnieku un vadīja šo organizāciju Slokas ielā 122, (pie trubas) aiz botāniska darza Imantā.

    Visu šo skaisto māju kompleksu kāds ārzemju latvietis (trimdas latvietis) uzdāvināja biedrībai “Daugavas vanagiem Latvijā” Latvijā.

    Protams,bijusī observatorija Latvijas Valsts Universitatei vairs nepieder!!!

    Man nezināmu iemeslu dēļ LVU observatorija “pārvērtās” par “Daugavas Vanagu” mītni ar tagad jau uztaisītu labu žogu, jo ilgu laiku pamatīgā teritorija ar tās skaistajām ēkām izskatījās nožēlojama un bezsaimnieciska.

    It kā Australijas trimdinieka dāvinājums tas esot!.

    No savas rūgtās pieredzes zinu, ka Austrālijas latvieši UZTICĀS 4. maija valsts amatpersonām, kuras šo uzticību izmanto pavisam citiem mērķiem.

    Tā manu naudu 10 000 ASV dolāru apmērā nelietīgi piesavinajās zvērināts advokāts Līcis, kura ofisā Pērses ielā, liecinieku klatbūtnē iemaksāju minēto summu kā rokas naudu par namīpašumiem Rīga, Ventspils ielā 65.

    Jolanta Lūse – Austrālijas latviete, bija pilnvarojusi zvērināto Latvijas advokātu Līci pārdot viņas īpašumu.

    Bet šis zvērinātais advokāts rīkojas noziedzīgi! Lai nepieļautu man izveidot Demogrāfiskas un Kultūras programas “NAMEJS” bāzi Rīgas centrā. Samaksāto naudu neatdeva un īpašumu pārdeva citam, šķiet nelatvietim.

    Ar šo rakstu vēršos pie visiem Austrālijas latviešiem, palīdzēt man atgūt manu naudu likumīgo 20 000 USD apmērā kā tas paredzēts civillikumā.

    Ar šo rakstu vēršos pie visiem latviešiem pasaulē palīdzēt iegūt piemērotas ēkas manai Demogrāfiskajai un Kultūras Programai “N A M E J S”.

    Latvijas komunistu un čekistu visatļautībai ir jādara gals!

    Dievs Svētī Latviju!

  3. dzīvā ētika saka:

    …un mūs latviešus maļ kā starp dzirnakmeņiem…bet tiem dzirnavniekiem, kas piesmej gan vecus cilvēkus, gan bērnus, atmaksa nāks…varbūt šajā dzīvē viņi jūtas vareni, bet tas tā nebūs mūžīgi…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *