Noziedznieka zatlera brauciens pie “saimnieka”

imagesCAWW1JNYLRTT pasts.

Lielākie plašsaziņas līdzekļi Latvijas prezidenta Zatlera vizīti Krievijā ir nodēvējuši par vēsturisku. Izceļ draudzīgumu, sapratni, utt. Kas gan tajā varētu būt tik vēsturisks? Miera līgumi netika parakstīti… . Parakstītie bija tīri saimnieciski. Tika uzklausītas Latvijas prezidenta atskaites, Krievijas prezidenta norādes…
Varbūt rietumu lielkapitāla turētāji Latviju būs ar īpašiem nosacījumiem (ES saimnieciskajā teritorijā) Krievijai iznomājuši uz kādiem gadu desmitiem? Vai tāpēc pēkšņi tik neierasti draudzīgi…..
————————-
                                                                                                                                                                                                                                                               ŠakālisFoto: Čečeni saka uz krieviem: ” šakali” ! Tad, lūk, jūs redzt vienu no lielākajiem šakaļiem pasaulē, čečenu tautass slepkavu, Puķinu !!! Šis Gara kroplis ir cita Gara kropļa V. Zatlera pielūgsmes objekts… . 

Tīmekļa vietnē http://www.delfi.lv/news/national/politics lasāms kā Latvijas prezidents atskaitās Krievijas prezidentam un Krievijas prezidents diplomātiski dod rīkojumus Latvijas prezidentam. Lūk, pāris citātu:
Latvijas prezidents man ļoti sīki izanalizēja situāciju” (tātad atskaitījās)
“runa ir par cilvēkiem, kas “tur dzīvo un, acīmredzot, arī grib tur dzīvot” (tātad iekaŗotājiem iekaŗoto nost ņemt nedrīkst)
“agrāk vai vēlāk vajadzētu pieņemt lēmumus, kas ļautu viņus adaptēt … politiskai dzīvei” (tātad pilsonību vajadzētu dot)
Krievijas prezidents … atzina, ka šis process ir atkarīgs no dažādiem pie varas esošajiem politiskajiem spēkiem” (raugieties lai pie kloķiem būtu pareizie spēki).
“mēs visai uzmanīgi vērojam situācijas attīstību” (bez komentāriem – tāpat skaidrs).

Lasītājs  24.12.2010

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Valdošās kliķes nodevība kā tūkstoš īleni lien ārā no “maisa” ! Un viss tas vienīgi un tikai pret latviešu tautu. Tikai Gara kroplis var tiekties pēc tādas “kompānijas”(putins,medveģevs… .) Un zatlers tāds ir (Gara kroplis) !

LRTT

You may also like...

14 komentārs

  1. Afgānis saka:

    čečeni kā tauta ir nevērtīgi, tos var mierīgi iznīcināt, latvietim jau tuvāks čečens, jo latvietis laikam pats par sevi ir čečenveidīgs, tāpēc man labāk patīk krievi,

  2. beztautības, bet par Tēvzemi! saka:

    Es Tevi atšifrēšu nodevēj, par vārdiem atbildēsi. Turies pie kā gribi, Tu maz spēj runāt 2 svešvalodās. Es saprotu ideāli 3 svešvalodas, runā kurā gribi – es uztveršu aunapiere. Brīdinu, nekurini naidu! Lokālpatriots!!

  3. Informators adminam saka:

    Afgānis nav neviens cits kā AG. AG šajā mājas lapā ir atklāts kā Aivars Gedrovics.Arī Ādolfs Gitļers(hitlers) ir tas pats AG.Ja nemaldos, tad šis viltus patriots publicējs DDD un raksta debilitātes DELFOS.Šis pats Afgānis labprāt redzētu Grantiņu zārkā ! Interesanti, ka šis patriots netiek vaļā no sava AG.Krieviski Adoļf Gitļer, Auf-Gānis. Abos šajos nikos izteikts ir AG.Kur skatās drošības iestādes ???

  4. Afgānis saka:

    čečeni ir teroristi, jūs atbalstāt teroristus??? kur skatās drošības iestādes, lai gan ja grantiņš ir vācijā tad jājautā kur skatās vācijas drošības iestādes, es nezinu nekādu gedroicu un tāds hitlers man pie kājas

  5. Inta Helmane saka:

    Īstanais latvietis mirs no bada(raudās par krīzi vai brauks uz ārzemēm), bet neies pie krieva maizi prasīt ( t.i. tirgoties).Vēl ir tendence iekost rokā, kura dod labumus,(piem. gāzi)! Ilgi atcerēties pārinodarījumus un atriebties, ja ir iespēja(piem. šis raksts).Nevēlēšanās atzīt, ka arī Krievijā tika izsūtīti un nonāvēti miljoni un,ka PSRS vairs nav.Krievija jau ir pārvarējusi krīzi( tur tā bija smieklīga)un tai ir arī nākotne!
    Latvietim ir mīļāki visi cittautieši no austrumiem un rietumiem,izņemot krievus, bet arī īsa atmiņa, jo visi jau ir sen saradojušies, saprecējušies un kļuvuši paši par krieviem, čangaļiem utt. Neskatoties, ka lepoties pārāk nav ar ko, latvietis ir ļoti lepns, tikai pats nezin ar ko.
    Sakarā ar to, ka darba spējīgākie un enerģiskākie ir aizbraukuši rodas bažas, ka šādas negācijas par savu valsti un prezidentu izplata ne tie veiksmīgākie,izglītotākie un gudrākie valsts pilsoņi, kuriem brīvība nemaz nav vajadzīga jo spēku sajūt tikai dūrē.Latvieši savā laikā arī piedalījās revolūcijā un Ļeņina sargāšanā, bet tas jau ir cits stāsts – vēsturniekiem!

  6. AG saka:

    Informator, tu gan esi debils. Nekad neesmu parakstījies kā “afgānis”. Grantiņu vairs necienu viņa stulbuma dēļ, bet zārku arī šim nenovēlu.

  7. Afgānis saka:

    grantiņu var salīdzināt ar sūdu – labāk neaiztikt, sāks tā vēl smirdēt, ka smaka konkrēti panesīsies

  8. black_joker saka:

    šādi “informatori” arī ir tie, kas maisa gaisu un rada lielāko daļu nesaskaņu.

  9. Skaidrīte I. saka:

    Priecīgus Ziemassvētkus visiem LRTT veidotājiem un atbalstītājiem-patriotiem! Še rakstošiem kremļa pakaļlaižiem un izteikti Latviju kā latvisku zooloģiski nīstošu,novēlot morālu tiem iznīcību un gara sabrukumu pirms tautas atriebēji tos publiski sodīs, vai kā nu tiem sanāks!

  10. garāmgājējs saka:

    Kāpēc citēti čečeni? Čečeni nav ne par mata tiesu labāki par krieviem, ja ne pat sliktāki. Kalnu mežoņi.

  11. h-86 saka:

    Tādus kā “afgānis” aiz vienas vietas pie Pārdaugavas mieta pakārt !

  12. Grāls saka:

    mēs -čekisti-kangari esam pretīgi pūžņi uz Latvijas miesas un mūs ar karstu dzelzi ir jāiznīdē un čečeni pareizi darītu, palīdzot latv.tautai ja mūs kā killeru vieskoncertā parautu līdz uz elli

  13. Tā viš i saka:

    A.G. ir Aivars Gedroics,kurš dzīvo Daugavpilī,strādā par tulku,atbalsta visu hitlerisko,maina datora IP kā zeķes,lai viņu neatpazītu,pabijis DP,par ko pat savulaik TVnetā žēlojās,un pamācīja citus,vvārdsakot “īsts Latvijas patriots”.Pareizāk gan būtu teikt-riebīgs radījums.

  14. fragments saka:

    “Izrādās, Zatlera kunga mīļākais darbs ir būt krusttēvam. Viņam ir hipertrofēta izpratne par šo krusttēva lomu. Par to liecina viņa trusim izvēlētais vārds Leonardo, vārda Zatlero lietošana. Ar viņu runājot, mani vienmēr ir šokējis viņa seklums. Tas ir tik sūrs, ka tu pilnīgi smoc nost. Piemēram, viņam atrodoties Pekinā, risinājās notikumi Gruzijā. Viņam vajadzēja doties uz Tbilisi, taču viņu Pekinā nespēja sazvanīt pat mūsu valsts augstākās amatpersonas. Iemesls, manuprāt, bija ļoti vienkāršs. Pekinā ir ļoti interesanta iepirkšanās vieta – pērļu tirgus. Visticamāk, viņš izlēma nebraukt uz Tbilisi, jo vienkārši bija jāiepērkas. Var jau par to smieties. Ja neticat, pamēģiniet ar Zatleru parunāt kaut pusstundu, un jūs nosmaksiet no tā sekluma, ko sastapsiet,” teica kādā intervijā kāds politiķis, kas pazīst Zatleru. Vai nav interesants Zatlera raksturojums?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *