“Latvieši, esiet apzinīgi, palīdziet mums”, lūdzas Vējonis

R. Vējonis: Latvieši, esiet taču apzinīgu, palīdziet, jo nav mums vairāk ko zagt !?

Pacenties, latviet, kaut vai caur asarām par šiem kroplajiem izdzimumiem paņirgt !

ŽīdLatvijas prezidentosa Huja Hujonoviča Hujiševska(parlamentārā “klička”-Raimonds Vējonis) uzruna “tautiešiem” visā plašajā pasaulē !

V.Freimantāls.R.Vējonis. L. Grantiņš. LRTTZinot Latvijas jaunāko laiku vēsturi, labi nevar izprast vai runa ir par latviešiem, latvāņiem vai krievžīdiem ?

Ja es, latvietis L. Grantiņš, lietotu vārdu “tautieši”, tas nepārprotami norādītu, ka uzrunāju latviešus, bet, ja to saka Hujs Hujonovičs Hujiševskis(R. Vējonis), kura āderēs(kā mēdza sacīt mana omīte, kura bija dzimusi 1897.g. un pie kuras es uzaugu), neripo neviens piliens latviešu asinis, tad nu nemaz nav skaidrs, par kādas tautības ļaužiem šis runā.

“Man ir prieks jūs atkal uzrunāt laikā, kad tuvās un tālās zemēs atzīmējam Latvijas valsts svētkus. Šajās dienās jo īpaši apzināmies savu piederību Latvijai”, saka Hujiševskis.

Protams, ka jābūt ļoti lielam priekam “atkal” uzrunāt, jo atkal viens gads ir novilkts ar sirdī “iešūtu” sensoru. Ar šī sensora palīdzību šīs āksts, kurš uztaisīts par mūsu tautas prezidentu, runās bez iebildēm visu, ko vien godmaņ-suharenkveidīgie krievžīdi liks.

Tas, kas ir pasacīts šajā rakstā, ir sadisma(garīgā izpratnē) augstākā izpausme pret latviešu tautu.

Viņš uzrunā latviešus, kurus ar saviem krievžīdiskajiem bandas biedriem, padzinis no viņu Tēvzemes:

-Izzogot simtiem latviešu tautai piederošās rūpnīcas !

-Izzogot un likvidēta Eiropas otro lielāko kuzģniecību, no kuras mēs būtu varējuši dzīvot kā šveicieši no saviem banku procentiem !

-Pilnīgi iznīcinot lauksaimniecību, medicīnu, izglītību un ceļu tīklu !

-Izcērtot mežus !

To visu zinot, šis krievžīds vēršas pie latviešiem, kuri ir šī ārprāta nozieguma upuri, lai nu lūk palīdzot !!!

-Kuriem tad nu ir jāpalīdz ?

-Vai krievžīdu, komunistu- čekistu bandai ?

-Izrādās, ka nav vairāk ko zagt !!!

-Viss ir izzagts !!!

http://tautastribunals.eu/?p=1593

Kāpēc tu,  Huj Hujonovič(Vējon), negriezies pēc palīdzības pie tiem, kuriem uz kontiem ir simtiem miljonu latviešu tautai nozagtais !?

Tev taču uz rokas ir vairāku tūkstošu lielais Latvijas miljonāru saraksts !

Es atkārtoju:

-Kāpēc, izdzimteni, nevērsies pēc palīdzības pie šīs varenās miljonāru bandas ?

-Kāpēc tu, kā asinskāra ērce, uzmeties trūkumā iedzītajam latvietim ?

Atbilde ir vienkārša: tāpēc, ka tu neesi latvietis, bet visparastākais krievžīdu okupants, kurš ir pieradis tikai laupīt un parazitēt uz manas tautas sviedriem un asinīm.

-Nekas nepaliks neatmaksāts !!!

-Ļaunuma enerģija nekur nezūd.

-Tā atgriežas atpakaļ pie “ražotāja”.

-Jums tiks dzīviem āda pār acīm novilkta… .

-Pēc Tiesiskuma varēsiet nekaukt, jo paši to esiet iznīcinājuši !

Nāvi okupantiem, čekistiem, komunistiem- latviešu tautas bendēm !

16.11.16      LRTT

======================================================================

Vējonis uzrunā tautiešiem visā pasaulē:

Ceru uz jūsu palīdzību(atvērt) Latvijas modernizēšanā

Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa uzruna tautiešiem visā pasaulē Latvijas 98. gadadienā.

=============================================================================

Šo tēmu vienreizēji labi papildina arī V. Freimantāls

www.tautastribunals.eu-1411Valdis-Freimantāls211Valsts prezidenta kanceleja uz manu e- pastu atsūtīja ziņu, ka esot saņēmuši manu ziņojumu – iesniegumu! (ministram Kozlovska kungam par gleznas izņemšanu).

Bet prokuratūra atsūtīja ziņu, ka manu iesniegumu atstās bez jelkādas virzības!!!!!

Lūk, komunistu un čekistu praktizētā “TAISNĪBA” Latvijā (visuzskatāmākajā veidā)!

Un vēl!

Rīgas domes pieprasītie nekustamā īpašuma nodokļa maksājumi tūkstošos – par to, ka dzīvoju Latvijā (savā īpašumā uz savas zemes)- paredz bezstrīdus kārtībā mani ar visiem bērniem un 13 mazbērniem izlikt no manas vienīgās dzīvesvietas – manas 100 gadīgās mājas, kuras remontā 30 gados ģimene ir ieguldījusi milzīgu darba apjomu un līdzekļus !!!!!!!!!!!!!!!!! (izlikšana ir manas mājas pārdošana izsolē kādam naudīgam cilvēkam, lai viņš mani nomainītu manā mājā, manā adresē par nesamaksātiem nekustamā īpašuma nodokļiem).

Vai var būt vēl “T R A K Ā K S” uzbrukums pamatiedzīvotāju ģimenei Latvijā ?

Valsts amatpersonas visiem spēkiem cenšas “I Z D Z Ī T” latviešu nekomunistu un nepartijnieku ģimenes no Latvijas uz neatgriešanos !

It sevišķi tiek apkaroti tie, kuri raksta DOKUMENTUS Latvijas valsts pārvaldes struktūrām un ir neatlaidīgi savas prasības! (neērtie).

Visi mani iesniegumi par Rīgas Latviešu Biedrības brutālo, prettiesisko I Z N Ī C I N Ā Š A N U 1993.gada 18.februāra naktī, kuri adresēti Latvijas valsts ģenerālpokuroriem, ir noziedzīgā veidā apzināti IGNORĒTI.(atstāti bez virzības).

Pamatiedzīvotāju tiesības, kuras skaidri un nepārprotami ir deklarētas ANO pamatiedzivotāju tiesību deklarācijā 2007. gadā, tiek visrupjākā veidā P Ā R K Ā P T A S manā dzimtenē – Latvijā !

Pretlatviskā Latvijas valsts iestāžu apzinātā latviešu ģimeņu graušana ir nepārprotams GENOCĪDS ! Rezultāts skaidri redzams – valsts D E M O G R Ā F I S K Ā katastrofa!

Piezīme pārdomām.

Kā var prasīt no 73 gadus veca pensionāra ar vienīgo ienākumu 92 eiro pensiju – maksāt nekustamā īpašuma nodokli tūkstošos?
Vai lielāku absurdu ir iespējams izdomāt un to ietērpt likuma prasībās?
Mana 5 dēlu un 5 meitu ģimene, 6 mazmeitiņu un 7 mazdēliņu vārdā vēršas pie visas pasaules sabiedrības – “Apturēt, saprātu pazaudējušo komunistu un čekistu briesmoņu G E N O C Ī D U pret pamatiedzīvotājiem- latviešiem !”
Lasiet Latviešu biedrības www Labie.lv informāciju internetā – vienīgajā brīvas informācijas telpā!

Dievs, Svētī Latviju !

MIGLA-SARKANĀ-NOLĀDĒTĀREINIKSĀBOLTIŅA3

Vējonis, Kučinskis, Grantiņš, Freimantāls.LRTTLRTT: Freimantāla kungs, čekistu pārvaldīta Latvija: tas nozīmē, ka to pārvalda žīdi- cionisti http://tautastribunals.eu/?p=16800.

Čekists un komunists savā visdziļākajā būtībā ir žīds(bezdvēseļu radība, kuram eksistē tikai materiālās vērtības) un žīdiem tie, kuri nav viņu ticībā, saucas par gojām(lops- dzīvnieks), kurus, savukārt, žīds drīkst nokaut http://tautastribunals.eu/?p=11698 un palikt nesodīts !

FOTO: Vai tu, latviet, zini, ka šie divi bandīti nav nevienu “gramu” latvieši ? Cionisti viņus iestūķējuši Latvijas politiskajā spicē, lai paši varētu netraucēti zagt, tā iznīcinot mūsu valsti un tautu.

Vai prokuratūras atbilde Freimantālam nav pierādījums tam ???

Runāt ar viņiem par Garīgajām vērtībām ir veltīga laika šķiešana.

Es, Tu un pārējie latvieši, priekš judaistiem- cionistiem ir tikai dzīvnieki, ar kuriem nav jārēķinās.

Bet notiksies tā, kā ir rakstīts !

Dievs, lai notiek Tavs prāts kā Debesīs, tā arī virs zemes !

You may also like...

4 komentāru

  1. Latvijas patriotu iebiedēšana ir sasniegusi nebijušus augstumus!

    Tiesneses Cences spriedums – demokrātijas likvidēšana Latvijā ir vismelnakais kauna traips mūsu atjaunotas valsts vēsturē!

    Piespriest cietumsodus absolūti nevainīgiem – spļāviens tautas sirdī!

    23 gadus ilgstošā Māmuļas izmantošana KGB vajadzībām ir Ginnesa rekorda cienīgs fakts! ( Postkomunisma īpatnības).

    Tiesa pret Latvijas patriotiem – viltus tiesa!

    Tautas iebiedēšana ar “paraugprāvām” – Staļina laiku norma!

  2. Eduards Lunis saka:

    —Drausmīgi!Man tas viss atgādina gadījumu, kad izvarotājs sievietei, kura kliez-palīgā, palīgā, -saka-ko bļauj muļķe, pats ar tevi tikšu galā,palīdzēt nevajag!?

  3. Janis no Krievijas satelitvalsts (okupetas=+reiderisms LR) Latvijas saka:

    Ukraina atkartojas anologisks Latvijas liktenis (pie varas Kremla kalpi),izzog izlaupot visu,bet brivpratigas vienibas ka Labais sektors (правы сектор)=anologisks Latvijas zemessargiem,kas ir ta sauktie Nacionali,sis vienibas tiek sutitas uz Donbasu kara,sutitas 100% nave,jo ta karojot (taktiski),sutot mazas vienibas lai ienaidnieka dzen kili un pec dzilaka iebrukuma,papildspeki no flangiem netiek izvirziti,kas lauj ielenkt Ukrainu spekus un iznicinat katla. Ukrainas kars,izskatas,ka virspavelnieciba sez Kremli,un tiek likvidets Ukrainu tautas viss patriotiskaka tas dala. https://www.youtube.com/watch?v=T3dAamtYn4U
    Daugavpils tautas republika (ja saksies),apsaus visus zemessargus uz turieni nosutitos ar LR virspavelnieku=Raimondu,tas gan ir fakts 100%.

  4. ugunskrustietis saka:

    Lode pierē būs palīdzība.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *