Jānis Dzenis.1940. gada okupācija bija nepieciešama

www.tautastribunals.eu-1411NATO.LRTT.HELSINKI-86Ja tikai pienāks vajadzīgais brīdi, mums atkal tiks šauts mugurā.

Un tādu nebūs mazums. Tāds būs arī šis Jānis Dzenis.

Šī “biedra” domu izklāts sākās tad, kad kāds bija Facebook (feisbukā) ielicis informāciju, ka ASV Latvijā(BALTIJĀ) izvietos bruņu tehniku un jūras kājniekus.

Dzenis konstatē: Jānis Dzenis Latvijas okupācijas veiksmīgais turpinājums ar Latvijas valdības atbalstu. Atkārtojas 1939.gads…

Lūk, cik oriģināli, ASV – NATO tiek pielīdzināts zvērīgajai krievžīdu cionistu okupācijai 1940.g.

Nav saprotams, kādās “mērvienībās” šis cilvēks domā. Es ievietoju LRTT vietnē viņa rakstīto, kas bija domāts tieši man, lai uzzina pēc iespējas vairāk lasītāji par šo “fenomenu”, kura vārds ir Jānis Dzenis. Kad lasīju viņa “domu rakstu”, likās ka esmu kādā absurda laiktelpā iegāzies, kur viss tiek pasniegts tieši otrādi- kājām gaisā.

Jūs sapratāt !- mums jābūt pateicīgiem Krievijai, ka tā mums divas reizes esot neatkarību devusi(no kā mums viņa šo neatkarību iedeva ? Vai ne no sevis pašas okupācijas vai ? Vot i loģika, bļeģ, iesauktos Ušakovs, kuram okupācija bija, bet okupanti nebija!!!). Tikai to, ka mēs no šiem izdzimteņiem esam tikuši slepkavoti gadsimtu garumā, netiek pieminēts !

Un tagad paklausieties šī noziedznieka loģiku: Latvijas okupācijas veiksmīgais turpinājums ar Latvijas valdības atbalstu. Atkārtojas 1939.gad..” un turpat tālāk šis “maskavas zaļais cilvēciņš” saka:” Jā mēs bijām PSRS, bet tā bija vēsturiska un ģeopolitiska nepieciešamība, ko noteica situācija pārējā pasaulē…“ Kā pirmā frāze iet kopā ar otro ?

Tālāk tiek runāts:” Aklam un kurlam jābūt, lai to neredzētu – Banku afēras, likvidētās rūpnīcas, aizbraukušie simti tūkstošu, izmirstošie, izmisušie un sociāli neaizsargāties pensionāri, bet mēs pusmiljardu tērējam nekam nevajadzīgai aizsardzībai,..“

Kas tad to visu paveica ?

Amerikāņi, vai tieši krievžīdiskie cionisti- komunisti ?

Ja nebūtu ASV(protams, ka nekādi eņģeļi viņi arī nav) tad krievžīdiskie cionisti visu pasauli būt pārpludinājuši asinīm un mēs atrastos viduslaiku tumsonībā. Būtu nekas vairāk kā GOJAS izredzētajiem. Pie kuriem sevi pieskaita šis tirliņš, pie gojām vai izredētajiem, nav grūti iedomāties…. .

Neviens latvietis nav spējīgs tik sātaniski domāt !

Viņš ar nepacietību gaida šeit ienākam utainos “Doņeckas un Luganskas” mēslus, lai kopā ar viņiem slepkavotu latviešus.

Viņa vārds tiek ievietots LRTT noziedznieku kartotēkā, lai pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā,  būtu jāatbild tiesas un tautas priekšā.

Un šeit mēs redzam, ko saka Ļevs Tolstojs par Jāņa Dzeņa “krievu patriotiem”, bet pareizāk ir  sacīt- krievžīdiem, jo viņi visi ir Hazārijas pēcteči- klaidoņi, slepkavas un okupanti.

Ļevs Tolstojs

11.11.16     LRTT

Šeit variet iepazīties ar “patriota” domrakstu. Kādam ir jābūt naidam pret visu patieso, lai uzrakstītu tik garu rakstu, kur katrs teikums norāda pilnīgi pretējo būtību. Lasi un drebinies:

Jānis Dzenis
5. novembris plkst. 21:20
Jānis DzenisLinard Grantins Paveries apkārt, Linard! Lielākā daļa jau sāk saprast, kas patiesībā notiek pasaulē, kamēr anglosakši un žīdi turpina iznīcināt visu pasauli. To viņi centās panākt Pirmajā pasaules karā, Otrajā pasaules karā, revolūciju sarīkoja Eiropā, iznīcina Tuvos austrumus, Āfrikas valstis, bet nekādi nespēj tikt galā ar Krieviju, pakļaut un izlaupīt šo valsti, jo saskaras ar patiesu patriotismu. Nosauc kaut vienu karu, kuru Krievija kādreiz būtu zaudējusi! Sīki zaudējumi netiek ņemti vērā, bet gan gala iznākums… Ja Krievija tiktu pakļauta, ko tā vēlas Rietumi, tad tā būtu beidzamā diena Latvijai. Nekad nevajag aizmirst, ka Krievija ir vienīgā valsts pasaulē, kura deva Latvijai neatkarību, gan pirmajā, gan otrajā reizē. Jā mēs bijām PSRS, bet tā bija vēsturiska un ģeopolitiska nepieciešamība, ko noteica situācija pārējā pasaulē, tieši tāpat kā tagad, kad atrodamies Eiropas Savienībā. Vienīgā atšķirība, ka Krievija iedeva Latvijai brīvību un neatkarību, bet vācieši, poļi, zviedri pat netaisījās to darīt. Tieši tāpat, kā neviens nenāca Latvijai palīgā, kad bijām “okupēti”. Tieši otrādi, visādi sadarbojās. Tagad katrs var dziedāt ko grib, bet patiesību un nodevējus nenoslēpsi. Palasi Andreja Pumpura eposu “Lāčplēsis”!. Tas ir tumšais bruņinieks – krustnesis, kas ar viltu un nodevību pieveica Lāčplēsi. Tie bija vācieši, kas ar lišķiem un glaimiem piespieda Kangaru izpaust Lāčplēša noslēpumu, lai tiktu ar mūsu varoni un tautas aizstāvi galā. Kas šodien mainījies. Tie paši glaimi, tie paši lišķi, tie paši kangari, kas mūs krāpj, māna, sēj naidu savā starpā un rīda uz kaimiņu, bet paši pa to laiku jau izlaupījuši visu Latviju…Aklam un kurlam jābūt, lai to neredzētu – Banku afēras, likvidētās rūpnīcas, aizbraukušie simti tūkstošu, izmirstošie, izmisušie un sociāli neaizsargāties pensionāri, bet mēs pusmiljardu tērējam nekam nevajadzīgai aizsardzībai, kura realitātē neko nespēj aizsargāt, tikai acu aizmālēšana, lai iebiedētu tautu un radītu paranoju. Tikmēr “draugi” un “glābēji”risina savus stratēģiskus jautājums – gatavojas izlaupīt mūsu kaimiņus, ja tie labprātīgi neatdosies…

https://www.facebook.com/iglali/posts/10207676011197944?comment_id=10207677551556452&reply_comment_id=10207680328385871

MIGLA-SARKANĀ-NOLĀDĒTĀREINIKSĀBOLTIŅA3Tramps, Āboltiņa, Mūrnirce, Kučinskis, LRTT, GrantiņšNeuztraucieties par tautu, nožēlojamais prusaku bars, bet uztraucieties par savu ādu, kura drīz jums tiks vilkta pār acīm.

Jūs tautu esiet apzaguši, ka pāri palikusi tikai plika dvēsele un par to vēl jūs esiet saņēmuši milzu algu !

Visam reiz pienāk gals un jūsu gals nav vairs aiz kalniem, nolādētie tautas bendes !!!

You may also like...

12 komentārs

  1. Ernests saka:

    11.novembris, Brāļu kapi Mežaparkā. Mūsu svētvieta nolaista līdz kliņķim! Pāris fakti apdomāšanai:

    1. Rīgas Brāļu kapi ilgus gadus tika un tiek uzturēti par ziedojumiem. Pārsvarā trimdas latviešu ziedojumi no Daugavas Vanagiem ASV. Papildus tam, reizi gadā LTV tiek lūgts saziedot tautai, kas pati trūcīga, taču saziedo vareni.

    2. Rīgas Brāļu kapi pēdējos 15 gadus regulāri tiek apzagti, kā arī piegānīti. To raksta arī mediji, tas visiem zināms. Pēdējais zināmais gadījums bija pirmā valsts prezidenta(!) Jāņa Čakstes pieminekļa apgānīšana un aprakstīšana ar kāškrustiem un Māra Ruka vārdu. Skaidrs, ka tas ir nelatviešu darbs.

    3. Rīgas Brāļu kapu memoriāla pašā galā, zem mātes Latvijas, uz zemes vienmēr stāvējis liels, melns krusts. Katrs latvietis, kristietis vai ateists, saprot, ka tas ir simbols, tie ir kapi un galu galā tāds bija memoriāla veidotāja Kārļa Zāles projekts. Tas arī tika realizēts, taču PSRS laikā šo krustu nozaga.

    Lielā krusta nav joprojām, un daudz pat nezina, ka tādam tur irjābūt, jo sprauga pamatnē ir aizšpaktelēta ciet. Par šo gan mediji klusē, taču pieļaujams, ka jaunākie žurnālisti arī var nezināt, jo šādas informācijas nav ne internetā, ne presē. Galu galā daudzi Brāļu kapus ieraudzīja tikai Atmodas laikā, taču tad krusts jau sen tur vairs nebija.

  2. Aelita saka:

    Varbūt tas dzenītis dzen jokus. Ja mēs pusmiljardu tērējam aizsardzībai, sanāk, ka tas ir daudz vairāk nekā Nato prasītie 2%. Nez, vai visi dzeņi tādi?
    Kaut kā atmiņā nāk no 90.gadiem, ka mūsu krieviņi teica – kamēr pie teikšanas būs 2G, mums nav jābaidās. Nu bet tie, kas bija pie teikšanas, tad arī visu attiecīgi novadīja (ne bez ārvalstu padomiem).
    Vai Latvijai toreiz nevajadzēja paprasīt savu bruņojuma daļu? Mēs tāpat uzturējām vareno PSRS armiju, barojām. Ja mēs būtu dabūjuši sev pienākošo kara tehniku, tad krieviem mūs pēc tam nebūtu jāapsmej, ka mums nekā nav.
    Derētu gan aizrakstīt Trampam, paskaidrot, kāpēc pie mums ir tā kā ir.
    .
    .
    .
    Admins
    Aiz 2G stāv “trešais spēks”- Antikrists, bet tautai labāk pazīstams kā MOSSADs.
    Krievija ir šī spēka sponsorētāja, bez lēmējtiesībām.
    Krievija, kā tāda,vairs neeksistē, eksistē “izraēla”- nežēlīga un asiņaina.
    Tici, Aelita, mēs uzvarēsim viņus ar visiem viņu miljardiem… .

  3. Ernests saka:

    Par Rīgas Brāļu kapiem atbild Rīgas Pieminekļu aģentūra. To jau ilgus gadus vada Guntis Gailītis. Jāatzīst, ka Gailītis apveltīts lieliskām runasspējām, aktiermākslu un solīdu paskatu, kas viņu padara par izcilu demagogu un labu aktieri šajā latviešu patriota amatā.

    Tiesa, tā nav vienīgā Gunta Gailīša loma. Viņš tēlo arī inteliģento un vienojošo latviešu patriarhu, jo ir Rīgas Latviešu biedrības vadītājs.

    Lūk spilgtākie zināmie(!) darbi no abām lomām:
    1. Brāļu kapu degradēšana. Vizuāla degradēšana, nenodrošinot drošību un neaizskaramību. Masveida finanšu izsaimniekošana un nespēja sniegt atskaites par saziedotās naudas tēriņiem. Apzināta darbu kavēšana, kas attiecināms uz lielo krustu, kura izmaksas sastāda labi ja 0,01% no 25 gadu laikā saziedotā. Līdz ar to, varam pārmest arī garīgo, tēla un svētuma vērtības degradēšanu.

    2. Herberta Cukura pīšļu pārapbedīšanas uz Brāļu kapiem bloķēšana. Lūgumu pārapbedīt Brīvības cīnītāju uz Brīvības cīnītāju kapu vietu, lūdza Cukura radinieki, nevis politiķi, taču ar to bija par maz. Bija 3 iestādes, kas regulēja šo notikumu – Rīgas Pieminekļu aģentūra(Guntis Gailītis), Prezidenta vēsturnieku komisija(Inesis Feldmanis) un Rīgas pašvaldība(Nils Ušakovs). Visiem trim cieši sadarbojoties tika ignorēts vēsturiskā patiesība, tuvienieku lūgumi, Brāļu kapu statūti(jo Cukurs ir Brīvības cīņu dalībnieks) un sabiedrības noskaņojums, un tas viss bez juridiska vai vēsturiska pamatojuma.

    3. PSRS Uzvaras pieminekļa restaurēšana un uzturēšana. Protams, arī šeit cieša sadarbība ar vēsturnieku komisiju, kas tālāk nodod viedokli intervijās presē un arī Rīgas pašvaldības vadītāju Nilu Ušakovu, kurš šim okupācijas simbolam piešķir visu rīdzinieku nodokļos samaksāto naudu.

    4. Piedalījies RLB degradēšanā un apzinātā noziegumu noklusēšanā(Par to runā Valdis Freimantāls). Ne tikai nav darījis latviešu biedrības cienīgu darbu, bet pat apzināti degradējis tā tēlu, piemēram, ar Krievijas impēriālisma pārraidēm. http://www.delfi.lv/showtime/news/whatson/concerts/novogodnyaya-noch-v-severnom-parizhe.d?id=41999646

    5. Rīgas Latviešu biedrības izsaimniekošanā un apzinātas nolaidības, kā rezultātā biedrības parādsaistības pārsniedz simts tūkstošus eiro. Neskatoties uz to, paša algai līdzekļi atrodas vienmēr.

  4. Ernests saka:

    Vērtīgi pieminēt, ka Guntis Gailītis ir kļuvis par miljonāru. Varbūt kā atbilde uz iepriekš minētajiem faktiem un Gailīša darbiem, ir Gailīša trešā loma.
    Guntis Gailītis ir Rīgas Rotary kluba vadītājs. Gailītis ne tikai tur darbojas, bet rīko pasākumus brīvmūrnieku ložām, Rotari klubam un vairākiem citiem slēgtajiem klubiem, pasākumus tieši Rīgas Latviešu biedrībā namā.
    Rau piemērs: https://ifrype.com/perfs/gallery/?pid=289364448

    Zīmīgi, ka pirmais komentārs zem raksta, kurā Gailītis bloķē Cukura pārapbedīšanu ir sekojošs:
    Lasma
    Gailītim nevajadzēja uzņemties šādu amatu, jo viņam sieva jūdiete.Un nedrīkstēja arī uzticēt.

    Komentārs nav “indīgs” vai antisemītisks, bet gan gluži patiess. Tur nav nekas slēpjams. Gunta Gailīša sieva ir trimdas latviete Lita Beiris, kura domājams, ir viena no galvenajām vervētājām. Šajā organizācijā pateicoties viņiem un citiem, darbojas liela daļa no trimdas latviešu organizāciju un preses vadītājiem, biedriem. Tādā veidā uzliekot korķi latviskās un patiesās domapmaiņas saziņā starp latviešiem Latvijā un latviešu diasporu trimdā.

    Teiksiet, ka šādas organizācijas pastāv visās valstīs. Šajā gadījumā ir būtiski apzināties, ka šo brīvmūrnieku un rotari galvas atrodas ASV, kur šīs organizācijas darbojas vairāk kā ekonomisks lobija ierocis. Latvijā to pārstāv bijušie komunisti, un tie, kuri aizstāv vai piesedz komunistu kārtību mūsdienu Latvijā.

    Ar šādu gājienu Gailītis un viņam līdzīgie nošauj vairākus zaķus:
    1. Piesedz Latvijas neatkarības nozagšanu un patieso situāciju Latvijā.
    2. Izmanto trimdas latviešus kā vidutājus. Jo tie ar savu līdzdalību, rada maldīgu iespaidu ārzemju brīvmūrniekiem, ka Latvijas brīvmūrnieki ir tādi paši kā viņi. Kā arī izmanto Latvijas brīvmūrniekus, stāstot, ka viņi nodarbojas ar to pašu ko brīvmūrnieki citur pasaulē.
    3. Starp Latvijas latviešiem un trimdas latviešiem izveido tiltu, kas iet caur viņiem un tiek kontrolēts abos virzienos(saziņa, amati, lēmumi, finanses, pasākumi). Līdz ar to, trimdas latviešos tiek nemitīgi dēsta sajūta, ka Latvijā viss ir kārtībā un biedrības vada krietni cilvēki, jo par citiem viņi neredz nedz savā trimdas laikrakstā, nedz citiem tiek apmaksātas vizītes un ceļojumi, lai referētu, uzstātos vai tiktos ar trimdiniekiem). Viņi pārtiek no tā, kas viņiem tiek pasniegts.

    Kā viens no tilta balstiem, protams, ir Lita Beiris, kā arī vairāki Latvijā dzīvojoši trimdas latvieši. No kuriem, daži strādā Okupācijas muzeja atbildīgos amatos.

    Vēlreiz vēlos piekodināt, ka tie nav īsti ārzemju brīvmūrnieki, bet gan latviešu komunisti vai pārsvarā latviešu komunistu piesedzēji, kuri no tā gūst labumu(amati, ietekme, slava, ordeņi utml). Pieļauju, ka tad vēl ir neliela daļa, kas dejo līdzi un nesaprot situācijas nopietnību.

    Šis tad arī ir tas posms starp ASV brīvmūrnieku ietekmes zonu un Krievijas krievžīdu KGB slepkavu ietekmes zonu. Visur pasaulē viņi karo un cīnās, bet Latvijā spēlē teātri par labu Krievijai. Šis ir KGB vājais posms. Nepaies ilgs laiks un ASV sapratīs, ka tiek apmānīti, izspiegoti un nodoti.

    Trekniem burtiem jāatzīmē, ka šeit minētajā sistēmā ārkārtīgi svarīgu lomu ieņem arī Latvijas diplomāti ārzemēs. Kliedzošs piemērs ir bijušais komunists Andris Teikmanis, kurš pēc neatkarības atgūšanas piedalījies arī Rīgas Latviešu biedrības likvidēšanā kā Rīgas pašvaldības mērs, taču tagad ir Latvijas vēstnieks ASV. Amerikāņi viņu redz kā kārtīgu diplomātu, brīvmūrnieku un “savējo”, taču patiesībā viņš pārstāv KGB un Krievijas intereses, piesedzoties zem Latvijas un NATO aizstāvja vārda.

    Tāpēc līdz šim Latvijas situācija ir bijusi neizkustināma un nemainīga, lai vai kādas partijas valdītu un kādi ierēdņi nebūtu.

  5. admin saka:

    Jā kādam interesē, tad:

    Grantiņa un Dzeņa sarakste FACEBOOKā

    Jānis Dzenis
    Jānis Dzenis Linard Grantins Būšu pateicīgs, ja parādīsiet manu komentāru, kur es rakstu, ka Latvijā okupācija bija nepieciešama. Es uzrakstīju, ka tā bija vēsturiskā objektivitāte, tā laika valdības lēmumi un tautas balsojumi, gluži tāpat, kā šodien mums cenšas iestāstīt, ka ASV un NATO Latviju pasargās no Krievijas, bet īstenībā veic sagatavošanās darbus karam ar Krieviju, kur Latvija tiks izmantota un upurēta provokācijām, gluži kā Ukraina. Ja dažu “patriotu “vēstures zināšanas un prāta spējas būtu labākas, tad nenoliegtu faktus, bet analizētu apstākļus. Mugurā šāvēji, pakaļā līdēji, savas tautas nodevēji ir tieši tādi tirliņi linardi grantiņi ( arī to ierakstiet savā smirdīgajā lapelē) , kuri kalpojuši “tumšajam bruņiniekam”, centušies izkalpoties anglosakšu žīdiem, jo paši žīdi vien ir. Aizmirsāt savā smirdīgajā lapiņā uzrakstīt, ka tieši Latviešu Sarkanie strēlnieki bija vainīgi visā, kas turpmākajos gados notika tieši Latvijā, jo viņi izglāba Sociālistisko revolūciju, Ļeņinu, ar sirdi un dvēseli kalpoja padomju režīmam, realizējot sarkano teroru visā boļševiku impērijā. Muļķiem raksturīgi noliegt vēstures faktus, jo viņi veido savu iedomu pasauli, kuras dēļ iznīcina reālo. Labi, ka šādu linardu grantiņu Latvijā nav daudz, jo mums jau tā muļķu pietiek…

    Linard Grantins
    Linard Grantins Jānis Dzenis Nekad neko neesmu aizmirsis, bet latviešu strēlnieku nopelnus ne tev būs pelt. Protams, ka par viņu “darbiem” gaudo krievu šovinisti, jo iznīcināja viņu impēriju. Domāju, ka tas esi tu, kurš vēsturi redz tikai no pagultes. Varēji jau savu tekstu ievietot “smirdīgajā lapelē”. Būtu to apstiprinājis, lai lasītāji redz, cik aprobežots un smirdīgs esmu, jo nemīlu tavus mīluļus- mūsu tautas slepkavas, bet par strēlniekiem vari palasīt šeit: http://tautastribunals.eu/?p=25564
    Reiz cēlās strēlnieks sarkanais ! | Latvijas Republikas tautas
    tautastribunals.eu

    Jānis Dzenis
    Jānis Dzenis Ne jau krievi slepkavoja mūsu tautu, bet boļševiku ideoloģijas apmātie ļautiņi, tai skaitā arī latvieši. Novelt vainu uz vieniem un vēl priecāties, ka Latviešu Sarkanie strēlnieki izšāva Krievijas inteliģenci var tikai garīgi atpalicis cilvēks, tād, kurš neko nav darījis savai tēvu zemei, bet slapstās apkārt pa pasauli un ir prasts laimes meklētājs svešumā…Latvieši izšāva Krievijas inteliģenci, bet neizglītotais proletariāts apšāva Latvijas. Dots devējam atdodas, vai – kā sauksi, tā atsauksies. Vēsture jāskata kopsakarībās, nevis atsevišķus, no konteksta izrautus, notikumus. Izlasi 1939.gada Latvijas un Krievijas noslēgto savstarpējo palīdzības paktu pret fašistisko Vāciju. Tev patiks, kā paši uzaicinājām un atļāvām ievest savā valstī 25 000 Krievijas zaldātu. Tev patiks, ka ASV taisās nozīmēt atsevišķu prokuroru, kas izmeklēs Klintonu fonda darbības, kurā tika ieskaitīti simti miljoni USD, lai ASV uzsāktu karu Irākā, Sīrijā un nepieļautu šo valstu iesaistīšanos gāzes vada būvniecībā uz Turciju, ko bija paredzējusi Katara. Šos kara noziedzniekus kāds padumjš “patriots” sauc par Latvijas glābējiem, tieši tāpat, kā 1939.gadā tika saukti krievi!? Lūk arī līdzības, kuras Tavam aprobežotajam prātam nav lemts saprast. Arī mans onkulis, kurš tika izsūtīts 1941.gadā kopā ar manu māti un vecākiem savulaik stāstīja, kā piecpadsmit gadu vecumā sagaidījis krievu tankus Rīgas stacijas laukumā ar sarkanām neļķēm, bet viņa tēvs, mans vecaistēvs Nikolajs Kalniņš, triju Saeimu deputāts, sociāldemokrāts viņam teicis – dēls, ko tu dari, tie nav mūsu draugi un atbrīvotāji! Tas neliedz manam onkulim šodien rakstīt memuārus un sagrozīt visus faktus. Tādi ir tie “objektīvās” vēstures veidotāji. Īsti Latvijas patrioti dzīvo Latvijā, strādā un kopj savu zemi, audzina bērnus latviešu tradīcijās, neplātās ar patriotismu un nemūk no savas valsts pirmo grūtību priekšā. Mūk vājie, gļēvie un nodevēji…Kas Tu esi, secinājumus izdari pats un nejaucies latviešu komentāros!

    Linard Grantins
    Linard Grantins Jānis Dzenis Kaut ko zemiskāku man nav nācies lasīt, dižais “latvju” varoni. Tu savā pusgudrībā un pusinformētībā esi ļaunāks par jebkuru okupantu… . Vēstures zināšanas un tās traktāts tev ir uz nulllles līmeņa. Man “tava taisnība” čekā tika potēta… . Nešaubos, ka esi sava onkuļa kopija un sagaidīsi, ja tāds brīdis pienāks, arī krievu tankus ar puķēm… . Un, ja kāds iejaucās komentāros, tad tas biji tu…. . Latvieši atradušies…

    Jānis Dzenis
    Jānis Dzenis Linard Grantins Tev noteikti ir sarakstīta sava vēstures grāmata, kur galveno vietu un lomu Latvijas vēsturē spēlējis Grantiņš. Tvaika ielas māja ar tādiem pārgudriem napoleoniem pilna :) Tu tiešām neesi latvietis, jo Latvijā nedzīvo, bet barojies no žīdu pabirām, kalpojot viņiem ar sirdi un dvēseli. Tieši žīdi visvairāk neieredz Krieviju, jo tur viņiem piespiež atgriezt nolaupīto – Hodorkovskis, Berezovskis, Gusinskis u.t.t. Vislabkā kalpošana žīdiem ir viņu interešu lobēšana, slēpjoties aiz nacionālās izkārtnes. Arī žīdi cenšas noliegt vēstures patiesību, sagroza to pa savam prātam un veido paši savu, ko noliegt šodien jau draud ar cietumu. Žīdiem kalpo visi masu informācijas līdzekļi un nodevēji grantiņi, kam par to labi tiek maksāts . Žīdi algo grantiņus, lai naidotu latviešus ar krieviem, bet paši varētu valstis izlaupīt…

    Jānis Dzenis
    Jānis Dzenis Pēdējo saraksti arī ieliec :) Tikai ieliec tieši tā, kā rakstīts, savādāk žīdu pakalpiņi vienmēr visu sagroza pēc sava prāta…

    Linard Grantins
    Linard Grantins Jānis Dzenis Un kādas tautības “varoņi” ir Medveģevs un Putins ? Kāpēc tu šos žīdus sargā ? Tu sirgsti ar iedzimtu naidu pret latviešiem, jo tāds neesi. Vai es kādu komentāru esmu sagrozījis ? Nē, tad kāpēc tik zemiski runā ? Kurš no mums ir žīdu pakalpiņš, lai spriež “laika rats”… .

    Jānis Dzenis
    Jānis Dzenis Linard Grantins Man neinteresē ne Medveģevs, ne Putis. Mani vairāk interesē tas, kas notiek Latvijā. Kāpēc tieši brīvvalsts laikā latviešiem ir nācies mukt prom no savas valsts? Kāpēc tieši šodien, kad esam pārdevušies Rietumiem, Latvija ir novesta līd…See More

    Linard Grantins
    Linard Grantins Jānis Dzenis Kādiem Rietumiem, Latviju izzog komunisti- cionisti, kuri darbojas Izraēlas cionistu pakļautībā. Par Rietumiem runā paši zagļi. Nezinu, ka kāds anglis, vācietis vai amerikānis būtu ko Latvijā nozaguši. Visi ir bijušie komunisti, kuri kalpoja un kalpo tavai dzimtenei- Krievijai(Lielizraēlai). Beigsim šo neauglīgo diskusiju, jo tavas acis ir aizmiglotas un tu redzi tikai to, kas tev iepotēts… . Nekad neaizmirsti KARMU, tai tu nevarēsi iestāstīt savu taisnību… . Tā sit atpakaļ pa pašu sāpīgāko vietu, pa bērniem, tuviniekiem… . Domā ! Lai Tev veicas !!!

    Jānis Dzenis
    Jānis Dzenis Ko Jūs vispār zināt par Karmu!? Tā jau sen Jums sadevusi pa purnu, ka maz neliekas. Sēžat pie saviem cionistiem un gvelžat vājprāta murgus. Ja Latviju izlaupa Skandināvu bankas, tad tie ir cionisti nevis Rietumi. Ja Eiropai un Latvijai grib uzspiest TTIP un CETA, tad atkal tie nav Rietumi, bet nezināmi žīdi!? Ja Eiropu pārpludina ar bēgļiem, tā risinot virkni problēmu – lētais darbaspēks, multikulurālisms, organizēts terorisms…atkaĺ ne Rietumi!? Kari Tuvajos Austrumos un bēgļu radīšana…atkal žīdi!? Ārstēties vajadzētu Grantiņam, ne komentārus skribelēt. Saražojis pilnu galvu murgu, kas neļauj dzīvot un elpot, jo žīdi traucē…Dakteri arī žīdi… :) Krievi nāk…Sibīrija…žīdi….karma….Ko nu??? Labi noder sāls apļi… ķiploku virtenes….krusts un citi sīkumi….Slēpies vien savā mošķu pārņemtajā prātā

    Linard Grantins
    Linard Grantins Jānis Dzenis Kremļa radio Tev krietni vien ir prātu deformējis. Kas tad Latvijā sēdēja Skandināvu bankās ? Kas tad Eiropu pārpludina ar bēgļiem, ja ne cionistu pārvaldītās lievalstis http://tautastribunals.eu/?p=34475 Un vai esi uzņēmies ārsta- psihiatra lomu, ka sūti mani ārstēties ? Ja atnāks “zaļie cilvēciņi”, Tu visus, kuri nedomā kā Tu, aizsūtīsi ārstēties. Tas ir cionistu izgudrojums. Un cik labi pārzini visus pisteļotāju trikus… , vai neesi viens no viņiem ? Nu neesi Tu, Dzeni, muļķis, bet latviešu tautas ienaidnieks. Tikai tāds var pasacīt ārprātu, ka krievu inteliģenci apšāva latviešu strēlnieki, bet ne cionistu- krievžīdu kontrolētā NKVD(čk). Visa vaina no žīdiem tiek pārlikta uz latviešu strēlniekiem…., lūk cik interesanti ! Krievžīdi jau ir tie svētie ! Latviešu strēlnieki karoja ar baltgvardu armijas veidojumiem, bet ne inteliģenci šāva. Tas pats žīdu triks, kas ar latviešu leģionāriem- tie, lūk, pēc žīdu ziņām, esot šāvuši miermīlīgos žīdu pilsoņus. Tu, Dzeni, esi visīstākais Telavivas okšķeris, kuram ar latviešiem un latvietību ir tik pat daudz kopīgs kā slotas kātam ar lidmašīnu(abi jau skaitoties lidaparāti, viens taviem ķiploku un sāls apļu darboņiem, bet otrs cilvēkiem).

    Jānis Dzenis
    Jānis Dzenis Interesanti, kas tad ir tie spēki, kuri šodien vēlās par katru cenu iznīcināt Krieviju!? Cionisti, vai progresīvā Rietumu inteliğence? Kas izvieto savas kara bāzes pa visu pasauli? Cionisti, Rierumu demokrāti? Kas ar ko un kāpēc šodien karo? Cionisti pret krievžīdiem, demokrāti pret teroristiem . Tavos vājprāta murgos nav ne kripatiņas loğikas – visi sliktie. Tad kuri ir labie? Tu? Ko esi darījis Latvijas labā? Tukši muldējis un kurinājis naidu? Kuri tad ir Tavi sabiedrotie?

    Linard Grantins
    Linard Grantins Jānis Dzenis To asins strēbēju bandu(krieviju) vēlas iznīcināt jebkurš godīgs cilvēks un šis sātaniskais veidojums, kuru sauc par krieviju(kura ir slaktējusi savas kaimiņu tautas), arī tiks iznīcināts. Tev(noteikti pienāks tā diena), būs jāatbild tiesas priekšā par visu to, ko esi sarunājis šajā sarakstē… .

    Jānis Dzenis
    Jānis Dzenis Piedodiet, Grantiņ, bet Jūs esat debīls…Nekā personīga.

    Linard Grantins
    Linard Grantins Jānis Dzenis Es Jums ļoti, augsti godātais biedr Dzeni, pateicos par šo viedo ziņu. Ko latviešu tauta darītu, ja Jūsu mamma būtu toreiz “iztaisījusi cauri” !? Vēlreiz liels, liels paldies !!!

    Jānis Dzenis
    Jānis Dzenis Latviešu tauta arī bez mums labi būtu iztikusi, bet nožēlojami, ja par visu tautu rodas aplams viedoklis, domājot, ka visa tauta domā kā atsevišķi, prātu izkūkojuši marasmatiķi…Jums labs draugs un sabiedrotais būtu Hitlers, kurš visdrīzāk šādu ārieti Grantiņu izceptu kādā koncentrācijas nometnes krāsnī, bet vācu barons droši vien iznantoja pirmās nakts tiesības, jo kur gan būtu radušās tās āriešu asinis…Jūs pat pats savā vēsturē putrojaties 1949.gadā ar vecākiem izsūtītais, bet piedzimis 1950.gadā….

    Linard Grantins
    Linard Grantins Protams, ka Hitlers Grantiņu “izceptu”, jo es viņu esmu nosaucis par sātanisku izdzimteni. Ja viņš mani “ceptu”, tad kā viņš var būt nans sabiedrotais ? Vai Tev neliekas, ka teikums nav rakstīts “skaidrā prātā” ? Pec Tevis sacītā ir secināms, ka tieši tu esi Hitlera sabiedrotais ar kuru kopā labprāt “izceptu” Grantiņu. Un murgošana par barona “pirmajām naktīm”, kas tieši attiecas uz mani, patiešām norāda uz prāta “neskaidrību”. Un kā gan jāsaprot pēdējais teikums par izsūtīšanu un dzimšanu ? Te nu patiešām jāatkārto Jūsu sacītais:”Piedodiet, Grantiņ, jūs esat debīls…”, tikai Grantiņa vietā jāieliek Kokkalējs… .Nekā personīga ! Domāju, ka Kokkalējs saprot krievžīdiski un tāpēc iesaku viņam noskatīties video par “vareno” krieviju Ņevzorova redzējumā. Varbūt tas palīdzēs prāta apskaidrībai: https://www.youtube.com/watch?v=QsApv8iA5_U

  6. Ernests saka:

    Rau konkrēts piemērs par sacīto.
    Gailītis ar sievu pie trimdiniekiem un viņu presē kopā ar brīvmūrniekiem un Latvijas komunistu piesedzējiem Ilzi Nāgeli un Gunāru Nāgeli. Abi Nāgeļi tiek godāti Latvijā savu patriotisko rakstu dēļ, tiek mīlēti no diplomātiem, jo izkārto publicitāti, intervijas, auditoriju, un tiek turēti godā arī no Austrālijas latviešiem kā vareni latviskā gara uzturētāji.

    Gunārs Nāgels raksta kā Latvijas avīzei Latvijā, tā arī trimdas laikrakstiem. Tāpat Nāgels ir Okupācijas muzeja direktors.

    Tā, kā arī tur viss ir nokārtots:
    1. Latvijā domā, ka tas jau nevar būt komunists, bet gan godīgs, moderns trimdas latvietis, jo dzimis taču patriotiskajā trimdā un atbraucis, kad PSRS jau sabrukusi.
    2. Ārzemēs domā, ka tas jau ir mūsējais un nevar būt komunists, tāpēc tur viss ir vislabākajā kārtībā. Un vēl tik patriotiskus rakstus raksta… Tad jau drošvien arī Okupācijas muzejā viss ir kārtībā.
    3. Bez tam, vienīgais, kas varētu viņu gāzt ir Okupācijas Muzeja biedrība, taču tās vadītājs ir vēl viens trimdenieks un komunistu piesedzējs Valters Nollendorfs. (un atkārtojas 1. un 2. punkts)
    http://www.laikraksts.com/raksti/4458

    SKAIDRĪBAI!
    Pie šīs absurdās situācijas nav vainojama ne latviešu tauta Latvijā, ne latviešu diaspora pasaulē. Vainīgi ir minētās shēmas dalībnieki. Shēma balstās gan uz vietējiem, gan trimdas noziedzniekiem un līdzskrējējiem.

    Rezultātā izveidojusies sekojoša situācija:
    1. Pastāv milzīga plaisa starp latviešiem Latvijā un trimdas latviešiem.
    2. Abas puses dzīvo puspatiesību un greizu pamatu gūstā.
    3. Nav objektīvas un auglīgas informācijas aprites savā starpā.
    4. Latvijas diplomācija starptautiski nepārstāv latviešu tautas intereses. Ir daļa, kas to gribētu, taču bail tikt nolinčotiem. Pie tam, katrs jau ir sasmērējies vairāk vai mazāk. Vai nu viņi spēlē spēli, vai tiek izmesti, ja vien…
    5. Latviešiem Latvijā ir ierobežota sabiedriskā doma un politiskā loma Latvijā.
    6. Latviešu diasporai ārzemēs ir ierobežota sabiedriskā doma un politiskā loma Latvijā.
    7. Ārzemju aizdomas un intereses tiek bloķētas izmantojot vairumu Latvijas diplomātus, kā Latvijā, tā vēstniecībās un organizāciju padomēs ārzemēs.
    8. Patiesā labuma guvēji ir tie, kas šajā noziegumā piedalās. Vienalga vai viņi grib to darīt, vai negrib.

    SECINĀJUMS
    Situācija Latvijā ir pamatīgi iekonservēta no abām pusēm, sabiedriskās domas un politiskās ietekmes Latvijā un Latvijas pārstāvniecībās pasaulē. Kad norādīsim uz šīm kliedzošajām KGB un ASV saplūšanas pretrunām, tad arī ASV attapsies un nokārtos attiecības ar KGB aģentiem, kuriem Latvija ir kā vājais punkts(kā rezultātā Latvijas KGB aģenti ir savā ziņā izredzētie).

    Kad tas notiks, piepildīsies Eižena Finka vārdi:
    “Tad es nevaru pateikt, kā tas iznāks, bet viņi būs spiesti atdot visu atņemto latviešiem atpakaļ. Būs milzīgs pasaules spiediens – krievi un svešie dabūs braukt prom. Latvija būs brīva.”
    ——————————————————————
    Par to kāda ir šī situācija ikdienā un kādi ir nozieguma raksturi varam lasīt tautastribunals.eu. Kopējo ļaunuma summu varam tikai iedomāties. Vai arī nevaram. Taču šoreiz ieskicējums tieši par sistēmas rokām un kājām. Latvijas 4.maija iekārtas galva kā zināms atrodas Maskavā.

  7. M.Linde."Balti" saka:

    Tautas taisīšana.

    Platons par valstīm,kas radītas no salasītas tautas,izsakās sekojoši:Citas valstis,kurās no visām pusēm ir salasījušies visdažādākie cilvēki, ir nobīdījušās no normas, un tādēļ arī viņu valsts iekārtas ir nobīdījušās no normas – tādas ir tirānijas un oligarhijas ;tajās dzīvo cilvēki ,no kuriem vieni uzskata citus par kungiem,bet citi citus – par vergiem .Bet mēs un visi mūsu cilvēki,būdami vienas mātes bērni,neatzīstam,ka mūsu vidū varētu būt vergi vai kungi, bet mūsu vienlīdzība pēc izcelsmes liek mums tiekties pēc vienādām ,likumā balstītām tiesībām priekš visiem un pakļauties viens otram tikai krietnuma un saprātīguma dēļ.

    M.Linde.
    ….kuram interesē latviešu ,baltu un citu tautu senākā vēsture. (Jaut. vēsturniekiem ;kas nosauca un no kura gada , iztaisīto tautu ,nosauca par
    latviešiem…)

  8. Māris M. saka:

    Tā tagad tādiem dzeņiem tāda jauna mode – latviešu patriotus saukāt par žīdiem vai piešūt viņiem sadarbību ar tiem (Bet, kā likums, krievi gan viņiem ir labi). Necik sen atpakaļ vairāk modē bija patriotiem piedēvēt sadarbību čekistiem.

    Bet par komunistiem gan viņi mūs vēl nav saukuši. Tas laikam tāds ļoti svēts vārds viņiem, kuru nedrīkst ar tiem sliktajiem “naciķiem” apgānīt. :D

  9. vienkars latvju puika,Janis saka:

    dzenis pec varda nozimes ir=tas kas galvu savu sit=долбаёб
    Krieviju ar visu vinu krievijas zidu tautu,mes latvju strelki,nolikam cetrapus un “izrunijam”=раком . Vajadzeja gan tam Leninam galvu nogriezt,parkert revoluciju (tapat ka krievzidi to parkera 1988 Atmodu) un tad sutit “kulturnesejus krievus” karot ar kiniesiem.
    http://www.delfi.lv/archive/o-j-cirulis-krivu-krivs.d?id=26548189

    https://oskarscirulis.wordpress.com/2009/08/20/puku-apsestie-burvju-paradize/
    …un gan jau,ka atrisinasim ari galveno miklu,karamburu,bez zelastibas pret ienaidnieku.
    .
    .
    .
    Admins
    Paldies, viekāršais latvju puika, Jāni, par vērtīgo norādi, kuru der izlasīt jebkuram un, kuru es izlasīju ar baudu !!!
    Tikai maz fragmets, kurš izsaka daudz: “Burvji nav šeit, lai nosargātu savas valstības, viņi zina, ka tas nav iespējams un pilnīga kapitulācija ir tikai laika jautājums, viņi ir šeit, lai saglabātu nākotnei paradīzes garu, lai neļautu laikam apdzēst pagātnes gaismu, kas kaut kad ļoti, ļoti tālā nākotnē iespējams kalpos kā sēkla jaunas pārlaimības valstības uzplaukumam.”

  10. admin Papildināts saka:

    Papildināta sarakste ar “patriotu” Dzenīti: http://tautastribunals.eu/?p=35175&cpage=1#comment-23324

  11. Brutens,ar vienkars latvju puika saka:

    M.Linde.
    ….kuram interesē latviešu ,baltu un citu tautu senākā vēsture. (Jaut. vēsturniekiem ;kas nosauca un no kura gada , iztaisīto tautu ,nosauca par
    latviešiem…)

    Skaidrs,ka pirmoreiz termins latviesi,paradas 13.gs rakstita Indrika hronika,bridi,kad Nameisis (semigalls),megina atbrivot Rigu,no velna (Teitona ordena,kaldiesu) ,un paliga tad steidz no Cesim zemessargi (libiesi=zviedru Ruriha radagabali). Bet,nav bez pamata,sis vards/termins “izzists”,visos laikos,visi agresori,ir gribejusi,lai vinus sauc par etniskiem sis zemes iedzivotajiem (gluzi ka Latvijas krievi krieviski runajosi :) ) . Tad,lai saprastu to,atbilde ir gramata Ivara Vika “Musu diza senatne”.

  12. ugunskrustietis saka:

    Jānis dzenis spļauj gan uz patriotismu, gan uz Latviešu tautu, gan uz vērtībām.Nu bet kā citādi rūdīts tautas slepkava var labi neizteikties par saviem maizes devējiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *