Tas viss notiek ar ģenerālprokurora E. Kalnmeiera akceptu

LRTT priekšvārds

Pēc būtības tā ir kārtējā izrēķināšanās(iebaidīšanas akcija) ar Latviešu Vēlētāju Biedrības priekšēdi Viloru Eihmani par to, ka viņš sadarbojas ar Latvijas Cilvēktiesību Aizstāvības grupas H- 86 dibinātāju Linardu Grantiņu.

Mēs esam visu šo noziedznieku “kapu zvani”, protams, ar tautas atbalstu !

Ciānas gudrais: “Apsūdzi taisno(goju), lai viņš taisnojas, jo taisnošanās ir daļēja vainas atžīšana !”

Pēc šī “Ciānas gudro protokola” punkta arī tiek veikts šis noziegums pret latviešu tautu… .

Kā redzams, tad publikācija šajā i- vietnē par bandītu Gintu Lazdiņu, http://tautastribunals.eu/?p=35028 ir saniknojušas augstākstāvošus Latvijas valsts izlaupītājus. Šajā gadījumā ir aizskartas “izredzēto” intereses, jo Vilora Eihmaņa mātes īpašumā tiek audzētas karpas priekš Izraēlas.

Ja tev, latviet, ir īpašums, tas nenozīmē, ka tas ir tavs. (Mūsu ģimenei savā dzimtas  īpašumā, bet to mums, kā Tu to ļoti labi zini, tur juridiski ir divi – “Nārsta dīķi”, kas ir “Doreimi” sastāvdaļa un “Pērles” (atrodas NATURE 2000 teritorijā)  brīvi un netraucēti jātiek 24 stundas diennaktī, katru dienu, visa gada garumā. Mums ir visas  tiesības dzīvot un saimniekot savā īpašumā, par kuru, starp citu, mēs godprātīgi  maksājam nekustamā īpašuma nodokli  un līdz ar to varam sagaidīt, ka Latvijas valsts, ja tā ir patiesi tiesiska valsts, strikti aizsargās pret patvaļu un pat noziegumiem no citu personu puses.)

Tu esi tikaEriks-kalnmeiersL.-Taivāns-Cionisms-LRTT-H-86.-Grantiņši goja, kuru var samīt !

FOTO: Kalnmeiers(karikatūra, ne cilvēks), visu noziegumu piesedzējs Latvijas mērogā !

Protams, ka aiz viņa stāv Maskavas- Telavivas KBGisti- MPSSADisti.

Aiz visa tā stāv “lielie” kungi, bet izpildītāji ir tādi hemaroīdiski veidojumi, kā Gints Lazdiņš.

Ja vajadzēs, viņš arī slepkavos !!! un “piesegts” viņš tiks no Kalnmeiera, Maizīša vai Rasnača biroja.

Un, ja sanāks lielākas starptautiskas nepatikšanas šajā jautājumā, tad grēkāzis būs šis analfabēts ar latvisko vārdu un uzvārdu, kaut arī viņa dzīslās neplūst neviens piliens latviešu asinis,- tāpat kā “latviečosIvarā Godmanī, Rihardā Bunkā, Aivarā Borovkovā, Aldī Laviņā

Vai tā nav interesanta dabas parādība- kā izcepās tā saucamie “latviešu tautības” cilēki ?

Tā ir žīdiskā “taisnība”-Tavā īpašumā, par kuru tu maksā nodokli, bez tavas atļaujas tiek audzētas zivis, bet tevi, ja cel pretenzijas, piedraud nosist !!!

Bet visam ir savs laiks, nekas, Ērik, nav mūžīgs…. . Lai arī kurā pasaules malā tu un tev līdzīgie aizmuks, mēs jūs visus kā žurkas aiz astīm izvilksim no “pagrīdes” un tiesāsim. Nu tieši tā, kā to apraksta Usūrijas šamanis un LRTT.

Gals būs bēdīgs, Ērik !

– Usūrijas šamanis: Latvijas glābējs ir starp jums: „Drīz šīs mazās tautas pacietība lūzīs, un šīs savāktās ziņas izplatīsies pa visu pasauli, radot lavīnu. Vietējie valdnieki būs pārcentušies. Īstie zemes pārvaldītāji ātri atbrīvosies no valdniekiem un naudas namu kalpiem, visu vainu uzveļot viņiem. Šos cilvēkus sodīs kā cilvēki, tā Dievs vairākās paaudzēs. Viņus vajās kā trakus suņus gan savā zemē, gan ārpus tās.”-, bet visu rakstu šeit:

http://www.delfi.lv/aculiecinieks/news/neticamais/usurijas-samanis-latvijas-glabejs-ir-starp-jums.d?id=36084312#ixzz2wLEOzjpp

03.11.16

LRTT ZilsGintam Lazdiņam
no Vilora Eihmaņa
Labdien !

(1)-Vispirms jau kuro reizi es Tev atgādinu, ka manai 72 gadus vecajai mātei nav jāstāv aiz aizslēgta žoga, lai tiktu apsaimniekot savu zemi ar nosaukumu “Nārsta dīķi” un “Pērles”. Lūdzu esi tik laipns un nokārto šo jautājumu ar manu mammu visdrīzākajā laikā.

(2)-Tāpat vēlreiz es Tev atgādinu, ka AS Nagļi prettiesiski iemērījusi arī to zemes daļu, kas piederēja manai vecvecmātei. Es pievienoju Latvijas brīvvalsts plānu, kā vajag būt un plānu, kur redzams, cik Tava vadītā AS Nagļi nekaunīgi pievākusi pat ceļu uz mūsu zemi un pieeju Vecmaltai.  Vēlreiz lūdzu iespējami ātri un konstruktīvi risināt ar mums šo jautājumu, ņemot vērā bijušo īpašnieku likumīgās intereses,  jo tikai tad mēs varam piekrist robežām un ņemt zemesgrāmatu.

(3)-Vēl man pie Tevis radušies daži jautājumi. Šajās dienās manās ausīs nonākušas ziņas, ka Tavas un Gintas Kalvānes vadībā no manas mammas zemes ir izvestas zivis. Lūdzu paskaidrojumu par šo tēmu.

(4)-Bet visbeidzot man pie Tevis ir arī pavisam ļoti nopietna tēma un jautājums. Šajās dienās manās ausīs ir nonākusi ziņa, ka Tavā vadītā AS “Nagļi” ir runāts par pasūtījumu noslepkavot manu māti un mani. Gribu šajā sakarībā Tevi brīdināt, ka es sevi un savu ģimeni aizstāvēšu, kā arī par to informēšu visplašāko sabiedrības daļu.

Vai tā ir patiesība ?

Lūdzu paskaidrojumu par šo jautājumu.

2016.gada 03.novembrī

You may also like...

11 komentārs

  1. Māris M. saka:

    Latvijas ikdiena…

  2. Ernests saka:

    Šķiet, ka ir grūti atrast pacietīgāku un iecietīgāku tautu kā latviešus. Vēsture rāda, ka ar laiku citi iedzīvojas uz “labās sirds” rēķina.

    Vēsture tāpat rāda, ka ārkārtīgi ilgi ciešamies, taču(!), kad vadzis pilns, tad ir pilns, un tad naidnieks var prātot, ko grib, bet ir par vēlu, iespējas laboties bija diezgan, un nu atpakaļ ceļa vairs nav.

  3. Ģenerālprokurori iesaistījušies pretlatviskās un prettiesiskās akcijās – lielākais kauns valstij!

    Rīgas Latviešu Biedrības darbības partraukšana un Māmuļas N O L A U P Ī Š A N A tautai – tiešs ģenerālprokuroru N O Z I E G U M S!

    Likumības aizstāvji – kriminālnoziedznieki! Kas vēl var būt Z E M I S K Ā K?

    Visas nedienas Latvijai sākās 1993.gada 18.februāra naktī, kad VARA nesaudzīgi sagrāva savu reputāciju, liedzot latviešiem atzīt un darboties savās biedrībās kā līdz 1940. gadam! Savās likumīgi atjaunotajās biedrībās pēc to likumīgajiem statūtiem!

    Sabiedrības kolektīvā analītika un varas kritika kļuva neiespējama.

    Varas saaugšana ar noziedzīgajām struktūram notika 1993.gada 18. februāra naktī un T U R P I N Ā S jau 23 garus gadus!

    Korumpētā Latvijas tieslietu sistēma ir nopietns D R A U D S Eiropas Savienībai un N A T O.

    Mūsu kopīgais uzdevums – atjaunot likumību Latvijā !

    Prokuratūras patvaļa jaizbeidz!

    Atjaunojot Rīgas Latviešu Biedrības likumīgos 1938. gada statūtus – atjaunosim likumību mūsu dārgajā Tēvzemē!
    .
    .
    .
    Admins
    Mēs noteikti atbrīvosim savu Tēvzemi no šiem sātaniskajiem mošķiem !

  4. Eduards Lunis saka:

    —ŠODIEN -LATVIJAS SIRDSAPZIŅAI, LINARDAM GRANTIŅAM-IR VĀRDA DIENA!SIRSNĪGĀKIE VĒLĒJUMI!
    —LAI PIEPILDĀS VISS, KO JŪS DARĀT UN KO ESAT NOLĒMIS DARĪT!
    .
    .
    .
    L.Grantiņš
    Paldies, Eduard !

  5. Aelita saka:

    Šai dienā sūtu sveicienus
    No Rīgas, sniegiem klātas,
    Un dažus jaukus iespaidus,
    Lai mierinātu prātus.

    Kāds slēpotājs it naigi trauc
    Pār piesnigušu lauku,
    Un bērni ragaviņās brauc
    Caur puteni tik jauku.

    Pat Ziemassvētku kaktusam
    Ir apjukuši prāti,-
    Pirms laika plaukst jau ziedi tam
    Tik ugunīgi sārti.

    (Cerams, Linards neņems ļaunā šos naivos pantus, un – priecājies, priecājies, kamēr ausīs rīts, atkal jaunu rūpju dienu atnesdams sev līdz…)

  6. Linardam saka:

    TĀ MŪSU ZEME

    Mēs gribam būt kungi mūsu dzimtajā zemē,
    Mēs gribam še paši sev likumus lemt.
    Tā zeme ir mūsu, tās pilsētas mūsu,
    Mēs negribam lūgt to, kas mūsu, bet ņemt.

    Tā zeme ir mūsu, tās pilsētas mūsu,
    Un mūsu šī Baltajā jūra mūždien;
    Mūsu tēvi te cieta, mūsu asins te lieta,
    Viss, viss pie šīs zemes simtu saitēm mūs sien.

    Mūsu tēvi te cieta, mūsu asins te lieta,
    Tā zeme ir mūsu, ir mūsu, jā gan.
    Caur simt gadu vaidiem, zem varmāku spaidiem,
    Šo baltdien vēl dzidri mūsu mēle te skan.

    Tā zeme ir mūsu, tā Dieva un Laimas
    Latvju tautai sen senis līdzdotais pūrs.
    Tā zeme ir mūsu, to nedos vairs svešiem
    Ne zemgals, ne latgals, ne sēlis, ne kūrs!

    /Vilis Plūdonis/

  7. Kazino saka:

    Pēc Jāņa Dāvja nāves viss noklusis, taču naudas atmazgāšana un azartspēļu lobēšana turpina plaukt!

    Lūk J.Dāvja teiktais pāris gadus pirms mīklainās nāves:

    «Azartspēles kā lāpa deg visā Latvijā, bet pēdējo trīs gadu laikā nav uzlikts neviens papildu nodoklis. Tātad kāds viņus lobē!» uzskata bijušais Admirāļu kluba īpašnieks Jānis Dāvis.

    Viņš norāda, ka slepkavība Jēkabpilī nav pirmais gadījums, tās ir sekas. «Atbildība par to ir jāuzņemas Finanšu ministrijai un Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcijai,» tā J. Dāvis.

    Ar azartspēlēm agrāk saistītais biznesmenis laikrakstam Neatkarīgā Rīta Avīze atzīmē, ka pašlaik nedarbojas neviens likums, kas kontrolētu naudas inkasāciju. «Acīmredzot taupības nolūkos spēļu zāles naudu savāc vienā punktā un tikai tad nodod tālāk, jo to var atļauties, – inkasācijas sistēma pie mums nav izstrādāta,» saka J. Dāvis.
    .
    .
    .
    Admins
    Protams,ka Dāvis tika noslepkavots un slepkavas meklējami LR Ie.Ministrijas kabinetos, kurus savukārt kontrolē MOSSADs… .

  8. Pilsonis saka:

    Godmaņa ieceres īstenojas: “kupi – prodaj” sastāvas, dabīgie “Siemens” u.tml. konkurenti (VEF, “Apsītis un Zukovskis”) iznīcināti, Latvija no pašpietiekamas valsts pārvērsta par Monako veida valsteli – Jevropas nomali, kurā tās naudasmaisiem relaksēties.

  9. raksts saka:

    Šis raksts sasaucas ar tēmu par Gintu Lazdiņu, jo zināmā mērā dod mājienu, no kurienes tādiem lazdiņiem nāk nauda Latvijas lielāko bagātību priHvatizēšanai. Vairākkārtīgi tiesātais Gints Lazdiņš kā viens no mūsdienu visbīstamākiem noziedzniekiem būtu iekļaujams visu demokrātisko valstu specdienestu sarakstā.

    Latvija bijusi naudas atmazgāšanas centrs noziegumiem, kuru dēļ gāja bojā Sergejs Magņitskis

    TV3, «Nekā personīga»

    Svētdiena, 2016. gada 6. novembris 19:59

    Krievijā nogalinātā jurista Sergeja Magņitska lietas juristi atzīst, ka Latvijas tiesībsargājošās iestādes nenopietni un neprofesionāli izmeklē vērienīgo naudas atmazgāšanas lietu, kurā iesaistītas arī Latvijas bankas, svētdien ziņoja TV3 raidījums «Nekā personīga».

    Jauns pavērsiens Krievijā nogalinātā Magņitska lietā – viņa kolēģi Londonā noskaidrojuši, ka caur Latviju izvests daudz vairāk naudas, nekā uzskatīts iepriekš.

    Iepriekš tika uzskatīts, ka tas ir 61 miljons ASV dolāru. Nu pienākušas ziņas par vēl 110 miljonu iziešanu cauri Latvijas bankām. Latvija ir bijis naudas atmazgāšanas centrs Krievijas noziedzīgajiem grupējumiem.

    Par šiem gadījumiem pagājušajā nedēļā Magņitska darbavietas «Hermitage Capital» Londonas birojs informējis Latvijas ģenerālprokuratūru, prasot nopratināt vietējo banku darbiniekus.
    Jurists, firmas «Hermitage Capital» darbinieks Maskavā Sergejs Magņitskis 2007.gadā atklāja, ka trīs firmas, kas ir bijušas viņa klientes, reideriskā veidā bija pārņēmušas citas personas. Krievijas valsts tām bija atskaitījusi 230 miljonus dolāru, naudu, kuras šīs firmas iepriekš nodokļu veidā bija ieskaitījušas Krievijas valsts budžetā.

    Magņitskis uzskatīja, ka notikusi liela mēroga krāpšana un vērsās Krievijas prokuratūrā. Taču varasiestādes nevis novērsa krāpšanu, bet iesēdināja Magņitski aiz restēm. Pēc gada jurists cietumā nomira.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *