Ko tad dara LRTT ?

TribuālsKo tad dara LRTT ?

Kā lasām dažu komentāristu rakstīto: “Tribunāls tikai naido un nomelno godīgus Latvijas cilvēkus – patriotus !”

Kuri ir tie godīgie Latvijas patrioti, netiek minēts. Atkārtoju, neviens nevainīgs cilvēks no LRTT netiek apvainots un “notiesāts”.

Varbūt domājat, arhibīskaps J. Vanags ir godīgs ? Maldāties, viņš ir latviešu tautas(Luterāņu baznīcas) īpašumu izzadzējs par vairākiem miljoniem ! Varbūt viņa palīgs P. Brūveris ir “labais”, arī maldāties, tāpat kā domājot, ka J. Rubenis ir “svētais”! Abi šie “kungi” strādāja un strādā vēl šodien KGBistu labā. Vai jūs šodien esiet dzirdējuši no šiem “melnsvārčiem” kaut pušplēsta vārdiņa par valdošās kliķes noziegumiem pret latviešu tautu ? Nekā nebija, klusums. Klusums- šis ir dziļāks par visdziļākajiem ūdeņiem. Kāpēc ? Nu tāpēc, ka viņi ir šīs pretlatviskās kliķes neatņemama sastāvdaļa, nodevēji vārda vistiešākajā nozīmē !

Varbūt pie “letiņiem” tiek pieskaitīts I. Līdaka, kurš uzvedās kā pamuļķis un balsoja par Abrenes atdošanu Krievijai ?

Bet varbūt, ka kāds domā, ka Kristovskis vai Dombrovskis ir pareizie ? Ja Dombrovskim interesētu Latvijas un latviešu tautas liktenis, tad viņš nebūtu sācis ar nodokļu paaugstināšanu, bet būtu sācis tiesvedības procesu ar ES palīdzību pret tiem, kuri mūsu Dzimteni izzaga- godmaņiem, gaiļiem un pārējiem petuhiem !

Bet tas nenotika un nenotiks nekad, tāpēc, ka šis glumeklis(Dombrovskis) ir “viņu” cilvēks. Dr. Slucis savā sarakstē ar Kristovski pacēla šo tēmu. Kā tas beidzās pret pašu Sluci, visi mēs zinām. Maskava un Telaviva reaģēja nekavējoties.

LRTT ir vienīgā organizācija, kura informē starptautiskās iestādes par noziegumiem pret latviešu tautu un Latvijas valsti. Latvijā visas organizācijas strādā KGB uzraudzībā un ir arī dibinātas pēc Maskavas pavēles. Šodienas Latvijā tiek “spēlēta” demokrātija, sākot no KGB oficiera– poļitruka V. Krustiņa un beidzot ar kādreizējo KGB mācekli Lāto Lapsu. Viņi visi ir tikai “gaisa nolaidēji”, tas ir, viņi novērš uzmanību no īstās problēmas,- latviešu tautas un Latvijas kā valsts iznīcināšanas. Neviens no viņiem nekad nav sūdzējies starptautiskajām organizācijām par valdošās kliķes noziegumiem.

LRTT informē par notiekošo starptautiskās iestādes, un tāpēc tik liels naids pret mums no Latvijā valdošās kliķes. L. Grantiņu gribēja “izprasīt” no Vācu drošības iestādēm tiesāšanai Latvijā. Neizdevās. Tad sākās LRTT piesēdētāju terorizēšana Latvijā no DP un SAB puses. KGB iesūtītais provokators Konstantīns Pupurs centās LRTT diskreditēt, bet arī bez panākumiem. Tiek dažādos veidos cilvēki “zombēti” pret mums. Līdz ar to arī automātiski atklājas slēptie provokatori, kuri līdz šim uzdevās par latviešu tautas aizstāvjiem. Un tas nemaz nav tik slikti, jo, lai arī ko ļaunais darītu, beigu iznākums ir pozitīvs. Notiek arī regulāri uzbrukumi www.tautastribunals.eu serverim. Pēdējais uzbrukums mūsu i-vietnei bija pirms nedēļas. Kā ziņoja “netcup GmbH”, tad šis uzbrukums ir bijis tik liels, ka pieskaitāms pie mega uzbrukumiem. Sabojāts tika ne tikai mūsu serveris, bet arī tas, kas saistīts ar mūsu serveri. Laikam jau domā, ka mūžīgo uzbrukumu rezultātā “netcup GmbH” atteiksies no mums.

Viss var notikt, bet cerēsim uz labāko. Kā saka: “Kas pastāv Patiesībā, tas tiek izglābts”. Un neaizmirsīsim, ko sacīja mūsu Eižens Finks par Latvijas likteni: “Es nevaru pateikt, kā tas iznāks- bet viņi būs spiesti atdot visu atņemto latviešiem atpakaļ. Būs milzīgs pasaules spiediens- krievi un visi svešie dabūs braukt prom!”

Šis spiediens būs tikai tad, ja tiks informēta “pasaule” par krievu, žīdu un komunistu nelietībām pret latviešu tautu. Un šo informēšanu pagaidām veic tikai LATVIJAS REPUBLIKAS TAUTAS TRIBUNĀLS, tāpēc šie noziedznieki tā trako pret mums !!!

Viņi labi saprot, ka Finka pareģojums piepildīsies un latviešu tauta uzgavilēs !!!

FOTO: LATVIJAS REPUBLIKAS TAUTAS TRIBUNĀLS. no kriesas E.Dambītis utt.

dama 123 

 

 

 

 

 

 

Šī ir pēdējā informācija, ko saņēma visi ES deputāti un NATO valstu vēstniecības: http://tautastribunals.eu/?p=1593

 PS.

 Žēl, ka mana laba paziņa PAMELA pilda šo pretīgo DP uzdevumu un nomelno LRTT un tās vadītāju, bet varbūt, ka tā nemaz nav īstā pamela, kuru es pazīstu.

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

LRTT 12.12.2010

You may also like...

46 komentāru

  1. AG saka:

    Pupurs ir labs, jo viņš balotējās no VL, bet par VL taču TT aicināja balsot, vai ne? :)
    Kā tad sauc tavu labdari Pamelu, nosauc beidzot šās īsto vārdu, ja eis tik drosmīgs!

  2. AMARILLA saka:

    -akal lien tas dulburs ag muldeet, vai tev nav diennakte laika, ko pirms katra vaarda padomaat a-nu kapec lai raksta citu vaardu grantinsh, ja cilveeks pats neprasa un nav valsts nodeveej – vai tu te nemuld rupiibs par devinji meemie, bet tevi nesauc vaardaa tribunaal, a ja buusi valsts nodeveej, ne privaat kashkis, tad es domaa-uzreiz par tevi viss te buus
    -a par tiem partij vl tribunals aicinaaja balsi dot, jo izveele nebija, tad labaak mazi drankji, nekaa atklaat valsts ienaidniki, ko te saprast nevar, toc dulbur ir tu

  3. Latviešu Zemnieku Savienības programma Saeimas un Pašvaldības vēlēšanām.
    Saraksts „Mēs Paši”. Aicinām pievienoties!

    Mēs, Latviešu Zemnieku Savienība (LZS), esam 1917.gada 12. maijā Kārļa Ulmaņa dibinātās partijas Latviešu Zemnieku Savienības tiesību pārmantotāji un idejas turpinātāji.
    Tikai visi kopā, pildot LZS programmu un mērķus, varam izkļūt no sociāli ekonomiskā strupceļa Latvijā, kur mūs novedušas līdzšinējās valdības. LZS iesaka vēlēšanu sarakstā „Mēs Paši” neviena esošā, ne bijušā deputāta!
    Deputātu kandidātus sarakstam „Mēs Paši” iesaka vēlētāji konkrētā apgabalā. Deputāta kandidātam nepieciešams atbalsts ar 100 galvotāju parakstiem un kas ir gatavi uzņemties atbildību virzīt Latvijas valsts ekonomikas atveseļošanu tā, lai visur darbotos princips:
    VIENS LIKUMS – VIENA TAISNĪBA UN VIENĀDAS IESPĒJAS VISIEM!
    LZS saraksta „Mēs Paši” uzdevumi Saeimā:
    1/ sekmēt Latvijas Valsts likumu atjaunošanu Latvijas Republikā:
    • par pagastiem, apriņķiem, ministrijām, sabiedriskām organizācijām, par Latvijas Banku, Sodu likumu, likumu par Tiesu varu, Pavalstniecības un Valodas likumu;
    • realizēt Satversmes un Civillikuma prioritāti ikdienā;
    • atjaunot un sakārtot Latvijas Valsts administratīvo dalījumu pagastos un 19 apriņķos;
    2/ atjaunot ražošanu valstī uz Sabiedriskā Tirgus Saimniecības (STS) pamatiem, atbalstīt sabiedriskās organizācijas un 6 Kameru darbības atjaunošanu;
    3/ atbilstoši atjaunotajiem likumiem izveidot 9 ministrijas:
    1. Ārlietu; 2. Iekšlietu; 3. Rūpniecības, enerģētikas, tirdzniecības un finansu; 4. Kara;
    5. Zemkopības; 6. Izglītības; 7. Satiksmes; 8. Tieslietu; 9. Labklājības;
    4/ veicināt Latvijas Aizsargu Organizāciju (LAO) atjaunošanu kārtības atbalstam uz vietas;

    5/ Sabiedriskā Tirgus Saimniecības (STS) pamatu atjaunošana (STS sekmīgi darbojās Latvijā jau līdz 1940. gada jūnijam) jābalsta uz kopdarbību, tirgu, kredītiem un privātīpašumu. Jāievieš kalkulācijas preču un pakalpojumu vērtības noteikšanai Latvijā!
    Tādēļ nepieciešams lai Latvijas Republikas Saeimas apstiprinātā valdība izpildītu:
    • atjauno latu kā vērtības mēra vienību ( 1grams zelta = 5,7 lati, tā tas bija 1936.gadā) ;
    • ievieš darba apmaksas tarifus atbilstoši darba kategorijām, nosakot enerģijas vērtību- kilovatstunda = 3,5 santīmi, pārtikas graudu tonnas = 140,-lati un zemes hektārs = 150,- latiem. Tas ir līdzeklis preces un pakalpojumu vērtības noteikšanai un nodokļu lieluma aprēķināšanai;
    • veicināt ražošanas attīstību, tas likvidē bezdarbu, tā rada pamatu valsts budžeta ieņēmumu palielināšanai- vairāk ražosim, vairāk pelnīsim, tad mēs visi labāk dzīvosim;
    Tautsaimniecības atveseļošana ir iespējama vienīgi ar ilgstoši stabiliem un zemiem nodokļiem UZŅĒMĒJIEM. Mērķis ir aizsargāt uzņēmumu intereses. Atjaunosim Latvijas Valsts iedibināto kārtību, kad pašvaldības, saimnieki un uzņēmēji paši rūpējas par savu labklājību!
    Pašvaldībai jārūpējas par budžetu veidošanu no tās teritorijā esošajiem uzņēmēju nodokļiem, nevis no Eiropas Savienības iedalītiem fondiem un Latvijas valdības ņemtajiem kredītiem:
    1) no algas ienākuma nodoklis– 30%;
    2) peļņas nodoklis – 15%, maksā uzņēmumi;
    3) īpašuma nodoklis -1% gadā.
    Tad katra pašvaldība no sava budžeta ik mēnesi 10% ieskaita Apriņķa budžetā, bet Apriņķis-70% pārskaita valdības budžetā.. Tā var palielināt izdevumus izglītībai, veselības aprūpei, sociālajai palīdzībai un pensijām.
    Atjaunot sabiedrisko organizāciju lomu valsts pārvaldīšanā, tiks nodrošināta vadības efektivitāti un demokrātija. Veicot šos pasākumus, var samazināt esošo Valsts pārvaldes aparātu vairāk kā 10 reizes. Budžeta izdevumi ir jāplāno atbilstoši tautsaimniecībā reāli iespējamām noslogojumu summām!
    Izpildot šīs pamatprasības, pēc mūsu ekonomistu aprēķiniem mēs iegūstam ap miljards latu ekonomiju gadā, kurus var ieskaitīt sociālajā budžetā un jau šodien izmaksāt 168 Ls sociālo pabalstu mēnesī katram apgādājamajam, tā novēršot pašreizējo sociālo spriedzi sabiedrībā.
    Sabiedriskās kārtības nodrošināšanai katrā pašvaldībā izmantosim Latvijas Aizsargu Organizāciju (LAO), kā policista palīgu, kas darbojas brīvprātīgi un netiek uzturēti no valsts budžeta.
    Pilsoņi! Atceraties, ka Satversme 2.pants nosaka: Latvijas valsts suverenā vara pieder Latvijas tautai.
    Visi līdzšinējo Saeimu grozījumi Satversmē un Civillikumā, kas neatbilst Satversmei ir jāatceļ un nav jāpilda. Ievērosim Latvijas valsts Pamatlikumus paši un pieprasīsim tos ievērot arī mūsu Deputātiem un varas nesējiem!
    Esam pārliecināti, ka nav jāgudro velosipēds! Izveidojot Saeimu ar deputātiem, kuriem rūp Latvijas nākotne, un mēs, visi kopā strādājot, likvidēsim bezdarbu un atgūsim labklājību. To pierāda Latvijas valsts pirmskara pieredze!
    LZS valdes priekšsēdētājs Artūrs Malta Tālr. 26 34 77 83; E-pasts: zemnieks@latnet.lv

  4. 13 saka:

    Tas jau labi ka nosauc neliešus,bet otrā teikumā citus neliešus slavē.

  5. pamela>>L.Grantiņam saka:

    Paldies cien.,par til liela goda izrādīšanu man!
    Te jau vēl viens cīnītājs tīko man acis izknābt,bet viņam ir jāzina фамилия.имя.отчество.t.i.aktīvists AG.Tāds gānīšanas ķēdes suns.Nekas jau nemainīsies,AG,ja gānīsi Pamelu ,tā BŪŠU ES.
    L.G.,no tevis es vismazāk gaidīju,ka esi uz ko TĀDU!!!spējīgs – mani identificēt ar DP !!Un TIKAI tapēc,ka man riebjas rupji komentāri,lamāšanās uz ko sen norādīju.To pa’\su saturu var pateikt un jēgu,ar civilizētiem vārdiem.UN ne vienmēr MAN jāpiekrīt tavam viedoklim,jo ceru,ka neesi staļinveidīgs ar vienīgo pareizo viedokli,kurus TU ARĪ STRAUJI MAINI piem.,par Gardu un CO,par Pupuru,par mācītājiem utt.Par Dombrovski man ir SAVS viedoklis!utt.,bet tamdēļ mani pieskaitīt DP “uzdevumu pildītājiem”?????
    Cien.L.G. es ar tādu pašu “pierādījumu”bāzi to pašu varu teikt par tevi,jo tu slavēji gan Gardu,gan Pupuru,gan Gardas meiču “zelta”fondu.Arī Lembergu tu slavēji,BET paskaties kā šis ar krieveli Antonovu šiverē vakar pa hoteļiem.Par Hūti es arī sen biju citās domās.
    ES ESMU tā pati PAMELA,žēl,ka tu esi mainījies.ES SAVU viedokli mainu ne uz tenku vai emociju pamata,bet savācot un salīdzinotr faktus!
    Tā ka neko darīt palieku pie saviem uzskatiem,PAT !!ja tu mani ,kā citus ar vieglu rociņu ieskaitīsi mana “drauga”Reinika karsējos.
    Grūti dzīvot cilvēkiem,kam ir tikai divas krāsas – MELNS un BALTS,kam ir TIKAI divi viedokļi “MANS”un NEPAREIZAIS !
    Mani atklāti run ājot šokēja tavi draudi pirms neilga laika tepat,ka TU kaut ko tādu par mani uzrakstīsi,ka nekad es nespēšu piecelties!ES jau atbildēju – RAKSTI!Mani tas nesatrauc.Mani satrauc tas,ka tu esi SPĒJĪGS ar kaut ko tādu draudēt,jo man tas asociējas TIKAI ar VDK metodēm.UN par KO es esmu izpelnījusies TĀDU tavu naidu,KĀ ES TEVI NOMELNOJU un tavu LRTT?
    Atkārtoju man nepatīk STILS,GĀNĪŠANĀS vai tā būtu nomelnošana?Tu taču NEESI Dieva izredzētais kurš nekļūdās/Garda,Pupurs u.c/ vai pat pats Dievs,kuram es nevarētu oponēt.Viena partija un viena ideoloģija bija TIKAI PSRS,PSKP un vēl ZVjetnamā,Kubā,ZKorejā,Kremlī.
    L.G.,mēs dzīvojam 21,gs.un brīvā/relatīvi!/ valstī.
    KAS AR TEVI NOTIEK?Gaidīšu kompromatu par sevi ,kā tas bija ar Pupuru.Nožēlojami!
    Bet paldies par sev izrādīto uzmanību,lai gan neesmu to pelnījusi!
    Ja tas nebūtu tik smieklīgi un nožēlojami,tad jau varētu draudēt par apmelojumu par sadarbību ar DP ar tiesām un kompansācijām.Es gan to pat neņemu par pilnu pat no LRTT un tevis.Man ir citas rūres,gaidam ceturto mazdēlu.kurš noteikti smiesies par tavu izgājienu par DP un gan jau tev -pašam kādreiz būs KAUNS .
    Vēlu veiksmi ĪSTO naidnieku izgaismošanā.Tu šoreiz nošāvi pilnīgi garām!

  6. pamela>>L.Grantiņam saka:

    Nu re Grantiņ,tiko iegāju “LA”par Zālīti un tavu brīnumu,arī tur mans koments par šo “nacionāli”ir izdzēsts!Vai tevis piešūtā, man ,DP ir pārskatījusies un mani izmetusi laukā no komentiem nepamatoti?Vai tad ar “sadarboņie'” tā rīkojas?Sūdzēšos Jaundžeikaram!Būs vien jāpiekrīt tev par Krustiņu!

  7. AG saka:

    Malta jau gana izblamējās pirms 10.Saeimas vēlēšanām, neatrodot 1000 Ls, ko iemaksāt CVK. Mani tik veltīgi uz Rīgu notrenkāja!

  8. Miervaldis saka:

    Paldies par jūsu darbu Latvijas un Latvju tautas labā, paldies!

  9. Miervaldis saka:

    Dambīti gan jums jāsviež ārā, tam no svešuma viss galvā sagriezies!Varbūt lai padzīvo Latvijā!Bet ar nožēlu varu teikt, kad Dambītis iespējams ir mūsu režījuma upuris, varbūt pat zudis Latvietis!Par šito visu aizejošās saemas cūkas samaksās!Kad Dambītis savu zudamību sapratīs, viņs pats ar mieru būs piekaut šos cūkas, un NORAKT, būvgružos!Tāds ir Lāčplēša spēks!Kad Dambītis šo manu rakstu izlasīs un sapratīs, un kad atbrauks uz Latviju – sargaties visi žīdi, krievi, čigāni un tādi mūsu atkritumi, kā mūsu aizejošie politiķi!Varbūt dažš no jums arī ir zudis Latvis, par ko es šaubos!Bet jūsu pienākums ir atbalstīt un palīdzēt Dambītim!Bez pamata zem kājam jūs cīnaties….Bet kadreiz jūs atcerēsies ar godbijību!

  10. tribunāliņš saka:

    “Es nevaru pateikt, kā tas iznāks- bet viņi būs spiesti atdot visu atņemto latviešiem atpakaļ. Būs milzīgs pasaules spiediens- krievi un visi svešie dabūs braukt prom!”
    Vai gaidīsim mūžīgi to spiedienu ”no malas” ,vai varbūt rīkosimies arī paši? Runāt un rakstīt jau viegli.

  11. Afgānis saka:

    Grantiņš ir FSB aģents

  12. 13 saka:

    TAS tā arī var būt ka krieviem(ja tā nav cita tauta)jābrauc prom,jo daudzie tukšie dzīvokļi nebija celti krieviem .Tur dzīvos citi vīri,
    likumu taču lasījāt kas dzīvokļos dzīvos.

  13. black_joker saka:

    13- un kurā likumā tad tas rakstīts, kas dzīvos? apgaismo, ak visuzinošais….

  14. no malas saka:

    Miervaldi, vai tik neesi ar uzvārdiem nokļūdījies, jo E.Dambītis nekur nav mucis un ir visur klāt, kad vajag, kur vajag. Un kuļas pa šo okupantu un kangaru sakulto sviestu kopā ar mums ikdienas? Tes tak redzams visās bildēs un protestu saietots, kas vien Latv. bijuši?

  15. pamela>>afgānim saka:

    Vai jums ir pierādījumi?

  16. black_joker saka:

    pamelai- un vai “jums” ir pierādijumi pret visiem šeit aplietajiem cilvēkiem??

  17. to black-jokerim saka:

    Un KURUS tad es še tā esmu “aplējusi”NEPAMATOTI , “tikai prieka pēc”?

  18. Miervaldis saka:

    No malas – tev ir taisnība, jā.Tik vien to esi piemirsis, kad stāds svešumā nevar dzīt tos augļus, kurus viņš dzen dzimtā zemē!

  19. Miervaldis saka:

    No malas – nu grūti ir cīnīties Latvjiem, svešā zemē!Attiecīgie varasvīri par to visu samaksās!Nenospārdītās cūkas!Viņi pūlas iznīdēt Latvju tautu, taču cerams bez panākumiem!To visu tauta atcerēsies, viss tas viņu genofondā pierakstās!

  20. black_joker saka:

    Pamelai- nosauksim vienā vārdā – LAT politiķi un aktīvie sabiedrības locekļi šeit tiek nosaukāti par kangariem un vēl visādiem tur tipāžiem no mitoloģijas. Ne tev, ne kādam citam nav pierādījumu par šo cilvēku atrašanos kādā kalpībā, slepenās struktūrās un tā tālāk.Vieni vienīgi slima suņa murgi

  21. Eduards saka:

    Vispirms par Maltu.
    Sargieties no šī žīda!Ja arī viņš uzdodas par latvieti,tad viņa darbība liecina par to ka viņš darbojas tā kā ir rakstīts Torā un Kabalā…
    Arī no manis ir izkrāpis gandrīz tonnu dīzeļa,naudu un solīja atdot ja tiks ievēlēts Saeimā…
    Visu cieņu TRIBUNĀLAM,bet Lato Lapsu tomēr uzskatu,ka viņš dara daudz ,laiatmaskotu noziedzniekus Latvijā-tas ir svētīgs darbs.
    Mēs ar, esam nodibinājuši,,Latvijas Glābšanas komisiju,,bet nevaram nekur atrast atbalstu tālākai virzībai-veikt Latvijas varas augšgala noziegumu Starptautisku izmeklēšanu un vainīgo sodīšanu…
    Lūdzu sakarīgus komentākus un padomus.

  22. Miervaldis - Artūram Baltam saka:

    Kam jaunie likumi ko dos?(pēc jūsu prāta)Mūsu valstī jau drīz tik vien krievi dzīvos!Tos likumus viņiem dos?Un labumus arī?Viņi tad nopirks šņabi pa jūsu naudu, un rezultāts būs smirdīga lāpīšanās pēdējo Latviešu Latvijā sētā….Cūkām pērles nedod!

  23. to black-jokerim saka:

    un tev VDK sargsuņa murgi?

  24. black_joker saka:

    tototājam- ja esi paranoisks piedzimis, tad nu tāds ar nomirsi.

  25. Sigurds Graudiņš saka:

    It kā tieši ne par Latviju , bet kā teiktu Kanādas Ome – MASONU LOŽAS BIEDRE kopš 1994.g. IR KONSEKVENTAS PARALĒLES…
    http://www.draugiem.lv/messages/?p=favbox

  26. zonnenbergs saka:

    Sigurdam-Kas par draugu sifriem.Izcel tekstu,lai var lasit.

  27. no malas saka:

    Miervaldi, nu tu lūdzu pārlasi savus tekstus, jo tev jūk un jūk uzvārdi, i pa Dambītiu, i par pintiķi maltu

  28. no vidus saka:

    Jautājums tiesu speciālistam Grantiņa k-gam?Vara noņēma pensionāriem daļu
    pensijas,attiesāja,kautkad vara atmaksāja.Vai pēc šīs tiesas varu nevajadzēja patriekt?Tātad kas kautkad atmaksā nodarīto-jāatbrīvo no cietumsoda.Tagad interesants veids kā savus pakalpiņus prēmēt.Piemēram saucamie žurnālisti, itkā esot aizvainoti sūdz tiesā pieprasa prēmiju cik katrs to naudiņu grib,vara pietiesā kautko-tauta maksā.

  29. annamarija saka:

    Ne tev, ne kādam citam nav pierādījumu par šo cilvēku atrašanos kādā kalpībā, slepenās struktūrās un tā tālāk. Tā bleķa džokers.
    Es savukārt saku: PAR KALPOŠANU CITU, NE SAVAS TAUTAS INTERESĒM LIECINA VIŅU DARBI.
    Paldies LRTT par neliešu un viņu nelietību uzskaiti un pasaules sabiedrības informēšanu.

  30. black_joker saka:

    annamarijai- darbi kā jau politiķiem- nekad neapmierinātajiem nebūs labi. Nedosi – nozākās, iedosi- nozākās, ka par maz. Kāds podiņš, tāds vāciņš, jeb kāda tauta- tādi politiķi. Visskaļāk kliedz tie, kas iedomu pasaulē paši sēž augstos amatos, bet realitātē zināšanu un izglītības trūkums, kā arī garīgā nestabilitāte neļauj pat zemākā līmeņa vadītāja amatu iegūt. Skaidrs ir viens- ja visi kliedzēji nonāktu valsts vadībā- nu tad mums gada laikā viss noietu uz grunti tā, ka noput vien…

  31. Eduards saka:

    Melnajam džokeram.
    -ja visi kliedzēji nonāktu valsts vadībā-nu tad mums gada laikā viss noietu uz grunti…
    Skaidrs kas esi, ja nevari vai negribi saprast, kur ir valsts un kur esam mēs! Nepievērsiet uzmanību TĀDIEM,netērējiet veltīgi laiku un tinti!
    Paldies A.C.Annamarijas kundzei par -kā vienmēr sakarīgajiem un saturīgajiem-komentāriem.Lai Jums LABA VESELĪBA !

  32. black_joker saka:

    Eduardam- drīzāk tev būtu būtu jāsaka tā- “mēs zinām, kur ir valsts un tādēļ mēs duļķojam visus iespējamos ūdeņus, lai tiktu pie valsts pārvaldes.Tas nekas, ka mēs no tā saprotam 3x mazāk, nekā esošie politiķi un mūsu nākotnes plāni un vīzijas ir atpalikuši par gadiem 80, jeb 1:1 paņemti no 1930.gada Latvijas”.
    Ir jau super interesanti- visi lielie nacionālisti klaigā tieši tagad, ekonomiskajā krīzē, jo labi saprot, ka tagad vieglāk sēt šaubu sēklu cilvēkos. Kur tad jūs bijāt 1990.gadā pie neatkarības atgūšanas? Kādēļ tad neapvienojāties vienotā spēkā un neguvāt politisku ietekmi? Tik nemurgo par to, ka čekisti&Co to neļāva darīt. Labāk atzīstiet, ka 2/3 no jums sēdēja ārzemēs vērojot visu no malas un gaidījāt, ka nu piepeši te viss kļūs pa jūsu prātam un tad jūs uz balta zirga ievedīs saeimā, atlikušie 1/3 drebējāt kā apses lapas, ka tik sliktie komunisti atkal nenāk pie varas un jūs neaizsūta Sibīrijas taigu retināt

  33. Miervaldis saka:

    Black joker – cik zinu, tad Latvji atmodas laikā bija pat ļoti vienoti!Tauta – nacionālisti tie bija!Tavi maizes tēvi – lūk izmanto to, kad Latvieši tagad ir sašķelti, un nevienoti!Bet to, kad padomju okupanti to neizmanto, tie gan būtu murgi!Takā cieni vien tos, kuri ir spiesti cīnīties par savu tautu, bez savas zemes!

  34. Miervaldis saka:

    Lai tie Latvijas piedrazotāji krievi, ar tiem Latvijas piedrazotājiem Pabrikiem, ar visiem saviem krančiem čigāniem – ārā no Latvijas!

  35. pamela >>LRTT saka:

    Jaunēkļi,ko klusējat?Tuvojas vēsturisks mirklis – Zatlers izubagojis vizīti ar Krievu un prokrievu svītu uz Maskavu,BET kas īpaši “priecē”-runās taču OKUPANTU !! mēlē lai šo garīgo kropli Putins labāk saprastu,jo būs jāatskaitās par to,ka visi vēl nav pilsoņi,ka prasa nacionālisti Kravcovam un Co zināt valsts val.,ka Krievijas !!gada cilvēkam Urbanovičam nav atdota vara Latvijā kā tā atdota Ušakovam Rīgā utt.Dabūs pamatīgu brāzienu no cara tētiņa.Ja man negribētos tā dzīvot un audzināt mazbērnus ,būtu jāveido kā Čečenijā mežabrāļu rotas,jo nu ir pārkāptas pat ugunslīnijas,bet man te pat Grantiņš vēl ko draud.Tad jājautā С КЕМ ДРУЖИШ Linard!?
    Visa Latvija izpērdota krieveļiem,arī plašsaziņas līdzekļi.Tauta brauc prom,jo tā ir Kremļa politika,PIEPRASĪT jebkurā darbā okupantu val.TIKAI NE SAEIMĀ!Lattelekom vēl nopirks,pastu,air Baltik jau Fliks sačupojās ar krievu vdkašņiku Kovtunu,vagonu rūpn,kuģubūve,dzelzceļš,ostas,gāze utt.,utt VISS KRIEVU ROKĀS.Tapēc jau Putins maina pamperus par to vikilikā noplūdušo ziņu par NATO aizsardzības plānu Baltijai,Ja tā nebūtu,mēs jau būtu atkal Sibīrijā,Grantiņ !
    Šito blamāžu ar Zatlera braucienu,PAZEMOJUMU !!

  36. Eduards saka:

    Redzu VIENĪGO ceļu-to ko iesaka M.Hadsons-jāveic Latvijas varas augšgala noziegumu Starptautiska izmeklēšana un vainīgo sodīšana
    Te nav neviena vērā ņemama spēka-nevaru saprast -vai vairāk vāji attīstīti ,vai apzināti provokatori…Paretam pa ĪSTAM CILVĒKAM…

  37. zonnenbergs saka:

    Eduardam-Ar ko doma sakt ,pec ievada.

  38. Miervaldis, Pamelai saka:

    Paldies par informāciju!Bet cik man zināms, tas valsts prezidenta kanceleja iedeva Kirievijai notu, dīvaini.

  39. black_joker saka:

    Afgāni, tu te rakstiji, ka Grantiņš ir FSB aģents!? Pamela tev jau prasija pierādijumus un es arī sev prasu?

  40. no vidus saka:

    Internetā un visur katrs ir kautkā aģents,mazie vēkšētāji vēkšē kamēr viņiem to atļauj un piecieš.

  41. black_joker saka:

    Parodētājam- nu prātīgi, prātīgi paprasīts :)

  42. black_joker saka:

    Ja padomā, tad man, sevis parodētājam- labi,prātīgi man sanāk, prātīgi un tik ticami, ka es pats sev noticēju :)

  43. black_joker saka:

    parodētājam- izcila gara nabadzība tevi- parodētāju piemeklējusi- pats neko nespēj izdomāt:):)

  44. black_joker saka:

    bet, zin parodētājam- izcila gara nabadzība man nedraud – parodētājus piemeklē arī apgaismības- ja pats neko nespēju izdomāt, tad šitā izgrozos, un visi vaino ne mani, bet parodētāju hi,hi, a tas varb. esmu es:):)

  45. Eduards saka:

    LATVIJAS TAUTAS TRIBUNĀLAM!
    Jau klāt ir Ziemassvētki-Jaunais Gads-
    Vai labs gads pagājis-Kā jūtos pats?
    -Man sāp par Tēvzemi-par Latviju man sāp…
    Un daru visu,lai var sāpes mazināt…
    —Ar vissirsnīgākajiem sveicieniem un vislabākajiem vēlējumiem sveicam Gadu mijā!
    —Lai Jums visiem laba veselība un TICĪBA TIESISKUMA,LIKUMĪBAS DRĪZAI UZVARAI LATVIJĀ!Dziļā cieņā-Latvijas Glābšanas komisija.

  46. Eduards saka:

    13.janvārī pl.17-os pie Saeimas būs mītiņš.Protestēsim pret Saeimas n
    eatbilstību Satversmei,arī par nelikumībām bankās-u.c.nejēdzībām…
    Mēs būsim ar plakātu-Latvijas varas augšgalu-Starptautiskajā tiesā! Nekavējoši!Piedalieties-būs siltāk!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *