Mūžam skaistu Latviju (18. novembra)

                         Latvija,mosties !                                                                                                                                                                                        IMGP0914Latvijas 92. dzimšanas dienas svinības jau aiz muguras. Apklusuši salūtu dārdi, orķestru bungu rīboņa, apdzisušas salūtu ugunis un atkal palikusi tukša, bezcerīga un izmisuma pilna tumsa. Izskanējušas arī valsts “augstākās amatpersonas” ūdeņu pilnās runas. Tika lietoti vārdi “patriotisms”, “tēvzemes mīlestība”, “vienotība” utt. u.t.j.

“Prezidents” savā uzrunā esot 15 reizes pieminējis vārdu “patriots”(žurnālisti saskaitījuši). Patriotisms, patriotisms… . Vārdi bez seguma ! Pat tika pasludināta patriotisma nedēļa. Mums jau ir spodrības mēnesis, drošības mēnesis… . Patriotismam atvēlēja vien nedēļu, laikam jau mēnesim pietrūka.

Toties svētku ballē “prezidenta” pilī, kurā bija saaicināta visa valdošā un ne tikai, kliķe, mafija. Žurnāli pilni lepnām bildēm no kurām nāk nelaba smaka. Šie “svētki” bija kārtējā liekulības paraugstunda ! Tajā piedalījās daudzi, arī apkrāptie, nodotie un apzagtie kā kādreiz Romas imperatoru sveica viņa nāvei nolemtie !

Domāju, ne viens vien normāls un domājošs! cilvēks to visu vēroja ne jau ar sajūsmu, vienīgi ar dziļu nožēlu par to, ka vieglu roku bez domāšanas un gļēvi atdodam savu! zemi, savu! valsti, svešiniekiem ! Un ar to vēl lielāmies ! Unikāla parādība, par ko brīnās pasaule ! Ginesa Grāmatas cienīgs brīnums !

Nezinu, vai nolemtību var kaut kādi mainīt uz labu, nezinu… .

Patreiz izeja nav redzama !

Latvijā es dzīvoju,

Latvijā es elpoju,

Latviijā es cerēju

Mūžam skaistu Latviju(18.novembra).

Cerēja Kārlis Skalbe un šīm cerībām pievienojos arī es,                                                                                                   

                                               Jānis Zīverts. LNF, Helsinki-86, LRTT piesēdētājs, latvietis. 11.12.2010

 Latviskuma iznīcinātājs, kangars KristovskisPS                                                                                                                                                                                                                      Divas nedēļas slimoju un vēl arvien neesmu atžirdzis. Tomēr sekoju līdzi notikumiem gan par Sluci, gan ļembastu ko sacēla Kremlis un pašmāju sarkanie fašisti kā arī paši bāleliņi, kuri pieslapināja bikses ar Kristovski priekšgalā. Izbīlis bija pamatīgs. Vēl tagad nav nomierinājušies. 

Foto: Ne jau Urbanovičs vai Rubiks bija tie, kuri iznīcināja latvisku Latviju, tās aizstāvjus- Zemessardzi. Tas bija Valdis Ģirts Kristovskis un par to viņš arī tiks “aizvilkts” uz Ešafota !!!   Tieši šī kangara- līdēja dēļ Latvija atrodas uz iznīcības sliekšņa !!!

You may also like...

10 komentārs

  1. Ernis Purnis saka:

    TB/LNNK liekuļi un būtībā latviskas Latvijas nodevēji ir 20 gadus valdībā un pie varas grožiem vairāk, vai mazāk!!! Un šais gados ne tikai neaicināja un neizveda civilokupantu milzīgo masu pēc militārokupantu aizvākšanās, bet gan tie darija visu kremļa pavēlēto, lai šie svešie un pārsvarā naidīgie migranti tiktu valstī paturēti, ielikti visu struktūru amatos, tiktu nelikumīgi naturalizēti, pieņemot tos, kā īstu minoritāti un arī citas nelietības tika veiktas pret Latvijas intresēm un pret mūsu tautu, vienlaikus trekni un nodrošināti dzīvojot uz savu upuru rēķina vienotā korī ar okupantiem un kangariem. Īpaši likumdošanas normās šie kangari no visām partijām pacentās kopīgi radīt berjeras laviešu valodas nostiprināšanai, kā vienīgajai valsts valodai, tikai formāli, bet praksē atbalstot rusifikāciju sākot ar TV programmām, betdzot ar nelatviešu skolām utt. …
    Kamēr mēs visi visi, visa mūsu tauta kopā nepacelsim savas balsis pret šo nelietību un visa patiesi latviskā iznīcināšanu, ja kopā neizsliesimies un nepiespiedīsim valdību beidzot sākt atrisināt okupantu izvākšanos ar mūsu, ar visas pasaules atbalstu, tikmēr latviskā valsts ies bojā. Jo kopā ar šādu naipilnu, svešai valstij akli kalpojošu krievvalodīgo migrantu pūli nekas cits nevar notikt, kā turpināties noziedzības pieaugums, tālāks sabrukums visās sfērās, nihilisms un nākotnē pat paredzama asinsizliešana uz etniskiem pamatiem! Un katram tas skaidrs, ka ar agresoriem un to pēctečiem – svešiniekiem savā mājā normāli nevar dzīvot, bet šie visi izkārpijušies vadībā kolaboranti muld par integrāciju, nevis par taisnīgo un juridiski nepieciešamo dekolonizāciju (ar mūsdienu metodēm), kas vismaz visu šai jautājumā noliktu savās vietās. Jaunievēlētie “nacionāļi” VL arī ir ūdeni mutē ieņēmuši, gan par kravcovu, gan par dekolonizāciju! Tapēc vajag atrast, izveidot un ievēlēt Saeimā beidzot ĪSTU LATVISKU, NACIONĀLU tautas partiju, jo šobrīd ir tikai pie siles tikušas nacionālu partiju vārgas imitācijas!
    Protams, bēdīgi šādās noskaņās un ar šādu apziņu sagaidīt mūsu valsts svētkus-18.Novembri, bet tāda ir skumjā patiesība!

  2. Miervaldis saka:

    ģirtu Kristovski uz ešafotu?Paskaidrojiet kapēc!Ja jūsu viedoklis ir, kad ģirts iedeva Krievijai dāvanu, rakstot, ko sliktu par krieviem, tad man uzreiz jāsaka, kad pašiem savā valstī mums nevienam sveštautietim nav jāatskaitās, okupantiem vismazāk!Ja pareizi sapratu jūsu domu gājienu, tad vēl piemetināšu, kad VL jādara viss, lai nepieļautu šlesera kangarošanos!Un ja kangarošanās pieļauta, tad skaidri zinu viņu nākotni!Viņi tiks nospārdīti, un nošauti kā suņi!To viņi 100% nopelnijuši!Bet ko ģirts sliktu izdarija?Nu tā ir jūsu doma, jūsu viedoklis!Laiki mainās, mani draugi, bet par 4.maiju, mums ir dažādi viedokļi!Man 4.maijs ir svētki!

  3. Miervaldis saka:

    Tas mūsu varturu izpratnē “pietrūka”, Zīverts ir Latvijas patriots, mūsu varturi ne!Un tur jau nu ir liela atšķirība!Tas, par to, kad prezidents nebija pieminējis vārdu “Latviešu tauta”, un tamdēļ ir kangars, 100% piekrītu!Mūsu varturiem tāds ir izdevīgs, tautai ne!Pavisam nožēlojams tas Zatlers, maz no viņa var gaidīt!Bet ko var gaidīt no Zīverta?

  4. pamela saka:

    Nav ko piebilst Ernim Purnim.Pat ļoti diplomātiski,saudzējoši.Paldies!

  5. no malas saka:

    Te par dzokeriem,grāliem, kuvaldām, afhāņiem un citiem sodāmajiem:

    Autors: Nāvi nodevējiem!!!
    Datums: 17.12.10. 04:2

    Ha,ha, nu smiekli nāk, palasot te kolaboranta albertiņa,daškas, night pļekstoņu kremļa mērcē, pie tam, pašam ar sevi. Tarakānu ņudzoņa stikla burkā – šādas krievu impērijas atliekas slavināšana caur puvušiem zariem, nevis caur puķēm, hi,hi un to visu laikā, kad krievu nacisti masveidā slepkavo savas valsts iedzīvotājus, kad armija ir badā,, neapģērbta un ar nenormāli novecojušu tehniku, kad 100km. aiz maskavas cilvēki mirst badā un veselām sādžām pat bērni dzer krutkas, lai par ēdienu nav jādomā, tu te smirdi par kremļa idiotu vēlmi pārsteigt ārzemniekus ar debesskrāpjiem, kurus krievu tauta nolād badā un bezspēkā, par tādu nekaunību. Jūs sarkano fašistu nelgas daudz neesiet mūsu valstī, tādi lopi bez goda, bez sirdsapziņas un pašcieņas un tapēc viegli kontrolējami un uzskaitāmi. Hi, kremļa vergs, tu te imitē CILVĒKU SARUNAS, bet sanāk tik trulu, bailīgu un nodevīgu alkaču pasūtijuma smirdoņa! Un vēl … tu un tev lidzīgie kangarķeskas taču labi ziniet-ešafots raud pēc jums, gaida jūs gļēvos trekņus un sagaidīs!

  6. Miervaldis saka:

    Nāvi okupantiem – ja Krievija arī turēs mūs savā sastāvā, tad ilgi nenoturēs, jo laiki mainās, un tie krievu stulbumam nav labvēlīgi!Es nemaz nenovēlu mums vēlreiz piedzīvot krievu jūgu, vispār kādu jūgu, visvairāk gan krievu!Es tikai piebilstu tev, kāda nelaime krievu tautu var sagaidīt, viņu varaskāro vadoņu dēļ!Nu stulbi tie krievi ir, stulbi, un par savu stulbumu, pakļaujoties saviem diktatoriem, samaksās teju visi viņi!Nu esi tu uzrakstijis ļoti optimistisku rakstu, paldies tev!Tik ar piebildi – ja arī krievi “uzvarošajā” zibenskarā uzbruks baltijas valstīm, tad, kad tik viņi sāpīgi nesaskrienas ar pārspēku!

  7. Sigurds Graudiņš saka:

    Tauta ! IEVĒLOT mani par prezidentu – SOCIĀLO TAISNĪGUMU ATJAUNOŠU VIENAS NAKTS LAIKĀ , PILSONĪBAS JAUTĀJUMU VIENAS DIENAS LAIKĀ…!
    Pierādījums : http://www.youtube.com Sigurds Graudiņš video !
    Tauta ! Davai KONSOLIDĒJAM Latvijas IZZADZĒJUS – LIBERASTUS ar cilpu pie PULVERTORŅA…!!!

  8. black_joker saka:

    Nu ziniet, murgi, tukši draudi vien, murgi vot ja kādu no mums -apvainotajiem par visādu izdomātu kangarismu atrastu cilpā pilsētas laukumā, nu tad gan, tad padomātu mēs un citi, bet nav jau par ko mūs tā. Mēs tik te zolidi diskutējam un viss, kā jau demokrātijā pieņemts!

  9. black_joker saka:

    Parodētājam- palabošu bikucīt- ja kādu no jums, apvainotājiem, DP tā riktīgi padrebinātu un iedotu paskatīties uz rūtainu saulīti, tad ātri ši sērga ar nodiršanu būtu izskausta. Savādāk kā neprotaties, tā neprotaties.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *